KALLOBAAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KALLOBAAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.898.774

Publication

07/08/2014
ÿþmad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

de.

ui II





+19151 61*

NEERGEL

2 g -07- 2014

RCCI"i i L4rtÎvÎt Kymflg,i_[iit L~1=..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur bel

Ondememingsnr : * 5 % $ l? 114 Benaming (voluit) : KALLOBAAN

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mussepi 21a

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte oprichting verleden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 22 juli 2014, nog niet geregistreerd, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KALLOBAAN, werd cpgericht als volgt:

1. De naamloze vennootschap DE WITTE-DE BLICK, met zetel te 9140 Temse-Elversele, Legen Heirweg 105.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0422.660.870 en hebbende BTW-nummer BE 422.660.870.

, Opgericht onder een andere rechtsvorm ingevolge akte verleden voor notaris Karel Vercouteren te Beveren op drie en twintig april negentienhonderd twee en tachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato zes mei negentienhonderd twee en tachtig, onder nummer 934-6. De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op vijfentwintig september tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato twaalf oktober nadien, onder nummer 12168913.

Vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer De Witte Achiel, wonende te 9140 Temse-Elversele, Legen Heirweg 105, hiertoe benoemd in de bijzondere algemene vergadering de dato achttien oktober tweeduizend en elf, bekendgemaakt op acht november nadien, onder nummer, 11167911.

2. de heer De Witte Achiel Julia, geboren te Temse op vijftien februari negentienhonderd vijftig,

nationaal nummer: 500215.299.24, echtgenoot van mevrouw De Blick Annie Marie Amedé, wonende

te 9140 Temse-Elversele, Legen Heirweg 105.

Rechtsvorm -- naam  zetel  doel  duur

Artikel l  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "KALLOBAAN".

Artikel 2 -- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Sint Katelijne-Waver, Mussepi 21a.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het'

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. "

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratievee zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor: eigen rekening:

De vennootschap heeft tot doel voor haar rekening of voor rekening van derden alle handelingen te ' stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het aankopen, opbouwen, verkopen, huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, dit alles in de ruimste zin genomen. Zij is gemachtigd belangen op te nemen in elke vennootschap of onderneming waarvan het doel gelijkaardig is aan of in verband staat met het hare.

Op de Taaiste blz_ van t_uik B vermeiden.: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

~

mod 11.1

Het ruilen, renoveren of onderverh m

uren, et of zonder aankoopoptie,' het uitbaten en onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke' financieringsverrichtingen. Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als algemene aannemer, en eventueel de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen, verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen, verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur (bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technische uitrustingen van de gebouwen); alle materialen kunnen kopen; aile ondernemingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn; alle wissel-, commissie- en makelaarsverrichtingen kunnen uitvoeren, alsook het beheer van de gebouwen;

Het ontwerpen, uitvinden, fabriceren, bouwen, renoveren, invoeren, uitvoeren, aankopen en verkopen, verdelen, onderhouden en uitbouwen; zowel in eigen naam ais agent commissaris of makelaar: van alle mogelijke onroerende goederen, toegevoegd of toe te voegen aan de hiervoor vermelde onroerende goederen;

Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer, ale verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap; voormelde opsomming is niet limitatief te begrijpen, het doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden. De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen; licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar' in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk II

Kapitaal en aandelen

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ' ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om tien uur (10.00 uur).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Artikel 7 Boekjaar jaarrekening jaarverslag

Het boekjaar begintop één oktober en eindigt op dertig september.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Enige oprichter  mandaat van onbepaalde duur

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur;

1, De heer De Witte Achiel, voornoemd.

2. De heer De Witte Jurgen Wilfried Lutgarde, geboren te Beveren op vier januari negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer; 76.01.04-071.54, echtgenoot van mevrouw Van Brecht Anesia, wonende te 9140 Temse-Tielrode, Hofstraat 39.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, Benoeming van een commissaris

De oprichters beslissen tot commissaris te benoemen: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA `Conscius Bedrijfsrevisoren` (B00802). Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Georges Koslowski (A01909), kantoorhoudende te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A bus 101, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat, en dit voor drie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

jaar, vanaf heden, tot aan de jaarvergadering te houden in 2097... Dé mandaatvergoeding wordt' vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00), indexgebonden en exclusief BTW en onkosten.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgestoten op dertig

september tweeduizend vijftien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie van de akte overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van

registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel

Notaris André Depuydt

Gelijktijdig neergelegd:

Afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vorso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belde

Coordonnées
KALLOBAAN

Adresse
MUSSEPI 21A 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande