KAMATO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAMATO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.957.559

Publication

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 09.09.2013 13579-0219-014
15/01/2013
ÿþMod Mal 11,1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden, aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

#'9oergricei ier griffie van deLeMirnit froar f(oophQrrdci te Antwerpen, op

Q'3 JAN. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0460.957.559

Benaming

(vore : KAMATO

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 2000 Antwerpen "Residentie 't Steen", Kuipersstraat 7 bus 61 (volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Reële kapitaalvermindering - Aanpassing der statuten

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Peter Timmermans te Antwerpen op achttien december tweeduizend en twaalf dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "KAMATO", gevestigd te 2000 Antwerpen "Residentie 't Steen", Kuipersstraat 7 bus 61, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0460.957.559, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op achttien december tweeduizend en twaalf, dat het voorstel tot omzetting toelicht, evenals van het verslag van de revisor, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM InterAudit", vertegenwoordigd door de heer Luc Toelen, bedrijfsrevisor, opgesteld op achttien december tweeduizend en twaalf, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf, beiden opgemaakt in toepassing van artikelen 776, 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van hun bijlagen, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

De conclusies van het verslag opgesteld door de revisor luiden letterlijk als volgt:

" 9. Besluit ;

In het kader van de procedure inzake de omzetting van vennootschappen voorzien door het Wetboek van Vennoot-schappen, hebben de zaakvoerders- beherende vennoten een boekhoudkundige staat opgesteld van de toestand van de vennootschap KAMATO (commanditaire vennootschap op aandelen ) op 30 september 2012 dewelke een balanstotaal vertoont van 32.221,530,70 EUR en een eigen vermogen van 29.606.901,11 EUR (inbegrepen het tussentijds resultaat van de periode 01 januari 2012 tot 30 september 2012 ad.  3.820,64 EUR), 1k heb daarbij geen overwaardering van het netto actief (overwaardering van activa noch onderwaardering van passiva) vastgesteld.

De onderneming heeft een positief eigen vermogen ten belope van 29,606.901,11 EUR per 30 september 2012. Abstractie gemaakt van de resultaten die nog niet bestemd werden door een algemene vergadering, is dit 29.610.721,75 EUR en derhalve ruimschoots voldoende voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het kapitaal op zich zal 18.220.274,14 EUR bedragen en derhalve voldoen aan de vereisten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Na mijn controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en voornamelijk volgens substantieve methodes, blijkt dat de staat van actief en passief de vermogenstoestand van de vennootschap per 30 september 2012 volledig, getrouw en juist weergeeft.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht. Antwerpen, 18 december 2012

RSM InterAudit bv cvba

Bedrijfsrevisoren

Wettelijk vertegenwoordigd door

Luc Toelen

Bedrijfsrevisor"

Bijlagen

111fl! 11111111111! 1111 f 111f 1fl I 1111f 1fl! 11!

*13009104*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag van het bestuursorgaan, met in bijlage de staat van activa en passiva, evenals het verslag van dei revisor, zullen samen met een uitgifte van deze ákte neergelegd worden in het vennootschapsdossier op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWi EDE BESLISSING

Omzetting

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten zonder verandering van rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de commanditaire vennootschap op aandelen werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap onder beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0464.957,559 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

DERDE BESLISSING

Vaststelling van verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering stelt vast dat de zaakvoerders op heden achttien december tweeduizend en twaalf besloten hebben dat de zetel van de Vennootschap zou worden verplaatst zodra de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zou zijn goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering.

Gelet op de voorgaande beslissing met betrekking tot de omzetting, stelt de vergadering vast dat de zetel vanaf heden zal gevestigd zijn te 2880 Bornem, Rijksweg 9.

VIERDE BESLISSING

Ontslag en benoeming bestuursorgaan

De vergadering neemt kennis van iet ontslag in de commanditaire vennootschap op aandelen van haar statutaire zaakvoerders met ingang van heden:

" De heer VERLINDEN Eduard Maria Jan, voornoemd en

" Mevrouw CUYPERS Lucia Josepha Joanna, voornoemd.

De vergadering beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur in de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden:

.De heer VERLINDEN Karl Alice Pieter Maria Jozef, voornoemd,

" De heer VERLINDEN Marc Lea Henri Maria Jozef, voornoemd en

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AXCA, gevestigd te Aartselaar, Berkenlaan 4,

met vaste vertegenwoordiger de heer VERLINDEN Tom Paula Gustaaf Maria Jozef, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLISSING

Nieuwe tekst van statuten

De vergadering beslist, ais gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid (en rekening houdend niet de statutenwijzigingen die voorafgaan), een volledige

nieuwe tekst van statuten te aanvaarden, die als volgt luidt;

NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "KAMATO".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2880 Bomem, Rijksweg 9.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden:

1. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

2. bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen;

3, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

4. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. hehverlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

6, het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

7, het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

8. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien miljoen tweehonderd twintigduizend tweehonderd vierenzeventig euro veertien cent (¬ 18.220.274,14).

Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend achthonderd en elf (6.811) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder éénlzesduizend achthonderd en elfde (1/6.811de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING "

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten, en desgevallend gezamenlijk of als college optredend zoals voorzien in artikel 26.

Worden tot statutair zaakvoerder benoemd

1.De heer VERLINDEN Karl Alice Pieter Maria Jozef, rijksregisternummer 66.06,10 435-14, wonende te

Kontich, Antwerpsesteenweg 83;

2.De heer VERLINDEN Marc Lea Henri Maria Jozef, rijksregisternummer 69.09.03 391-61, wonende te

Dworp, Beukenlaan 60;

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AXCA, gevestigd te Aartselaar, Berkenlaan 4,

ondernemingsnummer 0838.163.142, met als vaste vertegenwoordiger de heer VERLINDEN Tom Paula

Gustaaf Maria Jozef, rijksregisternummer 80.05.12 217-71, wonende te Aartselaar, Berkenlaan 4.

INTERN BESTUUR

Indien er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij ge-zamenlijk het bestuur voeren,

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering en overeenkomstig het bepaalde in artikel 26bis van deze statuten.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap,. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk dan wel door het college van zaakvoerders gegeven te worden,

overeenkomstig het bepaalde in de voorgaande paragrafen.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meer-'dere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als etser of ais verv+ieerder.

Evenwel kan een zaakvoerder niet zonder de toestemming van het college van zaakvoerders besluiten de

vennoot-schap te verbinden voor rechtshandelingen die:

ofwel niet kunnen beschouwd worden als courante verrichtingen aan gebruikelijke voorwaarden (daden

van dagelijks bestuur);

- ofwel het bedrag van tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000) te boven gaan;

ofwel het vervreemden betreffen van materiële of immateriële activa die recurrente opbrengsten kunnen

genereren;

- ofwel enige handelingen of verrichtingen die betrekking hebben op of verband houden met de deelneming

van de vennootschap in haar dochtervennootschappen;

Deze bevoegdheidsbeperkingen zijn niet tegenstelbaar aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn

gemaakt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

1 ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangegeven in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door allè vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar teninste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst,

ZESDE BELISSING

Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van tweeduizend zeshonderd vijfenzeventig euro twaalf eurocent(¬ 2.675,12) om het maatschappelijk kapitaal aldus te brengen van achttien miljoen tweehonderd twintigduizend tweehonderd vierenzeventig euro veertien cent (¬ 18.220.274,14)op achttien miljoen tweehonderd zeventienduizend vijfhonderd negenennegentig euro twee cent (¬ 18.217.599,02) door terugbetaling in geld aan de vennoten de heer VERLINDEN Eduard en Mevrouw CUYPERS Lucia, beiden voornoemd, door vernietiging van één (1) aandeel aan hen toebehorend, af te nemen van het werkelijk gestort kapitaal.

De kapitaalvermindering zal geschieden door uitbetaling van de voormelde vennoten, zal worden aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal en strekt ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De terugbetaling aan de voormelde vennoten zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de voormelde vennoten niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

ZEVENDE BELISSING

Verzaking door de andere vennoten

De overige vennoten, zijnde de heren VERLINDEN Karl, VERLINDEN Marc en de heer VERLINDEN Tom, allen voornoemd, en allen in persoon aanwezig, verklaren kennis te hebben van artikel 316 van het Wetboek van vennootschappen, dat inzake vermindering van het maatschappelijk kapitaal voorschrijft dat de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk dienen behandeld te worden. Zij verklaren te weten dat dit wettelijk voorschrift slechts private belangen beschermt en dat hiervan bljgevolg aan verzaakt kan worden.

Vervolgens hebben voormelde vennoten, met volledige kennis van zaken, uitdrukkelijk verklaard te verzaken aan hun recht tot deelname aan de hoger vermelde kapitaalvermindering en aan de toepassing van voormeld artikel 316 van het Wetboek van vennootschappen.

ACHTSTE BELISSING "

Vaststelling verwezenlijking kapitaalvermindering

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalvermindering daadwerkelijk werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd

achttien miljoen tweehonderd zeventienduizend vijfhonderd negenennegentig euro twee eurocent (¬

18.217.599,02), vertegenwoordigd door zesduizend achthonderd en tien (6.810) aandelen zonder nominale

waarde.

NEGENDE BESLISSING

Wijziging van artikel 5 der statuten

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 der

statuten te schrappen en te vervangen door volgendedekst.

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien miljoen tweehonderd zeventienduizend vijfhonderd

negenennegentig euro twee eurocent (¬ 18.217.599,02).

Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend achthonderd en tien (6.810) aandelen op naam, zonder

vermelding van waarde, die ieder één/zesduizend achthonderd en tiende (1/6.810de) van het kapitaal

vertegenwoordigen."

TIENDE BESLISSING

Toekenning bevoegdheden zaakvoerders

x

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

De vergadering verleent de statutaire zaakvoerders, handelend overeenkomstig de statuten, alle

bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheid om de

terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke

voorwaarden, te verrichten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van het bestuursorgaan en bedrijfsrevisor

- staat van activa en passiva

- een coördinatie van de statuten

NOTARIS PETER TIMMERMANS ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 05.07.2012 12269-0451-012
24/05/2012
ÿþbe

a

B 8t:

MO WON 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lil1lII209IIIIIII389 8*IIIIIIII

*1

c:c~ntban;.

;:ren, op

Griffie 1 1 MFI 7ii17

Ondernemingsnr Benaming 0460.957.559

(voluit) KAMATO

(verkort) Commanditaire vennootschap op aandelen

Rechtsvaren 2000 Antwerpen "Residentie 't Steen", Kuipersstraat 7 bus 61

Zetel Kapitaalvermindering - Aanpassing der statuten

(volledig adres)

Onderwerp akte :



Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd Notaris Katrien Maes te ldove op zevenentwintig april tweeduizend en twaalf en dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd drie blad geen verzending te Kontich, de 02 MEI 2012 Boekdeel 541 Blad 40 vak 15. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25). De Eerstaanwezend inspecteur ai.(getekend) DE BOECK Rose-Marie" dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "KAMATO", gevestigd te 2000 Antwerpen "Residentie 't Steen", Kuipersstraat 7 bus 61, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0460.957.559, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van honderd en tienduizend euro (¬ 110.000,00) om het maatschappelijk kapitaal aldus te brengen van achttien miljoen driehonderd dertigduizend tweehonderd vierenzeventig euro veertien eurocent (¬ 18.330.274,14) op achttien miljoen tweehonderd twintigduizend tweehonderd vierenzeventig euro veertien cent (¬ 18.220.274,14), door terugbetaling in geld aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, af te nemen van het werkelijk gestort kapitaal. De kapitaalvermindering zal geschieden door uitbetaling van de vennoten en zal worden aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

De terugbetaling aan de vennoten zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

TWEEDE BESLISSING - Vaststelling verwezenlijking kapitaalvermindering

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering daadwerkelijk werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttien miljoen tweehonderd twintigduizend tweehonderd vierenzeventig euro veertien cent (¬ 18.220.274,14), vertegenwoordigd door zesduizend achthonderd en elf (6.811) aandelen zonder nominale waarde.

DERDE BESLISSING  Wijziging van artikel 5 der statuten

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

" Artikel 5: geplaatst kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien miljoen tweehonderd twintigduizend tweehonderd vierenzeventig euro veertien cent (¬ 18.220,274,14). Het is verdeeld in zesduizend achthonderd en elf (6.811) aandelen zonder nominale waarde, met een breukwaarde van één/zesduizend achthonderd en elfde (1/6.811e) ieder."

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- een coördinatie van de statuten

NOTARIS KATRIEN MAES

iL.." re blz van. Lu ..k B VerrnelderH Recto Naarn en hoedar:'gf rotans hetzij van de perso(ornian,

bevoegd de arzien van dtmiien te veitegenwoordlgen Verso Naam en handtekenino

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 15.06.2011 11180-0032-012
07/01/2011 : AN324231
24/09/2010 : AN324231
18/06/2009 : AN324231
07/07/2008 : AN324231
02/07/2007 : AN324231
19/01/2006 : AN324231
27/10/2005 : AN324231
10/10/2005 : AN324231
28/07/2005 : AN324231
23/07/2015
ÿþF

r

"

~---;, r- ~- ~ I~~ ~~~~~~r.:,

Mo1K4sa 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte --~ -

.~- ~ 1ANG~L

.,TE" ^>iEL=:~ AN~íW>=~~ Eióriffie ~'' ~~

~

111111liquilip1

b

º% s

ui

Ondernemingsnr : 0460.957.559

Benaming

(voluit) : KAMATO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 9 te 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de Notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 2 juni 2014 op de maatschappelijke zetel werd het volgende beslist:

Met unanimiteit heeft de Algemene Vergadering beslist om RSM Interaudit, Posthofbrug 10 bus 4 te 2600 Berchem, vertegenwoordigt door de" heer Luc Toefen, bedrijfsrevisor, te benoemen tot commissaris van Kamato BVBA en dit voor een periode van drie jaar, zijnde tot aan de algemene vergadering over het boekjaar 2016.

Verlinden Marc,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2004 : AN324231
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.07.2015, NGL 31.07.2015 15369-0415-030
11/07/2003 : AN324231
26/09/2001 : AN324231
12/08/2000 : AN324231
21/07/1999 : AN324231
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.08.2016, NGL 31.08.2016 16515-0072-028

Coordonnées
KAMATO

Adresse
RIJKSWEG 9 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande