KAPINCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAPINCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.413.157

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14024-0125-012
22/05/2013
ÿþe Mad WpEtl 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13076950*

GRIFFIE REG9-lTBh'.ti;K VAN KOOPHANDEL

1 0 MEI 2013

DEi1ll~?~;lrt~z,.~~ :,~1~~- ----~t~r~~

Ondernemingsnr : 0828.413.157

Benaming

(voluit) : Kapinco

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kallobaan 48 - 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering gehouden ten zetel van de vennootschap op

6 mei 2013 werd er beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Oude Bergsebaan 9 te 2950

Kapellen en dit vanaf heden.

Geert Hennissen

Zaakvoerder

op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 07.01.2013 13004-0382-010
04/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0828.413.157

Benaming

(voluit) : KAPINCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren, Kallobaan 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Dick Van Laere, te Antwerpen op 13 juni 2012 Geregistreerd acht bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfd kantoor der registratie, op 15 juni 2012, boek 283, blad 53, vak 3. Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteurwn. (get) H. Huberland,

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigingen, door schrapping van huidige tekst en door vervanging ervan door de tekst zoals vermeld in punt 1 van de agenda, zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- of verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waarde papieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4. De vennootschap heeft tot doel de verhuur en handel in onroerènde goederen, te weten projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening; de verhuur van eigen onroerend goed; bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden dit alles onder voorbehoud van erkenning.

5. Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken. Aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

6. Zij kan ook functies van bestuurder, vereffenaar of zaakvoerder van andere vennootschappen uitoefenen.

" ~~

2.f jU'a1 2012

DEND

ü7iff're -

~L~ûtk~B~

*iaiv~3s*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. er .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



7. Het verlenen van diensten, bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen,' voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of on-'rechistreeks verband met haar maatschappelijk doe!. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelne-men in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondememin-'gen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.'

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva de dato 31 maart 2012 van het verslag van de zaakvoerder de dato 7 juni 2012 welk de wijziging van het maatschappelijk doel verantwoordt.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Tweede Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 13/06/2012

inhoudende coordinatie van statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011
ÿþMoli ?..l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 I~IINIINI1IINI~V~NIWNI

" 1111015"

0828.413.157

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

19 JUL 2011

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

KAPINCO

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Schrijnwerkerslaan 4 - 9140 Temse

Ontslag en benoeming zaakvoerder - Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 04 juli 2011 werd er het volgende beslist :

Dhr Filip Van Goethem wonende te 9140 Temse - Schrijnwerkerslaan 4 te ontslaan als zaakvoerder en dat op 04 juli 2011. Er werd kwijting gegeven aan zijn mandaat.

Als nieuwe onbezoldigde zaakvoerder te benoemen Dhr. Geert Hennissen wonende te 9120 Beveren - kallobaan 48. Zijn mandaat start vanaf 05 juli 2011.

De maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9120 Beveren - Kallobaan 48 en dit vanaf 05 juli 2011.

Geert Hennissen

Zaakvoerder

. , i? ti," :,- , - tr ,--TE :15

10/06/2011
ÿþOndernerningsnr: 0828413157

Benaming

(voluit) : KAPINCO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: CAUWERBURG 294 - 9140 TEMSE

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering van 17 mei 2011.

Op de buitengewone algemene vergadering van 17 mei 2011 werd beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen vanaf heden naar Schrijnwerkerslaan 4 - 9140 Temse.

De zaakvoerder,

FILIP VAN GOETHEM

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

Mpd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~i~

; î~EL

:c-rlo,v

~~-

'201

STAAT ,.,TU U R

G R I Ft- l t ï-i t= U i-i i li N, ív

VAN KOOPHANDEL

2 0. 05. 2011

DEN DE 6rUWeNDE

1111111111111111111111111111

*11087326*

I~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 27.01.2016 16028-0259-012

Coordonnées
KAPINCO

Adresse
OUDE BERGSEBAAN 9 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande