KAPSALON DOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAPSALON DOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.339.838

Publication

23/01/2013
ÿþe

mad 11.1



!Luik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



LIII~YI~~I~IVMWbI~V~WI

1 013586

Neergelegd ter griffie van de ggeridiVitk

Wil Koophandel te Antwerpen, en

Griffie 10 JAN. 201

Ondernemingsnr : 5.0'2 33.9

Benaming (voluit) : KAPSALON DOT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leemstraat 11

2990 Wuustwezel (Loenhout)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst :

Blijkens akte verleden voor Meester PAUL ROMMENS, Notaris in verblijf te Meer, gemeente Hoogstraten,; op negentien december tweeduizend en twaalf, geregisteerd, werd door mevrouw SCHRAUWEN Anneliesi Marie, rijksregister nummer 85.10.10-344-47, wonende te 2000 Antwerpen, Kronenburgstraat 8, opgericht:

1) een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de benaming "KAPSALON DOT".

2) de zetel van de vennootschap is gevestigd te 2990 Wuustwezel/Loenhout, Leemstraat 11,

3) de vennootschap heeft als doel:

- de uitbetaling van een kapsalon, omvattende het wassen, knippen, verven, onduleren en zo verder van haar bij mannen, vrouwen en kinderen.

- de uitbouw van een onroerend vermogen, omvattende de projectontwikkeling en handel in onroerend' goed voor eigen rekening, de handel in onroerend goed voor eigen rekening, de verhuur van eigen onroerend goed, en de bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden.

En met alles wat daar in de ruimste zin toebehoort of dienstig kan zijn, het geheel zowel in binnen- als in buitenland,

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen ofi vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van; haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te Interpreteren.

4) het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale' waarde,

in speciën volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op KBC rekening BE36, ;; 7310 29.0 0981, zodat dit bedrag zich ter beschikking van de vennootschap bevindt.

5) de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene, vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

6) elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel,

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in del hoedanigheid van verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermeden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

838

i h * mod 11.1

/



Voorbehouden

aan het Belgisch

"Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



7) de algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op de eerste woensdag van juni, om achttien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

8) het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op 19 december 2012 en eindigt op 31 december 2013.

9) op het einde van elk boekjaar warden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het netto-resultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kápitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

10) bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst der vereffening verdeeld worden onder alle vennoten In evenredigheid van het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

11) de oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 19 december 2012.

Deze overneming zat maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

12) de vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, is de vennoot onmiddellijk in buitengewone algemene vergadering samengekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

Wordt tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap mevrouw SCHRAUWEN Annelies, voornoemd, die aanvaardt.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele bezoldiging van de zaakvoerder.

13) de vergadering geeft bij deze volmacht aan accountant-belastingconsulent Frank Van Gestel, Wijntuinstraat 32, 2330 Merksplas, met machtiging tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonenregister te bekomen.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Paul ROMMENS,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAPSALON DOT

Adresse
LEEMSTRAAT 11 2990 LOENHOUT

Code postal : 2990
Localité : Loenhout
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande