KAMPEERDER (DE)

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAMPEERDER (DE)
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.139.563

Publication

14/11/2014
ÿþ moa 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

stqlqvu

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 4 NOV. 2014 Griffie

Ondernemingsnr : 0420.139.563

Benaming (voluit) : DE KAMPEERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort);

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LEOPOLDSTRAAT 21

2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING -- OMZETTING KAPITAAL IN EURO  SCHRAPPING OUDE STATUTEN EN AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op negenentwintig oktober tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1

daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

Eerste beslissing :

De buitengewone algemene verga dering beslist artikel twee te schrappen en de concrete vestiging van de zetel uit de statuten te halen. Artikel twee zal luiden zoals voorgesteld onder punt 1 van de agenda : Schrapping van de concrete zetel uit de statuten en schrapping van artikel 2 om het te vervangen door volgende tekst : `De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer'der(s), bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staats-'blad, mits naleving van de taalwetgeving aan-'gaande de vennootschappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.'

Tweede beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de staat van actief en passief van 31 juli 2014 en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 27 oktober 2014 . De vergadering beslist artikel 3 van de statuten te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 2 van de agenda :

Kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en van de staat van activa en passiva dewelke niet meer dan drie maanden oud is, beslissing tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door schrapping van artikel 3 van de statuten en de vervanging door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- De handel in al zijn vormen van:

a) Caravans, motorcaravans, kampeerwagens, van alle toebehoren en campingmateriaal, van artikelen voor sport en visvangst, voor vakantie en ontspanning.

b) Vrijetijdskleding en meer specifiek uniformen voor jeugdbewegingen. Deze opsomming is aanhalend, doch niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen en materieel.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins."

Derde beslissing :

De buitengewone algemene vergadering zet het kapitaal om van 2500000,00 Belgische frank in 61973,38 euro en verhoogt het kapitaal met 26,62 euro, door incorporatie van dat bedrag uit de beschikbare reserves, , zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Artikel 5 der statuten wordt dienovereenkomstig aangepast, zoals voorgesteld onder punt 4 van de agenda :

Kapitaalverhoging met een bedrag van zesentwintig euro tweeënzestig eurocent (¬ 26,62) om het kapitaal te brengen van eenenzestigduizend negenhonderddrieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dienovereenkomstige aanpassing van artikel 5 van de statuten, als volgt : Het

maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro, vertegen-woordigd door tweehonderdvijftig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénitweehonderdvijftigste van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Vierde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 6 van de agenda :

Aanneming nieuwe statuten welke als volgt zullen luiden

TITEL I : BENAMING -- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel I - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt: DE KAMPEERDER.

Alle akten, facturen, brieven, aankondigen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, vermelden deze naam, die wordt onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA", gevolgd door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Voor"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer-'der(s), bekend te maken in de Bijla-'gen tot het Belgisch Staats-'blad, mits naleving van de taalwetgeving aan-Tgaande de vennoot-schappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-De handel in al zijn vormen van:

a)Caravans, motorcaravans, kampeerwagens, van alle toebehoren en campingmateriaal, van artikelen voor sport en visvangst, voor vakantie en ontspanning.

b)Vrijetijdskleding en meer specifiek uniformen voor jeugdbewegingen. Deze opsomming is aanhalend, doch niet beperkend.

-Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen en materieel.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen-van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan he Belgisch Staatsblad

mod 11.1

technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of

vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, met ingang vanaf 15 februari 1980.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 6 - Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in speciën

Behoudens hetgeen bepaald is in onderhavige statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels.

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenre-'digheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De

termijn zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals be-ipaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in het Wetboek van vennootschappen ge-inoemde personen, behoudens instemming van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tenmin-'ste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

TITEL III : AANDELEN

Artikel 7 - Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect hebben na inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de wettelijke formaliteiten.

ArtiKel 8 - Overdrachten van aandelen onder levenden

Overdrachten van aandelen kunnen niet vrij plaatsvinden en zijn derhalve steeds onderworpen aan de statutaire bepalingen opgenomen.

§1. Vrije overdrachten onder levenden

De volgende overdrachten van aandelen kunnen evenwel steeds vrij plaatsvinden en zijn derhalve niet onderworpen aan de hierna volgende statutaire bepalingen opgenomen:

1)elke overdracht door een vennoot aan één of meer van zijn bloedverwanten in rechte nederdalende lijn; en

2) elke overdracht door een vennoot aan een andere vennoot;

De overdrager dient het bestuursorgaan van deze vrije overdracht op schriftelijke wijze in te lichten binnen een termijn van één maand na de betrokken overdracht.

Overdracht aan andere personen zal wel dienen te gebeuren volgens de hierna volgende bepalingen.

§2. Goedkeuringsclausule bij overdrachten onder levenden

Een vennoot, hierna eveneens te noemen: de "overdrager", kan alle of een deel van zijn aandelen, behoudens overeenstemming tussen alle vennoten, slechts overdragen aan andere personen dan bedoeld in §1 mits naleving van de statutaire bepalingen opgenomen.

Indien de vennootschap slechts uit twee vennoten bestaat, zal de overdracht van aandelen slechts toegestaan zijn mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van de andere vennoot. Zo de vennootschap meer dan twee leden telt, zullen de vennoten, hun aandelen niet mogen overdragen, geheel noch gedeeltelijk, zonder de voorafgaandelijk goedkeuring van de algemene vergadering beslissend met unanimiteit van stemmen, met inbegrip van de stem van de overdragende vennoot.

Weigering van toestemming tot overdracht blijft zonder verhaal.

Indien een vennoot onbekwaam wordt verklaard of zich in staat van faillissement of onvermogen bevindt, is deze verplicht zijn aandelen over te dragen aan zijn mede-vennoten, overeenkomstig de bepalingen van onderhavige statuten.

Artikel 9- Overdrachtsprocedure

De overdrager die alle of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, richt hiertoe een aangetekend schrijven aan het bestuursorgaan, waarin hij mededeelt: (i) welke aandelen hij wenst over te dragen (de "betrokken aandelen"), (ii) de identiteit van de potentiële verkrijger (iii) de wijze van overdracht en (iv) tegen welke prijs en welke voorwaarden de betrokken aandelen zullen worden overgedragen aan de potentiële verkrijger. Met in dit lid bedoelde schrijven, wordt hierna de "mededeling" genoemd.

Indien de vennootschap slechts uit twee vennoten bestaat, zal het bestuursorgaan de mededeling, binnen de vijftien dagen na ontvangst ervan, overmaken aan de andere vennoot. Deze zal zijn beslissing inzake de goedkeuring dan wel de weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling, via een ter post





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aangetekende brief aan de overdrager meedelen binnen de dertig dagen na ontvangst van de mededeling.

Indien de vennootschap uit meer dan twee vennoten bestaat, dient het bestuursorgaan, overeenkomstig onderhavige statuten, een algemene vergadering bijeen te roepen die dient te beraadslagen en te besluiten omtrent de goedkeuring dan wel de weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling. Deze algemene vergadering dient bijeen te komen binnen een termijn van dertig dagen na ontvangst van de mededeling. Deze algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de mededeling indien alle vennoten, andere dan de overdrager, aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De algemene vergadering beslist over de mededeling bij éénparigheid van stemmen en zij dient deze beslissing per aangetekend schrijven aan de overdrager en het bestuursorgaan mee te delen binnen een termijn van vijftien dagen na datum waarop de beslissing werd genomen. Indien de algemene

vergadering geen beslissing neemt binnen de gestelde termijn enlof haar beslissing niet meedeelt binnen de gestelde termijn, wordt de overdracht geacht te zijn geweigerd door aile vennoten.

Ingeval van weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling, door de algemene vergadering, kunnen de betrokken aandelen niet worden overgedragen aan de potentiële verkrijger. Bij weigering van toestemming verplichten de vennoten, die zich tegen de overdracht verzetten, zich ertoe de aandelen aan te kopen tegen de prijs vastgesteld overeenkomstig onderhavige statuten. De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, aan deze koop deelnemen. De verdeling zal dan geschieden a rato van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een kleiner aantal aandelen dan gezegd pro rata overnemen.

Ingeval van goedkeuring van de overdracht, vermeld in de mededeling, door het bestuursorgaan, dienen de betrokken aandelen te worden overgedragen aan de potentiële verkrijger tegen de in de mededeling vermelde voorwaarden binnen een termijn van dertig dagen na datum waarop de beslissing van de algemene vergadering werd genomen, bij gebreke waaraan de procedure van dit artikel opnieuw moet worden gevolgd.

Artikel 10 - Overdrachtsprijs

De prijs waartegen de aandelen tussen vennoten worden overgedragen, wordt door hen in onderling overleg bepaald. Komen zij niet tot overeenstemming, dan geldt de prijs zoals die door de algemene vergadering werd bepaald.

Voornoemde beslissing mag niet ouder zijn dan twaalf (12] maanden, te rekenen vanaf de datum van de laatste algemene vergadering die zich over dergelijke waardebepaling heeft uitgesproken.

Deze prijs wordt vastgesteld op voorstel van het bestuursorgaan waarbij wordt aangenomen dat er rekening is gehouden met zowel waardeverhogende als waardedrukkende factoren.

Indien de algemene vergadering voorafgaandelijk niet tot een effectieve prijsbepaling is overgegaan dan wordt de prijs vastgesteld door één deskundige, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten of van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. Deze deskundige wordt, behoudens indien deze wordt aangesteld in gemeen overleg tussen de overdrager en de andere vennoten binnen een termijn van vijftien dagen na de beslissing van de algemene vergadering inzake de overdracht van de aandelen, aangesteld door het bestuursorgaan binnen de dertig dagen na de beslissing van de algemene vergadering inzake de overdracht van aandelen. Indien het bestuursorgaan niet tot een beslissing kan komen, wordt voornoemde deskundige, op eenvoudig verzoekschrift van de meest gerede partij, aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel tot welker rechtsgebied de vennootschap behoort. De deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. De kosten van de deskundige verbonden aan de aanstelling ervan zullen door de overdrager en alle andere vennoten worden gedragen in

verhouding -tot-hun.aandelenbezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.1

De overdrager heeft een inkeerrecht en is bijgevolg bevoegd af te zien van de overdracht mits dit geschiedt binnen dertig dagen nadat hem bekend is gemaakt tegen welke prijs hij de aandelen, waarop de mededeling betrekking heeft, dient over te dragen aan zijn medevennoten. Dit inkeerrecht geldt mutatis mutandis ook voor de vennoten die zich niet verzetten tegen de overdracht.

Artikel 11 - Overdrachten ingevolge overlijden

Overdrachten van aandelen ingevolge overlijden kunnen niet vrij plaatsvinden en zijn derhalve steeds onderworpen aan de bepalingen van §2.

§1. Vrije overdrachten ingevolge overlijden

De volgende overdrachten van aandelen kunnen evenwel steeds vrij plaatsvinden en zijn derhalve niet onderworpen aan de bepalingen van §2:

1) elke overdracht door een vennoot aan één of meer van zijn/haar bloedverwanten in rechte nederdalende lijn;

2) elke overdracht door een vennoot aan een andere vennoot.

De overdrager dient het bestuursorgaan van deze overdracht op schriftelijke wijze in te lichten binnen een termijn van één maand na het overlijden van de vennoot.

Overdracht aan andere personen zal wel dienen te gebeuren volgens de bepalingen van §2.

§2. Goedkeuringsclausule bij overlijden - overdrachtsprijs

De bepalingen van artikel 8, 9 en 10 zijn mutatis mutandis van toepassing, met dien verstande dat:

-onder de "overdrager" dient te worden begrepen: de persoon aan wie aandelen van de overleden vennoot zijn vererfd of gelegateerd;

-onder de "betrokken aandelen" dient te worden begrepen: de aandelen van de overleden

vennoot die aan de overdrager zijn vererfd of gelegateerd;

-de overdrager "de mededeling" dient te versturen binnen een termijn van één maand na het overlijden van de vennoot;

-de algemene vergadering die beslist over de mededeling slechts geldig kan beslissen indien alle overlevende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

-het inkeerrecht zoals voorzien in artikel 9 geldt enkel voor de vennoten die zich niet verzetten tegen de overdracht bij overlijden.

Artikel 12 - Betaling prijs

De prijs van de aandelen, vastgesteld overeenkomstig onderhavige statuten, toekomende aan de overdrager, aan de niet-aanvaarde erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden van de overleden vennoot is, behoudens andersluidende overeenkomst, betaalbaar binnen één jaar met ingang van de dag van overdracht of van overlijden van de vennoot.

De jaarlijkse interesten op bedoelde sommen zullen berekend worden tegen de Euribor (12 maanden) zoals van toepassing op het einde van de maand waarin tot de weigering van de overdracht is besloten, verhoogd met twee (2) procent.

Nochtans zullen de aldus door de overnemende of overblijvende vennoten opgekochte aandelen door hen niet mogen afgestaan worden alvorens volledige betaling aan de overdrager, erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden van de overleden vennoot.

De overnemers zullen steeds het recht hebben om vooruit te betalen hetzij door verhoogde voorschotten, hetzij door een volledige afbetaling van de prijs.

Artikel 13 -- Ondeelbaarheid

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap.

De mede-eigenaars, de pandschuldenaars en pandschuldeisers, kortom alle personen die door één of andere oorzaak samen in één zelfde aandeel gerechtigd zijn, kunnen de rechten uit hoofde van een aandeel slechts uitoefenen door één gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Zolang tegenover de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



vennootschap geen gemeenschappelijke vertegenwoordiger, tevens vennoot, is aangewezen, blijven alle aan de betrokken aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Alle oproepingen, betekeningen en andere kennisgevingen door de vennootschap aan de verschillende rechthebbenden op één aandeel geschieden geldig en uitsluitend aan de aangewezen gemeenschappelijke vertegenwoordiger.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger.

Artikel 14 - Rechtverkrijgenden

Het bezit van een aandeel brengt van rechtswege de instemming met de statuten en de beslissingen en beraadslagingen van de algemene vergadering mede.

De erfgenamen, legatarissen, schuldeisers of andere rechthebbenden van een vennoot of van een zaakvoerder, kunnen onder geen enkel beding tussenkomen in het bestuur van de vennootschap, noch inventaris doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden, noch het leggen van zegels op de goederen en waarden van de vennootschap uitlokken, noch de in vereffeningstelling van de vennootschap en de verdeling van haar vermogen nastreven. Ze moeten zich voor uitoefening van hun rechten houden aan de jaarrekeningen, balansen en inventarissen van de vennootschap en zich schikken naar de beslissing van de algemene vergadering en het bestuursorgaan.

TITEL IV : BESTUUR - TOEZICHT

Artikel 15- Samenstelling bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap: de heer Dirk BECK (rijksregisternummer 57.03.24'209.95), die aanvaardt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Andere niet-statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nuttim ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 16  College van Zaakvoerders - Voorzitterschap

Indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, vormen deze het college van zaakvoerders.

Indien er een college van zaakvoerders is, benoemt dit college van zaakvoerders onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Artikel 17 - Vergoedingen - Kosten en uitgaven

Het mandaat van zaakvoerder is principieel onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de zaakvoerders) doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun mandaat, zullen worden vergoed en

onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 18 - Belangenconflict

Wanneer één of meer zaakvoerders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang hebben van vermogensrechterlijke aard dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het bestuursorgaan, zullen zij zich gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 19 - Machten - Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Artikel 20 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid - Akten en rechtsvorderingen

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle

rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Artikel 21 - Verantwoordelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het E3elgisch

Staatsblad

mod 11.1



Als eenvoudige gelastigde van de vennootschap wordt door een zaakvoerder, wegens zijn functie, geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vennootschap. Een zaakvoerder is slechts verantwoordelijk voor de ontvangen lastgeving.

Artikel 22 - Overlijden - Uittreden

Het overlijden of het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg, zelfs als hij vennoot is. Zo gaat het eveneens ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faling, of onvermogen van een zaakvoerder.

Het ontstaan van één of andere van die gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in de vervanging te voorzien.

Artikel 23 - Controle

Indien het Wetboek van vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige

redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Ook als de wettelijke normen terzake daartoe niet verplichten, kan de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen om toch een commissaris te benoemen.

Ingeval geen commissaris benoemd werd, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

TITEL V : ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 24 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De algemene vergadering van vennoten, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algeheelheid van vennoten. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. AI haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de eerste werkdag van de maand juni om achttien (18.00) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Telkens het belang van de vennootschap het vereist, kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden. Algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door een zaakvoerder of door de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die, alleen of gezamenlijk, één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

--- - -- - - -- -

Artikel 25 - Oproeping

De oproepingsbrieven voor de vergaderingen worden vijftien dagen op voorhand door een bij de post aangetekende brief aan de vennoten gestuurd, behalve zo laatstgenoemden het bestuursorgaan ervan uitdrukkelijk en schriftelijk vrijstellen.

De oproeping vermeldt steeds de agenda. De agenda moet eventueel de vaststelling van de prijs van de aandelen bepaald overeenkomstig onderhavige statuten behelzen.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, aan het bestuursorgaan en aan de commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken, die hen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, vóór of na een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Artikel 26 - Vertegenwoordiging

Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen vóór de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Artikel 27 - Bureau

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de enige zaakvoerder of de voorzitter van het bestuursorgaan, of, bij afwezigheid van de enige zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan, door een lid van de algemene vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter duidt de secretaris aan, die buiten de vennoten mag gekozen worden. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering één of twee stemopnemers aan, op voorstel van de voorzitter.

Artikel 28 - Aanwezigheidslijst - Notulen

Alvorens aan een algemene vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachthouders verplicht de aanwezigheidslijst, met vermelding van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

Deze notulen worden ingelast in een bijzonder register.

Afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of anderszins moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 29 - Verdaging van de vergadering

De enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Het bestuursorgaan heeft ditzelfde recht, tijdens de zitting van eender welke algemene vergadering, om de beslissing met betrekking tot eender welk agendapunt drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen of door de commissarissen.

De zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met

inbegrip van de eventuele neerlegging van aandelen of volmachten, blijven geldig voor de tweede algemene vergadering. Volmachthouders van vennoten die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen, worden tot de tweede vergadering toegelaten, mits zij de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 30 - Beraadslaging

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over de onderwerpen die op de agenda voorkomen.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts worden beraadslaagd in een vergadering waarin aile aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt.

Behoudens in de gevallen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, kan de algemene vergadering geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Artikel 31 - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Alle stemmingen ter vergadering geschieden door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen véór de stemming om verzoekt. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

ledere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier, opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen de melding "ja", "neen" of "onthouding".

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de titularis-pandgever uitgeoefend. Aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het Wetboek van vennootschappen voorziene gevallen.

Artikel 32 - Besluitvorming

Behalve in de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gevallen, worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Op de faatste biz, van Duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbtad

mod 11.1

De wijziging van de statutaire bepalingen aangaande de benoeming en het ontslag van de statutaire zaakvoerders vereist evenwel steeds de unanieme beslissing van alle vennoten.

Behalve in de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gevallen, worden de onthoudingen, blanco en ongeldige stemmen geacht niet te zijn uitgebracht.

Met uitzondering van de beslissingen welke moeten worden genomen door een

buitengewone algemene vergadering, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerder(s), commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

TITEL VI : BOEKJAAR - JAARREKENING  WINSTVERDELING - DIVIDENDEN Artikel 33 - Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt het bestuursorgaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, de inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt met het oog op haar neerlegging, geldig ondertekend door één zaakvoerder of door een persoon hiertoe uitdrukkelijk gevolmachtigd door het bestuursorgaan.

Behoudens onder de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen stelt het bestuursorgaan een jaarverslag op, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 34 - Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 35 - Dividenden

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van vennootschappen er anders over beschikt.

De algemene vergadering mag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, een tussentijds dividend uitkeren.

Dit tussentijds dividend betreft een uitkering van gereserveerde winsten, vastgesteld door een eerder gehouden algemene vergadering en heeft betrekking op een reeds afgesloten boekjaar.

Dit tussentijds dividend wordt betaald op de plaats en de tijdstippen te bepalen door het bestuursorgaan.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen, te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

TITEL VII : BEPALINGEN INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT Artikel 36  Vertegenwoordiging

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 37 - Toepassing

Alle bovenstaande bepalingen zijn eveneens van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 38 - Overdracht van aandelen

Tot overdracht van alle of van een gedeelte van zijn aandelen onder levenden, wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en worden de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Indien de enige vennoot overlijdt en hij erfgenamen nalaat, wordt de vennootschap niet ontbonden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

TITEL VIII : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 39 - Ontbinding - vereffening

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel besluit van een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

Artikel 40 - Benoeming van vereffenaar(s).

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is het bestuursorgaan van rechtswege de vereffenaar. De algemene vergadering kan ten allen tijde bij gewone meerderheid, de vereffenaars benoemen of afzetten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar(s) zallzullen pas in functie treden nadat zijnlhun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd / gehomologeerd.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Artikel 41 - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Artikel 42 - Wijze van vereffening



Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten faste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

TITEL IX : ALGEMENE SCHIKKINGEN

Artikel 43 - Geschillenbeslechting

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de uitvoering, van onderhavige statuten zouden voordoen, hetzij tussen de vennoten, hetzij tussen de vennoten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplichtend geregeld worden door de hoven en rechtbanken van het arrondissement waarin de vennootschapszetel gevestigd is.

TITEL X- ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 44 - Keuze van woonplaats

De vennoten, obligatiehouders, zaakvoerder(s), directeurs, commissarissen en vereffenaars, die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de statuten, keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hun geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Artikel 45 - Nietigheden

Bepalingen in onderhavige statuten van de vennootschap, die strijdig zouden zijn of worden met dwingende wettelijke bepalingen, zullen als niet geschreven worden aanzien, en zullen geenszins de nietigheid van deze statuten of andere bedingen ervan tot gevolg hebben.

Vijfde Beslissing

Overgangsbepalingen :

1.De zaakvoerder beslist de zetel te behouden te Antwerpen, Leopoldstraat 21.

2.Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de notaris opdracht te geven tot coördinatie van de statuten.

3. Bovendien wordt volmacht gegeven aan Alaska Antwerpen-Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba, met zetel te Hamme, Zwaarveld 411d, evenals aan haar bedienden en aangestelden en lasthebbers in casu mevrouw Cindy Collier enlof mevrouw Evelien Smet, elk afzonderlijk optredend om :

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

a)alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

b)de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; de aangifte tot wijziging van registratie

c)alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en

toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de

vennootschap en haar bestuursorgaan.

--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

" mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Dit alles met mogelijkheid van delegatie en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle deze administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen : expeditie akte statutenwijziging , gecoördineerde statuten en verslag zaakvoerder.

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013 : AN220791
29/08/2011 : AN220791
06/09/2010 : AN220791
17/12/2009 : AN220791
02/09/2008 : AN220791
03/08/2007 : AN220791
06/09/2006 : AN220791
15/06/2005 : AN220791
10/06/2004 : AN220791
04/07/2003 : AN220791
12/06/2001 : AN220791
07/11/1990 : AN220791

Coordonnées
KAMPEERDER (DE)

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 21 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande