KAMA INVESTMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAMA INVESTMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.490.187

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 29.09.2014 14606-0351-011
11/12/2013
ÿþiwiiis lila

11115355

Mod POP 11.1

Neergelegd ter grele van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 31

Iq_~ ~~;~+:f .

Vo II

beho

aan

Belg

Staat

i



9 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t I

Ondernemingsnr : 0502.490.187

Benaming (voluit) : Kama Investment

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kardinaal Mercierlei 5, 2600 Berchem (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tekst :

De buitengewone Algemene Vergadering van 28/06/2013 werden unaniem volgende besluiten genomen:

1. NV Intex Realty, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gretchman Serguei, wordt met onmiddellijke ingang ontslagen als zaakvoerder.

2. De heer Gretchman Serguei, NN 77.03.21-367-59, wordt met onmiddellijke ingang benoemd als nieuwe zaakvoerder voor onbepaalde duur.

3. De vergadering benoemt unaniem de heer Gretchman Serguei als vaste vertegenwoordiger voor de bestuurdersmandaten die Intex Realty nv heeft of zal opnemen in andere vennootschappen, thans KAMA Investment bvba.

4. Volmacht wordt verleend aan mevrouw Van Hoofstadt Natascha, wonende te Hoboken, Kapelstraat 123, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om hiertoe de nodige formaliteiten te vervullen, te ondertekenen en neer te leggen bij de diensten van het Belgisch staatsblad, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de griffie van de Rechtbank van Koophandel en het Xerius Ondernemingsloket,

Gretchman Serguei

zaakvoerder

op de laatste blï. van t.uik lr vermelden : 'i'écto : Naam eérlioadâniàfielet van ae instrumenterende nofaris, fietzij van de persd(61n(èii -J

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/01/2013
ÿþhait' Luik B mad 11.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*130161 1H11

~,L.siwt~iiP1L

ke8., . . _ ...

van Koophandel ie Antwerpen, 09

15Mi,2413

Griffie

Ondernemingsnr :# 502-490-187

Benaming (voluit) : KAMA INVESTMENT

(verkort) : #

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kardinaal Mercierlei 5

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

; Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Evi Jansen te Wommelgem op 7 januari 2013, te registreren, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakings-vereiste, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAMA INVESTMENT te 2600 Antwerpen (Berchem), Kardinaal Mercierlei 5, waarvan de gegevens luiden als volgt

1. Oprichters

a) De heer GRETCHMAN Serguei, geboren te Perm (USSR) op 21 maart 1977, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Kardinaal Mercierlei 5.

b) De heer GRETCHMAN Ivan, geboren te Beresniki op 1 februari 1952, wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Katelijnevest 61/24..

2, Haar naam luidt : KAMA INVESTMENT.

3. Zetel ; De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Kardinaal Mercierlei 5.

4, Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, van het uittreksel van de oprichtingsakte. g, Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden, van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het toestaan van leningen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doe! nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, Zij kan ook functies van bestuurder van vennootschappen waarnemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

r4 t mod 11,1

Voor-

A \behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichters verklaren dat de aandelen volledig werden volgestort zodat een bedrag van twintigduizend euro (r 20,000,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7. Bestuur en vertegenwoordiging Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt.. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

8. Algemene vergadering : De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand juni van elk jaar, om negentien uur,

9. Boekjaar Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling ; De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

11. Verdeling bij vereffening : Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12. Overgangsbepalingen

1, EERSTE BOEKJAAR : Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien. 2. JAARVERGADERING : De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni tweeduizend veertien.

13. Slotbepalingen

1, ZAAKVOERDERS:

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

B. Werd benoemd tot niet statutaire zaakvoerder :

De naamloze vennootschap "INTEX REALTY", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen-Berchem,

Kardinaal Mercierlei 5,

ingeechreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0467.203.171, ressorterend onder het rechtsgebied

Antwerpen.

Opgericht onder de benaming "ALFA TRADER, blijkens akte verleden voor notaris Johan Van Oekel te

Brasschaat op 25 oktober 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 november

daarna, onder nummer 991118-318.

Voor wie aangesteld wordt als vaste vertegenwoordiger

De Heer GRETCHMAN Sergei, voornoemd,

Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel of

beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De bezoldiging zal door de algemene vergadering worden vastgesteld.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Uit goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het

eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

3. Veste vertegenwoordiger :

Als vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid: de heer GRETCHMAN Serguei, voornoemd, voor het geval de

vennootschap zou benoemd worden tot bestuurder of zaakvoerder in een andere vennootschap.

4. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan mevrouw Natascha Van Hoofstadt, wonende te Kapelstraat 123, 2660 Hoboken, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE F;iECHTS`PERSOONLIJKHEID

Evi JANSEN

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte

mod 11.1

B1 Tagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAMA INVESTMENT

Adresse
KARDINAAL MERCIERLEI 5 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande