KAPITALO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAPITALO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.128.530

Publication

25/09/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.09.2014, NGL 19.09.2014 14592-0346-010
30/01/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0479.128.530

Benaming

(voluit) : KAPITALO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Entrepotkaai 12 Bus 51 - 2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN  STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAPITALO", met maatschappelijke zetel te Antwerpen, Entrepotkaai 12, bus 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0479.128.530, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem op achttien december tweeduizend dertien, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 23 DEC. 2013 Deel 489, blad 37, vak 07 zes bladen en geen verzendingen Ontvangen vijftig euro 50 Euro De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1, kennis te nemen van de eerder genomen beslissingen:

-Waarbij de omvang werd vastgesteld van de belaste reserves of overgedragen resultaten zoals goedgekeurd door de laatste Algemene Vergadering van de vennootschap gehouden voor éénendertig maart tweeduizend dertien, zoals blijkt uit jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de vennootschap op vierentwintig mei tweeduizend en twaalf;

-Waarbij het uitkeerbaar bedrag van die reserves rekening houdende met artikel 320 W.Venn werd vastgesteld;

-Waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van negenhonderdzeventigduizend euro (970 000,00 EUR);

-Waarbij beslist werd tot inhouding door de vennootschap van tien procent roerende voorheffing op de uitgekeerde dividenden, hetzij zevenennegentigduizend euro (97 000,00 EUR).

2. over te gaan tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van achthonderd drieënzeventigduizend euro (873 000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18 600,00 EUR) naar achthonderdéénennegentigduizend zeshonderd euro (891 600,00 EUR), door inbreng in speciën.

Op deze kapitaalverhoging wordt volledig ingetekend door de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, doch de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

De kapitaalverhoging wordt volledig volstort,

3, vast te stellen dat de door haar besloten kapitaalverhoging tot stand is gekomen.

4. de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissing en aan de vigerende wetgeving en in het bijzonder aan het Wetboek van Vennootschappen en over te gaan tot volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en vaststelling van een nieuwe tekst der statuten, met behoud van de essentiële kenmerken van de vennootschap.

De nieuwe tekst luidt als volgt:

Rechtsvorm van de vennootschap

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam van de vennootschap

KAPITALO.

Zetel van de vennootschap

te Antwerpen, Entrepotkaai 12 bus 51.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

A.

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Mg l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ijUhI 11I III UhI III1

*1A029796"

I UI

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

2' 1 JAN. 2014

Griffie

ïe~ de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge 2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3) Het verwerven en aanhouden, van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

B.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat de opsommingen beperkend zijn. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriele en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken,

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële , roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verand houden met haar doel.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

Zij kan ook in functies van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen waarnemen.

Al het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt achthonderdéénennegentigduizend zeshonderd euro (891 600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Elk van de zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Elk van de zaakvoerders mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij bekwaam zou achten.

Ingeval van een belangenconflict met de vennootschap zal een zaakvoerder handelen overeenkomstig de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

~~i"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering

Ieder jaar, de derde donderdag van de maand mei om zeventien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, vindt zij plaats op de eerstvolgende werkdag. Zij moet doorgang vinden op de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar

begint op één januari en wordt op éénendertig december van dat jaar afgesloten.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

5. volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boudewijn VAN USSEL-C° BVBA met zetel te Brasschaat, Lage Kaart 71 en aan haar zaakvoerders en werknemers, elk met de mogelijkheid om alleen op te treden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij de B.T.W. en in het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 30.05.2013 13141-0200-011
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 24.05.2012 12126-0524-010
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 14.06.2011 11163-0158-011
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 04.06.2010 10167-0361-010
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 18.08.2009 09589-0341-009
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 04.07.2008 08362-0205-010
12/09/2007 : ANA073741
14/06/2007 : ANA073741
06/02/2007 : ANA073741
14/07/2006 : ANA073741
18/07/2005 : ANA073741
20/08/2004 : ANA073741
02/01/2003 : ANA073741

Coordonnées
KAPITALO

Adresse
ENTREPOTKAAI 12, BUS 51 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande