JOOST DEMOEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOOST DEMOEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.185.760

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.09.2014, NGL 30.09.2014 14621-0220-017
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 24.10.2013 13643-0162-018
08/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

juni ui



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 KART 2013

TU R ifid#íè.J T

Oc Criil:e~

Ondernemingsnr : 0466.185.760

Benaming

(voluit) : JOOST DEMOEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Azenstraat 14 te 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 6 maart 2013 werd met éénparigheid van: stemmen het ontslag aanvaard van mevrouw Peggy Vermeiren, wonende te 2300 Turnhout, Azenstraat 14,

Er wordt kwijting verleend voor het door haar gevoerde beleid.

Het ontslag van de zaakvoerder gaat in vanaf & maart 2013.

Joost Demoen

Zaakvoerder

11/02/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het 1111

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R i



Nccrgelogd ter gri#i" e van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 Q JAN. 2013

TURNHOUT

DeGGifiífler,

_1

Ondernemingsnr :0466.185.760 Benaming (voluit) : JOOST DEMOEN

,k (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

il Zetel : Azenstraat 14

il 2300 Turnhout

Onderwerp akte :OMZETTING NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG EN BENOEMING -

i] KAP1TAALVERMINDERING i

ii Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (navels),; geassocieerd notaris, op 28 december 2012, geregistreerd te Turnhout, kantoor der; registratie, op 11 januari 2013, boek 695 folio 06 vak 13. Ontvangen de som van;

;; vijfentwintig euro. Voor de ontvanger J. Van Den Broeck. k

il DAT:

i 1) de nominale waarde van de bestaande aandelen werd vervangen door een!

?i fractiewaarde. i

i 2) de vennootschap werd omgezet in een besloten vennootschap met beperkte! ;k aansprakelijkheid.

?k Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder; ii de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; Nielandt,; ,; Franken & Co Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,! Ik bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, dienaangaande,; Éiuidt als volgt:

il "Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te 1820; k Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de; omzetting van de vennootschapsvorm van een naamloze vennootschap in een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het;

il Wetboek van Vennootschappen, dat: k

<< Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige; !!overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva perk 31 oktober 2012, die het bestuursorgaan van Joost Demoen NV heeft opgesteld, heeft; í plaatsgehad.

!!Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het! Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het; k; netto-actief heeft plaatsgehad.

ik Er dient voorbehoud te worden gemaakt voor volgende balansposten:

. - de rekening-courant vordering op een voormalig bestuurder van 15.240,59 likti ,

;, moeilijk inbaar; hiervoor werd geen waardevermindering aangelegd

- de transferten onder de liquide middelen van EUR 43.269,45; bij gebrek aan een;

;specificatie van dit saldo is de afloop ervan na 31 oktober 2012 niet te beoordelen.

k!Het netto-actief volgens deze staat van EUR 87.025,98 is niet kleiner dan het;

;k maatschappelijk kapitaal van EUR 62.000. k

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rectitepersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

I:, ' 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" bedrijfsrevisor"

(volgt- de handtekening)

3) alle in functie zijnde bestuurders eervol werden ontslagen.

4) het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op twee en werden benoemd voor onbepaalde duur:

1. De heer DEMOEN )oost Maria Guida Hendrik, geboren te Turnhout op 27 december 1961, wonende te 2300 Turnhout, Azenstraat 14.

2. Mevrouw VERMEIREN Peggy Louisa Ferdinand, geboren te Turnhout op 13 juli 1966, wonende te 2300 Turnhout, Azenstraat 14.

5) het kapitaal werd verminderd met 42.000,00 euro om het te brengen op 20.000,00 euro, dit om nutteloos hoog kapitaal te herleiden tot de werkelijke behoeften, zonder afschaffing van bestaande aandelen, maar door werkelijke terugbetaling.

6) de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden vastgesteld, en hieruit blijkt ondermeer:

dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "JOOST DEMOEN", en zetel te 2300 Turnhout, Azenstraat 14.

De vennootschap heeft tot doel het optreden als tussenpersoon voor één financiële instelling, verzekeringsmaatschappijen, bouwondernemingen en anderen.

Het aankopen, verkopen, bouwen en verbouwen van onroerende goederen of het bemiddelen ervan, verhuringen, beheer van onroerende goederen en in het algemeen aile verrichtingen die met immobiliën verband houden ;

Het uitbaten van een consultingbureau.

De verrichtingen, die door de wet van vier december negentienhonderd negentig, zoals vervangen door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Het geven van opleiding- en taalcursussen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 20.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 2.480 aandelen met een fractiewaarde van 1/2.480ste van het kapitaal.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en aile daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

6 mod 11.1



'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

wnetto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Bijzondere volmacht: er werd aan aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Studiecentrum voor Accountancy Lier, afgekort SCA Lier, Liersesteenweg 60 te 2520 Emblem met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UI"iTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslagen bedrijfsrevisor en raad van bestuur



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 02.10.2012 12598-0555-018
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 27.07.2012 12365-0219-018
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 25.07.2011 11329-0083-018
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 26.07.2010 10342-0570-016
10/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 05.08.2009 09545-0372-016
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 26.06.2008 08299-0182-016
05/05/2008 : TU087848
01/08/2007 : TU087848
29/06/2006 : TU087848
01/07/2005 : TU087848
22/07/2015
ÿþ mod 11.1

ii`~~.., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

In111uu1a~11illpii11inm

~~< <i,;~.-.?~~ , -f . 13" f" -,,:L,'E ~` îf~'t'~ ~~C' i P EL;á11i.8S` _ ' f

I ti JUL 1 2015

~~,~ -. '`-°5 .

77 Si~i!.`l" ~~-: l_ ~~ ~ftT-'1.14J~~ riPSiffle_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0466.185.760

Benaming (voluit) : JOOST DEMOEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Azenstraat 14

2300 Turnhout

Onderwerp akte : BAV  WIJZIGING DOEL  BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (navels),; geassocieerd notaris, op 30 juni 2015, neergelegd ter reglstratie via e-notariaat op 9: juli 2015, maar waarbij tot op heden nog geen registratierelaas werd ontvangen, DAT:

1. Het maatschappelijk doel werd gewijzigd, zodat artikel 3 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 3

De vennootschap heeft als doel:

- activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving en reglementering betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten, en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling

_ activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de Belgische wetgeving en;; reglementering betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving en reglementering met'' betrekking tot de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van.' financiële instrumenten, en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling, zal de vennootschap eveneens als doel hebben. De vennootschap heeft tot doel het optreden als tussenpersoon voor één financiële, instelling en verzekeringsmaatschappijen.

Het aankopen, verkopen, bouwen en verbouwen van eigen onroerende goederen of het bemiddelen ervan, verhuringen, beheer van eigen onroerende goederen.

De verrichtingen, die door de wet van 4 december 1990, zoals vervangen door de wet, van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de; beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, voorbehouden;' zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden. ' Het geven van opleiding- en taalcursussen.

Zij kan, uitsluitend ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en' verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, enkel voor eigen rekening enu uitsluitend ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen."

2. Werd met ingang van 1 januari 2015 benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor, onbepaalde termijn: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

#~ a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"ESTIM", met zetel te 2300 Turnhout, Azenstraat 14 en ondernemingsnummer 0430.415.031 RPR Turnhout, met als vaste vertegenwoordiger: de heer DEMOEN Joost Maria Guido Hendrik, geboren te Turnhout op 27 december 1961, wonende te 2300 Turnhout, Azenstraat 14.

3. Er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & C°" met zetel te 2500 Lier, Duwijckstraat 17, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2004 : TU087848
08/07/2004 : TU087848
30/09/2003 : TU087848
02/07/2003 : TU087848
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15622-0171-016
28/09/2001 : TU087848
08/06/2001 : TU087848
16/02/2001 : TU087848
18/02/2000 : TU087848

Coordonnées
JOOST DEMOEN

Adresse
AZENSTRAAT 14 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande