JOMA SPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOMA SPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.778.933

Publication

31/12/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

UI

Ve.rqtforjdicr rî7Vi77

vea 4;2

tj 7 BEC. 2013

Griffie

11 1 ,13111n II II

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :BE0823.778.933

Benaming (voluit) : Joma Sport

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Jan Moorkensstraat 72

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Wijziging boekjaar - wijziging jaarvergadering - coördinatie statuten

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 11 december 2013 blijkt dat dei algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen:

Wijziging boekjaar  Verlenging lopende boekjaar

De algemene vergadering heeft besloten om het boekjaar van de vennootschap te wijzigen opdat dit voortaan: zou lopen van één september van elk jaar tot en met eenendertig augustus van het daarop volgende jaar, en dit met ingang van één september tweeduizend veertien.

De algemene vergadering heeft besloten om het lopende boekjaar (dat normaliter op eenendertig decemberl tweeduizend dertien zou worden afgesloten) bij wijze van overgangsmaatregel te verlengen tot eenendertig: augustus tweeduizend veertien.

Wijziging jaarvergadering

De algemene vergadering heeft besloten om het tijdstip waarop de jaarvergadering plaatsvindt te wijzigen van de eerste maandag van de maand mei van elk jaar om elf uur (1100) naar de laatste vrijdag van de maandj februari om elfuur (11u00).

De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg worden gehouden in het jaar tweeduizend vijftien. Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen rnet het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen:

a) De Burgerlijke Vennootschap onder vorm van CV met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens:: Verschelden, accountants & belastingconsulenten", ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0472.456.613,-Pn elk van haar medewerkers en aangestelden, wordt gemachtigd, met recht om elic afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de lcruispuntbank van ondernemingen en haar registratie bij de BTW aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 12 december 2013. Billage : volledig afschrift gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 31.07.2013 13391-0456-019
01/07/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de R'

Rechtbank varj~oop.tell ieJ t Antwerpen

Op _ Z JJUN

Gpa fiflier

ih

Ondernemingsnr : 6E0823.778.933

Benaming (voluit) :Joma Sport

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jan Moorkensstraat 72

2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 18 juni 2013 blijkt dat de algemene

e ; vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Kapitaalverhoging door inbreng van geld

c : De algemene vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag"

driehonderdnegentigduizend vijfhonderd twintig euro negenenzestig cent (E 390.520,69) door inbreng in geld, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (e 18.592,01) op

b l vierhonderdennegenduizend honderd en twaalf euro zeventig cent (¬ 409.112,70), zonder uitgifte van nieuwe

aandelen maar door een proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle zevenhonderd vijftig (750) bestaande aandelen.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Vervolgens verklaren alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, in te schrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd,

r" + te weten

co a) ten belope van zevenhonderd negenenveertig / zevenhonderd vijftigste (749/750sten) van

ó driehonderdnegentigduizend vijfhonderd twintig euro negenenzestig cent (E 390.520,69), hetzij

ó (afgerond) driehonderdnegentigduizend euro nul cent (E 390.000,00), door de BVBA PFC,

vertegenwoordigd zoals gezegd;

b) ten belope van één / zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van driehonderdnegentig-duizend vijfhonderd

eª% t et twintig euro negenenzestig cent (¬ 390.520,69), hetzij vijfhonderd twintig euro negenenzestig cent

(E 520,69), door de heer Hendrik Winkelman.

et Iedere aandeelhouder verklaart dat het deel van de kapitaalverhoging waarop aldus door hem werdet

z ingeschreven volledig werd volgestort, zodat vanaf heden een som van driehonderdnegentigduizend,

vijfhonderd twintig euro negenenzestig cent (E 390.520,69) ter beschikking staat van de vennootschap. De gelden werden gestort op een bijzondere rekening (nummer 363-1212388-25) geopend bij ING Bank op naam: van de vennootschap.

pq VASTSTELLING VJ RWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen vastgesteld dat de kapitaalverhoging integraal; werd onderschreven en dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig werd volgestort. Zij verzoekt' ondergetekende notaris te akteren dat het kapitaal van de vennootschap voortaan vierhonderdennegenduizend' honderd en twaalf euro zeventig cent (E 409.112,70) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd, vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

et Kapitaalverhoging door incorporatie van bestaande herwaarderingsmeerwaarden

De algemene vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van; met een bedrag van veertigduizend euro nul cent (6 40.000,00) door incorporatie van bestaande herwaarderingsmeerwaarden in het maatschappelijk kapitaal, om dit te brengen van

vierhonderdennegenduizend honderd en twaalf euro zeventig cent (E 409.112,70) op

vierhonderdnegenenveertigduizend honderd en twaalf euro zeventig cent (E 449.112,70), zonder uitgifte van, nieuwe aandelen maar door een proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen. Dit bedrag zal worden afgenomen van de post `Herwaarderingsmeerwaarden materiële vaste activa',zoals geboekt; op de balans per 31 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap voortaan vierhonderdnegenenveertigduizend honderd en twaalf euro zeventig cent (¬ 449.112,70) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen. Kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen winst

De algemene vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedjag van vijftigduizend achthonderd zevenentachtig euro dertig cent (E 50.887,30) door incorporatie van overgedragen winst in het maatschappelijk kapitaal, om dit te brengen van vierhonderdnegenenveertigduizend honderd en twaalf euro zeventig cent (¬ 449.112,70) op vijfhonderdduizend euro nul cent (E 500.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen. Dit bedrag zal worden afgenomen van de post `Overgedragen winst', zoals geboekt op de balans per 31 december 2012.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap voortaan vijfhonderdduizend euro nul cent (E 500.000,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

Wijziging van artikel 5 van de statuten.

De algemene vergadering heeft besloten om artikel 5 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 5. KAPITAAL EN AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERDDUIZEND EURO NUL CENT (E 500.000,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vuig (750) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend

De vennootschap mag geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen."

Uitkering tussentijds dividend

De algemene vergadering heeft besloten tot uitkering van een tussentijds dividend van tweehonderdduizend euro nul cent (¬ 200.000,00) aan haar vennoten.

Dit tussentijds dividend zal worden afgenomen van de post `Overgedragen winst', zoals geboekt op de balans per 31 december 2012.

Het tussentijds dividend wordt betaalbaar gesteld op 1 juli 2013.

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen :

a) De Burgerlijke Vennootschap onder vorm van CV met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verschelden, accountants & belastingconsulenten", ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0472.456.613, en elk van haar medewerkers, wordt gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en haar registratie bij de BTW aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een

afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 18 juni 2011, Bijlage : volledig afschrift + gecotirdineerde statuten



r

Voor«

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/10/2012
ÿþ Mod Wed 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~~N~IIM~IIIiY~VWNI~~I~

*12168878

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffu 3 ola 2072

Ondernemingsnr : 0823.778.933

Benaming

(voluit) : Joma Sport

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jan Moorkensstraat 72, 2600 Berchem (Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 13/01/2012 op de zetel van de, vennootschap blijkt dat de Naamloze Vennootschap PFC, met als vaste vertegenwoordiger, Hendrik, Winkelmans, en met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem (Antwerpen), Jan Moorkensstraat 72, met ingang van 1 januari 2012 benoemd werd als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Hendrik Winkelmans

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12383-0543-019
23/02/2015
ÿþeilszT, 43.1

ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

'""'"" " " -irr

n amen

11 FR 2015

afdeling Antwerpen

III ml lUllI III lI

*15029551*

JZ

e

- p

cqs

LI4

4

cet

.2

Ondernemingsnr : 0823.778.933

Benaming

(voluit) : JOMA SPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Moorkensstraat 72, 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting conform artikel 677 W.Venn.

Op 10 februari 2015 hebben de zaakvoerders van de hierna geïdentificeerde JOMA SPORT BVBA, overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna W. Venn."), onderhavig voorstel opgesteld tot een met splitsing gelijkgesterde verrichting door overgang van een deel van haar vermogen op twee nieuw op te richten vennootschappen.

De partieel te splitsen vennootschap

Het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting heeft betrekking op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOMA SPORT, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Jan Moorkensstraat 72, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0823.778.933 en is BTW-plichtlg onder nummer BE 0821778.933.

De voorziene verrichting

De vooropgestelde verrichting kwalificeert als een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hierna "partiële splitsing") waarbij een deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap op één of meerdere andere vennootschappen overgaat en waarbij de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap nieuwe aandelen ontvangen in de verkrijgende vennootschap eventueel samen met een opleg in geld waarvan het bedrag niet hoger mag zijn dan 10% van de nominale waarde of, bij gebrek aan een nominale waarde, 10% van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen.

De zaakvoerders van de hiervoor geïdentificeerde JOMA SPORT BVBA, verklaren overeenkomstig artikel 677 juncto 743 W. Venn., een voorstel van partiële splitsing te doen. Bij de voorgestelde splitsing zal een deel van het vermogen van JOMA SPORT BVBA, met toepassing van de bepaling van artikel 677 W. Venn., overgaan naar de verkrijgende, op te richten vennootschappen, VVV1 BVBA en WV2 BVBA.

De zaakvoerders zullen doen wat in hun macht ligt om deze partiële splitsing tot stand te brengen tegen nagemelde voorwaarden en legt bij deze het partiële splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van JOMA SPORT BVBA.

I. IDENTIFICATIE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

(Art, 743, 1° van het Wetboek van Vennootschappen )

1 identificatie van de te splitsen vennootschap, JOMA SPORT BVBA

1.1 Oprichting

JOMA SPORT BVBA werd opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op datum van 26 februari 2010 voor notaris Niek Van der Straeten, met standplaats te Destelbergen. De statuten werden gepubliceerd in de bijiagen van het Belgisch Staatsblad van 19 maart 2010, onder nummer 0040859.

1.2VVijziging van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op elf december tweeduizend dertien, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen.

1.3Vorm en benaming

JOMA SPORT BVBA werd opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op datum van 26 februari 2010 voor notaris Niek Van der Straeten, met standplaats te Destelbergen. De statuten werden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 19 maart 2010, onder nummer 0040859. Haar maatschappelijke benaming luidt «JOMA SPORT».

1.4Maatschappelijke zetel

Op heden is de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Jan Moorkensstraat 72.

1.5Maatschappelijk doel

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten kan het doel van de Vennootschap als volgt omschreven worden:

" De vennootschap zal het volgende maatschappelijk doel hebben:

-Vervaardiging van sportartikelen, sporthandschoenen en sporthoofddeksels van leer.

-Groot- en kleinhandel in nieuwe of gebruikte fietsen en bromfietsen.

-Onderhoud en reparatie van fietsen en bromfietsen.

-Handelsbemiddeling in sport- en kampeerartikelen spellen en speelgoed,

-Groothandel in kleding, inclusief sportkleding.

-Groot- en kleinhandel in sport- en kampeerartikelen en artikelen voor overige vormen van

vrijetijdsbesteding,

-Kleinhandel in bovenkleding (Inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekieding) van ongeacht welk

materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enz.) voor dames en heren.

-Verhuur en lease van sport-, recreatie- en kampeerartikelen.

-Verhuur van fietsen.

-Sport- en recreatieonderwijs.

-Exploitatie van sportaccommodaties en van multifunctionele centra, overwegend gebruikt voor

sportbeoefening.

-Organisatie en uitvoering van sportevenementen: voetbal, wielrennen, bowling, zwemmen, golf, boksen,

worstelen, en andere vechtsporten, bodybuilding, wintersporten, enz.

-Activiteiten van overige balsport-, vechtsport-, watersport-, paardensport- en overige sportclubs -Activiteiten i.v.m, sportwedstrijden met dieren (paarden, windhonden, duiven,enz.).

-Activiteiten i.v.m. mechanische sporten (auto's, motorrijwielen, karts, enz.).

-Jacht en de visvangst als sport of recreatie.

-Activiteiten i.v.m. zeilwedstrijden, waterski, jetski, deltavliegen, zweefvliegen, vliegen met tJLM's, met sport-

of toerismevliegtuigen, enz.

-Exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van aerobic, bodybuilding, enz.

inclusief de begeleiding van de clientèle op sportief gebied.

-Overige sportactiviteiten, n.e.g.

-Promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden. -Ondersteunende diensten i.v.m. de sportbeoefening.

-Reparatie van sport- en kampeerartikelen.

-Het bestuur van een onroerend vermogen, alsmede alle verhandelingen dle rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

-Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

-De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanver-wante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten ven-inootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschap-'pelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

-Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren."

1.6Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt op heden vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR) en is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt bijgevolg 11750ste van het maatschappelijk kapitaal en is volledig volstort.

1.7Zaakvoerders

Op heden wordt de Vennootschap vertegenwoordigd door haar zaakvoerders de heer Hendrik Winkelmans, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Jan Moorkensstraat 72 en de vennootschap PFC NV, met maatschappelijke zetel te Jan Moorkensstraat 72, 2600 Antwerpen-Berchem en ondernemingsnummer 0823,156.153, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Winkelmans.

1.8BTN  Ondernemingsnummer

De Vennootschap is ingeschreven onder het B.T.W.-nummer BE 0823.778.933. De Vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0823.778.933,

2 Identificatie van de op te richten vennootschappen

2.1. WV1 BVBA

2.1.1 Oprichting

De nieuwe vennootschap zal opgericht worden voor notaris Neut, met standplaats te Antwerpen,

2,1.2 Vorm en benaming

De nieuwe vennootschap zal opgericht worden onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming WV1.

2.1.3 Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van WV1 BVBA zal gevestigd zijn te 2600 Antwerpen-Berchem, Jan Moorkensstraat 72.

2.1.4 Maatschappelijk doel

WV1 BVBA zal, volgens haar ontwerpstatuten, opgericht worden met als maatschappelijk doel:

" De vennootschap zal het volgende maatschappelijk doel hebben:

-Vervaardiging van sportartikelen, sporthandschoenen en sporthoofddeksels van leer.

-Groot- en kleinhandel in nieuwe of gebruikte fietsen en bromfietsen.

-Onderhoud en reparatie van fietsen en bromfietsen.

-Handelsbemiddeling in sport- en kampeerartikelen spellen en speelgoed.

-Groothandel in kleding, inclusief sportkleding.

-Groot- en kleinhandel in sport- en kampeerartikelen en artikelen voor overige vormen van

vrijetijdsbesteding.

-Kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekieding) van ongeacht welk

materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enz.) voor dames en heren,

-Verhuur en lease van sport-, recreatie- en kampeerartikelen.

-Verhuur van fietsen.

-Sport- en recreatieonderwijs.

-Exploitatie van sportaccommodaties en van multifunctionele centra, overwegend gebruikt voor

sportbeoefening.

-Organisatie en uitvoering van sportevenementen; voetbal, wielrennen, bowling, zwemmen, golf, boksen,

worstelen, en andere vechtsporten, bodybuiiding, wintersporten, enz.

-Activiteiten van overige balsport-, vechtsport-, watersport-, paardensport- en overige sportclubs

-Activiteiten i.v.m. sportwedstrijden met dieren (paarden, windhonden, duiven,enz.).

-Activiteiten i.v.m. mechanische sporten (auto's, motorrijwielen, karts, enz.).

-Jacht en de visvangst als sport of recreatie.

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Activiteiten i.v.m, zeilwedstrijden, waterski, jetski, deltavliegen, zweefvliegen, vliegen met ULM's, met sport-

of toerismevliegtuigen, enz.

-Exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van aerobic, bodybuilding, enz.

inclusief de begeleiding van de clientèle op sportief gebied.

-Overige sportactiviteiten, n.e.g.

-Promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden.

-Ondersteunende diensten I.v.m. de sportbeoefening.

-Reparatie van sport- en kampeerartikelen,

-Het bestuur van een onroerend vermogen, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen,

zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

-Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

-De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanver-wante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten ven-mootschappen of ondernemingen, In België of in het buitenland, waarvan het maatschap-'pelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

-Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.'

2.1.5 Kapitaal

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal zal 160.643,90 EUR bedragen en zal verdeeld zijn in 750 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Elk aandeel zal bijgevolg 11750ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het kapitaal zal volledig onderschreven en volstort zijn.

2.1.6 Bestuursorgaan

De vennootschap PFC NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Winkelman, zal benoemd worden als zaakvoerder,

2.2. WV2 BVBA

2.2.1.Oprichting

De nieuwe vennootschap zal opgericht worden voor notaris De Neut, met standplaats te Antwerpen.

2.2.2.Vorm en benaming

De nieuwe vennootschap zal opgericht worden onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming WV2.

2.2.3.Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van WV2 BVBA zal gevestigd zijn te 2600 Antwerpen-Berchem, Jan Moorkensstraat 72.

2.2.4.Maatschappelijk doel

WV2 BVBA zal, volgens haar ontwerpstatuten, opgericht worden met als maatschappelijk doel:

" De vennootschap zal het volgende maatschappelijk doel hebben:

-Vervaardiging van sportartikelen, sporthandschoenen en sporthoofddeksels van leer,

-Groot- en kleinhandel in nieuwe of gebruikte fietsen en bromfietsen.

-Onderhoud en reparatie van fietsen en bromfietsen.

-Handelsbemiddeling in sport- en kampeerartikelen spellen en speelgoed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Groothandel in kleding, inclusief sportkleding.

-Groot- en kleinhandel in sport- en kampeerartikelen en artikelen voor overige vormen van

vrijetijdsbesteding.

-Kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) van ongeacht welk

materiaal (textielstoffen, breigoed, leert bont, enz.) voor dames en heren.

-Verhuur en lease van sport-, recreatie- en kampeerartikelen.

-Verhuur van fietsen.

-Sport- en recreatieonderwijs.

-Exploitatie van sportaccommodaties en van multifunctionele centra, overwegend gebruikt voor

sportbeoefening.

-Organisatie en uitvoering van sportevenementen: voetbal, wielrennen, bowling, zwemmen, golf, boksen,

worstelen, en andere vechtsporten, bodybuilding, wintersporten, enz.

-Activiteiten van overige balsport-, vechtsport-, watersport-, paardensport- en overige sportclubs

-Activiteiten i.v.m. sportwedstrijden met dieren (paarden, windhonden, duiven,enz.),

-Activiteiten i.v.m. mechanische sporten (auto's, motorrijwielen, karts, enz.).

-Jacht en de visvangst ais sport of recreatie.

-Activiteiten í.v.m, zeilwedstrijden, waterski, jetski, deltavliegen, zweefvliegen, vliegen met ULM's, met sport-of toerismevliegtuigen, enz.

-Exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van aerobic, bodybuilding, enz. inclusief de begeleiding van de clientèle op sportief gebied.

-Overige sportactiviteiten, n.e.g.

-Promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden. -Ondersteunende diensten i.v.m. de sportbeoefening.

-Reparatie van sport- en kampeerartikelen.

-Het bestuur van een onroerend vermogen, alsmede aile verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

-Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

-De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanver-wante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten ven-'pootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschap-ipelljk doel verwant of analoog Is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen,

-Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

-Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren."

2.2.5. Kapitaal

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal zal 202.032,94 EUR bedragen en zal verdeeld zijn in 750 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde, Elk aandeel zal bijgevolg 11750ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het kapitaal zal volledig onderschreven en volstort zijn.

2.2.6. Bestuursorg aan

De vennootschap PFC NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Winkelmans, zal benoemd worden ais zaakvoerder.

IiI. De ruilverhouding van de aandelen

(Art. 743, 2° van het Wetboek van Vennootschappen)

De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd:

Aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap JOMA SPORT BVBA worden in vergoeding voor de partiële vermogensovergang naar WV1 BVBA in zijn geheel 750 aandelen uitgereikt door de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap WV1 BVBA.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aan de aandeelhouders wordt één aandeel in WV1 BVBA toegekend voor elk aandeel in JOMA SPORT BVBA dat de aandeelhouders van JOMA SPORT BVBA op het ogenblik van de afsplitsing bezitten.

De uit te reiken nieuwe aandelen in WV1 BVBA zullen dezelfde kenmerken ais de bestaande aandelen in JOMA SPORT BVBA hebben.

Er wordt geen opleg voorzien.

Aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap JOMA SPORT BVBA worden in vergoeding voor de partiële vermogensovergang naar WV2 BVBA in zijn geheel 750 aandelen uitgereikt door de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap WV2 BVBA.

Aan de aandeelhouders wordt één aandeel in WV2 BVBA toegekend voor elk aandeel in JOMA SPORT BVBA dat de aandeelhouders van JOMA SPORT BVBA op het ogenblik van de afsplitsing bezitten.

De uit te reiken nieuwe aandelen in WV2 BVBA zullen dezelfde kenmerken als de bestaande aandelen in JOMA SPORT BVBA hebben.

Er wordt geen opleg voorzien.

IV. Wijze waarop de aandelen worden uitgereikt in de verkrijgende vennootschap (Art. 743, 3° van het Wetboek van Vennootschappen)

De aandelen die door de verkrijgende vennootschappen WV1 BVBA en WV2 BVBA in ruil en als vergoeding voor het door haar respectievelijk verkregen en overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap JOMA SPORT BVBA warden verdeeld door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van deze nieuw op te richten vennootschappen.

De aandelen van de nieuw op te richten vennootschappen zullen allemaal aandelen op naam zijn. De nieuw uit te geven aandelen op naam zullen door en onder verantwoordelijkheid van de bestuursorganen van de nieuw op te richten vennootschappen WV1 BVBA en WV2 BVBA ten laatste op de vijftiende werkdag na de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die de partiële splitsing zal goedkeuren, worden ingeschreven in een aandelenregister. Van de inschrijving in het register zullen certificaten worden afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

V. Datum vanaf dewelke de aandelen recht geven te delen in de winst

(Art. 743, 4° van de Wetboek van Vennootschappen)

De aandelen van de uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap WV1 BVBA nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 september 2014 in de nieuw opgerichte vennootschap. Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht voorzien.

De aandelen van de uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap WV2 BVBA nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 september 2014 in de nieuw opgerichte vennootschap. Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht voorzien,

VI. Boekhoudkundige behandeling

(Art, 743, 5° van het Wetboek van Vennootschappen)

De datum vanaf dewelke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap WV1 BVBA, is vastgesteld op 1 september 2014.

De datum vanaf dewelke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap WV2 BVBA, is vastgesteld op 1 september 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VII. Bijzondere voorwaarden

(Art, 743, 6° van de Wetboek van Vennootschappen)

Alhier wordt bepaald dat er in de partieel te splitsen vennootschap geen houders van aandelen of vennoten beetaan die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen bijzondere regeling dient te worden getroffen.

Tevens wordt bepaald dat geen bijzonder voordeel zal worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

VIII, Bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor belast met het opstellen van het in artikel 746 van het

Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag

(Art, 743, 7° van de Wetboek van Vennootschappen)

Aangezien er door de aandeelhouders afstand wordt gedaan van het opstellen van het verslag bedoeld in artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, zal er ook geen bijzondere bezoldiging worden toegekend aan de bedrijfsrevisor.

In toepassing van artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen zal de commissaris of bedrijfsrevisor evenwel een verslag dienen op te maken met betrekking tot de naar aanleiding van de partiële splitsing verrichte inbrengen in natura bij oprichting van VVV1 BVBA en WV2 BVBA.

IX. Bijzonder voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de aan de partiële splitsing

deelnemende vennootschappen

(Art, 743, 8° van het Wetboek van Vennootschappen)

Er werden geen voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de te splitsen vennootschap, alsook niet aan de leden van de bestuursorganen van de nieuw op te richten vennootschappen.

X. Verkrijging en verdeling van de aan de verkrijgende nieuwe vennootschap over te dragen activa en

passiva

(Art. 743, 9° van het Wetboek van Vennootschappen)

A.JOMA SPORT BVBA situatie voor de partiële splitsing

De cijfers van JOMA SPORT BVBA per 31.08.2014 worden als volgt voorgesteld:

ACTIEF

Il. Immateriële vaste activa 396.428,18 ¬

211mmateriële vaste activa 396.428,18 ¬

III. Materiële vaste activa 1,150,104,04 ¬

23 Installaties en rollend materieel 21.897,97 ¬

24 Meubilair en rollend materieel 338,99 ¬

25Leasing en soortgelijke rechten 37.049,14 ¬

26Overige materiële vaste activa 1.090.817,94 ¬

IV. Financiële vaste activa 7.798,72 ¬

28 Overige 7.798,72 ¬

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 2.578.074,00 ¬

34Handelsgoederen 2.578.074,00 ¬

37Bestellingen in uitvoering 0,00 ¬

VII. Vorderingen op ten hoogste 1 j 654.482,68 ¬

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

40Handelsvorderingen 385.343,46 ¬

41 Overige vorderingen 269.139,22 ¬

IX. Liquide middelen 505.048,85 ¬

54/58Liquide middelen 505.048,85 ¬

X. Overlopende rekeningen 5.455,53 ¬

49011 Overlopende rekeningen 5.455,53 ¬

TOTAAL ACTIEF 5.297.392,00 ¬

PASSIEF

I. Kapitaal 500.000,00 ¬

100Geplaatst kapitaal 500.000,00 ¬

IV. Reserves 81.533,32 ¬

13oWettelijke reserve 6.914,44 ¬

132Belastingvrije reserve 60.068,00 ¬

133Beschikbare reserve 14.550,88 ¬

V. Overgedragen resultaat 528.251,37 ¬

140Overgedragen resultaat 528.251,37 ¬

140Winst van het boekjaar 0,00 ¬

Eigen vermogen 1.109.784,69 ¬

VIII. Schulden op meer dan één jaar 1.576.350,48 ¬

170Achtergestelde leningen 300.000,00 ¬

172Leasingschulden en soortgelijke schulden 30.452,55 ¬

173Kredietinstellingen 988.758,07 ¬

175Handelsschulden 257.139,86 ¬

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 2.592.566,81 ¬

42Schulden op meer dan 1 jaar die binnen het jaar vervallen 306.355,88 ¬

43Financiële schulden 134.779,97 ¬

44Handelsschulden 1.364.168,95 ¬

45013Belastingen 344.793,40 E

454/9Bezoldigingen en sociale lasten 274.504,50 E

46Ontvangen vooruitbetalingen 167.964,11 ¬

X. Overlopende rekeningen 18.690,02 ¬

49213Overlopende rekeningen 18.690,02 ¬

TOTAAL PASSIEF 5.297.392,00 ¬

B.De nieuw op te richten vennootschap WV1 BVBA

Aan de nieuw op te richten vennootschap WV1 BVBA worden onderstaande elementen van het patrimonium van de te splitsen vennootschap toegekend, gebaseerd op de cijfers van 31.08.2014, Het gaat over activa en passiva verbonden met de winkels van Hasselt, Herentals, Wijnegem, Aartselaar en Gent.

Meer bepaald worden afgesplitst uit JOMA SPORT BVBA:

-Winkelinrichting van de winkels van Hasselt, Herentals, Wijnegem, Aartselaar en Gent;

-Goodwill van de winkels van Herentals en Wijnegem;

-26 personeelsleden;

-Huurcontracten van de winkels van Hasselt, Herentals, Wijnegem, Aartselaar en Gent;

-Voorzieningen voor vakantiegeld en eindejaarspremie.

Alle actief- en passiefbestanddelen die niet vermeld worden in onderhavig splitsingsvoorstel of waarvan men niet kan opmaken of deze al dan niet overgaan, worden geacht behouden te blijven bij JOMA SPORT BVBA.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Een gedetailleerd overzicht van alle posten van het actief en het passief die worden overgedragen: ACTIEF

ll. Immateriële vaste activa 202.321,35 ¬

21Immateriële vaste activa 202.321,35 ¬

III. Materiële vaste activa 266.040,73 ¬

23 Installaties en rollend materieel 0,00 ¬

24 Meubilair en rollend materieel 0,00 ¬

25Leasing en soortgelijke rechten 0,00 ¬

26Overige materiële vaste activa 266.040,73 ¬

1V, Financiële vaste activa 0,00 ¬

28 Overige 0,00 ¬

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 0,00 ¬

341-landelsgoederen 0,00 ¬

37Bestellingen in uitvoering 0,00 E

Vil. Vorderingen op ten hoogste 1 j 40Handelsvorderingen 0,00 ¬ 0,00 ¬

41 Overige vorderingen 0,00 ¬

IX. Liquide middelen 0,00 ¬

54/58Liquide middelen 0,00 ¬

X. Overlopende rekeningen 0,00 ¬

49011Overlopende rekeningen 0,00 ¬

TOTAAL ACTIEF 468.362,08 ¬

PASSIEF

1. Kapitaal 160.643,90 ¬

100Geplaatst kapitaal 160.643,90 ¬

IV. Reserves 26.195,66 ¬

130Wettelijke reserve 2.221,53 ¬

132Belastingvrije reserve 19.299,12 ¬

133Beschikbare reserve 4.675,02 ¬

V. Overgedragen resultaat 169.720,72 ¬

140Overgedragen resultaat 169.720,72 ¬

140Winst van het boekjaar 0,00 ¬

Eigen vermogen 356.560,28 ¬

VIII. Schulden op meer dan één jaar 0,00 ¬

170Achtergestelde leningen 0,00 ¬

172Leasingschulden en soortgelijke schulden 0,00 ¬

173Kredietinstellingen 0,00 ¬

175Handelsschulden 0,00 ¬

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 111.801,80 ¬

42Schulden op meer dan 1 jaar die binnen het jaar vervallen 0,00 ¬

43Financiële schulden 0,00 ¬

44Handelsschulden 0,00 ¬

45013 Belastingen 0,00 ¬

454/9Bezoldigingen en sociale lasten 111.801,80 ¬ 450ntvangen vooruitbetalingen 0,00 ¬

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

X. Overlopende rekeningen 0,00 ¬

492/3Overlopende rekeningen 0,00 ¬

TOTAAL PASSIEF 468.362,08 ¬

C.De nieuw op te richten vennootschap WV2 BVBA

Aan de nieuw op te richten vennootschap WV2 BVBA worden onderstaande elementen van het patrimonium van de te splitsen vennootschap toegekend, gebaseerd op de cijfers van 31.08.2014. Het gaat over activa en passiva verbonden met de winkels van Leuven, Boortmeerbeek, Bavikhove, Brugge en Kuurne.

In dit kader worden afgesplitst uit JOMA SPORT BVBA:

-Winkelinrichting van de winkels van Leuven, Boortmeerbeek, Bavikhove, Brugge en Kuurne;

-Goodwill van de winkel van Bavikhove;

-18 personeelsleden;

-1-luuroontracten van de winkels van Leuven, Boortmeerbeek, Brugge en Kuurne;

-Voorzieningen voor vakantiegeld en eindejaarspremie.

Aile actief- en passiefbestanddelen die niet vermeld worden in onderhavig splitsingsvoorstel of waarvan men niet kan opmaken of deze al dan niet overgaan, worden geacht behouden te blijven bij JOMA SPORT BVBA.

Een gedetailleerd overzicht van alle posten van het actief en het passief die worden overgedragen: ACTIEF

ll. immateriële vaste activa 21 Immateriële vaste activa 87.452,05

87.452,05 ¬

Materiële vaste activa 438.375,33 ¬

23 Installaties en rollend materieel

24 Meubilair en rollend materieel 25Leasing en soortgelijke rechten 26Overige materiële vaste activa

IV. Financiële vaste activa 0,00

28 Overige 0,00 ¬

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 0,00 ¬

34Handelsgoederen 0,00 ¬

37Bestellingen in uitvoering 0,00 ¬

Vil. Vorderingen op ten hoogste 1 j 0,00 ¬

40Handelsvorderingen 0,00 ¬

41 Overige vorderingen 0,00 ¬

IX. Liquide middelen 0,00 ¬

54/58Liquide middelen 0,00 ¬

X. Overlopende rekeningen 0,00 ¬

490/1 Overlopende rekeningen 0,00 ¬

TOTAAL ACTIEF 525.827,38 ¬

PASSIEF

1. Kapitaal 202.032,94 ¬

100Geplaatst kapitaal 202.032,94 ¬

0,00 ¬

0,00

0,00 ¬

438.375,33 ¬

IV, Reserves 32.944,83 ¬

130Wettelijke reserve 2.793,89 ¬

132Belastingvrije reserve 24.271,43 ¬

133Beschikbare reserve 5.879,51 ¬

V. Overgedragen resultaat 213.448,36 ¬

1400vergedragen resultaat 213,448,36 ¬ 0,00 ¬

140Winst van het boekjaar

F

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Eigen vermogen 448.426,13 ¬

VIII. Schulden op meer dan één jaar 0,00 ¬

170Achtergestelde leningen 0,00 ¬

172Leasingschulden en soortgelijke schulden 0,00 ¬

173Kredietinstellingen 0,00 ¬

175Handelsschulden 0,00 ¬

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 77.401,25 ¬

42Schulden op meer dan 1 jaar die binnen het jaar vervallen 0,00 ¬

43Financiële schulden 0,00 ¬

44Handelsschulden 0,00 ¬

450139elastingen0,00 ¬

45419Bezoldigingen en sociale lasten 77.401,25 ¬

460ntvangen vooruitbetalingen 0,00 ¬

X. Overlopende rekeningen 0,00 ¬

492/3Overlopende rekeningen 0,00 ¬

TOTAAL PASSIEF 525.827,38 ¬

Xl. Verdeling van de aandelen  Ruilverhouding  Verantwoording

(Art. 743, 10° van het Wetboek van Vennootschappen)

in totaal bestaan er in de partieel te splitsen vennootschap 750 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt bijgevolg 11750ste van het maatschappelijk vermogen.

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, JOMA SPORT BVBA, zijn 750 aandelen toegekend van de nieuw op te richten vennootschap WV1 BVBA en 750 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap WV2 BVBA als vergoeding voor de overdracht van een deel van het patrimonium van JOMA SPORT BVBA.

XII, Kosten verbonden aan de splitsing

De kosten van de verrichting zullen worden gedragen door de partieel te splitsen vennootschap JOMA SPORT BVBA.

XIII, Verantwoordelijkheden

De zaakvoerders zullen doen wat In hun macht ligt om deze partiële splitsing zoals voorgaand voorgesteld tot stand te brengen tegen bovengaand beschreven voorwaarden, onder het voorbehoud van de aanvaarding van dit voorstel door de Algemene Vergadering, en rekening houdende met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden vermelden aan de vennoten alle nuttige informatie zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van dit voorstel zijn alle uitgewisselde elementen en gegevens vertrouwelijk.

s p

F i 0

XIV. Algemene Vergadering

Het voorstel zal, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, voorgelegd worden ' aan de Algemene Vergadering van de vennootschap JOMA SPORT BVBA ten vroegste zes weken na de neerlegging ervan bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het bovenstaande partiële splitsingsvoorstel werd opgesteld op 10 februari 2015 te Antwerpen, in twee exemplaren en zal neergelegd worden bij de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen overeenkomstig artikel 743 van het wetboek van Vennootschappen.

' Het partiële splitsingsvoorstel zal bewaard worden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap (1

exemplaar).

De heer Hendrik Winkelman

Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

PFC NV

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Winkelmans

Op de laatste bíz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 01.08.2011 11372-0504-019
03/08/2011
ÿþMcr370

In de beagen b6j BeIgiósch S4aai4ab1ed bekend te rnaCzen kopie

neerleggpng gafg`ce van da akte

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIU

*11119856*

Neergalegd fer griffie cro Recethank von Koophandel te Antwerpen, op

22 2011

t~e;r"7i~

Cri,c' - 08,23.770.933

, echisv(r-rr . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zeeel : Jan Moorkensstraat 72, 2600 Berchem

Ciiteeit i ekr3 : lE enoomtetg1 new a nev -âe

De bijzondere algemene vergadering d.d. 20 april 2010 heeft de volgende beslissing genomen :

Wordt benoemd als zaakvoerder met ingang vanaf 1 maart 2010 :

de vennootschap HW BVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Jan Moorkensstraat 72, mei

als vaste vertegenwoordiger de heer Winkelmans Hendrik

De zaakvoerder

Winkelmans Hendrik

(/p c; + ~ .t;: bb.,ra^ cii.: [ v; -Tielder: I~" :GPr. e^ hoc-r P nigheid ,rar. de instrumz::ntWrende notaris, hetzi; van de perso(a)n(en) h" evcag;, db recht5,e-soar, ton aarz:en vari dealer,. te vsriegenwoordigen

V~roe Í'.2F."ft e^ ha ,d'ck37irg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

11/03/2015
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- IIIMMON3 Rechtbank van koophandel

behouder Antwercen

aan het 2 7 FEB. 2015

Belgisch afdeling emwen

Staatsblac



Ondernemingsnr : 6E0823.778.933

Benaming (voluit) : Joma Sport

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Moorkensstraat 72

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging - Ontslag (statutaire) zaakvoerders

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 12 februari 2015 blijkt; dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Kapi aalverhoging door inbreng in natura

De enige vennoot heeft besloten om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van, vierhonderddrieënveertigduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 443.333,33), om het' te brengen van vijfhonderdduizend euro nul cent (6 500.000,00) op negenhonderddrieënveertigduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (6 943.333,33), door de hierna beschreven inbreng ini natura door de hierna vermelde persoon of personen en tegen de hierna bepaalde voorwaarden.

Als vergoeding voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden zeshonderd vijfenzestig (665); nieuwe aandelen zonder nominale waarde met dezelfde fractiewaarde als de bestaande aandelen uitgegeven. Aan de nieuwe aandelen worden dezelfde rechten verbonden als aan de bestaande aandelen, en zij zullen in de resultaten delen met ingang van de datum van hun uitgifte. De aandelen dienen integraal te worden volgestort; ter gelegenheid van de inschrijving.

Aangezien de werkelijke waarde van de in natura in te brengen goederen achthonderdduizend euro nul cent (6 800.000,00) bedraagt, wordt het verschil ten belope van driehonderdzesenvijftigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 356.666,67) tussen, enerzijds, het bedrag van de kapitaalverhoging en,i anderzijds, de werkelijke waarde van de in natura ingebrachte goederen, geboekt als een uitgiftepremie. Peri aandeel wordt bijgevolg een uitgiftepremie gevraagd van (afgerond) vijfhonderd komma drie vier nul acht zes; euro (6 536,34086), zodat de inschrijvingsprijs van de nieuwe aandelen gelijk is aan de werkelijke (eigen; vermdgens)waarde (als onderscheiden van de fractiewaarde) van de bestaande aandelen. Deze uitgiftepremie zat vanaf haar ontstaan worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare passiefrekening "Uitgiftepremies", die evenals het kapitaal de waarborg van derden vormt en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door de algemene vergadering met naleving van de voorwaarden die gelden voor een kapitaalvermindering. Ook de uitgiftepremie dient integraal in natura te worden volgestort ter gelegenheid van de inschrijving op de nieuwe; aandelen.

INBRENG 1N NATURA

Beschriiving van de ingebrachte goederen

i De inbreng betreft de volgende schuldvordering op de vennootschap Joma Sport waarvan de BVBA PFC, 'i titularis is : een achtergestelde vordering voor een bedrag van achthonderdduizend euro nul cent (6 800.000,00), in hoofdsom; vermits de vordering niet intrestdragend is, dient geen pro rata-verrekening te worden gedaan;, ;; van eventuele verworven intresten, zodat de vordering wordt ingebracht voor haar hoofdsom van;; achthonderdduizend euro nul cent (£ 800.000,00).

Identiteit van de inbrenger

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PFC, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen-il Berchem, Jan Moorkensstraat 72, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW Be 0823.156.153 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen.

Verslag bedrijfsrevisor

Op negen februari tweeduizend vijftien werd door Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA met zetel te 9051 Sint Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer Jan Moens, bedrijfsrevisor daartoe:;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mati 11.1

aangesteld door de zaakvoerders, een verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura zoals vereist door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"10. Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de BVBA PFC. De inbreng bestaat uit een schuldvordering ten belope van 800.000,00 EUR die de BVBA PFC heeft ten opzichte van de BVBA JOMA SPORT, met maatschappelijke zetel te Jan Moorkensstraat 72, 2600 Berchem en met ondernemingsnummer 0823.778.933  RPR Antwerpen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrjseconomisch verantwoord zijn (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaatde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De inbreng in natura wordt bij deze verrichting gewaardeerd aan een waarde van 800.000,00 EUR Als vergoeding voor de inbreng in natura in JOMA SPORT BVBA van de schuldvordering van de vennootschap PFC BVBA ten bedrage van 800.000,00 EUR worden 665 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend aan de vennootschap PFC BVBA.

Na de kapitaalverhoging door inbreng in natura zal het kapitaal 1.300.000,00 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 1.415 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De inbrenger geniet naast de vergoeding in aandelen geen bijzondere voordelen die bijdragen tot de vergoeding van de inbreng behoudens een bestaand mandaat van zaakvoerder voor de BVBA PFC.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld. "

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot heeft vast gesteld dat op alle nieuwe aandelen werd ingeschreven en dat alle nieuwe aandelen alsook de volledige uitgiftepremie volledig werden volgestort. Hij heeft ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap voortaan negenhonderddrieënveertigduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 943.333,33) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd vijftien (1.415) aandelen zonder nominale waarde die elke een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Kapitaalverhoging door incorporatie van uitgiftepremie

De enige vennoot heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van driehonderd zesenvijftigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 356.666,67), om het te brengen van negenhonderd-drieënveertigduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (£ 943.333,33) op één miljoen driehonderdduizend euro nul cent (¬ 1.300.000,00), door incorporatie van hogervermelde uitgiftepremie en zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen (inclusief deze uitgegeven ter gelegenheid van de kapitaalverhoging door inbreng in natura vermeld onder het tweede agendapunt).

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot heeft ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap voortaan één miljoen driehonderdduizend euro nul cent (¬ 1.300.000,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd vijftien (1.415) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Statutenwijziging

De enige vennoot heeft besloten om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de wijziging van het kapitaal en in zijn geheel te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND EURO NUL CENT (E 1.300.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd vijftien (1,415) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De vennootschap mag geen winstbewgzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen."

Ontslag (statutaire) zaakvoerders

De enige vennoot heeft kennis genomen van het ontslag met onmiddellijke ingang van de heer Hendrik Winkelmans, voornoemd, als statutaire zaakvoerder en van de vennootschap HW BVBA met zetel te 2600



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Antwerpen-Berchem, Jan Moorkensstraat 72, vast vertegenwoordigd door de heer Hendrik Winkelmans,

voornoemd, als (niet-statutaire) zaakvoerder.

De enige vennoot heeft besloten om artikel 20 van de statuten aan te passen aan dit ontslag door schrapping

van het zesde lid betreffende de benoeming van de statutaire zaakvoerder.

Machti in! en en volmachten

De enige vennoot heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog

op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen :

a) de heer HendrikWinkelmans, voornoemd, wordt gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en haar registratie bij de BTW aan te passen aan de besluiten vastgesteld in onderhavige akte, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd, en om in dit verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders en/of bestuurders, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en U in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 16 februari 2015.

Bijlage

- volledig afschrift

verslag bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura

bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de inbreng in natura

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Loik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/04/2015
ÿþmod 11.1



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 APR. 2015

afd étwerpen



Y IIIIIIIJJ118111111111

`Luik B~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ry

Ondernemingsnr ; BE0823.778.933

Benaming (voluit) : Joma Sport

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Moorkensstraat 72

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte : Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 26 maart 2015 blijkt dat;,

de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen ;

Partiële splitsing door overdracht van bepaalde activiteiten aan twee nieuw op te richten vennootschap,

;i WV1 en WV2 genaamd - kapitaalvermindering "

ü De algemene vergadering besluit tot goedkeuring van het voorstel van partiële splitsing inhoudende met;, splitsing gelijkgestelde verrichting door overdracht van bepaalde, hierna meer in detail limitatief en exhaustief,; omschreven activiteiten en de daarbijhorende actieve en passieve vermogensbestanddelen van de partieel te °; splitsen vennootschap Joma Sport aan twee nieuw op te richten besloten vennootschappen genaamd WV1 en;; WV2, gewijzigd zoals hoger uiteengezet wat betreft het aantal uit te geven aandelen, dit zonder ontbinding van!; de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport.

Af te splitsen vermogen naar WV1 BVBA

Alle actieve en passieve vermogensbestanddelen van Joma Sport die betrekking hebben op, en zijn verbonden': ,; aan de exploitatie van, de winkels uitgebaat te Aartselaar, Antwerpsesteenweg 67, Gent, Koningin EabioIalaanis 7, Hasselt, Herkenrodesingel 85, Herentals, Hemeldonk 13 en Wijnegem, Turnhoutsebaan 325.

Deze actieve en passieve vermogensbestanddelen omvatten :

- de huurcontracten met betrekking tot hogervermelde winkels

- de volledige winkelinrichting van hogervermelde winkels te Aartselaar, Gent, Hasselt, Herentals en,J

Wijnegem;

- de goodwill van de winkels te Herentals en Wijnegem;

j; - vijfentwintig (25) personeelsleden werkzaam in de winkels te Aartselaar, Gent, Hasselt, Herentals ent'

Wijnegem (in het voorstel van splitsing is sprake van zesentwintig (26) personeelsleden, welk aantal dus wordt herzien naar vijfentwintig (25));

'~ - alle voorzieningen voor vakantiegeld en eindejaarspremie betreffende de vijfentwintig (25) overgedragen;;

personeelsleden.

Af te splitsen vermogen naar WV2 BVBA

;; Alle actieve en passieve vermogensbestanddelen van Joma Sport die betrekking hebben op, en zijn verbonden;'

aan de exploitatie van, de winkels uitgebaat te Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 356, Brugge, Kolvestraat 1,

;t Kuume, Ringlaan 14 en Leuven, Kareelveld 8 a.

Deze actieve en passieve vermogensbestanddelen omvatten :

- de huurcontracten met betrekking tot hogervermelde winkels

- de volledige winkelinrichting van hogervermelde winkels te Bavikhove (thans geïntegreerd in de winkel;;

te Kuurne), Boortmeerbeek, Brugge, Kuurre en Leuven;

- de goodwill van de (voormalige) winkel te Bavikhove, thans geïntegreerd in de winkel te Kuurre;

- twintig (20) personeelsleden werkzaam in de winkels te Boortmeerbeek, Brugge, Kuurre en Leuven (in.

het voorstel van splitsing is sprake van achttien (18) personeelsleden, welk aantal dus wordt herzien naar;

twintig (20));

alle voorzieningen voor vakantiegeld en eindejaarspremie betreffende de twintig (20) overgedragene

personeelsleden.

Boekhoudkundige uitwerking

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

YY

t mod 11.1

1i



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De partiële splitsing zal boekhoudkundig uitwerking hebben op één september tweeduizend veertien, Als gevolg van de partiële splitsing gaan de hierna meer in detail limitatief en exhaustief omschreven afgesplitste activiteiten van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport, met de daarbijhorende actieve en passieve vermogensbestanddelen, over op de te richten BVBA's WV1 en WV2 in de staat waarin zij zich bevonden op één september tweeduizend veertien. Bijgevolg worden alle handelingen verricht door de partieel te splitsen vennootschap met betrekking tot de af te splitsen activiteiten vanaf één september tweeduizend veertien om nul uur (0.00u) geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschappen WV1 en WV2, en zijn alle daaruit voortvloeiende rechten en verplichtingen ten gunste respectievelijk ten laste van de deze op te richten vennootschappen WV1 en WV2. De partieel te splitsen vennootschap Joma Sport zal alle kosten, belastingen en erelonen betalen die voortvloeien uit de partiële splitsing.

Kapitaalvermindering

Vermits geopteerd werd om de partiële splitsing boekhoudkundig te verwerken conform het boekhoudkundig coittinuiteitsprincipe en daarbij eveneens werd rekening gehouden met de fiscale bepalingen van artikel 213 WIB 1992, wordt - op basis van de cijfers per eenendertig augustus tweeduizend veertien - een maatschappelijk kapitaal gelijk aan honderd vijfenzestigduizend vijfenvijftig euro eenenvijftig cent (E 165.055,51) toegewezen aan de nieuw opgerichte vennootschap WV1 en een maatschappelijk kapitaal van tweehonderd en zevenduizend vijfhonderd eenentachtig euro achttien cent (E 207.581,18) toegewezen aan de nieuw opgerichte vennootschap WV2.

De algemene vergadering stelt vast dat, aIs gevolg van de partiële splitsing, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap Joma Sport wordt verminderd met een bedrag van driehonderd tweeënzeventigduizend zeshonderd zesendertig euro negenenzestig cent (E 372.636,69) (de som van het kapitaal van nieuw opgerichte vennootschap WV1 en het kapitaal van de nieuw opgerichte vennootschap WV2).

Aangezien het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport op twaalf februari tweeduizend vijftien werd verhoogd met achthonderdduizend euro nul cent (E 800.000,00) tot een miljoen driehonderdduizend euro nul cent (E 1.300.000,00), wordt het ingevolge de partiële splitsing verminderd tot negenhonderd zevenentwintigduizend driehonderd drieënzestig euro eenendertig cent (E 927.363,31) (in plaats van tot honderd zevenentwintigduizend driehonderd drieënzestig euro eenendertig cent (E 127.363,31) op basis van de cijfers per eenendertig augustus tweeduizend veertien). Het aantal aandelen wordt niet gewijzigd.

Bijgevolg beslist de algemene vergadering om het eerste lid van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd zevenentwintigduizend driehonderd drieënzestig euro eenendertig cent (£ 927.363,31) en wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd vijftien (1.415) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De vennootschap mag geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen." Verwezenliiking_partiële splitsing - Benoeming zaakvoerder

Ingevolge de goedkeuring van het voorstel van partiële splitsing door overdracht van de de bedrijfstak winkels A-G-H-H-W aan een eerste nieuw op te richten vennootschap WV1 en bedrijfstak winkels B-B-K-L aan een tweede nieuw op te richten vennootschap WV1, zoals aangepast op voorstel van de zaakvoerder, werden de besloten vennootschappen WV1 en WV2 opgericht, dit met ingang van heden zesentwintig maart tweeduizend vijftien. Het kapitaal van elk deze vennootschappen wordt, zoals hoger vermeld, vertegenwoordigd door een duizend vierhonderd vijftien (1.415) aandelen op naam zonder nominale waarde. Deze aandelen werden toegekend aan de enige vennoot van de partieel gesplitst vennootschap Joma Sport in een verhouding van één aandeel WV1 voor elk aandeel Joma Sport en één aandeel WV2 voor elk aandeel Joma Sport, zodanig dat de aandeelhoudersstructuur van de drie vennootschappen volledig identiek is en de enige vennoot van Joma Sport ook de enige vennoot is van de vennootschappen WV1 en WV2.

Derhalve besluit hogervermelde vennoot van Joma Sport, te weten de naamloze vennootschap PFC, vertegenwoordigd zoals gezegd, in haar hoedanigheid van enige oprichter/vennoot van de nieuw opgerichte vennootschappen WV1 en WV2, de volgende persoon te benoemen als zaakvoerder van elk van deze vennootschappen, dit zonder beperking van duur : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joma Sport,voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Winkelmans, voornoemd, die aanvaardt.

De mandaten als zaakvoerder zijn onbezoldigd.

Machtigingen en volmachten

De enige vennoot besluit om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen :

a) de zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport wordt gemachtigd om de besluiten in

verband met de partiële splitsing uit te voeren.

b) de heer Hendrik Winkelman, wonende te 2600 Antwerpern-Bercbem, Jan Moorkensstraat 72 wordt gemachtigd, met recht van indeplaatsstelling, om namens de zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport alle maatregelen te nemen die nodig of nuttig zijn om de nieuw uit te geven aandelen toe te kennen aan de enige vennoot van de partieel te splitsen vennootschap.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c) de heer Hendrik Winkelmans, voornoemd, wordt gemachtigd, met recht van indeplaatsstelling, om de' inschrijving van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport in de kruispuntbank van ondernemingen, evenals haar registratie bij de BTW, aan te passen aan de beslissingen vastgesteld in deze akte, en om de nieuw op te richten vennootschappen BVBA WV1 en BVBA WV2 in te schrijven in de kruispunt van ondernemingen en te registreren bij de BTW;

d) de heer Hendrik Winkelmans, voornoemd, wordt gemachtigd, met recht van indeplaatsstelling, om zowel de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport en de nieuw op te richten vennootschappen WV1 en WV2 te vertegenwoordigen in alle verbeterende of bijkomende akten op te stellen in geval van vergissing of weglating bij de beschrijving van de overgedragen activiteiten van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport;

e) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 1 april 2015.

Bijfan

- volledig afschrift

gecoördineerde statuten

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JOMA SPORT

Adresse
JAN MOORKENSSTRAAT 72 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande