JUNE AND JULIAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUNE AND JULIAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.890.615

Publication

29/04/2014 : RUBRIEK OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)
behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

M 4304057*

Neergelegd

Griffie

Ondernemingsnr : 0550890615

June and Julian

(verkort):

Rechtsvorm :

Zetel :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 101

-*±

3 "a

co 0 x 0

ÇNj

O O) CM

_ço

CO CO

■4—'

&> 0

_ç0

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

ER BLIJKT uit een akte verleden voor op 24 april 2014 dat werd opgericht de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam June and Julian met zetel te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 101.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tôt doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, of als tussenpersoon:

1) Het aan- en verkopen, de groot- en kleinhandel, het in- en uitvoeren, het huren en verhuren, het in bruikleen geven, de agentuur, de distributie, de commissiehandel, het ruilen, de vertegenwoordiging, en de activiteiten van tussenpersoon in de handel van:

spellen en speelgoed; huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enz; dekzeilen, hoezen, parasols, zonneschermen enz.; tapijten en vloermatten; boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften; kledij voor dames, heren en baby's; accessoires, gadgets, sieraden; schoeisel; hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten enz; meubilair; decoratieartikelen.

2) Het verlenen van consulting, raad, advies, expertise, bijstand, bemiddeling, leiding en andere diensten op financieel, juridisch, fiscaal, sociaal, logistiek, technisch, handels-, marketing- en commercieel vlak, en op het vlak van intellectuele eigendom, risicokapitaal en vrijetijdsbesteding; Technisch vlak omvat ondermeer productontwikkeling, ingenieursactiviteiten, elektronica, informatica, telecommunicatie, automatisering, wetenschappen; 3) Het ontwerpen en onderhouden van websites

4) Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren 5) Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tôt onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, doen bouwen, verbouwen, inrichten, decoreren, onderhouden, herstellen, verhuren, huren, in leasing geven of nemen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten: de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coôrdineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tôt roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, de verkoop, de huur en verhuur, de mil, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren van welke vorm ook, zoals aandelen, obligaties, kasbons, en dit van binnen- of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest mime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Benaming (voluit):


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 -Q

-*±

3 "a

co 0 x 0

ÇNj

O) CM

_ço

CO CO

■4—"

■*—>

_ç0

Luik B - Vervolg

en kapitalisatieonderneming; het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden en het in pand geven van onroerende goederen. Voormelde opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend, en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. C. Algemene bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Dit ailes binnen het kader van geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. Dit ailes als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tôt het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan , zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van waarde, onderschreven door:

- mevrouw LAMBRECHTS Stéphanie, wonende te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 101, voor 50 aandelen, volgestort ten belope van 3.100,00 euro;

- mevrouw MOMMEN Kathy, wonende te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 12, voor 50 aandelen, volgestort ten belope van 3.100,00 euro;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Desalniettemin kunnen de statuten bepalen dat de vennootschap vertegenwoordigd wordt door een of meer speciaal aangewezen zaakvoerders of door meerdere zaakvoerders gezamenlijk.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van juni om 15 uur, en voor de eerste maal in 2016. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tôt 31 december 2015. Als eerste zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer MATRAY Jonathan, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 820921-109-76, wonende te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 101, met een onbezoldigd mandaat.

- de heer CHÔMÉ Gregory, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 820927-019-83,

wonende te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 12, met een onbezoldigd mandaat.

De zaakvoerders verklaren te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De oprichters verklaren de verbintenissen over te nemen die door de oprichters in naam van de vennootschap in oprichting werden gesteld sedert 1 januari 2014.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van ondernemingen, en bij de FOD Financiën - BTW, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan Proctifin BV BVBA, Strijdersstraat 61, 2650 Edegem met ondernemingsnummer 0502.473.361, vertegenwoordigd door Sophie Chômé en Cathy

Franckx.

— VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL —

(getekend)

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto

Verso

Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Naam en handtekening
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0151-012

Coordonnées
JUNE AND JULIAN

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 101 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande