JORIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JORIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 627.606.034

Publication

08/04/2015
ÿþI ...e+[~.y~~' Y~ P" ~~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

11111111§11111

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte :



Rechtbank van koophandel `--

Antwernen

2 8 MAART 2015

afdering An9gfe

. .,a.

0627 " 66.034'

JORIS

Vennootschap Onder Firma Trapstraat 61 - 2060 Antwerpen OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte van de VOF "JORIS" dd 20/3/2015

De ondertekenden:

1) Dhr, Yaramis Joris , Ertbruggestraat 10 - 2110 Wijnegem

geboren op 25/01/1996 te Antwerpen (Borgerhout) met Belgische nationaliteit. NN 96.01.25-537.57

2) Yaramis Semir ,Ertbruggestraat 10 - 2110 Wijnegem, geboren op 14/9/1988 te Sisli (Turkije) met Belgische nationaliteit. NN 88.09.14-457.64

richten een Vennootschap Onder Firma op, waarvan de statuten als volgt worden opgesteld:

ART. 1 NAAM EN RECHTSVORM VAN HET VENNOOTSCHAP

Op 20/3/2015 wordt een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma waarvan de benaming luidt JORIS

ART, 2 HOOFDZETEL VAN HET VENNOOTSCHAP

Trapstraat 61  2060 Antwerpen

De zaakvoerder(s) is(zijn) gemachtigd bestuurszetel, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het= buitenland op te richten.

ART. 3 DOEL VAN HET VENNOOTSCHAP

'De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, als; tussenpersoon of als vertegenwoordiger, alle verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking I hebben op:

IJGroot- en kleinhandel, import en export van auto-onderdelen, nieuwe en occasie personenwagens, bestelwagens, bussen en vrachtwagens; garagehouder, hersteller; herstellen van koetswerken van voertuigen.

Q'Cafes en bars, snackbar en aile horeca uitbatingen.

DDe exploitatie van taxi's, de verhuur van personenauto's met chauffeur, overig vervoer van personen te:

' land, goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten,

Q'Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken; het ruimen van bouwterreinen; het grondverzet; het proefboren en boren; algemene bouwonderneming; het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

e

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken; de algemene coordinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf; het bouwen van individuele huizen; het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen; het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik of voor landbouwdoeleinden; de dakbedekking en bouw van dakconstructies; de gespecialiseerde bouwwerkzaamheden ten behoeve van diverse bouwwerken, waarvoor specifieke ervaring of een speciale uitrusting nodig is; de elektrische installatie in gebouwen en andere bouwwerken; isolatiewerkzaamheden; de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen en leidingen voor diverse gassen; de overige bouwinstallatie; het stukadoors-, plafonneer-, cementeer- en aile andere pleisterwerk, het schrijnwerk van hout of van kunstwerk; het metaalschrijnwerk; het plaatsen van vloer- en wandtegels en mozaïek; het plaatsen van alle andere wanden vloerbekledingen, inbegrepen van hout of andere materialen; het plaatsen van behang; het schilderen; het glaszetten; de overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

DDe onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; grondwerken; het optrekken van gebouwen, fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken; het bouwen van stellingen; het invoegen en reinigen van gevels; het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt voor rekening van derden; het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken; het steenhouwen; het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen; het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen; het plaatsen van ramen, deuren en algemene schrijnwerkerij; het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen; het schoorsteenvegen; het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; het snijden en snoeien van bomen. Het plaatsen van keukens en timmerwerk.

Q'De groothandel in bloemen en planten; tuinbouwbedrijf, aannemer tuinwerk; de uitbating van restaurants, pita- en fast-food-zaken, snackbars, frituren, drankgelegenheden, spijshuizen, verbruikerssalons en dergelijke; de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, markthandel, in- en export, conditionering, fabricatie, assemblage van alle consumptiegoederen, haiffabricaten en grondstoffen, meer in het bijzonder van alle voedingsmiddelen, zuivelproducten, vlees, vleeswaren, kip en gevogelte, vis, visconserven, producten van de brocd-, banket- en suikerbakkerij, schoeisel, textielwaren en kleding, huishoudartikelen, meubilering artikelen, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, kunst- en siervoorwerpen, fantasieartikelen, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal, en tabak; de klein- en groothandel in schoeisel en lederwaren; de uitbating van een brood- en banketbakkerij; de tussenpersoon in de handel; het verschaffen van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondernemingen; kapper en kapsalon; telecommunicatie; koerierdienst; de groot- en kleinhandel in horecamaterialen.

OHet tijdelijk ter beschikking stellen van interim personeel bij werkgevers, aile activiteiten In verband met het personeel, de werkgelegenheid en de arbeidsbemiddeling; de coaching, de rekrutering en de selectie van personeel; elke activiteit die een rechtstreeks, onrechtstreeks of toebehorende band heeft met wat voorafgaat, zoals de organisatie van nabijheiddiensten, de outplacement, de vorming, de professionele begeleiding, de onderaanbesteding activiteiten in verschillende diensten, en zo voort.

ODe uitbating van een solarium, sauna, relax- en welinesscentrum, schoonheidssalons, bodystyling en powerplate; het verlenen van verzorgingsmassages, van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en de gezichtsverzorging; het verstrekken van dieetadvies, huidverzorging en epileren, diensten van manicure en pedicure; handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen; de groot- en kleinhandel in parfumerieën en cosmetica.

OVertaaldiensten en tolken, Administratiekantoor, secretariaatswerkzaamheden, behandeling van post, en in het algemeen alle activiteiten in verband met administratieve en zakelijke dienstverlening en bijstand aan derden. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, administratieve en sociale organisatie; Public relations bureau. Het domiciliëren van bedrijven; het ter beschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimte, aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket; advies en begeleiding door manager. Het verlenen van hulp en bijstand aan en het begeleiden van personen en bedrijven in het kader van emigratie, immigratie en integratie. Het organiseren van colloquia, seminaries, studiedagen en uitgeven van studies en rapporten, cursussen en adviezen met betrekking tot voorgaande.

De vennootschap mag alle financiële verhandelingen doen, ook geld lenen en ontlenen, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, gewonen en solidaire borgstellingen tekenen, In één woord, zij mag aile doen wat voor het maatschappelijk doel nuttig of voordelig geoordeeld wordt.".

De vennootschap kan alle rechtsbehandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk wijze  rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer dcor haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

ART, 4 DUUR VAN HET VENNOOTSCHAP

y` 1 i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt aangegaan voor cnbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

ART. 5 INBRENG

De comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal ais volgt te onderschrijven:

Dhr. Yaramis Joris brengt in de vennootschap een som ter grootte van 500,00 euro in.. Dhr. Yaramis Semir brengt in de vennootschap een som ter grootte van 500,00 euro in.

Beide brengen zijn in de vennootschap hun bijzondere kennissen en handelsrelaties in. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1000,00 euro.

ART. 6 REKENti3G-COURANT

Er wordt een rekening-courant geopend waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap

gesteld zijn, gebracht worden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door ieder vennoot bij gelijke delen gedaan worden tenzij er anders over beslist wordt, De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Buiten de toestemming van de andere vennoten mogen de fondsen gestort op de zichtrekening enkel teruggevorderd worden mits men zes maande vooraf de vennootschap verwittigt per aangetekende brief.

ART. 7 OVERDRACHT

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in e vennootschap niet overdragen, noch opdracht geen aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

ART, 8 BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ledere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Onverminderd de rechten van derden, en enkel wat de onderlinge betrekkingen van de vennoten betreft, wordt er overeengekomen dat de Dhr. Yaramis Joris en Dhr. Yaramis Semir het algemeen bestuur van de vennootschap zullen waarnemen en de hoedanigheid hebben van zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap Dhr, Yaramis Joris en Dhr. Yaramis Semir eerder vermeld.

ART. 9 CONCURRENTIEVERBOD

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

ART. 10 HOOFDELIJKE EN ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

1`, " R' 1

-C,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap

ART. 11 BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Ieder jaar op eenendertig december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

ART. 12 BESTEMMING WINST

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen,

waaronder de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt:

Aan Dhrr. Yaramis Joris 50 %

Aan Dhr. Yaramis Semir 50 %

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst

ART. 13 SALARIS

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan een iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elk een zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap.

Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

ART. 14 VERDELING VERLIEZEN

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

ART. 15 VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde

vrijdag van de maand mei om 19 uur.,

ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen.

Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vaar

de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door benoemde zaakvoerder, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

I.

o " t1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ART, 16 ONTBINDING

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, diende de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel *17* hierna.

ART. 17 OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot vóór de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel *4*,

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vóór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen *12* en *13* na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap,

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerst betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden,

ART. 18 ZEGELLEGGING

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

ART. 19 VERVANGING

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd,

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel *18*.

ART. 20 VEREFFENAARS

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een op dat moment bepaalde persoon. Deze persoon wordt dan aangesteld door de bijzondere algemene vergadering. Vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de Vennootschappenwet, De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

ART. 21 ONTBINDING

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen *12* en *13*,

ART. 22 KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Vervolgens beslist de algemene vergadering dat, overeenkomstig artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere vennoot individueel het controlerecht zal uitoefenen.

1) Dhr. Paramis Joris , Ertbruggestraat 10 - 2110 Wijnegem

geboren op 25/01/1996 te Antwerpen (Borgerhout) met Belgische nationaliteit.

NN 96.01.25-537.57

2) Yaramis Semir ,Ertbruggestraat 10 - 2110 Wijnegem, geboren op 14/9/1988 te Sisli (Turkije) met Belgische nationaliteit. NN 88.09,14-457.64NN 82.10.02-452.19 worden benoemd tot zaakvoerders.

Aldus opgemaakt te Antwerpen in 5 exemplaren waarvan elke verschijner erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

De overige 3 exemplaren werden overhandigd aan de zaakvoerder-- teneinde de nodige wettelijke formaliteiten te kunnen vervullen.

Eénvormig verklaard op 20/3/2015 te Antwerpen

PARAMIS SEMIR ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

2 Voor `behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JORIS

Adresse
TRAPSTRAAT 61 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande