JW CONSULTING

Divers


Dénomination : JW CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 899.339.260

Publication

09/10/2014
ÿþMut 2A

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ts7rr1 t. - r,ri>i`« vr de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 SEP. 201k

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

~~~~~rasïier

:tidLt .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0899.339.260

Benaming

(voluit) ; .fW CONSULTING

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Turnhoutseweg 48, 2381 Weelde

Onderwerp akte Statutenwijziging, ontbinding en sluiting vereffening

In de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 30 september 2014 om 8.00 uur werden met eenparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen en goedgekeurd:

1. Aanpassing artikel 17 van de statuten:

Agendapunt 1 wordt eenstemmig goedgekeurd en de vergadering besluit het artikel aangaande de vereffening van de vennootschap aan te passen aan de gewijzigde wetgeving.

Artikel 17 van de statuten wordt aangepast en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 17. Vrijwillige ontbinding en vereffening:

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene veragdering met unanimiteit van stemmen. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 180-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit,

Indien er wordt voldaan aan alle wettelijke bepalingen ter zake, en indien deze procedure op dat moment nog van toepassing is, kan de ontbinding en vereffening eveneens gebeuren middels één akte. Er wordt in dit geval geen vereffenaar benoemd.

Het netto-vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen."

2. Bespreking verslag bestuursorgaan, met staat van activa en passiva d.d, 29/09/2014:

De algemene vergadering, na kennis genomen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan waarbij een staat van activa en passiva gevoegd was afgesloten per 29/09/2014, beslist met eenparigheid het voormeld verslag goed te keuren.

3. Ontbinding van de vennootschap:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid en op vrijwillige basis de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen.

De algemene vergadering en aldus aile vennoten, hier aanwezig, beslissen met eenparigheid en op zicht van de definitieve rekeningen van de vennootschap, afgesloten op 29/09/2014 en gelet op de eenvoudigheid van deze rekeningen, waarbij wordt vastgesteld dat de vennootschap geen enkele schuld meer heeft en er dus geen enkel passief bestaat in hoofde van de vennootschap, om geen vereffenaar(s) aan te stellen en aldus toepassing te maken van artikel 184§5 W. Venn..

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

4. Einde mandaat bestuurder  kwijting:

Ingevolge de vervroegde ontbinding en vereffening is er van rechtswege een einde gekomen aan het mandaat van beherend vennoot. Voor zover als nodig en nuttig beslist de algemene vergadering om de beherend vennoot te ontslaan. Er wordt kwijting verleend aan de beherend vennoot.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso o n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w

Vogr-behoefen aan het Belgisch Staatsblad

5, Sluiting vereffening:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat op deze wijze de vereffening definitief afgesloten is en dat ten gevolge van deze definitieve afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

6, Bewaring boeken en bescheiden -- maatregelen genomen ter consignatie van waarden en gelden die aan schuldeisers of vennoten toekomen:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat de boeken en bescheiden gedurende minstens 5 jaar zullen bewaard worden door de heer Willemse Josephus, in zijn woonplaats zijnde 2381 Weelde, Turnhoutseweg 48.

De algemene vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers en vennoten aan hen konden afgegeven worden en dat er bijgevolg geen gelden noch waarden zijn die in bewaring moeten gegeven worden bij de Deposito  en Consignatiekas.

De vereffening van de "COMM.V. JW CONSULTING" is hierbij gesloten

Gelijk hiermee neergelegd:

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

- verslag van de buitengewone algemene vergadering

Willemse Josephus

Beherend vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III q1U11ii i



Ondernemingsnr : 0899.339.260

Benaming

(voluit) ; JW Consulting

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Singelstraat 92

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Op 1 oktober om 20.00 uur werd in de buitengewone algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap met éénparigheid van stemmen, volgende beslissingen genomen:

De maatschappelijke zetel van JW Consulting zal verplaatst worden van de Singelstraat 92, 2381 Weelde naar Tumhoutseweg 48, 2381 Weelde.

Deze beslissing wordt genomen met algeheelheid van stemmen.

Willemse Josephus Willemse Willy

Beherend vennoot Stille vennoot

r N Ii G Ir t_ E C©

GRIFFIE }{~ HTF3ANK VAN

13 tin 2013

KOOPHANDEL

TURNHOUT

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JW CONSULTING

Adresse
Zetel : Turnhoutseweg 48, 2381 Weelde

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande