K.F.C. DESSEL SPORT VZW

Divers


Dénomination : K.F.C. DESSEL SPORT VZW
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 408.146.801

Publication

28/02/2012
ÿþ M0D 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lI

lu H l II l I IMI~IIM~

*12047051*

III

Vo beho aan BeIp, Staat

tl'"" f^' A Pti

" Y G.... Ir 1 I r.~u c.^- b_ , 1,.+t a.J GRIFFIE RECHTSANK VAN

1 5 FM 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffer,



De voorzitter, dhr Vanhoof Luc, deelt mede dat hij met onmiddelijke ingang zijn functie als

voorzitter wil neerleggen

De vergadering aanvaardt het ontslag.

Uittreksel uit het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van 22 november 2011.

punt 1. benoeming nieuwe voorzitter.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Herman Feyen te benoemen tot voorzitter.

I

Ondernemingsnr : 0408.146.801

Benaming

(voluit) : K.F.C. DESSEL SPORT v.z.w.

(verkort) :

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Sportpark 10, 2480 Dessel

Onderwerp akte : ontslag bestuurder - benoeming voorzitter

Uittreksel uit het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van 06 oktober 2011.

punt 4. allerlei.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/12/2011
ÿþ MOB 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Sta tsblad-bekendie_ma,ken kopie na neerlegging van de akte ter gr $i



Op de taaiste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Iln 1111 III im III I i

*11191812*

v

aa 8e~ Stae

U 9 BEC. 2011

eiellePfAsAMCl$f.LTItimeniniT

Elibexifffrier

GrttPie

Ondernemingsnr : 0408.146.801

Benzeuhig

(voluit) K.F.C. DESSEL SPORT v.z.w.

(verkort) : Dessel Sport

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Lorzestraat 62 , 2 y80 2 .Q

Oi a)enfuerlp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit verslag van de Statutaire Algemene Vergadering VZW K.F.C. DESSEL SPORT 19 juni 2011

7. Aanpassing statuten.

HOOFDSTUK 1.  Benaming, zetel en doel van de vereniging

Artikel 1. De vereniging is genaamd " K.F.C. Dessel Sport,v.z.w ", ze heeft haar zetel te Dessel, Sportpark 10. Gerechtelijk Arrondissement Turnhout.

Dessel, 27 juli 2011.

Namens K.F.C. DESSEL SPORT v.z.w.,

f Ludwig Wils

Luc Vanhoof Secretaris raad van bestuur

Voorzitter raad van bestuur

08/07/2015
ÿþVoorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblac

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1101111111.1111111111111111

Ondernemingsnr: 0408.146.801

Benaming

(voluit) ; K.F.C. DESSEL SPORT vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Sportpark 10, 2480 Dessel

Onderwerp akte ; Gecoördineerde statuten

Gecoördineerde statuten K.F.C. DESSEL SPORT vzw,

Sportpark 10, 2480 Dessel

0408 146 801

HOOFDSTUK 1.  Benaming, zetel en doel van de vereniging

Artikel 1.De vereniging is genaamd " K.F.C. Dessel Sport vzw ", ze heeft haar zetel te Dessel, Sportpark 10. RPR Antwerpen, afdeling Turnhout.

Artikel 2.De vereniging heeft voor doel de jeugd te ontwikkelen door het beoefenen der atletische sporttakken. Ze streeft naar de verwezenlijking van dit doel door alle middelen, waarover voornamelijk: le het inrichten van sportontmoetingen;

2e het huren of het aanwerven van over het algemeen om het even welke roerende en onroerende goederen, het in gereedheid brengen van en het uitbaten van sportvelden;

3e het stichten en het uitbaten van tijdschriften, dagbladen, spijshuizen, drankgelegenheden, vlugschriften of sportpublicaties,

De vereniging mag op algemene wijze, hetzij rechtstreeks hetzij door middel van afstand, van aanbrengst, van samensmelting, van deelneming, van financiële tussenkomst, van aankoop van aandelen, of op elke andere wijze, zich interesseren in alle sportondernemingen en alle daarmee in verband staande

nijverheden.

HOOFDSTUK 2.  Leden

Artikel 3.Het aantal leden bedraagt minimum vijf, Alle leden hebben stemrecht op de algemene vergadering, De leden zijn diegenen wiens naam is vermeld op het ledenregister.

Artikel 4.Kandidaat-leden moeten zich schriftelijk kandidaat stellen bij de secretaris, De algemene vergadering beslist over de aanvaarding.

Artikel 5.Het ledenregister der vereniging zal steeds ter inzage liggen op de zetel van de vereniging, na de gewone algemene vergadering, zulks overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet; van 2 mei 2002.

Artikel 6.De leden zijn gehouden tot een bijdrage van maximaal EUR 25.

Artikel 7.teder lid van de vereniging is vrij als dusdanig uit te treden; hiertoe dient het zijn ontslag per aangetekend schrijven te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur. Het lid dat zijn bijdrage niet betaalt binnen het door de raad vastgestelde tijdsbestek wordt beschouwd als ontslagnemend. De uitsluiting van een lid kan door de algemene vergadering uitgesproken worden in de voorwaarden bepaald bij de wet van 27 juni 1921.

Dit lid moet daarvan verwittigd en per aangetekend schrijven uitgenodigd warden op de algemene vergadering, die over zijn lot zal te beslissen hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Noorgetesei. Ler g" rl: Y . ...

RECHT.BANK VAN[ ' , °, .

2 9 JUNI 2015

AI3TiAERlerN aïealing

GriEífiiéor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Om geldig te zijn moet de uitsluiting vermeldt staan op de dagorde van de algemene vergadering en minstens de twee derden van de stemmen verenigen. De beslissing zal door de raad van bestuur binnen de acht dagen aan de belanghebbende betekend worden,

Artikel 8.Het lid dat ontslag genomen heeft of uitgesloten werd heeft geen het minste recht op het maatschappelijk bezit en kan de terugbetaling niet eisen van de bijdragen, welke het gestort heeft.

Artikel 9.De leden hebben geen recht op een bezoldiging, uit welk hoofde het ook zij. De winsten door de vereniging gemaakt mogen aan de leden niet uitgekeerd worden, doch blijven verworven voor de vereniging en worden uitsluitend aangewend tot de verwezenlijking van haar doel.

Het bezoldigd personeel van de vereniging wordt gekozen buiten haar leden, doch de bepalingen van dit negende artikel kunnen niet ingeroepen worden tegen een lid-bestuurder of een ander lid dat, tengevolge van verkoop, lening of anderszins, schuldeiser van de vereniging zou geworden zijn; een lid, schuldeiser van de vereniging, zal tegenover haar dezelfde rechten hebben als ieder ander schuldeiser.

HOOFDSTUK 3. -- Beheer

Artikel 10.De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimum vijf bestuurders. De raad van bestuur wordt door de algemene vergadering voor onbepaalde tijd benoemd, Bestuurders kunnen hun ontslag indienen bij aangetekend schrijven aan de voorzitter van de vereniging. Bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering afgezet worden.

Artikel 11.De raad van bestuur kan onder zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester kiezen, De raad van bestuur houdt zitting op oproeping van de voorzitter, telkens de belangen van de vereniging zulks vereisen, alsook op aanvraag van twee leden van de raad. De oproeping zal de dagorde aangeven. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college, De raad van bestuur beslist bij volstrekte meerderheid. Bij staking van stemmen is die van de voorzitter, beslissend.

Artikel 12.De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide macht inzake het beheren van de belangen van de vereniging. Alles wat door onderhavige standregels of door de wet niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden valt onder zijn bevoegdheid.

Artikel 13.De leden van de raad van bestuur nemen geen persoonlijke verplichtingen te opzichte van de verbintenissen de vereniging; zij zijn enkel verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

Artikel 14.Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en de secretaris, of de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en een bestuurder.

Artikel 15.De beraadslagingen van de raad van bestuur worden in een bijzonder register geboekt. Elk proces-verbaal wordt ondertekend door al de bestuurders die op de vergadering aanwezig waren; de uittreksels welke bij het gerecht of elders dienen voorgebracht moeten de handtekening van de voorzitter of van twee bestuurders dragen.

HOOFDSTUK 4, -- Algemene vergadering.

Artikel 16.De algemene vergadering wordt jaarlijks in de loop van de maand mei bijeengeroepen door de raad van bestuur. Op vraag van één vijfde van de leden moet door de raad van bestuur een " bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen.

Artikel 17,De algemene vergadering is bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en het afzetten van de bestuurders, het goedkeuren van de rekeningen en de begrotingen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging en het uitsluiten en aanvaarden van een lid. De algemene vergadering is tevens wettelijk bevoegd voor de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging In een vennootschap met sociaal oogmerk alsook alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 18.De algemene vergadering wordt minstens éénmaal per jaar bijeengeroepen door de raad van bestuur. De leden worden schriftelijk bijeengeroepen door de raad van bestuur tenminste acht dagen voor de algemene vergadering met vermelding van de agenda.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Maft 2.2

Artikel 19.Elk voorstel ondertekend door één twintigste van de leden wordt op de agenda gezet. De algemene vergadering kan beslissingen nemen buiten de agenda op voorwaarde dat minstens de helft van de aanwezige leden hiermee instemt.

Artikel 20.EIk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering. Een lid kan steeds volmacht geven aan een ander lid.

Artikel 21.De voorstellen tot het aanbrengen van wijzigingen aan de standregelen of tot het voortijdig ontbinden van de vereniging zullen uitdrukkelijk op de dagorde vermeld worden. De algemene vergadering kan alleen dan de ontbinding der vereniging uitspreken, wanneer twee derden van haar leden aanwezig zijn. Wordt aan die vereiste niet voldaan dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden; door deze wordt geldig beraadslaagd, welke het aantal aanwezige leden ook zij. Geen beslissing wordt aangenomen zo ze niet de meerderheid van twee derden der aanwezige leden verenigt. Elke beslissing betreffende de ontbinding kan enkel genomen worden bij twee derden aanwezigheid en een meerderheid van vier vijfden.

Artikel 22.Zowel leden als belanghebbende derden kunnen de besluiten van de algemene vergadering inzien. Deze besluiten kunnen ingekeken worden op de zetel van de vereniging.

HOOFDSTUK 5. -- Rekeningen en begrotingen

Artikel 23.Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december,

Ieder jaar op het einde van het maatschappelijk jaar zullen de boeken afgesloten worden en de raad zal de slotrekening van het afgelopen dienstjaar en de begroting voor het volgende opmaken; hij onderwerpt ze aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering.

HOOFDSTUK 6.  Wijziging aan de standregelen, ontbinding.

Artikel 24.De onderhavige standregelen kunnen gewijzigd worden overeenkomstig de beschikkingen van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, volgens artikel 21.

Artikel 25.De algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken in de voorwaarden bepaald bij artikel 20 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en overeenkomstig artikel 21 van de standregelen. De algemene vergadering die de ontbinding uitspreekt benoemt twee vereffenaars.

Na delging van het passief zal het batig saldo toegekend worden aan een liefdadigheidswerk of aan een vereniging, hebbende gelijkaardig doel als onderhavige vereniging.

HOOFDSTUK 7,  Hoedanigheid van lid van de KBVB.

Artikel 26. De vereniging verbindt er zich toe de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de KBVB, van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling van onderhavige statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de KBVB, van de FIFA en de UEFA wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde wat hen betreft, De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest ais uitdrukking van de fair-play na te leven.

Artikel 27. Na uitputting van de statutaire procedure worden alle geschillen inzake het bestuur van de vereniging dewelke in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B., ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege, samengesteld uit drie leden van de Rechtscommissie.

Artikel 28. Elk geschil met betrekking tot de FIFA-statuten, - reglementen, en  richtlijnen zal voorgelegd worden aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht.

Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA zal voorgelegd worden aan de arbitrage van de TAS 'Arbitragecommissie voor de Sport' te Lausanne (Zwitserland).

Artikel 29.De vereniging erkent en aanvaardt dat de VFV, waarbij zij aangesloten is, het Vlaams Doping Tribunaal gemachtigd heeft om haar disciplinaire bevoegdheid inzake doping uit te voeren voor wat betreft de sporter die door de vigerende reglementering van de Vlaamse Gemeenschap gekwalificeerd is ais elitesporter, en dat de andere sporters onder de bevoegdheid van de door deze reglementering opgerichte disciplinaire commissies vallen,

Het Vlaams Dopingtribunaal zal haar eigen procedurereglement toepassen zoals opgenomen in het reglement van inwendige orde.

MOp 2,2

Luik B - Vervolg

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

HOOFDSTUK 8. - Algemeenheden.

Artikel 30. De vennoten zijn overeengekomen dat, zo hun vereniging om het even welke oorzaak moest ophouden te genieten van het voordeel van de burgerlijke rechtspersoonlijkheid, ze verder onder haar leden zou blijven voortbestaan als vereniging van gemeen recht.

Akte van de raad van bestuur

K.F,C. DESSEL SPORT vzw,

Sportpark 10, 2480 Dessel

0408 146 801

De raad van bestuur is ais volgt samengesteld:

Naam Voornaam Adres Postnr. Plaats Geb.pfaats Geb.datum

Feyen Herman Donk 169 2480 Dessel Mol 20-05-0954

Melis Werner Grensstraat 19 2470 Retie Turnhout 01-04-1970

Mermans Willy Guldenweg 5 2360 Oud-Turnhout Turnhout 11-09-1957

Mermans Stephan Kastelsedijk 29 2480 Desse! Turnhout 27-05-1965

Segers Ferdinand Kwademeer 11 2480 Dessel Dessel 20-01-1938

Vandendungen Dirk Berkenlaan 12 2470 Retie Turnhout 18-01-1963

Vanherck Francis Heegstraat 28 2480 Dessel Bree 30-04-1959

Vervaeren Luc Kolkstraat 24 2480 Dessel Mol 30-11-1958

Wils Ludwig Klaaseind 28 2480 Dessel Turnhout 12-09-1956

De bevoegdheden zijn als volgt verdeeld: 4

Voorzitter : Feyen Herman

Ondervoorzitter : Mermans Willy

Secretaris : Wils Ludwig

Penningmeester : Mermans Stephan

Akte betreffende personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen

K.F.C. DESSEL SPORT vzw,

Sportpark 10, 2480 Dessel

0408 146 801

Voorzitter : Ondervoorzitter : Secretaris : Penningmeester: Loonadministratie : Boekhouding :

Feyen Herman Mermans Willy

Wils Ludwig Mermans Stephan Vandendungen Dirk Mermans Stephan

administratieve volmacht financiële volmacht administratieve volmacht financiële volmacht administratieve volmacht financiële volmacht

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voer-

Lehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
K.F.C. DESSEL SPORT VZW

Adresse
Zetel : Sportpark 10, 2480 Dessel

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande