JOS DE SMEDT, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOS DE SMEDT, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.408.259

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 31.07.2014 14399-0527-010
26/03/2012
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) : "JOS DE SMEDT, Huisarts"

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Te 2221 Heist-op-den-Berg, Kleine Steenweg 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst: Uit een akte verleden voor notaris Wim De Smedt te VVommelgem op 14 februari 2012, te registreren, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "JOS DE SMEDT, Huisarts" te 2221 Heist-op-den-Berg, waarvan de gegevens luiden als volgt:

1, Oprichter :

De heer DE SMEDT Jozef Germain Maria Carl Corneel, geboren te Leuven op 21 juli 1952, wonende te Booischot, Kleine Steenweg 16.

2. Haar naam luidt : "JOS DE SMEDT, Huisarts".

3. Zetel : De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2221 Heist-op-den-Berg, Kleine Steenweg 15.

4. Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, van het uittreksel van de oprichtingsakte,

5. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening en de bevordering van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap en met strikte inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door haar verrichte prestaties.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Tot doel van de vennootschap behoren evenzeer:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot:

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde haar medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen;

- het verlenen van alle medische assistentie aan patiënten;

- het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparatuur en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen;

- de aankoop, het huren, en het leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer ais een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dal deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ingq11§

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

mk4 ko

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen,

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

6, Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichter verklaart dat de aandelen werden volgestort ten belope van twee/derde, zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7. Bestuur en vertegenwoordiging Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, vennoten, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt.

Deze duur dient bepaald te zijn bij de aanstelling en mag de tien jaar niet overschrijden. Herkiezing is mogelijk.

Aan de opdracht kan voortijdig een einde gesteld worden door ontslag als vennoot. Uitsluiting of schrapping uit de beroepsuitoefening ingevolge disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling heeft automatïsCh en van rechtswege het ontslag van de betrokken geneesheer-vennoot als zaakvoerder en als vennoot tot gevolg..

Bij schorsing is de zaakvoerder voor de periode van de schorsing ontzet uit zijn functie als zaakvoerder.

Wanneer een professionele éénpersoonsvennootschap  vennoot tot bestuurder/zaakvoerder wordt bencemd, is deze verplicht onder zijn vennoot, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap waartoe ze is toegetreden, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd Is en met uitzondering van die handelingen die strijdig zijn met de plichtenleer van de geneesheer-vennoot.

Zo is het de zaakvoerder niet geoorloofd namens de vennootschap overeenkomsten af te sluiten die voor een geneesheer-vennoot verboden zijn en dient bij aile activiteiten van de vennootschap en haar vennoten de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het beroepsgeheim te worden gevrijwaard en/of geëerbiedigd. Elke vorm van commerciële exploitatie van de geneeskunde, collusie, dichotomie en overconsumptie zijn strikt verboden.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en. in rechte, als eiser of als verweerder.

8. Algemene vergadering : De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni van elk jaar, om negentien uur.

9. Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

11. Verdeling bij vereffening : Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat ncchtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12, Overgangsbepalingen

1, EERSTE BOEKJAAR : Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. JAARVERGADERING x De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni tweeduizend dertien.

13. Slotbepalingen

1. ZAAKVOERDERS

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

B. Werd benoemd tot niet statutaire zaakvoerder :

De heer DE SMEDT Jozef, voornoemd.

Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel

of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld, en dit met ingang vanaf heden, voor een periode van tien

jaar, om te eindigen bij de jaarvergadering van het jaar tweeduizend tweeduizend eenentwintig (2021). De

bezoldiging zal door de algemene vergadering worden vastgesteld,

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor

het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevoig wordt geen commissaris benoemd.

3. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan het kantoor "De Cock Peeters &

Partners" (IAB 223 826-3 ABN-03), vertegenwoordigd door zaakvoerders:

DCL BVBA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Luc De Cock, Boekhouder  Fiscalist.

Peeters Jan Accountantskantoor BVBA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Jan Peeters,

Accountant  Belastingconsulent.

SN&P EBVBA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Heremans Nick, Accountant 

Belastingsconsulent,

teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en aile latere wijzigingen en

schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als

belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

WIM DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

B fágen bij lié ïélgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

. aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/04/2015
ÿþOndernemingsnr : BE0844.408.259

Benaming (voluit) : JOS DE SMEDT, Huisarts

(verkort):

Rechtsvorm : Burg.V. o.v.v. BVBA

Zetel : Kleine Steenweg 16

2221 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte :Burgerlijke BVBA: doelwijziging

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wim De Smedt, te Wommelgem op 23 maart 2015, te registreren, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "JOS DE SMEDT, Huisarts", te Heist-op-den-Berg, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

1) het maatschappelijk doel te wijzigen, door schrapping van de tekst ; 'De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven...' tot 'karakter mag krijgen' en deze tekst integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden met leningen."

2) artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening en de bevordering van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap en met strikte inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door haar verrichte prestaties.

Re geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven, De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn,

Tot doel van de vennootschap behoren evenzeer:.

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde haar medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen;

- het verlenen van alle medische assistentie aan patiënten;

- het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparatuur en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen;

- de aankoop, het huren, en het leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a~ 4

mod 1i.1

In de bijlagen bij het Beigischtaatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vat akté .

( ~ ,

Luik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

º%. ~

mod 11.1

prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden met leningen.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

3) bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan kantoor De Cock Peeters & Partners (Be 0862.090.864), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder: DCL Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Luc De Cock, Boekhouder  Fiscalist, kantoorhoudende te Liersesteenweg 97A, 2220 Helst op den berg (BE 0447.316.884), teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, en bij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd

- uitgifte;

- coordinatie der statuten;

- verslag van de zaakvoerder;

- tussentijdse staat van actief en passief.

Evi JANSEN Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 28.07.2015 15358-0209-010

Coordonnées
JOS DE SMEDT, HUISARTS

Adresse
KLEINE STEENWEG 16 2221 BOOISCHOT

Code postal : 2221
Localité : Booischot
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande