KANTOOR SUREDA ADVIES EN BELEGGINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR SUREDA ADVIES EN BELEGGINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.482.940

Publication

01/08/2014
ÿþmod t t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

114





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 Mi 2014

afdelingeerepen

die

beh

a~

Be

Stai

Ondernemingsnr 0817.482.940

Benaming (voluit) : KANTOOR SUREDA ADVIES EN BELEGGINGEW VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met bepekerte aansprakelijkheid

Zetel : Jordaenslei 27

2640 Mortsel

Onderwerp akte :Sluiting der vereffening

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op veertien juli tweeduizend veertien, ter; registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de. buitengewone algemene vergadering van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KANTOOR SUREDA' ADVIES EN BELEGGINGEN" met zetel te 2640 Mortsel, Jordaenslei 27, opgericht bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te: Wijnegem op achtentwintig juli tweeduizend en negen,': bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van zes augusutus nadien, onder nummer 20090804/0303203, De vennootschap werd in vereffening gesteld bij akte verleden

voor notaris Alvin Wittens te Wijnegem op negenentwintig juni: tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het:

Belgisch Staatsblad van zes augustus nadien, onder nummer: 20130806/0122880, waarbij onder meer volgende besluiten,. werden goedgekeurd:

1) De heer Sureda-Castello Grégoire, geboren te Antwerpen-Wilrijk op veertien november negentienhonderd éénenvijftig,. wonende te 2640 Mortsel, Jordaenslei 27, heeft verslag: gegeven over het beheer en het gebruik van de waarden der vennootschap.

Hij legde de rekeningen en de bewijsstukken neer op het bu-; reau.

2) Daar de vereffening is geschied op basis van de rekeningen en stukken die voortkomen uit de boekhouding en de' administratie van de vennootschap, wat door de vergadering wordt erkend, en daar de vennoten, in toepassing van artikel 194 van het wetboek van vennootschappen, individueel de' onderzoeks- en controle bevoegdheid hebben gehad, werd van de benoeming van een commissaris afgezien.

.3) Ingevolge de individuele onderzoeks- en

controlebevoegdheid van de boekhouding van de vennootschap door de vennoten, verklaarden de vennoten voldoende inzicht te hebben in de wijze waarop de vereffenaar zijn taak heeft vervuld en met kennis van zaken kwijting te kunnen verlenen. De vergadering keurde vervolgens de rekeningen van de liquidatie goed en gaf zonder uitzondering noch voorbehoud ;algehele kwijting en décharge aan de heer Sureda-Castello

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

maè 11.1

Grégoire, voornoemd, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

4) De vergadering geeft de rekeningen gesloten verklaard en stelde vast dat de besloten vennootschap met beperkte` aansprakelijkheid "KANTOOR SUREDA ADVIES EN BELEGGINGEN", in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering heeft beslist dat de boeken en de bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf jaren bewaard bij de heer Sureda-Castello' Grégoire, voornoemd, op zijn voormeld adres of op zijn latere. woonplaats, die dit op zich neemt.

Bijzondere volmacht:

Bij deze wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Fiscura", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Ter Rivierenlaan 188, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0413.839.414, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

over te gaan tot de schrapping van de inschrijving in het, rechtspersonenregister, bij de administratie van de belasting, over de toegevoegde waarde, of enige andere administratie en in het algemeen al het nodige te doen voor de sluiting van de vereffening en de daarbij horende formaliteiten.

4

~f Voorbehouden man hs Belgisch Staatsblad









VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llleergebgtf Orle vo+idi

ROi;iitbank v.an Koephandeb te Antwerpen

CO R 111_ 2013

Da%Menr,





I







Ondernemingsnr : 0817,482.940

Benaming (voiuit) : KANTOOR SUREDA ADVIES EN BELEGGINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jordaenslei 27

2640 Mortsel

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 29 juni 2013, geregistreerd drie bladen, nul verzendingen te Brasschaat, Registratie ll,; de 11 juli 2013. Boek 197,blad 52 vak 2. Ontvangen: vijftig euro. De,. eerstaanwezend inspecteur (getekend) H. Huberiand blijkt dat is bijeengekomen de: buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "KANTOOR SUREDA ADVIES EN BELEGGINGEN", met zetel;. te 2640 Mortsel, Jordaenslei 27, opgericht bij akte verleden voor notaris Alvinï Wittens te Wijnegem op achtentwintig juli tweeduizend en negen, bekendgemaakt> in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier augustus nadien, onder nummeiji 20090804/0303203,waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd: 1)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag,; door de zaakvoerder, alsmede van het verslag door de heer Broos Roger,;1 bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26; dei, aanwezige vennoten erkennen het afschrift van deze verslagen te hebben' ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De conclusies, vermeld in het verslag van de heer Broos Roger, voornoemd, luiden: `BESLUIT

Tot besluit van mijn onderzoek, uitgevoerd volgens de algemeen geldende controlenormen voorzien voor deze opdracht, verklaart ik, Roger F, Broos, i! bedrijfsrevisor, ingeschreven op de lijst van het Openbaar Register van de Bedrijfsrevisoren onder het nummer A/00504, te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, dat de staat van activa en passiva van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KANTOOR SUREDA ADVIES EN BELEGGINGEN",

É te 2640 Mortsel, Jordaenslei 27, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) met ondernemingsnummer RPR (Antwerpen) BE.0817.482.940, opgesteld per 31 maart 2013, in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, waarvan het balanstotaal ¬ 52.475,13 (tweeënvijftigduizend vierhonderd vijfenzeventig euro dertien cent) bedraagt, en waarvan het netto-actief, ¬ 33.532, 64 (drieëndertigduizend vijfhonderd tweeëndertig euro vierenzestig cent) bedraagt, opgesteld werd aan een waardering in discontinuiteit, zoals voorgeschreven bij een voorziene beëindiging van de bedrijfsactiviteiten, op een volledige, getrouwe en juiste wijze de toestand van de vennootschap op voormelde datum weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de:, zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Aldus opgesteld te Antwerpen,

10 juni 2013

De bedrjfsrevisor R.F. Broos"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het _bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. 2)De vergadering heeft beslist dat de vennootschap in vervroegde ontbinding wordt gesteld en enkel nog in vereffening voortbestaat, evenwel onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de bevoegde rechtbank van koophandel van de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar, of de door de nagenoemde bijzondere volmachtdrager aan te duiden vervanger indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank. 3)De vergadering heeft het ontslag van de zaakvoerder aanvaard, te weten de heer Wens Brian José Jozef, wonende te 2150 Borsbeek, Sprinkhaanveidestraat 15 bus IL, en heeft hem kwijting verleend, onder voorbehoud van goedkeuring van de lopende jaarrekeningen.

4)De vergadering heeft beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt tot deze functie de heer Sureda-Castello Grégoire Joseph, geboren te Antwerpen-Wilrijk op veertien november negentienhonderd éénenvijftig, wonende te 2640 Mortsel, Jordaenslei 27, die dit mandaat aanvaardt.

5)De vergadering heeft aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten verleend, namelijk al degene vermeld in de artikels 186 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de in artikel 187 voorziene handelingen stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar dit voorzien is. Inzonderheid mag de vereffenaar onroerende goederen van de vennootschap inbrengen in andere vennootschappen, en de ervoor verkregen aandelen verdelen of tegelde maken, of deze onroerende goederen vervreemden.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap. De vereffenaar kan alle derde personen in zijn macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Fiscura", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Ter Rivierenlaan 188, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0413.839.414, en de heer Sureda-CAstello Grégoire, voornoemd, ieder afzonderlijk bevoegd, teneinde over te gaan tot:

- de wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister,

- de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank,

- de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-verslag van de bedrijfsrevisor

-kopie beschikking

`Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.04.2013, NGL 05.07.2013 13276-0061-009
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.04.2012, NGL 28.08.2012 12473-0358-008
04/01/2012
ÿþ Matl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iiiit111311/9)1111!

Vo behc aar Bel! Staa'

sgalagcf ter griffie van de Pechtbm ~{eaphe2nds1 te Antin/put pp

2 2 DEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0817482940

Benaming

(voluit) : Kantoor Sureda Advies en Beleggingen

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jordaenslei 27 - 2640 Mortsel

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij buitengewone algemene vergadering van 15 december 2011 wordt het ontslag aangenomen van dhr Sureda Gregoire als zaakvoerder en dit met ingang vanaf 01/0112012.

In zijn plaatst wordt benoemd tot zaakvoerder dhr Wens Brian en dit met ingang vanaf 01/01/2012

Sureda Gregoire Wens Brian

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.04.2011, NGL 20.12.2011 11643-0259-008

Coordonnées
KANTOOR SUREDA ADVIES EN BELEGGINGEN

Adresse
JORDAENSLEI 27 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande