JOPIDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOPIDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.376.734

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 31.07.2014 14392-0166-019
12/12/2013
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Katerstraat 5

2990 Wuustwezel (Loenhout)

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NA- TURA - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op veertien november tweeduizend; ;x dertien, geregistreerd te Turnhout Registratie, op zevenentwintig november daarna, deel 703, blad 38, vak 11 Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a. Inspecteur wn, getekend, J, VAN DEN BROECK, dat: Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid "JOPIDA" met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel/Loenhout, Katerstraat 5 ondernemingsnummer 0871,376.734  RPR Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen: xp

11 Verhoging van het kapitaal van de vennootschap, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van'; het Wetboek van Inkomstenbelastingen, ten belope van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-5 dividend, hetzij met een bedrag van tweehonderd negenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 229.500,00), om::, het kapitaal van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) te brengen op driehonderd en vierduizend vijfhonderd euro (¬ 304.500,00), met uitgifte van tweeëntwintig (22) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde;; rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis;; vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zulleni, worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek vanen Inkomstenbelastingen.

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vier bestaande aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle aandeelhouders verklaren negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van tweehonderd is t, negenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 229.500,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, tweeëntwintig (22) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de heer KUYPERS Jan Jacques Catherine, voornoemd sub 1, zeven (7) nieuwe aandelen.

- aan de heer KUYPERS Johan André Lutgart voornoemd sub 2, vijf (5) nieuwe aandelen, ~l

- aan de heer KUYPERS Pieter Paul Nadine, voornoemd sub 3, vijf (5) nieuwe aandelen.

- aan de heer KUYPERS Daniëi, voornoemd sub 4, vijf (5) nieuwe aandelen.

Deze inbreng in natura staat uitvoerig beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Jan Derick,;

gevestigd te 2100 Antwerpen/Deurre, Jan Welterslaan 13, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van;,

Vennootschappen door het bestuursorgaan aangesteld.

De conclusies van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luiden letterlijk ais volgt:

"5. Besluiten

°: De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid JOPIDA bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen ad, 229.500, 00 ¬

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

5.1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut derÇÇ

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk isF;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Er~ k ~.` ç .

¬ ~,

Ondememingsnr : 0871,376.734 Benaming (voluit) : JOPIDA

Voor.

behouder aan het Belgisch

Staatsbla(

131 6277*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

O1.OEC 2015

Griffie

; " ,

Voor- ,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

J

voor de waardering) van de ingebrachte bestanddelen, en voor de bepaling van het aantal door de' vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

5.2. onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van 17 oktober 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvorderingen op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Naar aanleiding van de inbreng worden 22 nieuwe aandelen uitgegeven door de

inbrengontvangende vennootschap. Haar kapitaal zal dan 304.500,00 C bedragen en vertegenwoordigd zijn door 34 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/34e deel

van het kapitaal VVij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Antwerpen, 7 november 2093

(getekend)

Jan Derick

Bedrijfsrevisor

Jan Welterslaan 13

2100 Antwerpen (Deurre)"

2/ De voormelde kapitaalverhoging met tweehonderd negenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 229.500,00) werd aldus daadwerkelijk verwezenlijkt en het kapitaal werd daadwerkelijk gebracht op driehonderd en vierduizend vijfhonderd euro (¬ 304.500,00), vertegenwoordigd door vierendertig (34) aandelen, zonder nominale waarde.

3/ Alle machten worden verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betalingen van de roerende voorheffing ten belope van 10 procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

4/ Een bijzondere volmacht wordt verleend aan KMO Administratie, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2200 Herentals, Bovenrij 74, en diens aangestelden en/of lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van alle eventuele formaliteiten voor wijzigingen bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, Ondememingsioket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

5/ Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkomstig de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen, met name vervanging van de artikelen 29, 30, 31 en 32 van de statuten door onderstaande tekst:

Artikel 29. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschap ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten alle tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan,

De algemene vergadering beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat z( heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig werden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

µ A ~

mod 11.1

Voorgaande procedure met betrekking tot bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar(s) door de bevoegde rechtbank van koophandel dient niet te worden gevolgd ingeval van ontbinding met onmiddelijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte, mits voldaan is aan de wettelijke voon+vaarden terzake.

Artikel 30. BEVOEGDHEDEN VAN Dl= VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle veriiahtingen vermeld in de artikel 186, 187, 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Artikel 31. WIJZE VAN VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

TITEL VII!. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 32. Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid,

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en is beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid; hij verliest dan evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en : volgende besloten vennootschappen, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan,

Niettegenstaande enig hiermee strijdig beding, is de oprichter-rechtspersoon hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen aangegaan, zolang de vennootschap als enige vennoot slechts de rechtspersoon telt die deze vennootschap alleen heeft opgericht.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 16.08.2011 11414-0534-018
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 26.08.2010 10459-0178-018
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 28.08.2009 09702-0129-018
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 26.08.2008 08626-0028-018
28/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 22.08.2007 07597-0091-017
14/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 11.08.2006 06627-2600-015
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 29.08.2016 16502-0249-019

Coordonnées
JOPIDA

Adresse
KATERSTRAAT 5 2990 LOENHOUT

Code postal : 2990
Localité : Loenhout
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande