KAREL BYL

Divers


Dénomination : KAREL BYL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.037.895

Publication

28/02/2014
ÿþModwort 11.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, B1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

grgelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

jNM111uA053 90u~u~

19 FEB. 2014

TURNHOUT

De Griffier,

GrIf'fie

bel



Be Sta.

Ondernemingsnr : 0842.037.895

Benaming

(voluit) : KAREL BYL

(verkort) :

Rechtsvorm : bvov gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Toemaathoek 22 - 2400 MOL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Bij beslissing van de zaakvoerder wordt vanaf 8 juli 2013 de maatschappelijke zetel, evenals de zetel van de uitbating overgebracht naar Rollekens 55, 2400 MOL.

Karel Byl zaakvoerder









04/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rr;)I

~" : ,~i,,r,~

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte o .-- ~" " -i

1i ~ y~-~~. ~o;,'P?~-lYy.r" ,i~~~~ ~:t~.'';1~ u

 -- --

2 2 Jrt,. L).1~

~>.

KOr~Pj~cA~~~~.~~.. ':"..;,\:!: ;~,~T

Griffie De geler

Voor YIIIIIVINIIIIIIII

behoud " 12~~2551=

aan h4 Belgis~ Staatsb

n



Ondernemingsnr : Q 2111 . 03 . S9 3

Benaming

(valuit) : KAREL BYL

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Toemaathoek 22, 2400 MOL

Onderwerp akte : oprichting

Op heden, zevenentwintig oktober tweeduizend en elf, zijn

1. Karel BYL, advocaat, geboren te MOL op 25 maart 1968, wonende te 2400 MOL, Toemaathoek 22

2. Manuël HUYGAERTS, advocaat, geboren te TURNHOUT op 26 juli 1970, wonende te 2300 TURNHOUT, Jubileumlaan 6

overeengekomen wat volgt :

Zij richten bij deze een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap op genaamd "KAREL BYL Comm.V, gevestigd te 2400 MOL, Toemaathoek 22, waarvan zij de statuten hebben bepaald als volgt :

De naam van de vennootschap luidt "KAREL BYL". In alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders en andere documenten dient deze benaming gevolgd te worden door de vermelding "Gewone Commanditaire Vennootschap" of verkort "Comm.V".

De Heer Karel Byl is alleen beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn stille vennoten die slechts aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 MOL, Toemaathoek 22. De zetel van de vennootschap; wordt in om het even welke plaats binnen de landsgrenzen gevestigd bij besluit van de zaakvoerder.

Tot een vestiging buiten de landsgrenzen, wat verlies van de Belgische nationaliteit tot gevolg heeft, kan . slechts worden overgegaan bij eenparig besluit van alle vennoten.

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van het beroep van advocaat, inbegrepen de activiteiten als arbiter, curator, vereffenaar, bewindvoerder, jurisconsult, commissaris inzake opschorting en aanverwanten,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtsreeks of' zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de' eigen zaak.

De vennootschap kan voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtsreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of; afspraak, deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen; zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan: bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere' vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze' ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Indien door de zaakvoerder handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, tenzij zij bewijst dat de mede - contracterende partijen op de hoogte waslwaren of niet onkundig kon(den) zijn' van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het wetboek van vennootschappen en met akkoord van de zaakvoerder.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Het overlijden, het ontslag, het faillissement of de; onbewaamverklaring van de gecommanditeerde vennoten of één van hen of van de zaakvoerder, stelt een. einde aan de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 euro en is volgestort. Dit wordt vertegenwoordigd door HONDERD aandelen met een nominale waarde van TIEN euro per aandeel. Het maatschappelijk kapitaal is als volgt samengesteld :

-Karel Byl brengt 990 euro in en heeft recht op 99 aandelen

-Manuel Huygaerts brengt 10 euro in en heeft recht op 1 aandeel.

Het bestuur wordt uitgevoerd door de beherende vennoot, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van de stille vennoten. De benoeming van de zaakvoerders wordt beslist door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur. De zaakvoerder kan een vergoeding genieten.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De algemene vergadering keurt de benoeming van Karel Byl als zaakvoerder met algemeenheid van stemmen goed met ingang vanaf datum oprichting.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en wordt de inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening overeenkomstig art. 92 tot en met 96 van het wetboek van vennootschappen.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 10 uur.

Boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op datum oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013,

De comparanten  oprichters verklaren, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat aile rechten en verbintenissen door hen aangegaan in naam van de vennootschap voor de oprichtingsdatum door de bij deze opgerichte vennootschap worden overgenomen.

Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één juli tweeduizend en elf. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, eventueel aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen,

eenmaal de vennoot-Ischap rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.3. Ontbinding

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot, hebben, behoudens wanneer de wet of de statuten het voorschrijven, niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Overdracht van aandelen onder levenden

Het verlies van de hoedanigheid van de advocaat brengt van rechtswege de verplichting mee als zaakvoerder terug te treden en de aandelen of rechten over te dragen, hetzij aan de andere vennoten, hetzij aan de vennootschap, hetzij aan een ander advocaat, binnen de voorwaarden door de statuten bepaald. In geval van verlies van de hoedanigheid van vennoot om welke reden dan ook, heeft de gewezen vennoot of zijn rechtsverkrijgende recht op de waarde van de aandelen zonder verdere rechten of verplichtingen. Deze waarde zal, bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van een der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van eerste aanleg van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs zal moeten betaald worden binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten; indien de prijs niet meteen gekweten wordt, moet hij vereffend worden in jaarlijkse fracties van tenminste éénvijfde per jaar. Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

Volmacht

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder afzonderlijk bevoegd, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

Aldus opgemaakt te Mol op 27 oktober 2011 in evenveel exemplaren als oprichters. Elke partij erkent één exemplaar ontvangen te hebben.

Karel Byi

Beherende vennoot

Coordonnées
KAREL BYL

Adresse
TOEMAATHOEK 22 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande