JONING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JONING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.691.195

Publication

26/10/2012
ÿþE Mal Word 1l.1^

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uIIIflI I Y II II Ih I~III V II oi

*12177009*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

17 MMCM, 2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Ondernemingsnr :~ j4~ ~ " ó u l , 1 9 5

Benaming f,

(voluit) : JONING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t-Goor), Beukenlei 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 12 oktober 2012, dat :

Mevrouw KUYPERS Inge François Frieda, geboren te Malle op 3 september 1988, ongehuwd, wonende te 2990 Wuustwezel, Bredabaan (Centrum) 4251BN2.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "JONING', met zetel te 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t-Goor), Beukenlei 4, hebbende ais doel :

De uitbating van haarkapperssalons voor dames en heren, de aan- en verkoop in het klein van alle reukwaren, schoonheidsverzorgingartikelen en alle andere artikelen, die normaal in kapperssalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest ruime zin.

Het ter beschikking stellen van zonnebanken en lichttherapietoestellen.

Het leveren van kwaliteitscontrole systemen aan het bedrijfsleven,

Het adviseren, ontwikkelen, organiseren en realiseren van promotionele en publicitaire activiteiten, met' inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande.

Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit,

Personeelsselectie en vorming,

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen verkopen, ruiten, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, groot- en kleinhandel, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen, verwerven van zakelijke rechten.

Het optreden ais franchisenemer en franchisegever.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Net geplaatst kapitaal bedraagt 18.600 euro vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, en is voor 2/3de volstort zodat het bedrag van 12.400 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1' van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte. Zo er twee of meer zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij ieder afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte. Wordt als zaakvoerder benoemd : mevrouw KUYPERS Inge, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De oprichter beslist bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris te benoemen.

Het boekjaar gaat in op 1 oktoberi en eindigt op 30 september. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 30 september 2014.

De gewone algemene vergadering heeft plaats de tweede vrijdag van de maand maart om twintig uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag,

Al de gewone algemene vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2015.

BIJZONDERE VOLMACHT,

Worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld

r notaris Frederik Jorissen te Antwerpen, teneinde zorg te dragen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en latere wijzigingen ervan.

de heer BRUSSELEERS Luc, wonende te 2440 Geel, Djepstraat 20, met recht van in de plaatsstelling, teneinde bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van de vennootschap en latere wijzigingen ervan, alsmede voor latere wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift en volmacht.

Coordonnées
JONING

Adresse
BEUKENLEI 4 2960 SINT-JOB-IN-'T-GOOR

Code postal : 2960
Localité : Sint-Job-In-'T-Goor
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande