JUL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.316.193

Publication

04/07/2014
ÿþMod %Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111JJ11114j191jIjil,11 11

Ondernemingsnr : 0436.316.193

Benaming

(voluit) JUL

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Bergstraat 151 te 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging dd. 20/0612014

Uit een akte ontvangen door Meester Benedikt CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 20 juni 2014,

Blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de aandeelhouders van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JUL, niet zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Bergstraat 151, RPR Mechelen, met ondememingsnummer 0436.316.193,

Opgericht als naamloze vennootschap onder de benaming "Clem Vercammen" bij akte verleden voor notaris Johan Van Emiengem te Meerhout op 30 december 1988, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari 1989 onder het nummer 890126-436.

Kapitaalverhoging en statutenwijziging bij proces-verbaal gesloten door notaris Marc Cuypers te Heist-op-, den-Berg op 16 oktober 2001, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 7 november 2001, onder nummer 20011107-1

Kapitaalvermindering en omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij procesverbaal gesloten door notes Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op 15 december 2008, bekendgemaakt in d& bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 29 december 2008 onder het nummer 199964.

Statutenwijziging bij proces-verbaal gesloten door notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op 9, september 2009, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 28 september daarna onder het nummer 136215, waarin volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 19 juni 2014 en de, staat van activa en passiva de dato 31 maart 2014 met het oog op de schrapping en vervanging van het doel; van de vennootschap. De algemene vergadering erkent kennis te hebben van deze documenten en keurt deze unaniem goed.

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passive worden aan deze akte gehecht.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist unaniem artikel 3 van de statuten volledig te schrappen en te vervangen, als volgt:

Artikel 3; Doel

De vennootschap heeft tot doel;

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of vomi gezamenlijke rekening met derden:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voomamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het. besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunctie& waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.i Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de; hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor her, waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in: eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. De vennootschap kan eveneens optreden ale vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen, ensechtenmelke daarmiLvaortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

be

C

B

NEERGELEGD

2 4 JUN1 2014

RECHTBANfûyiftigOOPHANDEL ANTWERPEN afd. MFrf-IPLEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- , huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge - de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DERDE BESLUIT

Kapitaalverhoging

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 19 juni 2014 heeft beslist om een tussentijds dividend van honderd negentienduizend zeshonderd vijfentachtig komma eenennegentig euro (¬ 119.685,91) uit te keren in het kader van de regeling van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting, Elk van de vennoten heeft verklaard om zijn dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van het tussentijdse dividend. Derhalve beslist de algemene vergadering eenparig onder de voorwaarden van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting 92 het kapitaal te verhogen met een bedrag gelijk aan negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde een bedrag van honderd en zevenduizend zevenhonderd zeventien euro tweeëndertig cent (¬ 107.717,32) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op honderd zesentwintigduizend tweehonderd zevenenzestig euro tweeëndertig cent (¬ 126.267,32), met creatie van nieuwe aandelen.

Beschrijving van de inbreng in nature

Voorgaande kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door het uit te betalen dividend van de aandeelhouders ten opzichte van de vennootschap voor een bedrag van honderd en zevenduizend zevenhonderd zeventien euro tweeëndertig cent (¬ 107.717,32).

Verslag van de revisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig activabezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van de rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het hieraan gehecht verslagschrift op 19 juni 2014 opgemaakt door de bedrijfsrevisor "Burg. Ven. BVBA Stefan Michiels, te 2590 Berlaar, Dorpsstraat 61 bus V. Om te voldoen aan de voorschriften van artikel 313 van het Wetboek Van Vennootschappen, wordt hier akte van genomen dat dit verslag in volgende termen besluit:

'Ondergetekende, Burg, Ven. BVBA STEFAN MICHIELS, vertegenwoordigd door de heer Stefan Michiels, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de intentie tot kapitaalverhoging bij BVBA JUL door inbreng In natura van 107.717,32 EURO van de netto-vorderingen van de vennoten vit de dividenduitkering ten belope van 107.717,32 EURO, bestaande uit het bruto dividend ten bedrage van 119.685,91 EURO, na afhouding van 10% Roerende Voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting, waarvoor als tegenprestatie 57 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde worden uitgegeven van BVBA JUL, dat;

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge a -het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte netto-dividendrechten en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura, bestaande uit de creatie van 57 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap BVBA JUL, indien aile vennoten besluiten om de netto dividendrechten in het kapitaal te incorporeren;

-de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering van de inbreng in natura in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en de waarde waartoe deze methode van waardering heeft geleid ten minste overeenkomt met de vergoeding ten bedrage van 107.717,32 EURO, waarvoor 57 nieuwe aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura zullen worden uitgegeven, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

-de vergoeding voor deze inbreng in natura bestaat uit 57 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA JUL, voor een totale inbrengwaarde van 107.717,32 EURO en uit te geven als volgt: 19 nieuwe aandelen in voile eigendom aan de heer Gerrit Vercammen, 19 nieuwe aandelen in voile eigendom aan mevrouw Ilse Vercammen en 19 nieuwe aandelen in voile eigendom aan mevrouw Kristien Vercammen zonder uitgifte van nieuwe aandelen aan aandeelhouder van 1 aandeel in vruchtgebruik, de heer Clement Vercammen;

-de wederzijdse rechten en verplichtingen van de betrokken partijen met betrekking tot deze inbreng volkomen geëerbiedigd zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn;

-er mij geen bijzondere voordelen bekend zijn waarvan de inbrengers zouden genieten en die tot de reële vergoeding zouden bijdragen..

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts verhoogd worden ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Helst op-den-Berg, 19 juni 2014'.

Verslag van de zaakvoerder

Tevens wordt hieraan het bijzonder verslag gehecht, opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de inbreng in nature.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist zevenenvijftig (57) nieuwe aandelen te creëren ten gevolge van de kapitaalsverhoging.

Deze nieuwe aandelen zijn van hetzelfde type en genieten van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelem. De nieuwe aandelen zullen onmiddellijk onderschreven en volstort worden,

VIJFDE BESLUIT

Deze zevenenvijftig (57) nieuwe aandelen worden onderschreven als volgt

1. door de heer VERCAMMEN Gerrit, voornoemd, ten belopen van negentien (19) aandelen;

2. door mevrouw VERCAMMEN Ilse, voornoemd, ten belopen van negentien (19) aandelen;

3. door mevrouw VERCAMMEN Kristien, voornoemd, ten belopen van negentien (19) aandelen;

De heer Clem Vercammen, hier tussenkomend, erkent geen bijkomend aandeel in vruchtgebruik te

ontvangen ingevolge deze kapitaalsverhoging.

De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf heden.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen Artikel 9 van de statuten te Wijzigen.

In de tweede paragraaf wordt de volgende zin ingevoegd: "Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan

geldt dit inkooprecht enkel voor de blote eigenaar(s) van het (de) aande(e)I(en)."

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de

genomen beslissingen en artikel 3, artikel 5 en artikel 9 te schrappen en te vervangen ais volgt:

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor

gezamenlijke rekening met derden:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het

besturen van vennootschappen, dit ailes in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties

waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de

hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het

waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder

of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in

eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. De vennootschap kan eveneens optreden ais

vereffenaar In andere vennootschappen of ondernemingen.

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge è - alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondemerningen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben., Zij mag aile rcerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd zesentwintigduizend tweehonderd zevenenzestig euro tweeëndertig cent (¬ 126.267,32), vertegenwoordigd door driehonderd en zeven (307) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 9 Overdracht en overgang van aandelen.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet afgestaan worden onder de levenden noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met de toestemming van alle vennoten.

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, genieten de medevennoten bij iedere afstand of overdracht van een inkooprecht. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan geldt dit inkooprecht enkel voor de blote eigenaar(s) van het (de) aande(e)I(en), Een vennoot mag dus zijn aandelen, zelfs aan een medevennoot, noch afstaan onder levenden, noch overdragen wegens overlijden, ten kostelozen of ten bezwarenden titel, zonder alle medevennoten vooraf een inkooprecht aangebcden te hebben.

De medevennoten zullen over een termijn van drie maanden beschikken om zich uit te spreken over het aanbod dat hen gedaan wordt. Deze termijn gaat in op de dag waarop zij bij ter post aangetekende brief verwittigd worden.

De inkoop zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. Indien bepaalde vennoten het inkooprecht niet verlangen (rit te oefenen, zat dit recht overgaan op de vennoten die dit wel verlangen uit te oefenen, waarbij dezelfde verhouding in acht genomen wordt.

In geval van weigering tot toestemming voor een overdracht van aandelen onder de levenden, of indien de erfgenamen of legatarissen van aandelen niet toegelaten worden als vennoten, wordt de afkoopwaarde van de aandelen bepaald in onderlinge overeenstemming tussen afstanddoeners en ovememers en, bij gebrek aan overeenstemming, door twee deskundigen.

Eén van de deskundigen wordt aangesteld door de algemene vergadering die beslist met gewone meerderheid van stemmen, en de andere door de vennoot of zijn rechthebbenden die de afkoop van de aandelen vragen.

De twee deskundigen hebben onbeperkt recht van onderzoek van aile boeken, be.ascheiden en goederen die de vennootschap toebehoren. Zij zullen een gezamenlijk en onder eed bevestigd verslag neerleggen op de zetel van de vennootschap, binnen de twee maanden te rekenen van het bericht van aanstelling dat hun door de meest gerede partij werd toegestuurd.

Voor. 4beppuden -aan het Belgisch Staatsblad De kosten van het verslag zullen gedragen worden voor de helft door de vennoot-schap en voor de andere helft door de vennoot, of zijn rechthebbenden, die de afkoop vraagt.

De schatting door de deskundigen gedaan is bindend voor alle partijen en definitief. De zaakvoerders

zullen, binnen de acht dagen te rekenen vanaf de needegging van het deskundig verslag, aan alle vennoten

; een voorste' tot inkoop bezorgen op grond van de aldus bepaalde ore.

Deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Daar niets meer op de agenda voorkomt, wordt de vergadering gesloten,



VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend: Laurence Cuypers, Notaris)





Tegelijk hiermede neergelegd:

1) expeditie van de statutenwijziging dd. 20/06/2014,

2) gecoördineerde statuten.

3) verslag van de bedrijfsrevisor.

4) verslag van de zaakvoerder.

5) staat van activa en passive,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2014 : ME065711
07/03/2013 : ME065711
06/12/2011 : ME065711
17/01/2011 : ME065711
22/12/2009 : ME065711
28/09/2009 : ME065711
07/01/2009 : ME065711
29/12/2008 : ME065711
24/12/2007 : ME065711
19/12/2006 : ME065711
28/04/2006 : ME065711
21/12/2005 : ME065711
05/01/2005 : ME065711
07/01/2004 : ME065711
30/01/2003 : ME065711
07/11/2001 : ME065711
19/01/2001 : ME065711
21/01/2000 : ME065711
04/04/1998 : ME65711
01/01/1997 : ME65711
01/01/1995 : ME65711
01/01/1993 : ME65711
01/01/1992 : ME65711
01/01/1990 : ME65711

Coordonnées
JUL

Adresse
BERGSTRAAT 151 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande