JUDAS THEATERPRODUCITES, AFGEKORT : JTP

Association sans but lucratif


Dénomination : JUDAS THEATERPRODUCITES, AFGEKORT : JTP
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 474.262.890

Publication

11/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

3 0 JAN, 2013

HTBANK van

KOOPHIANDEE e e MECHELEN

I~ r3

1111111.1111111111111111

Ondernemingsnr.: 0474262890

Benaming Judas TheaterProducties

(voluit) :

(afgekort) : JTP

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Lindenstraat 18, 2500 Lier

Onderwerp akte : Wijziging statuten en verplaatsing maatschappelijke zetel

Judas TheaterProducties VZW

Zetel: Hoogstraat 14 (2de verdieping)

B  2000 Antwerpen

+32 496 61 66 85

info@judastheaterproducties.be

www,judastheaterproducties.be

STATUTEN

I, NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1. De VZW wordt opgericht onder de naam "Judas TheaterProducties", afgekort JTP.

Art. 2. De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Hoogstraat 14 (2de verdieping).

De zetel kan overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in België bij eenvoudige

beslissing van de Raad van Bestuur.

Art. 3. Met uitsluiting van ieder winstoogmerk stelt de VZW zich ten doel: het brengen van podiumkun5ten waaronder musical, theater, concerten e.d, De VZW kan alle daden stellen die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met het doel en kan haar medewerking verlenen aan elke gelijkaardige bedrijvigheid.

Zij kan in die zin ook, doch op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen. Deze handelsdaden kunnen slechts in zover de opbrengsten hiervan besteed worden aan het doel waarvoor de VZW werd opgericht.

Art. 4. De VZW wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten alle tijden ontbonden worden.

Il. LEDEN

Art. 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen.

Art. 6. Het lidmaatschap is elk jaar hemieuwbaar en van onbeperkte duur.

Art. 7. Nieuwe leden worden aanvaard bij beslissing van de Raad van Bestuur.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Art. 8. Ontslag en uitsluiting van leden geschieden op de wijze bepaald bij art. 12 van de wet van 27

juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

"

Art. 9. De ontslagnemende, uitgesloten of uittredende leden, alsook de erfgenamen en rechthebbenden van overleden leden, kunnen geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijke bezit van de VZW. Zij kunnen geen teruggave vragen van bijdragen en inbrengsten, gestort door henzelf of hun rechtsvoorganger. Zij kunnen geen rekening vragen, nog zegels doen leggen, nog inventaris doen maken.

Art. 10. Elk lid kan gehouden worden aan een jaarlijks lidgeld met een maximum van ¬ 50,00; bepaald door de Raad van Bestuur en gekoppeld aan de indexering. Elk lid (of hij/zij lidgeld betaald heeft of niet) aanvaardt de inhoud van de statuten, die te allen tijde beschikbaar gesteld worden ter inzage door de Raad van Bestuur, Leden kunnen nooit persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor de door de VZW aangegane verbintenissen.

De VZW kan ook de hulp inschakelen van losse medewerkers, zonder dat deze lid hoeven te zijn of het lidgeld betaald te hebben,.

Art. 10 bis, De Raad van Bestuur kan aan bepaalde personen die zich verdienstelijk gemaakt hebben ten bate van de VZW, de titel van "erelid" toekennen, dit voor beperkte of onbeperkte duur. Deze ereleden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

III. BESTUUR

Art. 11, De VZW wordt beheerd door een Raad van Bestuur, bestaande uit minstens drie leden, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bestaat uit de Raad van Bestuur en minstens één extra lid. Om tot bestuurder gekozen te worden, moet men lid zijn van de VZW. De bestuurders worden gekozen voor onbepaalde duur met een minimum van één jaar.

Art. 12. De algemene vergadering kiest de leden van de Raad van Bestuur en de Raad van Bestuur kiest onderling wie welke functie zal uitoefenen.

Art. 13. De Raad van Bestuur kan bijeengeroepen worden door de voorzitter of door twee bestuurders. De Raad van Restuur kan slechts geldig beraadslagen als ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. Is deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd met dezelfde dagorde. Op die vergadering zijn de beslissingen geldig ongeacht het aantal aanwezige bestuurders,

Beslissingen worden genomen in onderlinge overeenstemming en bij onenigheid door stemming. Hier geldt dan het principe van gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen of ex aequo wordt het omstreden voorstel verworpen of terug op de agenda van een volgende vergadering gezet. Van elke vergadering moet een verslag gemaakt worden, ondertekend door de voorzitter en een bestuurder.

Art. 14. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de VZW en vertegenwoordigt deze bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur heeft de meeste macht over het bestuur van de VZW.

Alles wat niet nadrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering door de wet, behoort tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle handelingen van bestuur en beschikking met inbegrip van alle onroerende verhandelingen, het aangaan van leningen, kredietopeningen, inpandgevingen, indeplaatsstellingen en borgstellingen, het afhandelen van alle financiële en bankverrichtingen, aankopen e.d.

Art. 15. Alle rechtsvorderingen als eiser of verweerder zullen gedaan worden in naam van de VZW door de voorzitter en een bestuurder.

Art. 16. Alle akten en handelingen die vallen onder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur worden voor geldigheid ondertekend door de voorzitter en een bestuurder, zonder dat zij gehouden zijn tegenover derden hiervoor enig bewijs voor te leggen.

Art. 17. De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan met de verbintenissen van de VZW en beoefenen hun mandaat kostenloos.

Art. 18. De Raad van Bestuur kent een volmacht toe aan de heer Lawrence Van Den Eede, wonende

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

behoudéri aan het Belgisch Staatsblad

d-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Paul d'Acostalaan 8, 9830 Sint-Martens-Latem, en dit met ingang van 01 januari 2013.

Aldus wordt de heer Lawrence Van Den Eede de bevoegdheid toegekend om namens de vzw de hierna vermelde handelingen te stellen:

a. De nodige stappen te ondernemen en alle formaliteiten van administratieve of juridische aard vervullen, die nodig zijn om JTP VZW wettelijk en reglementair in regel te stellen ; alle akten, documenten en registers ondertekenen die daarvoor nodig zijn;

b. JTP VZW vertegenwoordigen ten opzichte van derden en van alle administraties, In het bijzonder de staat, de regeringsdiensten, de provinciale en gemeentelijke autoriteiten, het handelsregister, de douaneautoriteiten, de post, de regie van telegraaf en telefoon, de vervoerondememingen en alle andere openbare diensten;

c. Met alle derde en administraties de overeenkomsten aangaan die nuttig of nodig zijn voor de goede werking en het belang van JTP VZW nadat vooraf akkoord is verkregen van de afgevaardigd bestuurder; de daartoe nodige contracten en verbintenissen ondertekenen;

d. De bedragen in ontvangst nemen die aan JTP VZW toekomen en deze betalen die ze verschuldigd is, voor alle ontvangsten en betaalde bijdragen kwijting en ontlasting geven;

e. Roerende goederen, uitrustingen, materiaal, meubilair, enz. aankopen, verkopen, overdragen, huren, verhuren en ruilen;

f. Orderbrieven, cheques, wissels, wisselbrieven en andere handelseffecten ondertekenen, accepteren, verhandelen, endosseren, kwijten of er borgtocht voor stellen; de geldigheid van vervallen wisselbrieven, orderbrieven en handelseffecten verlengen, vereffeningen en regelingen vaststellen en aannemen, subrogaties aanvaarden en toestaan, bankwaarborgen en kredietbrieven aanvragen en aanvaarden;

g. Verzekeringen aangaan en ten allen tijde en in aile omstandigheden de maatregelen treffen die gewenst blijken om de goederen en waarden te vrijwaren die JTP VZW toebehoren of die haar door derden werden toevertrouwd;

h. Alle brieven en verzendingen met of zonder verklaring van waarde aangetekend of niet, ontvangen of afhalen; alle gewone of telegrafische postmandaten en alle cheques kwijten, alle telefoonabonnementen aangaan, premies en op vaste tijd verschuldigde sommen betalen; klachten indienen; ontlasting geven aan alle vervoerders, ten opzichte van octrooi, douane en accijnzen alsmede van alle administraties of, telkens wanneer nodig, verklaringen afleggen en documenten eensluidend verklaren; aile abonnementen en publiciteitscontracten afsluiten,

i. Alle verrichtingen waarvan het bedrag hoger ligt dan ¬ 15.000 vereisen de handtekening van dhr. Lawrence Van den Eede en de afgevaardigd bestuurder.

De heer Lawrence Van Den Eede wordt eveneens gemachtigd om, in de mate waarin hij dit nodig acht, een of meerdere van deze bevoegdheden over te dragen aan bedienden van JTP VZW of aan andere personen; te bepalen of zij alleen dan wel gezamenlijk mogen handelen, voor welke duur en binnen welke perken.

De heer Lawrence Van Den Eede mag JTP VZW verbinden in voorvermelde zaken en ten dien einde afzonderlijk tekenen.

Dit mandaat blijft van kracht tot op het moment dat het wordt gewijzigd of ingetrokken door de Raad van Bestuur.

Art. 19. Het dagelijks bestuur van de VZW wordt gedelegeerd aan de gevolmachtigde Lawrence Van den Eede, zoals aangesteld in art. 18 en Sam Verhoeven. Indien het dagelijks bestuur in de onmogelijkheid verkeert haar functie waar te nemen, neemt de Raad van Bestuur de bevoegdheden over en/of delegeert zij deze aan een derde, al dan niet lid van de VZW.

IV, ALGEMENE VERGADERING

Art. 20. De algemene vergadering is samengesteld uit de leden van de VZW. Elk lid beschikt over één stem.

Haar bevoegdheid bestaat uit:

1. Het wijzigen van de statuten.

2. Het benoemen en afzetten van bestuurders.

3. Het goedkeuren van de begroting en de rekeningen.

4. Het ontbinden van de vereniging.

5. Het uitsluiten van leden.

Art. 21. De algemene vergadering vergadert minstens éénmaal per jaar in de loop van de maand

Op de laatste blz. van luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen yersq : Naam en handtekening

Luik B " - vervolg

M0D 2.2

MOD 22

Luik B - vervolg

oktober.

Eert buitengewone algemene vergadering kan ten allen tijde samengeroepen worden als het belang van de VZW dit vereist. Ze moet gehouden worden wanneer minstens één vijfde van de effectieve leden of drie leden van de Raad van Bestuur daarom vraagt.

Art. 22. De oproeping voor de algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur gedaan bij gewone brief of e-malt. Elke vergadering wordt gehouden op een dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrieven. Deze brief wordt aan alle leden van de vereniging gericht, minstens acht dagen voor de vergadering en ondertekend in de naam van de vereniging door de voorzitter en een bestuurder. De dagorde dient op de brieven vermeld te worden. De algemene vergadering mag slechts punten behandelen vermeld op de dagorde.

Art. 23, De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Art, 24. Behoudens de gevallen waarin de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, het anders bepaald, worden beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Beslissingen betreffende wijzigingen van de statuten of ontbinding van de vereniging vereist een aanwezigheid van twee derde van de leden. Indien deze aanwezigheid van twee derde van de leden niet behaald wordt, wordt er binnen de maand tot een nieuwe algemene vergadering met een zelfde agenda opgeroepen. Op deze vergadering geldt dan ook het principe van gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige leden.

Art. 25. Van de beslissingen van de algemene vergadering wordt een verslag gemaakt dat ondertekend moet worden door de voorzitter en een bestuurder.

V. BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Art. 26. De VZW kan alle mogelijke inkomsten trachten te verwerven om haar doel te realiseren.

Art. 25. Het vermogen van de VZW wordt enkel aangewend voor verbintenissen aangegaan in haar naam.

Art. 26. De goedkeuring van de rekeningen van het voorbije werkjaar en de begroting van komend werkjaar door de algemene vergadering dient als kwijting voor de Raad van Bestuur.

Art. 28. Het werkjaar loopt parallel met het boekjaar van 1 januari tot 31 december.

VI. ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 29. In geval van ontbinding duidt de algemene vergadering twee vereffenaars aan en stelt hun bevoegdheden vast.

Art. 30. In geval van ontbinding wordt het maatschappelijke vermogen, na het aanzuiveren van de lasten en vereffenen van de schulden, toegewezen aan een vereniging zonder winstoogmerk of een instelling die hetzelfde doel nastreeft als de ontbonden vereniging. Als de vereffening voldaan is, worden de vereffenaars uit hun functie ontheven.

(Get.) An Sluydts, voorzitter (get.) Steven Savelkoels, bestuurder

Raad van Bestuur:

Voorzitter en afgevaardigd bestuurder: An Sluydts, regentes, Lindenstraat 18, 2500 Lier. Secretaris: TijI Dauwe, bediende, Bosschaert De Bouwellei 76, 2100 Deurne.

Penningmeester: Sam Verhoeven, zelfstandige, Vleeshuisstraat 7 bus 201, 2000 Antwerpen. Bestuurslid: Steven Savelkoels, bediende/acteur, Kluizestraat 8, 2500 Lier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

V Or4

'behouden

aan het

4 Belgisch

Staatsblad

13/08/2015
ÿþ'4,

MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 117959*



Recht!}anit; Y@rl Kggphandet

Antwerpen

0 il AUG. 2015

afdeeiffeerpen



Ondernemingsnr : 0474,262.890

Benaming

(voluit) : Judas TheaterProducties

(verkort) : JTP

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Hoogstraat 14, 2de verdieping

Onderwerp akte : Gecoördineerde statuten

Judas TheaterProducties V.Z.W.

Zetel: Hoogstraat 14 (2de verdieping)

B -- 2000 Antwerpen

+32 496 61 66 85

info ©judastheaterproducties.be www.judastheaterproducties.be

STATUTEN

I.NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1. De VZW wordt opgericht onder de naam "Judas TheaterProducties", afgekort JTP,

Art. 2. De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Hoogstraat 14 (2de verdieping).

De zetel kan overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in België bij eenvoudige beslissing

van de Raad van Bestuur.

Art. 3. Met uitsluiting van ieder winstoogmerk stelt de VZW zich ten doel: het brengen van podiumkunsten waaronder musical, theater, concerten e.d, De VZW kan aile daden stellen die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met het doel en kan haar medewerking verlenen aan elke gelijkaardige bedrijvigheid.

Zij kan in die zin ook, doch op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen. Deze handelsdaden kunnen slechts in zover de opbrengsten hiervan besteed worden aan het doel waarvoor de VZW werd opgericht.

Art. 4, De VZW wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten alle tijden ontbonden worden.

li. LEDEN

Art. 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen.

Art. 6. Het lidmaatschap is elk jaar hernieuwbaar en van onbeperkte duur.

Art. 7, Nieuwe !eden worden aanvaard bij beslissing van de Raad van Bestuur.

Art. 8. Ontslag en uitsluiting van leden geschieden op de wijze bepaald bij art. 12 van de wet van 27 juni. 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Art, 9. De ontslagnemende, uitgesloten of uittredende leden, alsook de erfgenamen en rechthebbenden van overleden leden, kunnen geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijke bezit van de VZW. Zij kunnen geen teruggave vragen van bijdragen en inbrengen, gestort door henzelf of hun rechtsvoorganger, Zij kunnen geen rekening vragen, nog zegels doen leggen, nog inventaris doen maken.

Art, 10. Elk lid kan gehouden worden aan een jaarlijks lidgeld met een maximum van ¬ 50,00; bepaald door de Raad van Bestuur en gekoppeld aan de indexering. Elk lid (of hij/zij lidgeld betaald heeft of niet) aanvaardt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

MDA 2.2

de inhoud van de statuten, die te allen tijde beschikbaar gesteld worden ter inzage door de Raad van Bestuur. Leden kunnen nooit persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor de door de VZW aangegane verbintenissen.

De VZW kan ook de hulp inschakelen van losse medewerkers, zonder dat deze lid hoeven te zijn of het lidgeld betaald te hebben,

Art. 10 bis. De Raad van Bestuur kan aan bepaalde personen die zich verdienstelijk gemaakt hebben ten bate van de VZW, de titel van "erelid" toekennen, dit voor beperkte of onbeperkte duur. Deze ereleden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

III. BESTUUR

Art, 11. De VZW wordt beheerd door een Raad van Bestuur, bestaande uit minstens drie leden, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bestaat uit de Raad van Bestuur en minstens één extra lid. Om tot bestuurder gekozen te worden, moet men lid zijn van de VZW. De bestuurders worden gekozen voor onbepaalde duur met een minimum van één jaar,

Art, 12. De algemene vergadering kiest de leden van de Raad van Bestuur en de Raad van Bestuur kiest onderling wie welke functie zal uitoefenen.

Art. 13, De Raad van Restuur kan bijeengeroepen worden door de voorzitter of door twee bestuurders, De Raad van Restuur kan slechts geldig beraadslagen als ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. is deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd met dezelfde dagorde. Op die vergadering zijn de beslissingen geldig ongeacht het aantal aanwezige bestuurders.

Beslissingen worden genomen in onderlinge overeenstemming en bij onenigheid door stemming. Hier geldt dan het principe van gewone meerderheid van stemmen, Bij staking van stemmen of ex aequo wordt het omstreden voorstel verworpen of terug op de agenda van een volgende vergadering gezet. Van elke vergadering moet een verslag gemaakt worden, ondertekend door de voorzitter en één bestuurder.

Art. 14. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de VZW en vertegenwoordigt deze bij aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur heeft de meeste macht over het bestuur van de VZW,

Alles wat niet nadrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering door de wet, behoort tot de bevoegdheid van de Raad van Restuur, De Raad van Bestuur treedt op als etser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen,

De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle handelingen van bestuur en beschikking met inbegrip van alle onroerende verhandeling en, het aangaan van leningen, kredietopeningen, inpandgevingen, indeplaatsstellingen en borgstellingen, het afhandelen van alle financiële en bankverrichtingen, aankopen e.d.

Art, 15. Alle rechtsvorderingen als eiser of verweerder zullen gedaan worden in naam van de VZW door de voorzitter en één bestuurder.

Art. 16. Alle akten en handelingen die vallen onder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur worden voor geldigheid ondertekend door de voorzitter en één bestuurder, zonder dat zij gehouden zijn tegenover derden hiervoor enig bewijs voor te leggen.

Art. 17. De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan met de verbintenissen van de VZW.

Art, 18. De Raad van Bestuur kent een volmacht toe aan de zakelijke leider.

De Raad van Bestuur aanvaardt het ontslag van Lawrence van den Eede met ingang vanaf 31/12/2014.

Aldus wordt de zakelijke leider de bevoegdheid toegekend om namens de vzw de hierna vermelde handelingen te stellen:

a. De nodige stappen te ondernemen en alle formaliteiten van administratieve of juridische aard vervullen, die nodig zijn om JTP VZW wettelijk en reglementair in regel te stellen ; alle akten, documenten en registers ondertekenen die daarvoor nodig zijn;

b. JTP VZW vertegenwoordigen ten opzichte van derden en van alle administraties, in het bijzonder de staat, de regeringsdiensten, de provinciale en gemeentelijke autoriteiten, het handelsregister, de douaneautoriteiten, de post, de regie van telegraaf en telefoon, de vervoerondernemingen en alle andere openbare diensten;

C. Met alle derde en administraties de overeenkomsten aangaan die nuttig of nodig zijn voor de goede werking en het belang van JTP VZW nadat vooraf akkoord is verkregen van de afgevaardigd bestuurder; de daartoe nodige contracten en verbintenissen ondertekenen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOE) 2.2

d. De bedragen in ontvangst nemen die aan JTP VZW toekomen en deze betalen die ze verschuldigd is, voor alle ontvangsten en betaalde bijdragen kwijting en ontlasting geven;

e. Roerende goederen, uitrustingen, materiaal, meubilair, enz. aankopen, verkopen, overdragen, huren, verhuren en ruilen;

f. Orderbrieven, cheques, wissels, wisselbrieven en andere handelseffecten ondertekenen, accepteren, verhandelen, endosseren, kwijten of er borgtocht voor stellen; de geldigheid van vervallen wisselbrieven, orderbrieven en handelseffecten verlengen, vereffeningen en regelingen vaststellen en aannemen, subrogaties aanvaarden en toestaan, bankwaarborgen en kredietbrieven aanvragen en aanvaarden;

g. Verzekeringen aangaan en ten allen tijde en in alle omstandigheden de maatregelen treffen die gewenst blijken om de goederen en waarden te vrijwaren die JTP VZW toebehoren of die haar door derden werden toevertrouwd;

h. Alle brieven en verzendingen met of zonder verklaring van waarde aangetekend of niet, ontvangen of afhalen; alle gewone of telegrafische postmandaten en alle cheques kwijten, alle telefoonabonnementen aangaan, premies en op vaste tijd verschuldigde sommen betalen; klachten indienen; ontlasting geven aan alle vervoerders, ten opzichte van octrooi, douane en accijnzen alsmede van alle administraties of, telkens wanneer nodig, verklaringen afleggen en documenten eensluidend verklaren; alle abonnementen en publiciteitscontracten afsluiten.

i. Alle verrichtingen waarvan het bedrag hoger ligt dan ¬ 20.000 vereisen de handtekening van de zakelijke leider en de Voorzitter van de Raad van Bestuur.

De wordt eveneens gemachtigd om, in de mate waarin hij dit nodig acht, een of meerdere van deze bevoegdheden over te dragen aan bedienden van JTP VZW of aan andere personen; te bepalen of zij alleen dan wel gezamenlijk mogen handelen, voor welke duur en binnen welke perken.

De zakelijke leider mag JTP VZW verbinden in voorvermelde zaken en ten dien einde afzonderlijk tekenen.

Dit mandaat blijft van kracht tot op het moment dat het wordt gewijzigd of ingetrokken door de Raad van Bestuur.

NV.ALGEMENE VERGADERING

Art. 19. De algemene vergadering is samengesteld uit de leden van de vereniging. Elk lid beschikt over één

stem.

Haar bevoegdheid bestaat uit:

1.Het wijzigen van de statuten.

2,Het benoemen en afzetten van bestuurders.

3.Het goedkeuren van de begroting en de rekeningen.

4.1-let ontbinden van de vereniging.

5.Het uitsluiten van leden.

Art. 20. De algemene vergadering vergadert minstens tweemaal per jaar in de loop van de maand maart en oktober.

Een buitengewone algemene vergadering kan ten allen samengeroepen worden als het belang van de VZW dit vereist. Ze moet gehouden worden wanneer minstens één vijfde van de effectieve leden of drie leden van de Raad van Bestuur daarom vraagt.

Art. 21, De oproeping voor de algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur gedaan bij gewone brief of e-mail. Elke vergadering wordt gehouden op een dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrieven. Deze brief wordt aan aile leden van de vereniging gericht, minstens acht dagen voor de vergadering en ondertekend in de naam van de vereniging door de voorzitter . De dagorde dient op de brieven vermeld te worden. De algemene vergadering mag slechts punten behandelen vermeld op de dagorde.

Art. 22. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Art, 23. Behoudens de gevallen waarin de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, het anders bepaald, worden beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Beslissingen betreffende wijzigingen van de statuten of ontbinding van de vereniging vereist een aanwezigheid van twee derde van de leden. Indien deze aanwezigheid van twee derde van de leden niet behaald wordt, wordt er binnen de maand tot een nieuwe algemene vergadering met een zelfde agenda opgeroepen Op deze vergadering geldt dan ook het principe van gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige leden.

Art. 24. Van de beslissingen van de algemene vergadering wordt een verslag gemaakt dat ondertekend moet worden door de voorzitter en één bestuurder.

V.BEGROTINGEN EN REKENINGEN

MDD 2.2

Luik B - Vervolg

Art. 24. De vereniging kan alle mogelijke inkomsten trachten te verwerven om haar doel te realiseren,

Art, 25. Het vermogen van de vereniging wordt enkel aangewend voor verbintenissen aangegaan in haar naam.

Art. 26. De goedkeuring van de rekeningen van het voorbije werkjaar en de begroting van komend werkjaar door de algemene vergadering dient als kwijting voor de Raad van Bestuur.

Art. 27. Het werkjaar loopt parallel met het boekjaar van 1 januari tot 31 december. VI.ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 28. In geval van ontbinding duidt de algemene vergadering twee vereffenaars aan en stelt hun bevoegdheden vast.

Art. 29. In geval van ontbinding wordt het maatschappelijke vermogen. na het aanzuiveren van de lasten en vereffenen van de schulden, toegewezen aan een vereniging zonder winstoogmerk of een instelling die hetzelfde doet nastreeft als de ontbonden vereniging. Als de vereffening voldaan is, worden de vereffenaars uit hun functie ontheven.

(get.) An Sluydts, (Get.) Sam Verhoeven,

Voorzitter Raad van Bestuur Bestuurder

Raad van Bestuur:

-Voorzitter en Afgevaardigd bestuurder: An Sluydts, regentes, Lindenstraat 18, 2500 Lier.

-Bestuurder: Steven Savelkoels, bediende/acteur, Kluizestraat 8, 2500 Lier,

-Bestuurder: Sam Verhoeven, zelfstandige, Molenstraatl7/003, 2018 Antwerpen.

-Bestuurder: Tijl Dauwe, bediende, Bosschaert De Bouwellei 76, 2100 Deurre

.V K I

~ r

Voor-

 behouden

aan het

Belgisch

5ta~sblad

L..~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JUDAS THEATERPRODUCITES, AFGEKORT : JTP

Adresse
HOOGSTRAAT 14, 2DE VERDIEPING 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande