JORN VAN ROMPAYE

Société en commandite simple


Dénomination : JORN VAN ROMPAYE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.957.030

Publication

30/12/2011
ÿþ Med Word 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~uowmu~a~nni~u~~nuuu

*11197078

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Neergelegd 1eº% griffie van de Rechtbank van Kodphandei ie Antwerpen, op

Griffie 19 'MC. 2011

JORN VAN ROMPAYE

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Leeuwerikenlaan 11, 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerkte : Oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap OPRICHTINGSAKTE

In het jaar tweeduizend en elf op 13 december,

TUSSEN

1.De heer Van Rompaye Jorn

EN

2.Mevrouw Adriaensen Ariane

WORDT OVEREENGEKOMEN

Vanaf heden een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten, waarin de heer Van Rompaye Jorn. als beherend vennoot, en mevrouw Adriaensen Ariane als stille vennoot zullen optreden.

Eik der vennoten verbindt zich toe een inbreng te doen van zijn/haar deskundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoot enkel prestaties levert met betrekking tot de interne werking van de vennootschap.

De ondergetekenden stellen de statuten van de Gewone Commanditaire Vennootschap als volgt vast :

Artikel 1 : Rechtsvorm en Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een GEWONE COMMANDITAIRE

VENNOOTSCHAP en haar naam luidt: JORN VAN ROMPAYE.

Deze rechtsvorm en naam moeten voorkomen in alle akten, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, facturen en andere uitgaande stukken.

Artikel 2 : Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden; zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid:

vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Artikel 3 : Zetel

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaams en Hoofdstedelijk gewest worden gevestigd

door een besluit van de beherende vennoot.

Artikel 4 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 4.500,00 EUR (vierduizend vijfhonderd euro) , volledig°

volstort, en wordt vertegenwoordigd door 4500 aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal

vertegenwoordigen.

De aandelen worden onderschreven:

" Door de heer Jorn Van Rompaye 4.490,00 aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

" Door mevrouw Adriaensen Ariane 10,00 aandelen

Artikel 5 : Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van ICT, marketing, supply chain, personeelszaken, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen, het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord, het aan- en verkopen van roerende goederen in de ruimste zin van het woord en het schrijven en editeren van publicaties. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren van oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het adviseren, waarderen, aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

De vennootschap mag voorts deelnemen in het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels hel uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag geval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 6 : Toetreding van vennoten

Om als vennoot tot de vennootschap te kunnen toetreden, moet door de algemene vergadering toestemming gegeven worden.

De algemene vergadering zal over de toetreding beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Het bevoegde orgaan is niet verplicht de weigering van toetreding met redenen te omkleden. Tegen de beslissing staat geen verhaalmogelijkheid open.

Artikel 7 : Uittreding van vennoten

Om als vennoot uit de vennootschap te kunnen uittreden, moet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid toestemming gegeven worden.

De algemene vergadering zal over de uittreding beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Het bevoegde orgaan is niet verplicht de weigering van uittreding met redenen te omkleden. Tegen de beslissing staat geen verhaalmogelijkheid open. De vennoot die is uitgetreden, heeft geen recht op enig scheidingsaandeel.

Artikel 8 : Uitsluiting van vennoten

De uitsluiting van vennoten kan gebeuren wegens tekortkoming aan de statutaire verplichtingen of ingevolge van het stellen van daden die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de uitsluiting bij gewone meerderheid, nadat de vennoot op wie de voorgestelde uitsluiting betrekking heeft, schriftelijk is opgeroepen om zithl te verdedigen. De vennoot die is uitgesloten, heeft geen recht op enig scheidingsaandeel.

Artikel 9 : Vennoten

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, ontslag, faillissement, onder bewindstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot natuurlijk persoon of bij ontbinding met vereffening of faillissement van een vennoot rechtspersoon.

Artikel 10 : Algemene vergadering

1.De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks bijeengeroepen op de derde maandag van mei en wordt op de zetel van de vennootschap gehouden;

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Een bijzondere algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid over elke aangelegenheid die behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering en die geen statutenwijziging impliceert. Een buitengewone algemene vergadering beslist over de wijziging van de statuten.

2.Elke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Om geldig te zijn, moet de volmacht schriftelijk gegeven zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

3.De algemene vergadering heeft zitting onder het voorzitterschap van een beherend vennoot.

4.Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering.

5.Alle vennoten hebben gelijk stemrecht. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

6.De buitengewone algemene vergadering beraadslaagt en beslist over een voorstel tot statutenwijziging op rechtsgeldige wijze, indien de aanwezige vennoten minstens de helft van het totaal aantal stemmen vertegenwoordigen, zoniet is een nieuwe bijeenroeping vereist. De tweede vergadering vergadert en beslist geldig ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders. Een statutenwijziging dient te worden aangenomen met minstens 3/, van de stemmen. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als tegenstemmen beschouwd.

7.Afschriften en uittreksels van de notulen van de gewone en van de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden ondertekend door de personen die als orgaan de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen. Elke vennoot kan op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de notulen of op zijn kosten een afschrift daarvan doen afgeven.

Artikel 11: Bestuur

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelf niet krachtens zijn volmacht.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere beherende vennoten. De beherende vennoot is

individueel bevoegd om alle beslissingen te nemen en is ook gemachtigd om de vennootschap in en buiten

rechte te vertegenwoordigen.

Aldus is de beherend vennoot bevoegd om ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, namens en voor rekening van de vennootschap :

Alle verbintenissen aan te gaan in verband met de activiteiten van de vennootschap zoals onder meer : de aankoop, de verkoop, de huur en verhuur van onroerende goederen, het vermogen in pand te geven of te hypothekeren, dadingen aan te gaan, in rechte op te treden als eiser of ais verweerder;

" De besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

'De hem verleende volmachten te delegeren.

Artikel 12 : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van het

kalenderjaar.

Artikel 13: Winstverdeling

De winstverdeling onder de vennoten geschiedt volgens beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 14 : Ontbinding en vereffening

1 i geval van overlijden, ontslag, Faillissement, onbekwaamheid van één van de vennoten houdt de vennootschap niet op te bestaan. In geval van overlijden zullen de erfgenamen van de overleden vennoot enkel in speciën het deel kunnen opeisen dat aan de overleden vennoot toekomt, in verhouding met hun deel in de nalatenschap.

2.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt aan de vennoten uit het overschot hun deel terugbetaald. Het liquidatieoverschot wordt verdeeld onder de vennoten, volgens de verdeelsleutels door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 15 : Diversen

Voor alles wat in de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders is geregeld, zijn de wetten van het

wetboek van vennootschappen van toepassing.

Voor alle verbintenissen die uit onderhavige statuten voortspruiten kiezen de beherende vennoten

woonplaats in de huidige of toekomstige zetel van de vennootschap.

Overgangsbepalingen

" De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd Leeuwerikenlaan 11 te 2540 Hove. 'De heer Van Rompaye Jorn, wonende te Leeuwerikenlaan 11, Hove wordt benoemd als zaakvoerder.

" Het eerste boekjaar loopt vanaf 13 december 2011 tot en met éénendertig december 2012 en alle verrichtingen, die de beherende vennoten gesteld hebben voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden heden overgenomen door de opgerichte vennootschap.

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de BVBA Foqué & Partners, gevestigd te Jozef Van Elewijckstraat 103/9, 1853 Strombeek-Bever, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving en latere wijzigingen van het ondernemings- en BTW-nummer.

Voor- behouden

aan het 1

* Belgisch 1

Staatsblad

Aldus opgemaakt in vijf originelen te Hove, op 13 december 2011

De vijf originelen zijn bestemd voor :

1.De heer Jorn Van Rompaye

2.Mevrouw Ariane Adriaensen

3.Ondernemingsloket

4.De ontvanger van de Registratie

5.De BTW

Van Rompaye Jorn Adriaensen Ariane

Beherend vennoot Stille vennootekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JORN VAN ROMPAYE

Adresse
LEEUWERIKENLAAN 11 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande