JOS BAECK EN ZONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOS BAECK EN ZONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.707.545

Publication

25/04/2014
ÿþMod 11.1

Onderwerp(en) akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte opgesteld door notaris Koen Vermeulen met standplaats te Beringen-Paal op 27 maart 2014 blet dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid JOS BAECK EN ZONEN volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat alle aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen..

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel van de vennootschap aan te passen aan de hernummering, zodat dit voortaan 2440 Geel, Zammelseweg 120 is en overeenkomstig aanpassing van artikel 3 van de statuten.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op twee miljoen Belgische Frank (2.000.000,- BEF) om te zetten in negenenveertigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70).

DERDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 januari 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00).

De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan de heer BAECK Geert, voornoemd een bruto-bedrag ten belope van honderd tweeënnegentig duizend vijfhonderd euro (¬ 192.500,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij negentienduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 19.250,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves;

aan de naamloze vennootschap "BADICO" een bruto-bedrag ten belope van driehonderd tien duizend euro (¬ 310.000,00), welk bedrag vrijgesteld is van roerende voorheffing;

- aan de heer BAECK Guy, voornoemd een bruto-bedrag ten belope van vierhonderd zevenennegentig duizend vijfhonderd euro (¬ 497.500,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 49.750,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

VIERDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00) om het te brengen van negenenveertigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) op negenhonderd negenenveertig duizend vijfhonderd achtenzeventig euro zeventig cent (¬ 949.578,70) door inbreng van gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd

bruto-dividend ten bedrage van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00).

Naar aanleiding van deze kapitaalverhoging warden er geen nieuwe aandelen gecreëerd, maar wordt

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening.

.1 4 APR, 2014

lI 11111,11111j8111111

KOOPHANDEL TURNHOUT

begfirtier

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFI,E RECHTBANK VAN

Ondernemingsnr :0416.707.545

Benaming (voluit) JOS BAECK EN ZONEN

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2440 Geel, Zammeiseweg 120

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd.

. De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij Bank J. Van Breda & C° onder nummer BE74 6455 0446 5107 onder de benaming "JOS BAECK EN ZONEN BVBA", zoals blijkt uit de bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 26 maart 2014, welk document door ondergetekende notaris bewaard zal worden, is alhier tussengekomen:

- De heer BAECK Geert, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig 'op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderd drieënzeventig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 173.250,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld;

- De naamloze vennootschap "BADICO" vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, de heer BAECK Geert, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met negentig procent (90%) van haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweehonderd negenenzeventig duizend euro (¬ 279.000,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld;

- De heer BAECK Guy, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vierhonderd zevenenveertig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 447,750,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormelde inbreng in geld tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 31 januari 2014.

b) Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot negenhonderd negenenveertig duizend vijfhonderd achtenzeventig euro zeventig cent (¬ 949.578,70).

c) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten aan te passen

zoals voormeld.

VIJFDE BESLUIT

Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen

Tenslotte beslist de algemene vergadering met éénparige en voltallige stemmen de nieuwe tekst van

de statuten aangepast aan het Wetboek van vennootschappen en rekening houdend met de

hierboven voorgestelde wijzigingen aan de statuten goed te keuren en te aanvaarden zoals

uiteengezet onder punt 5).

STATUTEN

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam luidt "JOS BAECK EN ZONEN".

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Geel, Zammelseweg 120.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd negenenveertig duizend

vijfhonderd achtenzeventig euro zeventig cent (¬ 949.578,70).

Het kapitaal werd samengesteld als volgt:

- twee miljoen Belgische Frank (2.000.000,- BEF) bij de oprichting in 1976;

- omgezet In negenenveertig duizend vijfhonderd achtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) in

2014;

- negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00) bij kapitaalverhoging conform artikel 537 WIB

(dividendenuitkering) in 2014.

Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die

ieder één/tweeduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE

WINST.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en,

LVoor-behoLiden aan het -13-érjria Staatsblad

bz. eLl.

1 4.

Luik B - vervolg

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

INTERN BESTUUR BEPERKINGEN:

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

Het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken voor rekening van derden, het ondernemen van sproeiwerken, draineringswerken, grondwerken, werken van bosbouw en bosontginning, grote irrigatiewerken en werken van regeling van waterlopen.

De kleinhandel in granen, zaden, tuingereedschappen, fytofarmaceutische producten, land- en tuinbouwmachines, land- en tuinbouwmaterieel, meubelen (met uitzondering van kantoormeubelen), bloemen en sierplanten, allerlei machines voor bosexploitatie en grondwerken.

En al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Zo zal de vennootschap aile commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doei na te streven of te vergemakkelijken.

De hiervoor beschreven verrichtingen mag de vennootschap uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden of nog deze uitvoeren of doorgeven aan derden.

De vennootschap zal zich eveneens onder gelijk welke vorm (inbreng, deelname, versmelting, tijdelijke verenigingen, enzovoort) mogen interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen en/of vereniging, zowel in België als in het buitenland, welke een gelijklopend of soortgelijk doel nastreven. JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op dertig november om twintig uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN:

Meerdere gerechtioden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel. Wanneer één of meerdere aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst.

Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe

is_het_a_andeel met vrucht_g_Oruik bqzwayd, dan_komt het yporkqurrecht ka_pitaalmer:hogin_g de blote_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" ,;

Voor-

behoeden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

,-

eigenaar toe, De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude

Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. . De

aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in voile eigendom.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten

uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte en verslag van de zaakvoerder.

J

et . Yaor-

behoCiden

aan het

Staatsblad

L----;--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/01/2014 : TU033283
25/04/2013 : TU033283
16/01/2013 : TU033283
13/01/2012 : TU033283
26/01/2011 : TU033283
20/01/2010 : TU033283
29/12/2008 : TU033283
27/12/2007 : TU033283
02/01/2007 : TU033283
05/01/2006 : TU033283
17/01/2005 : TU033283
06/01/2004 : TU033283
10/02/2003 : TU033283
05/02/2002 : TU033283
03/04/2001 : TU033283
06/01/1998 : TU33283
01/01/1995 : TU33283
01/01/1988 : TU33283
01/01/1986 : TU33283
05/02/1985 : TU33283

Coordonnées
JOS BAECK EN ZONEN

Adresse
ZAMMELSEWEG 79 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande