KARWEIWERKEN DWS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KARWEIWERKEN DWS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.970.631

Publication

26/03/2014
ÿþ1r . r

Ondernemingsnr : 0524970631

Benaming

(voluit) : KARWE1WERKEN DWS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maaikeneveld 66, 2500 LIER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 25/10/2013 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar volgend adres :

Het Goor 8

2243 Pulle

Gedaan te Lier, op 25/10/2013

De Witte Steven, zaakvoerder

Mod Word 11.1

~.Luik-' .B=: ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1A 96 1)1 13U

i il

i

10

NEERGELEGD

13 -03- 2014

GRIFFE RioCH T PANPt v<:tn

KOaPHAtiMffiPMl~c;HEL.Elv

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/04/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mai Word 11.1

:ttit< ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : KARWEIWERKEN DWS

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maaikeneveld 66 te 2500-Lier (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 26 maart 2013, nog te

registreren, houdende oprichting van vennootschap, blijkt wat volgt

OPRICHTERS

1) De heer DE WITTE Steven Jan Suzy, geboren te Antwerpen op negentien augustus negentienhonderd vijfentachtig, nationaal nummer 850819-187-17, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te Boechout-Vremde, Broechemsesteenweg 115.

2) Juffrouw de BRABANDER Natasja, geboren te Lier op veertien mei negentienhonderd achtentachtig, nationaal nummer 880514-302-94, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te Lier, Maaikeneveld 66/A.

Die verklaarden onder hen een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, op te richten, voor onbepaalde duur, onder de benaming

"KARWEIWERKEN DWS" met zetel te 2500-Lier, Maaikeneveld 66, en waarvan het doel luidt als volgt: "

De vennootschap heeft tot doel: tuinaanleg en onderhoud; aanleg van terrassen en opritten; aanleg van vijvers, inclusief zwemvijvers en zwembaden; plaatsen van serres, afsluitingen en poorten; aankoop, verkoop van tuinmaterialen en tuinmeubelen; aankoop, verkoop van bloembakken en tuingarnituren; detailhandel in tuinmaterialen en tuinmeubelen; detailhandel in bloembakken en tuingarnituren; teelt van bomen; boomkwekerij; ontwerpen van tuinen en parken, enzovoort; teelt van zaaigoed voor fruitteelt; overige plantenvermeerdering; ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen; aanplanten, herbeplanten, verplanten, uitdunnen en in stand houden van houtopstanden; bosbouw; diensten verwant aan bosbouw en boxexploitatie; exploitatie van bossen; houthakken en productie van onbewerkt hout als brandhout; telen van zaaigoed voor bloementeelt; teelt van éénjarige gewassen; teelt van kruiden; zagen en schaven van hout; uitvoeren van metsel- en voegwerken; groothandel in bloemen en planten; groothandel in granen en zaden; groothandel in groenten en fruit; detailhandel in bloemen en planten, kunststofmest; landschapverzorging; aanleg, onderhoud van groenvoorziening, sportaccommodatie; landschapmaatregelen ter bescherming van het milieu; snoeien van bomen, knippen van heggen, overplanten grote bomen; verhuur en exploitatie van terreinen; verhuren en leasen van bloemen en planten; fokken van paarden en andere paardachtigen; exploitatie van visvijvers, paardenrenbanen en manèges; activiteiten in verband met sportwedstrijden met dieren (paarden, windhonden, duiven, enzovoort); bouw van autowegen en andere wegen; dakwerken; bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails); hout- en metaalbewerking in de breedste zin van het woord; laswerken van alle aard; afbraak van zowel roerende als onroerende goederen; alle werkzaamheden met betrekking tot loodgieterij, elektriciteit, bezetting, enzovoort, kortom alle karweiwerken en dito ondersteunende werkzaamheden aan voornoemde karweiwerken; restaureren, monteren en plaatsen van antieke lusters, antiek meubilair en andere antiquiteiten in de breedste zin van het woord; het verlenen van allerlei adviezen, consultancy en ondersteuning, zowel op financieel, boekhoudkundig, commercieel of technisch vlak.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alle burgerlijke als commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn, er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken. De verrichtingen die door de wet van 04 december 1990, zoals vervangen door de wet van 06 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars end e beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerder en beleggingsadviseurs, zijn de vennootschap verboden.

Voor- u u III 11111111 111111111 V

behouden *13056048*

aan het

Belgisch

Staatsblad





NEERGELEGD

29 MANI 2C13

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDELeilefiCHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbtaci

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen, aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland.

De bemiddeling in onroerend goed, waaronder de bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris gehouden volgens de regels die in artikel 287 van het Wetboek der Vennootschappen zijn gesteld. Het maatschappelijk kapitaal is, vastgesteld op 18.600,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 100 stemgerechtigde aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij dé oprichting volgestort in geld tot beloop van 6.500,00 euro, als volgt:

1. door de heer Steven De Witte voornoemd, inschrijving op een bedrag van 13.950,00 euro, waarop gestort werd een bedrag van 4.875,00 euro, in vergoeding waarvoor hem 75 stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van waarde, gedeeltelijk volgestort werden toegekend, die hij aanvaardde;

2. door juffrouw Natasja de Brabander voornoemd, inschrijving op een bedrag van 4.650,00 euro, waarop gestort werd een bedrag van 1.625,00 euro, in vergoeding waarvoor haar 25 stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van waarde, gedeeltelijk volgestort werden toegekend, die zij aanvaardde

Voormeld bedrag (¬ 6.500,00) werd voorafgaandelijk in geld gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 751-2064334-20, die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij AXA Bank Europe NV te Antwerpen-Berchem, Grote Steenweg 214.

Er werd vastgesteld dat de oprichters samen een volstortingsplicht hebben van 12.100,00 euro.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Voor iedere zaakvoerder kan een plaatsvervangende zaakvoerder worden aangeduid.

Er werd bij de oprichting geen statutaire zaakvoerder, noch statutair plaatsvervangend zaakvoerder benoemd. Bevoegdheid en wijze van uitoefening: ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of verweerder. Bij wettelijk belet wegens onverenigbaarheid van belangen, ontslag, overlijden, onbekwaamverklaring, ontzetting of faillissement van een zaakvoerder, komt diens plaatsvervangende zaakvoerder van rechtswege in de uitoefening van zijn mandaat met aile bevoegdheden aan de effectieve zaakvoerder(s) toegekend door de wet.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni te 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

Eenhoofdige vennootschap: In de statuten werden de wettelijke bepalingen inzake eenhoofdige vennootschap weergegeven, Deze bepalingen zullen van toepassing zijn indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt.

Afsluiting eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op 26 maart 2013 en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

Eerste algemene vergadering: De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015. Aanstelling niet-statutaire zaakvoerder en volmacht

Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen, verklaarden de oprichters:

a) als niet statutaire zaakvoerders aan te stellen:

- de heer DE WITTE Steven Jan Suzy, nationaal nummer 850819-187-17, wonende te Boechout-Vremde, Broechemsesteenweg 115.

- juffrouw de BRABANDER Natasja, nationaal nummer 880514-302-94, wonende te Lier, Maaikeneveld 66/A. De duurtijd van het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerders is onbeperkt. Deze mandatarissen aanvaardden hun mandaat onder de bevestiging dat er in hun hoofde geen onverenigbaarheid noch wettelijke verhindering bestaat tot de uitoefening van dit mandaat.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de voornoemde zaakvoerders onbezoldigd.

b) volmacht te verlenen aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROFISK,

kantoorhoudende te 2320-Hoogstraten, Industrieweg 13, en alle zaakvoerders, aangestelden en werknemers

ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van

de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijvingen in het rechtspersonenregister, Kruispuntenbank en/of Onderne-mingsloket of latere

wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Belastingen, Sociale Zekerheid en andere

administraties;

- daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier,

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 26.03.2013; ontledend uittreksel ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou

aan 1

Belgi: Staats

III

IA

Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

13 JULI 2015

afdeling igneen

Ondernemingsnr : 0524970631

Benaming

(voluit) : Karweiwerken DWS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Het Goor 8, 2243 Pulle

(volledig adres)

Onde erp akte : Ontslag - Benoeming

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 20/05/2015 blijkt het ontslag van mevrouw dE BRABANDER Natasja, rijksregistemummer 880514.302.94 met onmiddellijk ingang.

De vergadering aanvaardt voornoemd ontslag en verleent décharge voor de uitoefening van haar mandaat over de boekjaren 2013-2014 en 2015.

Verder blijkt uit hogervernoemde notulen de benoeming van de heer DE WITTE Donald, rij ksregisternummer 561210.455.20.

gedaan te Puile, 20/05/2015

De Witte Steven, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15554-0396-013

Coordonnées
KARWEIWERKEN DWS

Adresse
HET GOOR 8 2243 PULLE

Code postal : 2243
Localité : Pulle
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande