JOZEF JANSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOZEF JANSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.160.921

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 24.06.2014 14215-0212-015
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.07.2013 13355-0262-015
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.07.2012, NGL 16.07.2012 12302-0060-015
24/02/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgiscl

Staatsbla

Bijfiage~tiirlitt-BeIgisuh-Staratsblact î4102/20-1t Affnexes nbnitéürüélge

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Med 2.1

NEERGELEGD

t 4 -02- 2011

uiÏfiP

C3RIFFIF_ELECHTt~3AN-K ven ~c-OOPHANAEt-te MIwCHELEN--

_J

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heilig Hartplaats 3, 2870 Puurs

Onderwerp akte : Quasi-Inbreng

Samen hiermee neergelegd:

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de quasi-inbreng

- Het revisoraal verslag inzake de quasi-inbreng

1

*1103040"

Ondememingsnr : 0832.160.921

Benaming

(voluit) : Jozef Janssens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011
ÿþ Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte









~%Z., _ktoO

JOZEF JANSSENS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2870 Puurs, Heilig Hartplaats 3

Onderwerp akte : OPRICHTING

"

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut, te Puurs, op 21 december: 2010, blijkt dat:

" De heer JANSSENS Jozef Maria Stefan, geboren te Bomem op 17 maart 1967, rijksregistemummer

67.03.17-273.63, en

Mevrouw VAN troyen Anne Valentine Maria Karina Alfred, geboren te Bomem op 25 maart 1970,'

rijksregistemummer 70.03.25-256.97,

beiden echtgescheiden en beiden verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben

afgelegd, samen wonende te 2870 Puurs, Heilig Hartplaats 3.

een bvba hebben opgericht als volgt:

Naam: JOZEF JANSSENS

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Zetel: 2870 Puurs, Heilig Hartplaats 3

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor: eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als: vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

-de uitbating van één of meer beenhouwerijen en/of spekslagerijen;

de groot- en kleinhandel, import en export van voedingswaren en dranken, meer in het bijzonder maar niet: beperkt tot producten van visvangst, vlees en vleeswaren, wild, gevogelte en pluimvee, bereide gerechten,: landbouw- en veeteeltproducten, groenten, fruit en zuivelproducten;

-de levering van alle diensten van restauratiehouder;

-de levering van alle diensten van traiteur.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze samenwerken met, deelnemen in, en rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van: derden borg stellen, haar goederen inclusief de eigen handelszaak in hypotheek of in pand geven, of enige: andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag leningen verstrekken en aangaan.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met' name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht; hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door' de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige; manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar: maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle: intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks; noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*ii000aaa"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

NEERGELEGD

23 -12- 2010

GRIFFIE RE

:- LUC.]lP_Pl N-DEL-te-MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts

uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de verrnoot'schap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00 EUR), verte-'genwoordigd door duizend (1.000) ge-'lijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van één/duizendste van het geheel geplaatste kapitaal.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

-Op 999 aandelen wordt ingetekend door de Heer Janssens Jozef, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 18.531,45 ¬ een som geld ad 6.193,80 ¬ heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor ongeveer 33,42% volstort is.

-Op 1 aandeel wordt ingetekend door Mevrouw Anne Van Troyen, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, 18,55 ¬ een som geld ad 6,20 ¬ heeft inge-bracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, voor ongeveer 33,42 % voistort is.

BESTUUR : De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of .rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maa.schap-ipij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaak- voerder.

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADE-RING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met 31 december 2011.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeen-iko-'men op de tweede vrijdag van de maand juni om

achttien uur van het jaar 2012.

C. Benoeming zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statuntaire zaak-'voerder aangesteld: de Heer Jozef Janssens, voornoemd. Zijn mandaat zal bezoldigd zijn, tenzij de

algemene vergadering er anders over beslist. "

D. Volmacht

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de directe belasingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en vestigingsgetuigschrift en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan burgerlijke CVBA Moore Stephens Verschelden, met zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT , geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.07.2015, NGL 30.07.2015 15393-0358-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0148-015

Coordonnées
JOZEF JANSSENS

Adresse
HEILIG HARTPLAATS 3 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande