KAREN KEULEERS

Société en commandite simple


Dénomination : KAREN KEULEERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 869.620.440

Publication

04/12/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
03/12/2014
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Schansveld 6, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VEVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING -AFSLUITING VEREFFENING - VOLMACHT

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "Keuleers Karen" met zetel te 2800 Mechelen, Schansveld 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen, met als ondernemingsnummer 0869.620,440, blijkt dat de vennootschap onder meer besloten heeft:

1. tot goedkeuring van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 24 september 2014,

2. tot de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap met ingang van 26 september 2014.

3. om geen vereffenaar aan te duiden. Het mandaat van de zaakvoerder, te weten: mevrouw Karen Keuleers, komt met ingang van 26 september 2014 van rechtswege ten einde.

4. dat, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva, de vennootschap reeds vereffend is en dat er geen bezwaar bestaat om over te gaan tot de definitieve afsluiting van de vereffening.

5. dat ingevolgde de afsluiting van de vereffening de gewone commanditaire vennootschap "Karen Keuleers" definitief heeft opgehouden te bestaan, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

6, dat het vermogen van de vennootschap enkel bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoten van de vennootschap.

7. dat deze overgang van rechtswege heeft plaatsgevonden door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de gewone commanditaire vennootschap "Karen Keuleers" zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

8. dat volledige en onbeperkte kwijting wordt gewezen aan de zaakvoerder voor de door hem vervulde opdracht voor de periode vanaf het begin van het huidige boekjaar tot op de datum van ontbinding van de vennootschap.

9, dat de boeken en bescheiden gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard blijven op volgend adres: Schansveld 6, 2800 Mechelen

Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Van der Veken & Partners", te 2018 Antwerpen, Markgravelei 28, om met mogelijkheid tot plaatsvervulling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het register voor rechtspersonen en schrapping van het BTW-nummer alsook alle nodige formaliteiten te vervullen bij ondememingsloket, sociale verzekeringskas en directe belastingen.

Getekend

Karen Keuleers

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der notulen dd. 26 september 2014

Mod Waai 11.1

riet ,- ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCILF

MONITEU

2.6 -11 BELGISCH S

R BELGE

14 NOV. 2014

2014

AA;SB

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEogred. MECHELEN

Ondernemingsnr: 0869.620.440 Benaming

(voluit) : (verkort)

Karen Keuleers

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
KAREN KEULEERS

Adresse
SCHANSVELD 6 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande