KANEKA PV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANEKA PV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.148.172

Publication

28/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

I NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 5 APR, 2011

KOOPHMÉL TURNHOUT

De griffier

11111ij11,1.11111111)11111.11

Ondememingsnr : 0819.148.172

Benaming

(voluit) : Kaneka PV (in vereffening)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidsstraat 16, 2260 Westerlo

Onderwerp akte : Afsluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 maart 2011.

AKTE GENOMEN VAN de beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Turnhout van 24 maart 2011 houdende goedkeuring van het voorgestelde plan van verdeling van activa onder de verschillende schuldeisers: van de Vennootschap conform artikel 190 §1 derde en vierde lid van het Wetboek van vennootschappen.

AKTE GENOMEN VAN en voor zover als nodig GOEDGEKEURD het verslag van de vereffenaar, de; rekeningen van de vereffening en het verslag van de commissaris.

BESLOTEN kwijting te verlenen aan de vereffenaar en de commissaris voor alle aansprakelijkheid` voortvloeiend uit de vervulling van hun mandaat.

BESLOTEN dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende! minstens vijf jaar zullen worden bewaard op de maatschappelijke zetel van Kaneka Belgium NV, die op heden is gevestigd te Nijverheidsstraat 16, 2260 Westerlo-Oevel.

VERKLAARD dat artikel 45, §2 van de Wet van 24 juli 1921 (op de ongewilde buitenbezitstelling van de titels aan toonder) met betrekking tot de consignatie van sommen en waarden die niet aan de aandeelhouders! of schuldeisers van een vereffende vennootschap konden worden afgeleverd niet van toepassing is.

BESLOTEN om de vereffening af te sluiten.

BESLOTEN dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

Voor eensluidend uittreksel

Koichi Nakamura

Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

06/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

i iii ii ii i ni i inii ii uii

" 11051996"

V beh aa Bel Staz

Ondernemingsnr : 0819148172

Benaming

(voluit) : KANEKA PV

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo (Oevel), Nijverheidsstraat 16

Onderwerp akte : VASTSTELLING VAN DE ONTBINDING VAN RECHTSWEGE VAN DE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig september tweeduizend en tien, door Meester Vincent Berquin, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van, een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan,: 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

"Geregistreerd drie bladen één renvooi op het 1 ste Registratiekantoor van Woluwé op 7 oktober 2010 boek 32 blad 32 vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) D. PLUQUET.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °KANEKA PV°, waarvan de zetel gevestigd is te 2260 Westerlo (Oevel), Nijverheidsstraat 16, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Vaststelling dat de vennootschap op heden 30 september 2010 van rechtswege in ontbinding wordt gesteld, conform artikel 4 van haar statuten door het verstrijken van de duur van twaalf maanden vanaf 1 oktober 2009.

Bevestiging dat de vennootschap thans derhalve louter nog bestaat voor de duur van haar vereffening en beslist hierna alle modaliteiten van de vereffening vast te leggen conform de wet en conform artikel 27 van haar statuten.

2/ Kennisname van het van rechtswege ontslag van de hiernavolgende zaakvoerders:

- de heer Mikio Hatta, van Japanse nationaliteit, wonende te 1-9-31 Chiyogaoka, Asao-ku, Kawasaki, Kanagawa, 215-0005 Japan,

- de heer Yoshiki Takeoka, van Japanse nationaliteit, wonende te 2-1-3-702, Otedori, Chuo-ku, Osaka, Osaka, 540-0021 Japan, en

- de heer Susumu Ishimori, van Japanse nationaliteit, wonende te 25-7, Futamatagawa 2 - Chome, Asahi-ku Yokohama, Kanagawa, 241-0821 Japan.

3/ Werd benoemd tot vereffenaar:

De heer NAKAMURA Koichi, wonende te 1160 Oudergem, Albert Crommelynckgaarde 3, bus 24.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

4/ Aanstelling van een plaatsvervangende vereffenaar die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de heer NAKAMURA Koichi, voornoemd, door de rechtbank van koophandel niet wordt; bevestigd of gehomologeerd.

De plaatsvervangende vereffenaar is:

De heer COENEN Jozef Maria, wonende te 2260 Westerlo, Sint-Martinusstraat, 50.

5/ Machten van de vereffenaar:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek; van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

" Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle: zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder' betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere: belemmeringen.

" De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de; vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen . door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de i rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

6/ Bijzondere volmacht werd verleend aan B-DOCS, die te dien einde woonstkeuze doen te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat, 27, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOLMACHTEN

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde aandeelhouders:

1. de naamloze vennootschap naar Japans recht "KANSKA CORPORATION", met maatschappelijke zetel te 530-8288 Osaka (Japan), 3-2-4, Nakanoshima, Kitaku,

2. de naamloze vennootschap naar Japans recht "MITSUI & CO., LTD.", met maatschappelijke zetel te 100-

0004 Tokyo (Japan), 2-1, Ohtemachi 1-Chome, Chiyoda-ku,

vertegenwoordigd door de heer Koichi Nakamura, wonende te Albert Crommelynckgaarde 3/b024, 1160

Oudergem,

ingevolge twee onderhandse volmachten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een

beschikking van de rechtbank van koophandel te Turnhout de dato 8 oktober 2010 ter bevestiging van de

benoeming van de heer Koichi Nakamura als vereffenaar).

Vincent Berquin

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 02.02.2011, NGL 16.02.2011 11038-0007-051

Coordonnées
KANEKA PV

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 16 2260 OEVEL

Code postal : 2260
Localité : Oevel
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande