JP-IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JP-IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.603.816

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0399-010
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 27.06.2013 13248-0168-011
02/08/2012
ÿþY mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koo hang i,Antwerpen

ap

Oe Griffier

Griffie

MM MiliMMI

*12136369*

V beh aa Bel StaE

Ondernerningsnr: Il 603 6

Benaming (voluit) :JP-IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Saturnusstraat 35

2600 Antwerpen

`, Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING VAN BVBA

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op 20 juli 2012 neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad alvorens registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DAKTRO » de volgende beslissingen heeft genomen met het oog op partiële splitsing en oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JP-IMMO"met zetel te 2600 Berchem-Antwerpen, Saturnusstraat 35 door

- de heer VERGAUWEN Jean Baptiste, (rijksregistemummer 520114-365-23), wonende te Berchem-Antwerpen, Saturnusstraat 35; intekenend op één aandeel en

- de gewone commanditaire vennootschap "Vergauwen en C°" met zetel te Berchem-Antwerpen, Saturnusstraat 35, opgericht bij onderhandse akte de dato 5 december 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 23 december 2011 onder nummer 11192952 en waarvan de x; statuten laatst gewijzigd werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 28 december 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 februari daarna onder nummer 12045652 hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jean Vergauwen, voornoemd; intekenend op 899 aandelen;

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

1/ de zaakvoerder van de vennootschap heeft het splitsingsvoorstel opgesteld, hierna "het voorstel" genoemd, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen neergelegd op 17 aprils 2012, hetzij meer dan 6 weken voor de huidige algemene vergadering en bekendgemaakt in de': bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 april daarna onder het nummer 0081253.

2/ Karel Nijs Bedrijfsrevisor BVBA, vast vertegenwoordigd door De heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor erkend door de FSMA voor 1CB's, heeft daarenboven op datum van 17 juli 2012 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"8. BESLUIT

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van een deel van het vermogen in de context van de' splitsing door oprichting van de BVBA JP-immo zoals hierboven gedetailleerd beschreven, Het betreft de naakte eigendom van de onroerende goederen, ten bedrage van een totaal van 148.151,35 EUR. Er worden geen passiva afgesplitst.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij onder voorbehoud van de fiscale neutraliteit van de partiële-splitsingstransactie en de vrijstelling van de registratierechten van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap'' verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

b) de beschrijving van de inbreng in natura . beantwoordt "aan de normale vereisten van

nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, dit wil zeggen de boekwaarde van het afgesplitst vermogen per 31 december 2011 van de Daktro BVBA, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reg lementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. De boekwaarde van de ingebrachte activa bedraagt 148,151,35 EUR (waarvan het kapitaal 38.732,49 EUR bedraagt) komt, rekening houdend met het voorgaande, ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 900 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap -JP-Immo BVBA in oprichting, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 900ste van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Kontich, 17 juli 2012

Karel Nijs Bedrijfsrevisor BVBA

vertegenwoordigd door

Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de FSMA voor ICB's, zaakvoerder

3/ Het splitsingsvoorstel en het verslag van de bedrijfsrevisor werden in de agenda van deze algemene vergadering vermeld.

4/ Volgende stukken en documenten werden, overeenkomstig artikel 748 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, uiterlijk één maand vóbr de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking gesteld van de aandeelhouders/vennoten - het splitsingsvoorstel;

- de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de vennootschap;

- de verslagen over de laatste drie boekjaren;

- tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden vóbr de datum van het voorstel zijn vastgesteld.

Iedere aandeelhouder/vennoot kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de hierboven vermelde stukken en documenten.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

de vergadering erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen. Beraadslaging  beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

Eerste beslissing

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 2 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze' documenten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel, een afschrift van de zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel 745 W. Venn. en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 746 W. Venrt. toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris. Uit de verklaring heden gedaan door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 747 van het W, Venn. blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van = het vermogen van de vennootschap.

Tweede beslissing : Verrichting met splitsing gelijkgesteld

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang ' van de bedrijfstak bestaande uit het beheer van het onroerend patrimonium van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe , vennootschap betreft, wordt verwezen naar voorgeschreven verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, waarin de activa en de passiva van de bedrijfstak "onroerend patrimonium" uitvoering worden beschreven.

A. onroerende goederen

Voor-

be`ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-be'houden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De naakte eigendom van volgend onroerend goed wordt overgedragen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAKTRO", (zichzelf het vruchtgebruik voorbehoudend tot en met 31 december 2015), aan de nieuw op te richten vennootschap "JP-IMMO"

GEMEENTE BORSBEEK

1/ Een magazijn op en met grand en aanhorigheden, staande en gelegen te Borsbeek, Adrinkhovenlaan 96, bij het kadaster gekend volgens titel wijk A nummer 61/X met een oppervlakte van duizend vijfhonderd vierenvijftig vierkante meter (1.554 m2),

2/ Een perceel grond gelegen te Borsbeek aan de Adrinkhovenlaan bij het kadaster gekend volgens titel wijk A nummer 60/M/3, met een oppervlakte van zesendertig vierkante meter (36 m2).

Beide percelen samen thans bij het kadaster bekend en thans wijk A nummer 61/Z voor een oppervlakte van duizend vijfhonderd vierenvijftig vierkante meter (1.554 m2),

Het niet-geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt drieduizend zeshonderd eenenvijftig euro (¬ 3.651,00)

B. gelden

Een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) wordt van rekeningnummer ING 320-4170024-64 " toebehorende aan Daktro overgeschreven naar rekeningnummer ING 363-1074588-62 op naam van "vennootschap JP-Immo in oprichting".

Het bewijs hiervan werd door ING afgeleverd op 18 juli 2012.

Niet toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan = niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2012. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2012 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht verricht te zijn voor rekening van de op te richten vennootschap.

Derde beslissing

A. Vaststelling van eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van partiële' splitsing.

: De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld : achtendertigduizend zevenhonderd

tweeëndertig euro negenenveertig cent (¬ 38.732,49) kapitaal; drieduizend achthonderd

zevenenvijftig euro zesenzeventig cent (¬ 3.857,76) wettelijke reserves; en vierendertig euro

zevenennegentig cent (¬ 34,97) beschikbare reserves en honderdvijftienduizend

vijfhonderdzesentwintig euro dertien cent (¬ 115.526,13) overgedragen winst, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

C. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene ' vergadering.

De vergadering beslist met eenparigheid, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JP-IMMO", met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem-Antwerpen, Satumusstraat 35 op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt

= TITEL I. BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR

Artikel 1 - De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en wordt genoemd "JP-IMMO".

Artikel 2 - De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs naar een ander taalgebied. In dit laatste geval krijgt/krijgen de zaakvoerder(s) de bevoegdheid om een vertaling van de statuten op te stellen of te laten opstellen. Iedere verplaatsing van de zetel zal bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvcerder administratieve zetels, bijhuizen,agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

%Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De exploitatie van onroerende goederen. De vennootschap mag onroerende goederen aan-en/of verkopen zowel in voile eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik. Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

. De vennootschap mag eveneens voor eigen rekening het aaleggen, het oordeelkundig uitbouwen en . beheren van een roerend en onroerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook.

Alle dakwerken en bouw- en verbouwingswerken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de-vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zo mag de vennootschap alle verrichtingen stellen , van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Artikel 4 - De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Behoudens - gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijzigingen der statuten.

TITEL Il - KAPITAAL - AAN DELEN - BEHEER

Artikel 5 - Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achtendertigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro negenenveertig cent (E 38.732,49) vertegenwoordigd door 900 aandelen die elk 1/900ee deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Tot verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan alleen worden besloten docr een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris,volgens de regels van een statutenwijziging.

Wanneer ten gevolge van een geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden.

Artikel 6 - Aard van de aandelen - De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de zetel, dat de nauwkeurige gegevens betreffende elke vennoot zal , inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, de aantekening van de gedane stortingen , en de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend ; door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. ' Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 7 - Ondeelbaarheid van de aandelen 

De aandelen zijn ondeelbaar, Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk aangeduid wordt als zijnde de " eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 8 - Overdracht en overgang van aandelen  Onder voorbehoud van het hierna bepaalde is elke overdracht van aandelen, hetzij onder levenden, hetzij wegens overlijden, nietig indien zij niet geschiedt met toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal van de vennootschap, na aftrek van de rechten waarvan de afstand wordt gevraagd.

De toestemming waarvan hiervoor sprake is niet vereist indien de overdracht geschiedt aan een vennoot.

Tot overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 9 - Elke overdracht of overgang van aandelen aan personen die niet zonder voormelde toestemming vennoot kunnen worden, zal aan de vennoten ter kennis worden gebracht bij aangetekend schrijven met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de

" overnemer en de overdrager, alsook van het aantalbetrokken aandelen en de daarvoor geboden prijs. Binnen de maand na de toezending van dit bericht moeten de vennoten hun beslissing bij aangetekend schrijven laten kennen aan de belanghebbende. Bij gebreke aan dit antwoord binnen de gestelde termijn en wijze te laten kennen, wordt de beslissing als bevestigd beschouwd. De weigering een overdracht goed te keuren, zal moeten beschouwd warden als een definitief veto zonder verhaal.

Artikel 10 - Wordt voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten ` of verkrijgers het recht de aankoop van de aandelen te vragen tegen de prijs en onder de

voorwaarden, die behoudens minnelijke schikking, zullen worden vastgesteld door I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 11.1

deskundigen,waarvan één door elke partij zal benoemd worden. Indien de twee deskundigen niet tot , een akkoord komen, beslist een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van partijen zal worden aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van deze deskundige is geen rechtsmiddel open. , De uitbetaling van de prijs zal moeten geschieden binnen de zes maanden van de beslissing van de , deskundigen of akkoord van de partijen.

Artikel 11 - De erfgenamen, schuldeisers of andere rechthebbenden van een aandeelhouder kunnen zich in geen geval met het beheer van de vennootschap mengen, noch de verzegeling of de inventaris van de goederen, die haartoebehoren, vorderen.

Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich houden aan de balans en de maatschappelijke inventarissen, evenals aan de beslissing van de algemene

vergadering. --

TITEL III - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 12 - Bestuur - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders,natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet,wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van ' een zaakvoerder,

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt

Indien de zaakvoerder een rechtspersoon is, benoemt deze, overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger', z moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Artikel 13 - Bevoegdheden - Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene ; vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Wanneer de wet het vereist, zullen de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht staan van een commissaris, aangesteld door de algemene vergadering en gekozen tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

i TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING - BOEKJAAR

Artikel 14 - Algemene vergadering - De jaarvergadering wordt gehouden op van de laatste maandag van de maand juni om 17,00 uur op de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, De oproeping , tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. Zodra de oproeping tot de algemene vergadering is gepubliceerd, kunnen de aandeelhouders die voldoen aan de in voorkomend geval door de statuten voorgeschreven formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten, vragen stellen met betrekking tot de agendapunten en met betrekking tot de verslagen die in het kader van de algemene vergadering worden voorgelegd, gericht aan de zaakvoerder(s) en/of commissaris(sen). Deze vragen kunnen hetzij schriftelijk per gewone of aangetekende brief, per fax (op het nummer vermeld in de oproeping) of per e-mail (gericht aan het e-mailadres vermeld in de oproeping) voorafgaand aan de vergadering, hetzij mondeling tijdens de vergadering worden gesteld. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zevende dag vóór de algemene vergadering ontvangen. De zaakvoerders en commissarissen geven antwoord op voormelde vragen tijdens de vergadering, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap, of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar zaakvoerders of commissarissen zich hebben verbonden. Wanneer verschillende vragen over hetzelfde onderwerp handelen, mogen de zaakvoerders en de commissarissen daarop één antwoord geven,

Artikel 15 - Aantal Stemmen - Ieder aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende '

" aandelen bezit, beschikt over evenveel stemmen als hij aandelen heeft.

Artikel 16 - Beraadslaging --

In de gewone en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen ongeacht het ,

aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen en bij gewone meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

ti Voor-bdhouden aan het Belgisch Staatsblad

+ f " t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onthoudingen, blancostemmen en nietige stemmen worden bij de berekening van de stemmen verwaarloosd. De buitengewone algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten waanneer zij die deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is slechts dan aangenomen wanneer zij drieivierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen. Onthoudingen, blancostemmen en nietige stemmen worden bij de berekening van de , meerderheid als tegenstemmen beschouwd. Betreffende de punten die niet in de agenda zijn opgenomen, kan slechts beraadslaagd worden in de vergadering, wanneer alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. Overeenkomstig artikel 280 van het wetboek van vennootschappen kan eveneens per brief worden gestemd.

Artikel 16bis  Deelname aan de algemene vergadering op afstand langs elektronisch weg De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de-algemene vergadering door middel van een-door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. Om de veiligheid van het = elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Artikel 17 - Boekjaar - Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 18 - Jaarstukken - Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96, van het wetboek van vennootschappen. Nadat de jaarvergadering het jaarverslag van de zaakvoerder en het verslag . van de eventuele commissaris gehoord heeft, besluit zij bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en commissaris te verlenen kwijting,

Artikel 19  Bestemming van de winst - Reserve  De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze - afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

TITEL. V - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 20 - Ontbinding 

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten, In gevat van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij artikel 186 van het wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar. Artikel 21 - Verdeling bij vereffening - Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden ' onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

blehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld

worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten '

dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Artikel 22 - Gemeen recht - Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar

het wetboek der vennootschappen.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

:1. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

II. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 1 januari 2012 en eindigt op 31 december 2012.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene

vergadering hebben bovendien verklaard: " -

dat de huidige zetel gevestigd is te 2600 Berchem-Antwerpen, Saturnusstraat 35,

Vierde beslissing

Benoeming van de eerste zaakvoerder van de opgerichte vennootschap.

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van de eerste zaakvoerder

van de vennootschap "JP-IMMO" : de heer VERGAUWEN Jean Baptiste, die verklaart dit mandaat

uitdrukkelijk te aanvaarden.

De zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

= Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikels 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Biizondere volmacht

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen : "CONINX ACCOUNTANTS" naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Blivensstraat 51-53 bus 1, evenals diens bedienden, aangestelden en lasthebbers.

(get.) notaris François Leconte.

Samen neergelegd afschrift akte dd. 20 juli 2012,splitsingsvoorstel, verslag bedrijfsrevisor en verslag

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JP-IMMO

Adresse
SATURNUSSTRAAT 35 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande