JONGEREN ANIMATIE PRODUCTIES, AFGEKORT : JAP ADVENTURE

Association sans but lucratif


Dénomination : JONGEREN ANIMATIE PRODUCTIES, AFGEKORT : JAP ADVENTURE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 472.172.244

Publication

30/07/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-bekendle maken koeie

na neerlegging van de akte te griffigt 

t Neergeleet er griffie vial. de

1111119114111111

1ONITEUR 1'3E.

23 17-

BELGISCH STA

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 1 JULI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

ci'ffie

Ondememingsnr: 0472.172.244

Benaming

(voluit) Jongeren Animatie Producties

(verkort) : JAP Adventure

Rechtsvorm: VZW

Zetel ye/0 L /T4rn7 3 -I, 3.01D / ditA),£/oLd

Onderwerp akte Nieuwe samenstelling Raad van Bestuur

In haar vergadering van 2 december 2013 akteerde de Raad van Bestuur het ontslag van een van haar bestuurders, Charlotte Vandenberghe. JAP Adventure respe.kteert de beslissing van Charlotte om uit de Raad van Bestuur te stappen en dankt Charlotte voor haar jarenlange inzet en bijdrage aan de VZW.

In de Algemene Vergadering van 10 mei 2014, werden Wout Renders, Floris Remmen, Hans Adams, Maarten Kimpe aanvaard als lid van de Raad van Bestuur.

De huidige Raad van Bestuur bestaat aldus uit:

- Floris Remmen: Voorzitter, gedelegeerd bestuurder,

- Pieter Sprangers: Financieel bestuurder, gedelegeerd bestuurder,

- Wout Renders: Bestuurder, Secretaris,

- Ronny Cos: Bestuurder,

- Klaas Remmen, Bestuurder,

- Max Vandenberghe, Bestuurder,

-Hans Adams: Bestuurder,

- Maarten Kimpe: Bestuurder,

- Filip Claes: Bestuurder

Turnhout, 10 mei 2014

De Voorzitter,

Floris Remmen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

19/01/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Eaigisch

Staatsblat

àdOQ22.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 JAN. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Greferi0

Ondernemingsnr : 0472.172.244

Benaming -}-~ _

(voiuit) i ff ser ei/1 1Y101/Yr(j,l i 1 itooLC,c,(7.i9y)

(verkort) : JAP Adventure

Rechtsvorm : VZW n _

Zetel: Turnhout MIAv\5\Aa, V' .3-1

Onderwerp akte ; Nieuwe samenstelling Raad van Bestuur - Naamsverandering en gecoordineerde tekst van de statuten toestand vanaf 13 december 2814

in haar vergadering van 13 december 2434 akteerde de Raad van Bestuur het ontslag van een van haar voorzitter en gedelegeerd bestuurder, Floris Remmen . LAP Adventure respekteert de beslissing van Floris.

Naar aanleiding van het vertrek van Floris Remmen worden de taken binnen de Raad van Bestuur herverdeeld.

De huidige Raad van Bestuur bestaat aldus uit:

- Wout Renders: Voorzitter, gedelegeerd bestuurder,

- Pieter Sprangers: Financieel bestuurder, gedelegeerd bestuurder,

- Max Vandenberghe: Bestuurder, Secretaris,

-Ronny.Cos: Bestuurder;

- Klaas Remmen, Bestuurder,

- Hans Adams: Bestuurder,

- Maarten Kimpe__ Bestuurder,

- Filip Claes: Bestuurder

Turnhout, 13 december 2014

De Voorzitter,

Wout Readers

=!ee ~ ~- - -

 A-7~~~~

_i

11111

*15009192*

in de jaarlijkse algemene vergadering van 13 december 2014 werd met unanimiteit van stemmen de naam van dè.vereniging aangepast in "Jongeren Adventure Projecten" en werden aldus volgende nieuwe statuten goedgekeurd ter vervanging van de voorheen bestaande:

lE1't~L L Benaming, zetel, doel, duur

i.w .:e.:3;M:~ ,:¬ .' .u, }_.1:: 4v~ i'g~,:c~3 . .,:.wio i~~L7 ...~ .i:.b3~7:,3iîet.~s'ia11 Civ ln3iiuiílenteiei~,:à tiai$Cá. í3ei7.ij iaR j.2r.`sJ{,^,n(zYS}

ce ,i_r3;-;azin., oCo anismg tee,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0ü 2.2

Art.1. De vereniging draagt de naam "Jongeren Adventure Projecten". De vereniging behoudt zich het recht voor om in alle stukken uitgaande van de vereniging de verkorte benaming "JAP Adventure" te gebruiken.

Art.2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Turnhout. Ten titel van inlichting en zonder hieraan enig statutair karakter te verlenen geldt als volledig adres: Molenstraat 31 te Turnhout. De algemene vergadering is bevoegd om het adres te wijzigen. De maatschappelijke zetel ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Turnhout.

Art.3. De vereniging heeft tot doel maatschappelijk kwetsbare jongeren aan te spreken, elkaar te laten ontmoeten en zichzelf te laten ontdekken en dit door het organiseren van avontuurlijke, culturele, sportieve en ontspannende, (niet-)betalende activiteiten van alle aard in binnen-en buitenland. De vzw kan alle mogelijké activiteiten verrichten 'om haar doelstellingen të verwezenlijken. Tot het doel van de vereniging behoort eveneens het rationele bestuur en de instandhouding van de (on)roerende goederen die eigendom zijn van de vzw, nodig voor de verwezenlijking van haar doel. Ze is bevoegd medewerking te verlenen aan werken die een zelfde of gelijkaardig doel als dit der vereniging nastreven.

Art.4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

111hL II. Leden, aanvaarding, uittreding en ontslag

Art.5. De vereniging.is samengesteld uit:

a) Vaste leden

b) Toegetreden leden

o) Ereleden

Het aantal vaste leden is onbeperkt maar bedraagt minimaal 3 personen.

Art.6. Om als vast lid aanvaard te worden, moet men:

a) mondeling zijn kandidatuur voordragen bij de raad van bestuur;

b) aanvaard worden door de raad van bestuur, met minstens tweederde meerderheid der stemmen; de toelating of weigering dient niet gemotiveerd te worden;

c) de leeftijd van 19 jaar bereikt hebben en voldoen aan de kwalificaties zoals beschreven in het huishoudelijk reglement;

d) zich onderwerpen aan de huidige statuten en de huishoudelijke reglementen van de vereniging door ondertekening van het ledenregister;

e) de bijdrage, vastgesteld door de raad van bestuur, met een maximum van 124 EUR betalen. Art.7. Om als toegetreden lid aanvaard te worden, moet men:

a) als dusdanig door de raad van bestuur aanvaard worden, met gewone meerderheid;

b) zich onderwerpen aan de statuten en de huishoudelijke reglementen; en

c) de bijdrage, vastgesteld door de raad van bestuur, met een maximum van 124 EUR betalen Ze bezitten enkel een aanwezigheidsrecht op de algemene vergadering en een inzagerecht in de notulen.

Art.8. Om als erelid aanvaard te worden, moet men daarvoor door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met gewone meerderheid uitgekozen worden.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MDD2.2

Art.9. Alle leden kunnen zich op ieder ogenblik uit de vereniging terugtrekken, mits hun ontslag schriftelijk in te dienen bij de raad van bestuur.

Art.10. Elk lid kan uitgesloten worden indien de algemene vergadering hiertoe met twee derde der aanwezige stemmen beslist, De raad van bestuur mag, tot de beslissing van de algemene vergadering, de leden schorsen die zich schuldig hebben gemaakt aan een ernstige inbreuk op de statuten of op de wetten in verband met de eer of de wellevendheid. Deze beslissing zal dan aan de betrokkene schriftelijk door de raad van bestuur worden betekend, zonder dat een opgave van redenen vereist is.

ti IEL III Raad van Bestuur

A tt.12. De- vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie bestuurders, vaste leden van de vereniging. .Hun mandaat Is van onbepaalde duur. Zij worden door de algemene vergadering verkozen en hun mandaat kan worden herroepen, bij twee derde meerderheid der aanwezige stemmen. Hun mandaat eindigt door overlijden, ontslag, uitsluiting, onbekwaamverklaring, kennelijk onvermogen, door de ontbinding of verlies van lidmaatschap. De uittredende bestuurders zijn onmiddellijk herkiesbaar. Elke benoeming, ontslagneming of afzetting van een bestuurder wordt binnen één maand, nadat daartoe beslist is, in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad gepubliceerd.

Art.13. De bestuurders worden niet bezoldigd, maar kunnen enkel gebeurlijk een vergoeding ontvangen voor gedane kosten.

Art.14, De raad van bestuur kiest onder zijn leden, een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een

feestmeester. Eenzelfde bestuurder mag twee mandaten uitoefenen.

Art.15. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide opdrachten voor het bestuur van de vereniging. Al wat niet door de wet of statuten aan de algemene vergadering wordt voorbehouden, ligt in zijn bevoegdheid. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt die in en buiten rechte. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid jaarlijks de ledenbijdragee vast te stellen die opeisbaar is één, week na de vaststelliníg door de raad van bestuur. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid gelden te ontlenen. Alle contractuele verbintenissen die een geldwaarde hebben van 10.000 EUR of meer dienen door minstens twee bestuurders te worden ondertekend.

Art.16. De raad van testuur beeft het recht om, bij gewone meerderheid, don of meerdere gedelegeerd bestuurders aan te stellen, bevoegd ont alleen handelend de daden van dagelijks bestuur te stellen. Onder dagelijks bestuur worden ondermeer begrepen de lopende zaken en dagelijkse briefwisseling en in het bijzonder financiële verrichtingen. In het geval een gedelegeerd bestuurder werd aangeduid, is deze gemachtigd om, binnen zijn bevoegdheid de vereniging te verbinden.

Art.17. De raad van bestuur heeft tevens het recht om beroep te doen op externe adviseurs en deze bepaalde specifieke taken toe te kennen. Deze externe adviseurs zullen uitgenodigd worden voor de vergaderingen vande raad van bestuur, doch zullen geen stemrecht hebben.

Art.18. Door de bestuurders wordt, als zij optreden binnen hun volmacht en in naam van de vereniging, geen persoonlijke verbintenis aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid blijft beperkt tot het vervullen van de hen gegeven opdracht en tot de in hun bestuur bedreven fouten.

Art.19. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen zoveel als nodig en dit op vraag van de voorzitter of door twee bestuurders. Jaarlijks dient hij evenwel samengeroepen te warden ent de rekeningen voor het afgelopen dienstj aar en de begroting voor het volgend dienstjaar voor te bereiden.

Art.2Qt De vergaderingen werden veergeen deerde voorzitter en, bij dien? outstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOQ z2

Art.21. De besluiten van de raad van bestuur worden in principe bij consensus genomen. Indien geen consensus gevonden kan worden, worden de besluiten bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten m'imite de helft van de leden moeten aanwezig zijn. Bijstaking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

t;L IV. Algemene vergadering

Art.22. De vaste en de toegetreden leden vergaderen minstens éénmaal per jaar in algemene vergadering op de plaats die in de oproeping is vermeld en dit binnen de zes maanden na het afsluiten van de jaarrekening. De raad van bestuur kan buitengewone algemene vergaderingen

bijeenroepen, telkeus als, liet ben vereniging dit vereist.

Art.23. De vastç leden beschikken in de vergadering over §§4stem. treden van de ad van Bestuur

_ beschikken in de vergadering over vijf stemmen. Elk vast lidk Raan zich op de vergadering

laton vertegenwoordigen door een ander vast lid, voorzien van een schriftelijke volmacht. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen. Het stemmen gebeurt bij handopsteking. Iedere stemgerechtigde kan om een geheime stemming verzoeken, die dan schriftelijk gebeurt. Indien het aanwezigheidsquorum niet bereikt is, wordt een tweede algemene vergadering belegd, die beslissingsrecht heeft, welke ook het aantal aanwezige leden is.

Art.24. De algemene vergadering beslist in alle zaken die de vereniging aanbelangen en niet uitdrukkelijk aan ûe rasdi van Pestuur zijn voorbehouden.,Zij_ léan, met gewone meerderheid_ van stemmen, haar bevoegdheid aan de raad van bestuur overdragen, behoudens wat betreft wijziging der statuten, benoemen en ontslaan van bestuurders, goedkeuren van begrotingen en rekeningen, vrijwillige ontbinding der vereniging en naamverandering der vereniging.

Art25 De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Art.26. Elk voorstel of kandidatuur voor benoeming tot bestuurder moet schriftelijk bij de raad van bestuur ingediend worden ten laatste acht dagen voor de dag van de algemene vergadering.

Art.27. De algemene vergadering zal slechts de op 4e dagorde vermelde punten en de tijdig ingediende voorstellen en kandidaturen in interpellatie behandelen.

Art.28. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen, hoe groot het aantal aanwezigen ook is: Bij staking der stemmen beslist de voorzitter.

Art.29. Wijziging van statuten, naamverandering van de vereniging of ontbinding ervan kan slechts gebeuren indien het op de agenda voorkomt, twee derden van de vaste leden aanwezig is en vier vijfde der aanwezige stemmen behaalt. Minstens drie bestuurders dienen aanwezig te zijn op de vergadering.

Art.30.. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een bijzonder registeren ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en secretaris van de raad van bestuur of door twee bestuurders ondertekend.

Art.3l." pe vaste en toegetreden leden van de vereniging mogen op de maatschappelijke zetel kennis nemen vdeze notulen. Ook derden kunnen er op deze wijze van kennis nemen mits zij getuigen van een rechtmatig belang.

Art.32. De leden worden door middel van een brief of e-mail met daarin dag, uur en plaats opgeroepen. Deze brief of e-mail dient de leden ten minste acht dagen voor de vergadering te bereiken. De oproepingsbrief bevat steeds een agenda die wordt vastgesteld door de voorzitter, maar elk vast en toegetreden lid heeft recht bijkomende punten op de agenda te plaatsen door overmaking aan de voorzitter ter, minste 6 dagen voor de vergadering.

TITEL V. Qintbinding en vereffening

Mau 2.2

tt,,t" ri -1Ferrolg

Art.33. Ontbinding, zie art.29.

Art.34. De vereffening wordt gedaan door twee vereffenaars die door de algemene vergadering worden benoemd.

Art.35. Bij ontbinding zal aan het nettoactief een bestemming worden gegeven die zoveel mogelijk overeenstemt met het doel van de huidige vereniging en dat door de algemene vergadering zal aangeduid worden binnen de drie maand na aankondiging van de beslissing van de ontbinding. Bij ontstentenis van algemene vergadering in die tekst zal deze aanduiding gedaan worden door de raad van bestuur.

Art.36. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien blijft de wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen van toepassing en kunnen artikels worden opgenomen in het huishoudelijke reglement.

Turnhout, 27 februari 2010

1 ]e voorzitter De secretaris

Wout Renders Max Vandenbergbe

(Deze gecoördineerde tekst dateert van 13 december 2014  ook nog wijzigingen aangebracht op 1 juni 2002,1 maart 2003, 3 juli 2004,15 december 2004, 6 oktober 2007 en 27 februari 2010)

¬ ,'p l?25ie biz ven t1u0< ;:4 du inertirnete3rende notaris, 'nel v?n 1-1h

a~1nw~ t:le vereniging, 5ticiiting of organssrne ten aanzien ven darden te ,icrteg; rse:iooriiigen

'S'y á=t jleaÎrï en álar"[C+/£inMi1tC]

10/01/2013
ÿþMO!) 2.2

Lue: B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

a v4'Gi miCI,J. L,i LCI yl II IIN. V'dti Cie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 BEC. 2012

TURNHOUT

Dbrteffier,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeàadigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*13006935*

Vo beho aan Betg Staat

Ondernemingsnr : 0472.172.244

Benaming

(voluit) : Jongeren Animatie Producties

(verkort) : JAP Adventure

Rechtsvorm : VZW

Zetel: Turnhout

Onderwerp akte : Nieuwe samenstelling Raad van Bestuur

In haar vergadering van 22 november 2012 akteerde de Raad van Bestuur het ontslag van een van haar bestuurders, Wout Renders. JAP Adventure respekteert de beslissing van Wout om uit de Raad van Bestuur te stappen en dankt Wout voor zijn inzet en bijdrage aan de VZW. Wout blijft actief lid van JAP Adventure.

Eerder dit jaar, in de Algemene Vergadering van 26 januari 2012, werd Klaas Remmen aanvaardt als lid van de Raad van Bestuur.

De huidige Raad van Bestuur bestaat aldus uit:

Ronny Cos: Voorzitter, gedelegeerd bestuurder

- Filip Claes: Ondervoorzitter, Secretaris

Pieter Sprangers: Penningmeester, gedelegeerd bestuurder,

- CharIotte Vandenberghe, bestuurder

- Max Vandenberghe, bestuurder

- Klaas Remmen, bestuurder

Turnhout, 22 november 2012

De voorzitter

Ronny Cos

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/11/2011
ÿþ MOD2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie _ r -

,

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Voor. behoude

aan het

Belgisci

Staatsbic

I ff11 1111 III Uh1 ii ii ff Il ff111 1111

J

Ondernemingsnr : 0472.172.244

Benaming

(voluit) : Jongeren Animatie Producties

(verkort) : JAP Adventure

Hechtsvorrn : VZW Zetel: /7)0

Onderwerp akte : Nieuwe taakverdeling in de Raad van Bestuur

In haar vergadering van 1 september 2011 kiest de Raad van Bestuur een nieuwe Voorzitter, Ondervoorzitter, Penningmeester en Secretaris onder haar leden.

De huidige Raad van Bestuur bestaat aldus uit:

- Ronny Cos: Voorzitter, gedelegeerd bestuurder

- Filip Claes: Ondervoorzitter, Secretaris

- Pieter Sprangers: Penningmeester, gedelegeerd bestuurder,

- Charlotte Vandenberghe, bestuurder

- Wout Renders, bestuurder

- Max Vandenberghe, bestuurder

Turnhout, 1 september 2011

De voorzitter

Ronny Cos

Ati,o~~ 34i 23 00 ~^~~ t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

24/05/2011
ÿþMOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





GRIFFIE RECHTBANK VAN

3 ELGE

0 5 MEI 2011

311

KOOPHA. TURNHOUT

De griffier

TSBLAD

Ondernemingsnr : 0472.172.244

Benaming

(voluit) : Jongeren Animatie Producties

(verkort) : JAP Adventure

Rechtsvoren : VZW

Zetel : (, Y\pte1 Ar3zkir `Ml L 2

Onderwerp akte : Benoeming extra bestuurder

In de algemene vergadering van 15 februari 2011 werd met unanimiteit van stemmen Max Vandenberghe als bestuurder benoemd.

De huidige Raad van Bestuur bestaat aldus uit:

- Pieter Sprangers: voorzitter, gedelegeerd bestuurder,

- Ronny Cos: secretaris, gedelegeerd bestuurder

- Filip Claes: bestuurder, penningmeester

- Charlotte Vandenberghe, bestuurder

- Wout Renders, bestuurder

- Max Vandenberghe, bestuurder

Turnhout, 15 februari 2011

De voorzitter

Pieter Sprangers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

IIII!I 111111111111111111111 IIII 11111 IIII MIHIII

" 110783]8*

DIRECT'

1 l -05- 2

BELGISCH STAL

BESTt_UU

MC NITEUR

10/07/2015
ÿþ



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



r









rrtOD 22

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griïfi

Iyy~r. [[~4d,(s;~~l[^{{ÿ~G ~tp~iq' tiM nn ~dTe

REcH ELtuvK 1 },i Tl C1OPET .ADHL

01 JULI 2015

1509 25

Ai-eT T M.c S'Eï'3 eaeSlaf.t,' TURNHOUT

X32

Griffier

41,lÎïe

Ondememingsnr. : 0472.172.244

Benaming

(voluit) : Jongeren Adventure Projecten

(verkort): JAP Adventure

Rechtsvorm : VZW

do Turnhout jt,i01.ge$ , 01.g/I/$ refile T y

Onderwem akte : Nieuwesamenstel ing Raad van Bestuur

In haar vergadering 14 maart 2015 akteerde de Algemene Vergadering het ontslag van Klaas Remmen uit de Raad van Bestuur en aanvaarde de Algemene Vergadering de toetreding van Jonathan De Vlam tot de Raad van Bestuur. JAP Adventure respekteert de beslissing van Klaas en heet Jonathan van harte welkom in de Raad van Bestuur.

In haar vergadering van 25 apri12015 akteerde de Raad van Bestuur het ontslag van twee van haar bestuurders, Maarten Kimpe en Hans Adams. JAP Adventure respekteert de beslissing van Maarten en Hans.

Naar aanleiding van deze wijzigingen worden de taken binnen de Raad van Bestuur herverdeeld.

De huidige Raad van Bestuur bestaat aldus uit:

- Wout Renders: Voorzitter, gedelegeerd bestuurder,

- Pieter Sprangers: Financieel bestuurder, gedelegeerd bestuurder,

- Max Vandenberghe: Bestuurder, Secretaris,

- Ronny Ces: Bestuurder,

-Filip Claes: Bestuurder

- Jonathan De Vlam: Bestuurder

Turnhout, 25 april 2015

De Voorzitter,

Wout Renders

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JONGEREN ANIMATIE PRODUCTIES, AFGEKORT : JAP…

Adresse
MOLENSTRAAT 31 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande