KAO BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KAO BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.532.954

Publication

04/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0415.532.954

Benaming

(voluit) : KAO BELGIUM

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2270 Herenthout, Atealaan 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP:: DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP 30/04/2014

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder ter zitting aangeboden door de heer N.J.M, Mertens, wonende te Nederland, 6462 RZ Kerkrade, Peschbeemdenstraat 18 A, met ingang van heden,

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zat de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering besluit vervolgens voor een periode ingaand op 1/05/2014 en eindigend onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2020 te benoemen tot nieuwe bestuurders:

1/ Mevrouw Christel Grootentraast, wonende te Nederland, 8021 DE Zwolle, Rembrandtlaan 63.

2/ De heer Bjorn Erich, wonende te Nederland, 1851 LG Heiloo, Molenweg 10.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP 30/04/2014

De raad van bestuur stelt vast dat ingevolge de beëindiging van het mandaat van bestuurder van de heer. N.J.M. Mertens, wonende te Nederland, 6462 RZ Kerkrade, Peschbeemdenstraat 18 A, zoals vastgesteld bij, notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op heden, voorafgaandelijk dezer, zijn mandaat van, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur tevens beëindigd is.

Vervolgens besluit de raad van bestuur om voor een periode ingaand op 1/0512014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020, mevrouw Christel Grootentraast, wonende te Nederland, 8021 DE Zwolle, Rembrandtlaan 63 te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur.

Mevrouw Christel Grootentraast, voornoemd, verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voor de uitoefening van zijn mandaat.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van

bedrag. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

II

111111

c

Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 MEI 201k

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Tfesetil r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere.

Voor ontledend uittreksel

Mevrouw Christel Grootentraast

Gedelegeerd bestuurder

Voor-behoud~n

aar~e y

Belgisch Staatsblad

TRijIagenTi j Tiet t1elgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexés du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n (en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.08.2013, NGL 30.09.2013 13607-0241-034
11/09/2013
ÿþ Mal Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i









NEERGELEGD

GRlFF1 FeGNTBANK VAN

42 SEP. 2413

OPk~kANgerieU RNitf~UT

Ondernemingsnr : 0415.532.954 Benaming

(voluit) : KAO BELGRUM (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Atealaan 16 - 2270 Herenthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Herbenoeming commissaris Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 27 augustus 2013.

De vergadering stelt het ontslag als bestuurder vast van de heer Anthony Pucciarelli, met ingang van 7. augustus 2012.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht uitgeoefend heeft, en voor de bijdrage die hij geleverd heeft tot de ontwikkeling van de vennootschap,

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te benoemen tot nieuwe bestuurder:

- de heer Berend van Iterson, voor een periode ingaand op 1 maart 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016;

- mevrouw Karin Overbeck, voor een periode ingaand op 7 augustus 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016;

- de heer Eric Anthonius Brockhus, voor een periode ingaand op 23 augustus 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016.

De voornoemde bestuurders, alhier aanwezig zoals vernield, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk alle handelingen gesteld door de bestuurders vanaf de datum van hun benoeming tot op heden.

De vergadering verleent volmacht aan haar bestuurder, de heer Berend van Iterson, om de vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en neer te leggen ter griffie ten einde de voormelde besluiten te publiceren in het Belgisch Staatsblad.

Op voorstel van de raad van bestuur, besluit de vergadering, eveneens met eenparigheid van stemmen, Deloitte Bedrijfsrevisoren, met zetel te Berkenlaan 8 bus b, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer; Jurgen Kesselaers, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Antwerpen, tot commissaris te herbenoemen voor een: periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die: over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

Voor eensluidend uittreksel.

De heer Berend van Iterson

Bestuurder, Volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 31.05.2012 12139-0461-031
05/01/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 12003782

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t" ,i E E R G

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 3 DEC. 2011

Ondememingsnr 0415.532.954

Benaming

(voluit) : KPSS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Atealaan nummer 16 te 2270 Herenthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING DER STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van dei naamloze vennootschap « KPSS BELGIUM », met maatschappelijke zetel te 2270 Herenthout, Atealaan 16, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Turnhout) onder het nummer 0415.532.954, opgemaakt: voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke: Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU°  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op veertien december tweeduizend en elf, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing: Wijziging van de maatschappelijke benaming

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in « KAO BELGIUM ».

De comparant erkent te weten dat de benaming van de vennootschap verschillend dient te zijn van deze;

van elke andere vennootschap, en verklaart kennis te hebben genomen van de voorschriften van artikel 65 van;

het Wetboek van vennootschappen in dit verband.

Tweede beslissing : Wijziging van de statuten

De vergadering beslist het artikel één van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen, zoals volgt:

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt « KAO BELGIUM ».

Derde beslissing : Machtigingen

De comparant verklaart aile machtigingen te geven aan:

- de raad van bestuur ten einde de administratieve handelingen ondernemen in uitvoering van de huidige vergadering ;

- aan ondertekenende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen.

Te dien einde mag elk lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoordineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/07/2011
ÿþMai 2.1

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griff eviqeeitMELEGD

r OFt~.FFI~ RECHTBANK VAt~!

0 6 JULI 2011



IIU ui uiimnui aloi u

+11109731+



KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,





Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.532.954

Benaming

(voluit) : KPSS BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Atealaan 16 - 2270 HERENTHOUT

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 18 mei 2011

Ontslag bestuurder

De vergadering stelt het ontslag vast van

Ede heer Thomas Dieckhoff, Kapellenstrasse 3, 65193 Wiesbaden (Duitsland)

als bestuurder, met ingang van 25 juni 2010.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft

uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Benoeming bestuurder

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe bestuurder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor een periode ingaand op 25 juni 2010 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016:

Ede heer Antony Pucciarelli, Krapfenweg 24, 60327 Frankfurt (Duitsland)

De hiervoor benoemde bestuurder, alhier aanwezig/alhier tussenkomend, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat. Tevens bekrachtigt de jaarvergadering alle handelingen gesteld door de nieuwe bestuurder vanaf 25 juni 2010.

Voor eensluidend uittreksel

N.J.M. MERTENS

Gedelegeerd bestuurder

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 15.06.2011 11167-0530-031
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 01.06.2010 10140-0028-031
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.05.2009, NGL 01.07.2009 09337-0322-031
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.05.2008, NGL 02.07.2008 08337-0358-031
30/04/2008 : TU046106
27/02/2008 : TU046106
06/09/2007 : TU046106
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.05.2015, NGL 28.05.2015 15135-0246-035
23/05/2005 : TU046106
04/02/2005 : TU046106
08/06/2004 : TU046106
30/06/2003 : TU046106
13/12/2002 : TU046106
13/12/2002 : TU046106
14/10/2002 : TU046106
11/10/2002 : TU046106
19/01/2001 : TU046106
18/05/1999 : TU046106
30/01/1999 : TU046106
30/01/1999 : TU046106
01/01/1995 : TU46106
06/07/1993 : TU46106
01/01/1992 : TU46106
29/06/1991 : TU46106
16/06/1989 : TU46106
01/01/1989 : TU46106
01/01/1988 : TU46106
20/01/1987 : TU46106
01/01/1986 : TU46106

Coordonnées
KAO BELGIUM

Adresse
ATEALAAN 16 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande