KARL INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KARL INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.427.992

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 07.08.2014 14408-0126-012
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.08.2013 13469-0383-012
03/11/2011
ÿþO II ii l ii ll INIIIIIu

*11165732*

ber

ai Be Sta:

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I}

(a1-4VelE HEt:KIMANK VAN

2 0 OKT. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

~gilo" yz " 492

Ondernemingsnr :

Benaming : KARL INVEST

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwedijk 72

2480 Dessel

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Paul G E E B E L E N, geassocieerde notaris, te Lommel, ';; Kerkplein 20/21/22 op 17 oktober 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er;' een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

1. De heer Maes Karl Jef, geboren te Lommel op tweeëntwintig augustus negentienhondee zevenentachtig, wonende te 2480 Dessel, Nieuwedijk 64A.

2. Mevrouw Lyen, Laurette Marie Claire, geboren te Lommel op achttien februari! negentienhonderd zestig, echtgenote van de heer Maes Dirk Johan Marleen Christiaan,:; geboren te Lommel op zestien oktober negentienhonderd zevenenvijftig, wonend te 2480

Dessel, Nieuwedijk 64 A. "

STATUTEN

Benaming : De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte,; aansprakelijkheid onder de naam "KARL INVEST".

i Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2480 Dessel, Nieuwedijk 72.

Doe! : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen;: rekening en in eigen naam:

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend: vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende;. zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de;' binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in hetE algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het:: beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke; rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;;;

alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook,;` zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en dei valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle:; bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of; immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie: van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie;, aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het''

" verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming,;; financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te: richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het''

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten' vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in' pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 17 oktober 2011.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur - Machten -Toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke - of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en in alle omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te laten, die nodig zijn voor de realisatie van', het maatschappelijk doel, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerder. In het bijzonder geldt de naamtekening van de zaakvoerder voor alle verrichtingen van bank, post en postcheque. De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmacht beperkt zal zijn tot een of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser zowel als verweerder.

Wordt er geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Boeklaar: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van zeventien oktober tweeduizend en elf tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering : De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om ', 18.00 uur in de maatschappelijke zetel. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizend dertien.

Zaakvoerder : De heer Maes Karl Jef, voormeld. Het ambt van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Voor-hehouden Vaan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

d

Voor-$ehouien aan het Belgisch Staatsblad

n Bijzondere volmacht ; Bijzondere volmacht wordt verleend aan SCA Mol-Turnhout BVBA, vertegenwoordigd door;

mevrouw Vreys Danny, 2400 Mol Borgerhoutsedijk 155, om op te treden als fiscale vertegenwoordiger van de vennootschap voor zowel de direct als de indirecte belastingen, alsook voor het vervullen van de formaliteiten bij het ondernemingsloket.

Deze volmacht wordt verleend met recht van in de plaats stelling.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Paul Geebelen.

Werden neergelegd: 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 09.07.2015 15294-0391-012

Coordonnées
KARL INVEST

Adresse
NIEUWEDIJK 72 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande