K1

Société en commandite simple


Dénomination : K1
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.516.831

Publication

15/04/2013
ÿþ Mod word i 1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

In i *i3osas3i* i

Neergelegd d ter gaffe ~~~ ~ ~~ ~echtbank van Koophandel t4 Antwerpen, op

0 !: A<<' 7113

Griffie

Ondernemingsnr : 0845516831

Benaming

(voluit) : KI

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2910 Essen, Oude Baan 126

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van! Oude Baan 126 2910 Essen naar Mariënvillestraat 18 2920 Kalmthout en dit vanaf heden 31 december 2012. i

Kuyps Wannes

08/05/2012
ÿþRd nr ~

Mori Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behot

aan

Belg'

Staati

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

*iaoeesa"

m11

gooryrelegd fer grifh: van de Jleiib+r>sk van KOephnfld4Î te AFecfpenr op

Griffie2 5 APR. 2012

Ondememingsnr : o g4 r.

Benaming

(voluit) : K1

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oude Baan 126, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte

De ondergetekenden

-Kuyps Wannes

woonachtig te 2910 Essen, Oude Baan 126

geboren te Merksem op 12 april 1983

-de la Bruyère Dieuwertje

woonachtig te 2910 Essen, Oude Baan 126

geboren te Brasschaat op 29 mei 1984

verklaren hierbij op heden, 20 april 2012, een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de naam K1.

Beherende vennoot  Stille vennoot

De heer Kuyps Wannes, woonachtig te 2910 Essen, Oude Baan 126, neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap.

Mevrouw de la Bruyère Dieuwertje, woonachtig te 2910 Essen, Oude Baan 126, neemt deel aan de oprichting als stille vennoot voor de duur van de vennootschap.

Statuten

Artikel 1 ; DUUR - ZEI EL

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap neemt echter alle verbintenissen over die in enigerlei hoedanigheid in haar naam werden aangegaan door de vennoten bij toepassing van art. 60 van het Wetboek Vennootschapsrecht.

De vennootschap is gevestigd te 2910 Essen, Oude Baan 126. Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden zonder statutenwijziging, mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 2 : DOEL

a)De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

b)Het verstrekken van aile diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken.

c)Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuursopdrachten- en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

d)Het bemiddelen als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking

e)Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

f)Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

g)De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 3 : KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 1.000,00 en is volledig volstort op rekening van de

vennootschap in oprichting (BE36 0688 9496 6281).

Het kapitaal is samengesteld uit 100 deelbewijzen van elk ¬ 10,00.

Artikel 5 : BENOEMING  ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder-beherende vennoot worden voor de duur van de vennootschap benoemd :

De heer Wannes Kuyps, voornoemd. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Artikel 7 : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aangaande de boekhouding, fiscale en administratieve verplichtingen en procedures heeft de zaakvoerder de ruimste bevoegdheden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 9 : BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Artikel 11 : ALGEMENE VERGADERING

Een algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde maandag van de maand augustus om 19 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Ten alle tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 14: BOEKJAAR  JAARREKENING  REKENING COURANT

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan per 20 april 2012 en eindigt op 31 maart 2014.

Artikel 15 : BESTEMMING WINST VERLIEZEN

De algemene vergadering beslist vrij, binnen de perken van de wetgeving terzake, over het te bestemmen resultaat.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Het maatschappelijke kapitaal is als volgt vastgesteld

-Kuyps Wannes : 99 deelbewijzen van elk ¬ 10,00

-de la Bruyère Dieuwertje : 1 deelbewijs van ¬ 10,00

Bijzondere volmacht, met recht van substitutie, wordt verleend aan Mevrouw De Vrij Peggy, woonachtig te 2275 Lille, Voetbalstraat 8 en/of Mevrouw Viaminckx Sylvie, woonachtig te 2970 ` Gravenwezel, Giles de Pélichyleï 45 en/of Mevrouw Mostmans Kathleen, woonachtig te 2920 Kalmthout Van den Bogaertlei 2A en/of ACCOVA bvba, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Vanhaeren Henri, woonachtig te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, teneinde het nodige te doen voor het neerleggen van deze oprichtingsakte bij het Bestuur van de BTW, Registratie en Domeinen, voor de inschrijving en eventuele toekomstige wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de bevoegde diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Wannes Kuyps, beherende vennoot-a.iwtr.

Voor~

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luilg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hétzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
K1

Adresse
OUDE BAAN 126 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande