JUDOCLUB HOVE

Association sans but lucratif


Dénomination : JUDOCLUB HOVE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 838.180.859

Publication

05/11/2013
ÿþi

 '

i iii iiiii iui*1316750*

MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

idhihiK

KOOPHAN D E L

2 OKT, 2013

ANT%FePEN

r

Ondernemingsnr : 838.180.859

Benaming

(voluit) : Judoclub Hove vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Boechoutsesteenweg 52, 2540 Hove

Onderwerp akte : Ontbinding - Vereffening - Sluiting

Op de algemene vergadering van 30 september 2013 werd beslist de vzw Judoclub Hove, gevestigd te

Boechoutsesteenweg 52, 2540 Hove in ontbinding te stellen.

Er zijn geen activiteiten meer. Zodoende werd beslist tot vereffening van de vzw.

De bestuurders, Stefan Kiebooms, Abraham Mennes,Carl Somers en Katja Lewijze werden door de

Algemene vergadering van hun taak ontslaan.

Als vereffenaar werd aangesteld : De Heer Stefan Kiebooms, wonende te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg

52, geboren op 8 november 1973.

Er zijn geen schulden, Het netto actief wordt overgedragen aan Judoclub Michiel.

Op de algemene vergadering van 30 september 2013 werd vereffening afgesloten en de vereffenaar, Stefan,

Kiebooms van zijn taak ontstaan,

De vzw wordt gesloten.

Stefan Kiebooms - Voorzitter

Abraham Mennes - Secretaris

Carl Somers - Ondervoorzitter

Katja Lewijze - Penningmeester

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2011
ÿþt MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



RECHTBANK KOOPHANDEL

2 8 JULI 2011

Gi ific

ANTWERPEN

H 1111111101111111111

*11123169*

be a Bi str

Ondernemingsnr : Benafiirog

(voluit) : Judoclub Hove vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Boechoutsesteenweg 52, 2540 Hove

Orrtde'ei' eias : Oprichting van de vzw

Op de oprichtersvergadering van 06/07/2011 hebben de stichters volgende stichtingsakte met unanimiteit goedgekeurd. Deze stichtingsakte bevat de statuten van vzw Judoclub Hove.

Tussen ondergetekende, zijnde natuurlijke personen:

De Heer Stefan Kiebooms, wonende te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 52, geboren op 8 november 1973. te Antwerpen

De Heer Abraham Mennes, wonende te 2600 Berchem, Euterpastraat 12, geboren op 10 maart 1974 te Lier De Heer Carl Gerardine Albert Somers, wonende te 2650 Edegem, Prins Bouwdewijnlaan 355, geboren op 30 mei 1963 te Antwerpen

Mevrouw Katja Elza Frans Lewijze, wonende te 2650 Edegem, Boniverlei 134, geboren op 11 december 1969 te Berchem

Mevrouw Elke Vangeel, wonende te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 52, geboren op 19 januari 1977 te Merksem

wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 21 juni 1921, onder de volgende voorwaarden en omstandigheden, waarvan de statuten als volgt luiden:

Artikel 1. - Naam, oprichters en zetel

1.1 De vereniging wordt Judoclub Hove vzw genoemd en is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

1.2 De maatschappelijke zetel is gevestigd te Boechoutsesteenweg 52, 2540 Hove en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. De plaats van vestiging kan bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur worden gewijzigd binnen dit gerechtelijk arrondissement.

Artikel 2. - Doel

2.1 De vereniging heeft tot doel het bevorderen van lichamelijke en geestelijke gezondheid van de aangesloten leden. Hiertoe zal de vereniging onder meer volgende activiteiten ontwikkelen: Sport en recreatie in het bijzonder judo.

2.2 De vereniging mag alle activiteiten ondernemen om haar maatschappelijk doel te realiseren, met inbegrip van het stellen van handelsdaden, in zoverre de opbrengst hiervan uitsluitend besteed wordt aan het realiseren van het maatschappelijke doel.

Artikel 3. -Werkende leden

3.1 ln de vzw zijn er werkende en toegetreden leden.

3,2 Het aantal werkende leden is onbeperkt met een minimum van drie.

3.3 Een kandidaat werkend lid moet aan volgende voorwaarden voldoen om als werkend lid toegelaten te

worden:

a)de statuten van de vereniging aanvaarden;

b)de beslissingen van de Raad van Bestuur aanvaarden.

3.4 De bijdrage van de werkende leden wordt vastgesteld op maximum 500¬ per jaar. De Algemene

Vergadering bepaalt jaarlijks de juiste hoogte van dit bedrag en deelt dit mee aan alle werkende leden.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

.838.1 8 0. 8 5 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

3.5 Werkende leden die nalaten het lidgeld te betalen worden van rechtswege geacht ontslag nemend te zijn.

3.6 Nieuwe werkende leden worden aanvaard met toestemming van de Raad van Bestuur. De uitsluiting van een lid kan slechts geschieden in de vormen en onder de voorwaarden door de wet bepaald.

3.7 Ieder werkend lid kan zijn ontslag indienen door middel van een aangetekend schrijven aan de voorzitter. Het ontslag gaat in op het ogenblik van de verzendingsdatum en zal in een register van de werkende leden worden ingeschreven. Ontslag nemende of uitgesloten werkende leden kunnen echter geen aanspraak maken op enig gedeelte van het maatschappelijk bezit van de vereniging.

3.8 Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van werkende leden worden door de Raad van Bestuur ingeschreven in het register van de leden, dat op de zetel van de vzw wordt gehouden, binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

3.9 Een werkend lid kan op elk moment worden uitgesloten door de Algemene Vergadering met een 2/3e meerderheid van de aanwezigen en vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 4 - Toegetreden leden

4.1 De raad van bestuur is bevoegd om te beslissen over de toelaatbaarheid van toegetreden leden.

4.2 Elk toegetreden lid kan op elk moment ontslag nemen uit de vzw.

4.3 Een toegetreden lid wordt geacht ontslag te nemen in volgende omstandigheden:

a)wanneer een toegetreden lid zijn of haar bijdragen niet betaald heeft binnen de maand na aanmaning per aangetekend schrijven.

4.4 Een toegetreden lid kan op elk moment uitgesloten worden door de Raad van Bestuur met een. gewone meerderheid van de aanwezigen en vertegenwoordigde stemmen.

4.5 De bijdrage voor toegetreden leden kan steeds vrij gewijzigd worden zonder raadpleging en toestemming van de toegetreden leden.

Artikel 5. - Algemene Vergadering

5.1 De Algemene Vergadering bestaat uit de werkende leden.

5.2 Elk werkend lid beschikt over één stem.

5.3 Een werkend lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid op de Algemene Vergadering.

5.4 De Algemene Vergadering is bevoegd voor de wijziging van de statuten, benoeming en afzetting van bestuurders, benoeming en afzetting van commissarissen (en het bepalen van hun bezoldiging ingeval bezoldiging wordt toegekend), het goedkeuren van de rekeningen en van de begroting, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, het opstellen van een reglement van inwendige orde, de uitsluiting van een werkend lid, de ontbinding van de vereniging.

5.5 De gewone Algemene Vergadering wordt jaarlijks samengeroepen door de Raad van Bestuur binnen de maanden na afsluiting van het boekjaar ten einde de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het lopend jaar goed te keuren.

5.6 Een buitengewone Algemene Vergadering kan door de Raad van Bestuur worden samengeroepen telkens als het belang van de vereniging het vereist.

5.7 De Raad van Bestuur is ertoe gehouden een buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen, telkens wanneer ten minste één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt.

5.8 Oproepingen voor de Algemene Vergadering worden per gewone post of per e-mail, ten laatste tien dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping omvat de agenda van de vergadering. De oproeping wordt ondertekend door de voorzitter. De agenda wordt bepaald door de Raad van Bestuur en wordt bij de oproeping gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

5.9 Indien alle leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kunnen bijkomende agendapunten behandeld worden onder de rubriek "Varia".

5.10 De Algemene Vergadering kan geldig beslissen als minstens de helft van het aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering voor de gevallen waar de wet een ruimere aanwezigheid vereist.

5.11 Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient er een nieuwe Algemene Vergadering samengeroepen te worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

5.12 Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 of deze statuten uitdrukkelijk anders vermelden, kan de Algemene Vergadering geldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

5.13 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 6.  Raad van Bestuur

6.1 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens drie leden, benoemd door de

Algemene Vergadering.

6.2 De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd voor een onbepaalde periode.

6.3 De leden van de Raad van Bestuur worden niet bezoldigd, zij kunnen eventueel een vergoeding van hun

kosten bekomen, mits voorafgaandelijke goedkeuring van de uitgave door de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

6.4 De benoeming, het ontslag en de afzetting van een bestuurder wordt binnen één maand voor publicatie overgemaakt aan het Belgische Staatsblad.

6.5 De Raad van Bestuur beslist zelf over de functies binnen haar schoot.

6.6 De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door de Voorzitter of door de Ondervoorzitter of door minstens twee bestuurders

6.7 Oproepingen voor de Raad van Bestuur worden per gewone post of per e-mail, ten laatste 10 dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping bevat ook de agenda voor de vergadering. De agenda wordt opgesteld door de Voorzitter, maar ieder lid van de Raad van Bestuur heeft het recht punten op de agenda te laten plaatsen.

6.8 De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de Voorzitter, bij diens afwezigheid door de Ondervoorzitter, of wanneer beiden afwezig zijn, door het oudste aanwezige bestuursraadslid.

6.9 De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de helft van de bestuurders aanwezig zijn en beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

6.10 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders.

6.11 Elke bestuurder kan op elk moment ontslag nemen. Het ontslag gebeurt schriftelijken wordt overgemaakt aan de Algemene Vergadering.

6.12 Een bestuurder kan op elk moment afgezet worden door de Algemene Vergadering door een gewone meerderheid, de stemming over de afzetting van een bestuurder is geheim.

Artikel 7. - Bevoegdheden

7.1 De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij alle gerechtelijk en

buitengerechtelijke handelingen.

7.2 Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene

Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

7.3 De Raad kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of

aan een gevolmachtigde derde.

7.4 De bestuurders oefenen hun bevoegdheden als college uit.

7.5 De stukken van het dagelijkse bestuur en de ontlastingen aan De Post, worden geldig ondertekend door

de Voorzitter of door een daartoe aangeduid bestuurder, of door een gevolmachtigde derde.

Artikel 8. - Rekeningen

8.1 Het dienstjaar van de vereniging loopt van 1 september tot 31 augustus. Uitzonderlijk begint het eerste

boekjaar op de dag van de oprichting van de vzw en eindigt op 31 augustus.

8.2 De inkomsten van de vereniging kunnen bestaan uit :

a)I id maatschapsbijdragen;

b)de winsten verwezenlijkt door de inrichting van activiteiten zoals omschreven in artikel 2 van de statuten;

c) de giften;

d)de winsten gerealiseerd door eventuele commerciële activiteiten bedoeld om de vereniging werkingsmiddelen voor de realisatie van haar maatschappelijk doel te bezorgen.

8.3 Op de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering legt de Raad van Bestuur de balans en de resultatenrekening van het verlopen dienstjaar en de begroting van het lopend dienstjaar ter goedkeuring voor.

8.4 De goedkeuring van de rekeningen en van de begroting impliceert de ontlasting voor de leden van de Raad van Bestuur.

Artikel 9. - Ontbinding

9.1 De vzw kan op elk ogenblik vrijwillig worden ontbonden. Hiervoor is een aanwezigheidsquorum van 2/3e vereist. De beslissing tot ontbinding moet genomen worden met een bijzondere meerderheid van 4/5e van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

9.2 De vereniging kan nooit gehouden zijn tot méér dan het totaal van haar netto-actief.

9.3 In geval van vrijwillige ontbinding, zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheden bepalen.

9.4 De bestemming van de activa, na vereffening van de schulden, zal bepaald worden door de Algemene Vergadering, maar dient in ieder geval tot een belangeloze doelstelling te worden aangewend.

Artikel 9. - Varia

Voor al wat niet expliciet door deze statuten geregeld wordt, is de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, toepasselijk.

Op de eerste algemene vergadering van 06/07/2011 werden volgende personen aangesteld als bestuurder van vzw Judoclub Hove

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voix-behouden aan hu. Be+gisch Staatsb iad

MOD 2.2

Lunt B - Vervolg

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 06/07/2011. De algemene vergadering heeft tijdens de oprichtingsvergadring en overeenkomstig de statuten de volgende personen aangesteld als bestuurder.

De Heer Stefan Kiebooms, wonende te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 52, geboren op 8 november 1973 te Antwerpen

De Heer Abraham Mennes, wonende te 2600 Berchem, Euterpastraat 12, geboren op 10 maart 1974 te Lier De Heer Cari Gerardine Albert Somers, wonende te 2650 Edegem, Prins Bouwdewijnlaan 355, geboren op 30 mei 1963 te Antwerpen

Mevrouw Katja Elza Frans Lewijze, wonende te 2650 Edegem, Boniverlei 134, geboren op 11 december 1969 te Berchem

Stefan Kiebooms - Voorzitter

Abraham Mennes - Secretaris

Carl Somers - Ondervoorzitter

Katja Lewijze - Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JUDOCLUB HOVE

Adresse
BOECHOUTSESTEENWEG 52 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande