KAROOCOLLECTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAROOCOLLECTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.594.406

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 30.07.2013 13379-0473-013
07/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304288*

Neergelegd

05-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): KarooCollection

0837594406

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2520 Ranst (Broechem) Kapelstraat 34

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op vijf juli tweeduizend elf neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad alvorens registratie, blijkt dat :

1°mevrouw OORTS Karina Maria, wonende te 2520 Ranst (Broechem) Kapelstraat 34; intekenend op 1.857 aandelen en

2° de heer VERELST Erik Werner Maria wonende te 2520 Ranst (Broechem) Kapelstraat 34; intekenend op 1 aandeel;

3° mejuffrouw VERELST Eva , geboren te Antwerpen-Borgerhout op 21 mei 1986, wonende te 2520 Ranst (Broechem), Kapelstraat 34; intekenend op 1 aandeel;

4° mejuffrouw VERELST Fien , geboren te Antwerpen-Borgerhout op 20 mei 1992, wonende te 2520 Ranst (Broechem),

Kapelstraat 34; intekenend op 1 aandeel;

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met een kapitaal van 18.600 euro, door inbreng deels in geld, deels in natura.

I. Inbreng in natura van een éénmanszaak

Mevrouw OORTS Karina, voornoemd verklaart namens de huwgemeenschap in de vennootschap in te brengen, het bruto en zuiver handelsfonds van haar éénmanszaak aan de Kapelstraat 34 te 2520 Broechem, RPR Antwerpen- BTW nummer (0)884.127.284 omvattende de immateriële en materiële vaste activa, de voorraad, mits overname van de bijhorende financieringen.

Voorwaarden van de inbreng:

Deze inbreng wordt gedaan onder de voorwaarden als naar recht, en zuiver van alle lasten.

De eenmanszaak wordt ingebracht op grond van de toestand afgesloten op 31 mei 2011. Alle verrichtingen na deze datum door de gewone verderzetting van het bedrijf gedaan, al of niet in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, zijn voor rekening, ten bate en voor risico van de op te richten vennootschap.

De inbrenger verklaart dat de door haar ingebrachte handelszaak vrij is van enige voorrecht of inschrijving. De inbrenger bedingt volgens artikel 1121 van het burgerlijk wetboek en de comparanten aanvaarden dat de vennootschap jegens de schuldeisers van de ingebrachte handelszaak verbonden is tot nakoming van haar schulden en verplichtingen.

De vennootschap zal van de ingebrachte goederen en rechten de eigendom hebben vanaf heden en het genot en vrij gebruik sedert 1 juni 2011.

De alhier opgerichte vennootschap zal al de nog lopende verzekeringscontracten tegen brandgevaar en andere risico's voortzetten die zouden kunnen bestaan omtrent de ingebrachte goederen en de premies en rechten ervan betalen vanaf hun eerstkomende vervaldag. Ten einde dezer werd aan de vennootschap een kopie van de lopende contracten overhandigd.

Zij zal de ingebrachte goederen en rechten verkrijgen in de tegenwoordige staat, zonder verhaal op de inbreng, om welke reden ook.

Zij zal alle door de wet vereiste pleegvormen vervullen om de overdracht van de rechten welke in de inbreng begrepen zijn, in het bijzonder van het recht op de huurcelen, tegen derden te mogen inroepen.

Vergoeding voor de inbreng:

1. enerzijds 1.858 kapitaalaandelen van de BVBA "KarooCollection" aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van tien euro (10,00 euro) per aandeel, waarvan de vermogensrechten toekomen aan de huwgemeenschap tussen mevrouw Karina OORTS en de heer Erik VERELST en waarvan 1.857 aandelen worden ingeschreven op naam van mevrouw Karina OORTS en 1 aandeel wordt ingeschreven op naam van de heer Erik VERELST,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. anderzijds een vergoeding in speciën ten belope van achtennegentigduizend honderd vierendertig euro negenenvijftig cent (¬ 98.134,59) te boeken als een schuld in rekening-courant tegenover de huwgemeenschap tussen mevrouw Karina OORTS en de heer Erik VERELST in de boekhouding van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KarooCollection".

1. VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

De Heer BLOEMEN Frank, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2400 Mol, Hangarstraat 1 bus 1, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor " BB&B Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1 aangesteld door de oprichters, heeft het rapport opgesteld zoals voorschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit onder de volgende bewoordingen:

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA "KarooCollection" bestaat uit de inbreng van de eenmanszaak van mevrouw Karina OORTS met ingang van 01 juni 2011, gevestigd te 2520 Broechem, Kapelstraat 34 en aangeduid met ondernemingsnummer 0884.127.284, omvattende de immateriële en materiële vaste activa alsmede de voorraad, mits de overname van het saldo in kapitaal van twee investeringskredieten.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. met uitzondering van de rubriek "immaterieel vast actief - goodwill", waarvan de inbrengwaarde conventioneel werd bepaald op 1,00 EUR, de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura door mevrouw Karina OORTS ten belope van 116.714,59 EUR, bestaat uit een toekenning van enerzijds 1.858 kapitaalaandelen van de BVBA "KarooCollection", aandelen op naam zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van 10,00 EUR per aandeel, waarvan de vermogensrechten toekomen aan de huwgemeenschap tussen mevrouw Karina OORTS en de heer Erik VERELST en waarvan 1.857 aandelen worden ingeschreven op naam van mevrouw Karina OORTS en 1 aandeel wordt ingeschreven op naam van de heer Eric VERELST, en anderzijds een vergoeding in speciën ten belope van 98.134,59 EUR te boeken als een schuld in rekening-courant tegenover de huwgemeenschap tussen mevrouw Karina OORTS en de heer Erik VERELST in de boekhouding van de nieuw op te richten vennootschap BVBA "KarooCollection".

De inbreng blijft beperkt tot de in dit verslag expliciet vermelde elementen. De schulden en vorderingen die niet werden vermeld in dit verslag, dienen te worden betaald of ontvangen door de overdrager.

Overwegende dat op datum van het opstellen van het huidige verslag de overdrager aan ondergetekende geen geldig fiscaal attest zoals bedoeld in artikel 442bis WIB 1992, noch een certificaat overeenkomstig artikel 93 undecies van het Wetboek van de Belasting over de toegevoegde waarde, noch een attest zoals bedoeld in artikel 16ter KB nr. 38 inzake het sociaal statuut van zelfstandigen, noch een attest zoals bedoeld in artikel 41 quinquies van de RSZ-wet heeft voorgelegd dient ondergetekende erop te wijzen dat de ontvanger van de Directe Belastingen, van de RSZ of de inningsinstelling bewarende of uitvoerende maatregelen op het voorwerp van de inbreng kan nemen, indien de overdrager fiscale c.q. sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen neerleggingsformaliteit. Terzake dienen wij een voorbehoud te formuleren inzake dit latent risico.

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de BVBA "KarooCollection" in het kader van de voorgenomen oprichting door inbreng in natura en zal voor geen andere doeleinden kunnen gebruikt worden. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Opgemaakt ter goeder trouw

Mol, 04 juli 2011

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

(get.) Frank BLOEMEN

2. BIJZONDER VERSLAG STICHTER

De stichter heeft het bijzonder verslag opgesteld zoals voorschreven door hetzelfde artikel 219 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van deze verslagschriften wordt neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, tezelfdertijd met een uitgifte van deze akte.

II. Inbreng in geld

De voornoemde comparanten,juffrouw VERELST Eva en juffrouw VERELST Fien verklaren in de vennootschap elk tien euro (¬ 10,00), hetzij samen twintig euro (20,00 euro) in geld in te brengen. Vergoeding voor deze inbreng:

Als vergoeding voor deze geldelijke inbreng wordt aan de comparanten-oprichters elk één gelijk aandeel zonder nominale waarde toegekend;

STATUTEN

NAAM : KarooCollection

VORM : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: 2520 Ranst Kapelstraat 34

De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats in België mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- Ontwerp en verkoop van kleding;

- Het ontwerpen van collecties en promotie voor

de kledingsector en dit in de meest ruime zin. De organisatie van modeshows;

- Stijladvies;

- Maken en verkopen van foto's;

- Ontwerpen en verkopen van juwelen, handtassen, lederwaren, schoenen;

- Ontwerpen van schoenen;

- Tussenpersoon in de handel;

- horeca-activiteiten;

- Elke activiteit als manager of consultant, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met studie, begeleiding en advies in alle vormen van economische, financiële, fiscale, bedrijfsorganisatorische en sociale aangelegenheden.

- De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels- industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

- Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook. - Verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten;

- Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen van onroerende goederen en rechten, in het algemeen alle onroerende verrichtingen voor eigen rekening;

- In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel;

- Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderzins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

- Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden;

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.Zij begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijzigingen der statuten.

KAPITAAL : Het kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door 1.860 aandelen die elk 1/1.860ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering.

Indien de zaakvoerder een rechtspersoon is, benoemt deze, overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder : mevrouw OORTS Karina, wonende te 2520 Ranst (Broechem), Kapelstraat 34.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Wanneer de wet het vereist, zullen de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht staan van een commissaris, aangesteld door de algemene vergadering en gekozen tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand juni om 18.00 u op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. VERDELING : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

VEREFFENING BIJ VERDELING : Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

II. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op vijf juli tweeduizend elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekeningen en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen sedert 1 juni 2011.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard:

- dat de huidige zetel gevestigd is te 2520 Ranst (Broechem);

- het mandaat van de statutaire zaakvoerder, mevrouw OORTS Karina, voornoemd, zal bezoldigd ziijn.

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen : mevrouw SCHOONAERT Ilse en mevrouw BLEYEN Edith van SBB Accountants Adviseurs, met zetel te 2500 Lier, Lintsesteenweg 27/1 hun vertegenwoordigers of hun aangestelden.

(get.) notaris F. Leconte

samen neergelegd afschrift akte dd. 5 juli 2011, verslag van bedrijfsrevisor, verslag van oprichters.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KAROOCOLLECTION

Adresse
KAPELSTRAAT 34 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande