KASTEEL SANTVLIET


Dénomination : KASTEEL SANTVLIET
Forme juridique :
N° entreprise : 465.695.317

Publication

02/07/2014 : AN335654
30/07/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 1 8 JULI 21'4

Griffie

W.14 1M

III

H

Ondernemingsnr : 0465695317

Benaming

(voluit): KASTEEL SANTVLIET

(verkort):

Rechtsvorm: NV

Zetel: Ccnterscherp 54 - 2040 AN1WERPEN-Zandvliet

(volledig adres)

Onderwerp akte HERBENOEMINGEN

Uit het verslag van de algemene vergadering van 6 juni 2014 is gebleken dat de volgende bestuurders werden herbenoemd voor een nieuwe termijn van 6 jaar tot na de algemene vergadering van 2020;

- Mevrouw Maria FRIJTERS

wonende te 2040 Antwerpen-Zandvliet Achter t Hof 1

- De heer Leon FRIJTERS

wonende te 2040 Antwerpen-Zandvliet - Putsebaan 5 bus 1

Uit het verslag van de raad van bestuur van 6 juni 2014 is gebleken dat volgende bestuurder werd herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder voor een termijn van 6 jaar tot na de algemene vergadering van 2020;

Mevrouw Maria FRIJTERS

Voor éénsluidend afschrift

Mw.. Maria FRIJTERS

Gedelegeerd bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/10/2014
ÿþ mod 11.1

Luikj ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

21 T. 201

afdeMegierpen

llil IRIlljj0111111111

V beh aai Bel Staa

Onclememingsnr : 0465.695.317

"Benaming (votum : KASTEEL ZANDVLIET

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: te 2040 Zandvliet, Conterscherp 54

;

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET. BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Heden, één oktober tweeduizend veertien.

Wordt voor mij, Meester René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedenninstraat ; ' 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ; "KASTEEL SANTVLIET", niet zetel te 2040 Zandvliet, Conterscherp 54, ingeschreven in het rechtspersonen-

register van Antwerpen met ondememingsmunmer 0465.695.317.

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc VAN NUFFEL te Antwerpen op 22; maart 1999, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 maart daarna onder nummer 990330-421 en waarvan de statuten laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Eric; ADRIAENSSENS te Antwerpen op 23 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad: van 18 januari daarna onder munmer 12015610.

Samenstelling van de vergadering

Is daartoe aanwezig de enige aandeelhouder die verklaart eigenares te zijn van alle aandelen van de vennootschap, te weten: mevrouw FR1JTERS Maria Martina Johanna, geboren te Roosendaal (Nederland) op 2 februari 1965, van Belgische nationaliteit, met rijksregistemummer 65.02.02-526.17, wonende te 2040 Zand-: vliet, Achter 't Hof 1.

teett.

De vergadering wordt geopend om tien uur onder het voorzitterschap van mevrouw FRIJTERS Maria, voornoemd, die tevens als secretaris optreedt.

Toelichting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

L De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te stemmeru over de volgende agenda:

'1 1/ Verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op negenentwintig augustus tweeduizend veertien.

Verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot voormelde staat van activa en passiva.

2/ Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van hot Wetboek van'; Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feiti' dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a. De omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en zonder bijtreden van aandeelhouders.

b. De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam wordt gewijzigd in "Infra Groep Frijters", in het kart Beide benamingen mogen afzonderlijk

gebruikt worden.,

De zetel wordt verplaatst naar 2040 Zandvliet, Achter 't Hof 1.

, Het doel blijft ongewijzigd..

c. Het kapitaal zal TWEEHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND euro (£ 275.000,00) bedragen, vertegenwoordigd door VIJFHONDERDVIJFTIG (550) aandelen zonder vermelding van waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden toegekend aan de comparante in deze a rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één aandeel in de oude naamloze vennootschap.

d. Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

3/ Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

; 4/ Ontslag van de bestuurders.

15/ Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder,

6/ Verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van ; Vennootschappen over de hierna beschreven inbreng in natura en over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

7/ Voorstel tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VIJF MILJOEN HONDERDZESTIGDUIZEND euro (¬ 5.160.000,00) om het te brengen van TWEEHONDERDVIJFENZE-VENTIGDUIZEND euro (¬ 275.000,00) op VIJF MILJOEN VIERFIONDERDVIJFENDERTIGDUIZEND euro (6 5.435.000,00), door uitgifte van TIENDUIZEND DRIEHONDERDTWINTIG (10.320) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf heden. Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven door een inbreng in natura, nader beschreven in hoger vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

8/ Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging door inbreng in natura,

9/ Vaststelling van het tot stand komen van de kapitaalverhoging.

10/ Voorstel tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de voorgaande kapitaalverhoging.

11/ Verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de hierna voorgestelde uitbreiding van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd welke niet meer dan drie maanden voordien werd

"

afgesloten..

12/ Voorstel om het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van de volgende tekst achter het eerste gedachtestreepje van artikel 3 van de statuten:

"- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;" 13/ Voorstel tot aanpassing van artikel 3 van de statuten aan de voorgestelde uitbreiding van het doel van de vennootschap,

14/ Machtiging aan de notaris om een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, rekening houdende met de genomen besluiten.

II. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDVIJFENZEVENTIGDUI- ; , ZEND euro (E 275.000,00), verdeeld in VIJFHONDERDVIJFTIG (550) aandelen zonder vermelding van waarde.

! III. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandeelhouders aanwezig zijn. De raad van bestuur is eveneens aanwezig.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

IV. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde verslagen ; van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de heer Frank HUYBRECHTS, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de . vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCLJ BEDRIJFSREVISOREN", te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap , als volgt:

"9. Besluit

In het kader van de procedure tot omzetting van de naamloze vennootschap KASTEEL SANTVLIET , met zetel te 2040 Antwerpen, Conterscherp 54, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva opgesteld op datum van 29 augustus 2014 die een balanstotaal opgeeft van 1.211.821,70 EUR en een netto-actief van 69.229,29 EUR

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 29 a ugustus 2014, opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad.

Op basis van mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de ; Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, kan ik besluiten dat: er uit de staat van activa en passiva per 29 augustus 2014, opgesteld door het bestuursorgaan van de

vennootschap, geen overwaardering van het netto-actief blijkt;'





Op de laatate blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

; _ het netto-actief volgens deze staat, 69.229,29 EUR bedraagt, rekening houdend met het resultaat van de !

° lopende periode van -18528,06 EUR, en bijgevolg niet kleiner is dan het minimumkapitaal vereist voor een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

het netto-actief 205.770,71 EUR kleiner is dan het kapitaal van de vennootschap van 275.000,00 EUR,

Antwerpen, 29 september 2014

VCLI BEDRIJFSREVISOREN BVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Frank Huybrechts

Bedrijfsrevisor"

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van deze

omzetting, worden begroot op ZESDUIZEND ZEVENHONDERD euro (¬ 6.700,00)

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de omzetting van de

vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van acti-

va en passiva is gevoegd afgesloten op negenentwintig augustus tweeduizend veertien, goed te keuren.

De vergadering besluit tevens het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de voorgestelde omzetting

van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Dit verslag

zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalin-

gen.

_Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de vomi van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, onder al de voorwaarden zoals die werden opgenomen onder punt 2/ van de agenda.

Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestand-

! delen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe

vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Stemming

Dit bosluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden in hun nieuwe vorm

aanvaard en opgesteld als volgt:

STATUTEN

1)a) Rechtsvorm handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid

b) Naam: "Infra Groep Frijters", in het kort "I.G.F.". Beide benamingen mogen afzonderlijk gebruikt wor-

den.

2) Zetel : te 2040 Zandvliet, Achter 't Hof 1

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van haar vermogen (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toe-

passing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende

goederen, daaronder verstaan:

" het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals aile welk danige onroerende goederen, evenals alle welk danige transacties en verrichtingen;

" het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden e waarden;

! " het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen-en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen mat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijken 1-ervante-bevorderen-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan' het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5) Geplaatst kapitaal

TWEEHONDERDVUFENZEVENTIGDUIZEND euro (E 275.000,00), verdeeld in VIJFHONDERDVIJFTIG

(550) aandelen zonder vermelding van waarde.

! 6) Boekjaar; begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd Voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafaeming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

, kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

! Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelen- '

bezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

! Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

! De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt ais zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennoot-

schap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd.

pternming

De nieuwe tekst van de statuten wordt artikelsgewijs en vervolgens in zijn geheel goedgekeurd met eenparig-

heid van stemmen.

VIERDE BESLUIT.- ONTSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN KWIJTING

De vergadering verleent eervol ontslag aan de voltallige raad van bestuur van de vennootschap, met name aan: !

, de heer FRIJTERS Leonardus en mevrouw FRIJTERS Maria, beiden voornoemd.

Door het ontslag van mevrouw FRIJTERS Maria, voornoemd, komt tevens een einde aan haar mandaat van

gedelegeerd bestuurder.

Kwijting over het door de bestuurders gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de

goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

! VI.WDE BESLUIT

De vergadering besluit tot gewone zaakvoerder te benoemen, voor de duur van de vennootschap, behoudens

' herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: mevrouw FRIJTERS Maria, vvoornoemd,

die verklaart haar benoeming te aanvaarden.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering hoort vervolgens lezing van het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevi-

sor, de heer Frank HUYBRECHTS, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ."VCLI BEDRIJFSREVISOREN", te 2000 Antwerpen,

LeopoIdstraat 37.

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

_IDe-heer_IFLIY-BRECHTS, voornoemd, besluitzijn-verslag-letterlijk als- vole -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats blad

Voorbehouden aan het Selgisch Staatsblad

 8. Besluit

' De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura in toepassing van artikel 602/313 van het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in de NV KASTEEL SANTVLIET, met zetel te 2040 Antwerpen, Conterscherp 54.

" De inbreng in natura betreft 14.000 aandelen LEMICO BVBA (ON 0468.934.226).

Als besluit van het nazicht van de voorwaarden en de modaliteiten voor de inbreng in natura zijn wij van

oordeel dat:

a) de verrichtingen werden nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura en quasi-inbreng;

b) het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding ' van de inbreng in natura;

c) de beschrijving van de inbreng in natura, zijnde 14.000 aandelen LEMICO BVBA aangehouden door , ' mevrouw Maria FRIJTERS, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde een

" conventionele waarde op basis van een externe waardebepaling, die leidt tot een inbrengwaarde van

, 5..160.000,00 EUR, bedrijfseconomisch verantwoord is;

e) de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal

' (10.320) en de fractiewaarde (500,00 EUR) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

' De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit

10.320 aandelen van de vennootschap KASTEEL SANTVLEET NV toegekend aan mevrouw Maria FRIJTERS.

Wij wensen eraan te herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Antwerpen, 29 september 2014

VCLJ BEDRIJFSREVISOR BVBA

Vertegenwoordigd door

Frank Huybrechts

Bedrijfsrevisor"

De vergadering besluit vervolgens tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VIJF MILJOEN HONDERDZESTIGDUIZEND euro (£ 5.160.000,00) om het te brengen van TWEEHON-DERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND euro (¬ 275.000,00) op VIJF MILJOEN VIERHONDERDVIJFEN-DERTIGDUIZEND euro (6 5.435.000,00), door uitgifte van TIENDUIZEND DRIEHONDERDTWINTIG (10320) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf heden.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven door inbreng in natura zoals nader omschreven is in het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor,

De comparant verklaart perfect op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en de gevolgen van de kapitaalverhoging.

Sterruning

: Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

; INSCHRIJVING EN VOLSTORTING VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Is vervolgens tussengekomen: mevrouw FRIJTERS Maria, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de volledige kapitaalverhoging en deze te volstorten door inbreng in natura.

Zoals deze inbreng nader omschreven is in het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor, in ruil waarvoor TIENDUIZEND DRIEHONDERDTWINTIG (10.320) nieuwe aandelen worden toegekend aan de inbrenger. VASTSTELLING VAN HET TOT STAND KOMEN VAN DE KAPITAALVERHOGING

' De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze , volledig werd volgestort door inbreng in natura. Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op VIJF MILJOEN VIERHONDERDVIJFENDERTIGDUIZEND euro (6 5.435.000,00), vertegenwoordigd door TIENDUIZEND ACHTHONDERDZEVENTIG (10.870) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de totstandgekomen kapitaalverhoging als volgt:

"flet maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJF MILJOEN VIERHONDERDVIJFENDERTIGDUIZEND euro , (6 5.435.000,00) en is verdeeld in TIENDUIZEND ACHTHONDERDZEVENTIG (10.870) aandelen zonder vermelding van waarde."

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering hoort lezing van het Ver-slag 'Vah' de zaakvoerder met 'betrekking tot Cie VO-Orgeatakie uitbreiding:-

' van het doel van de vennootschap, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd, afgesloten op

negenentwintig augustus tweeduizend veertien.

De vergadering keurt deze uitdrukkelijk goed.

! De vergadering besluit vervolgens het doel van de vennootschap uit te breiden zoals aangekondigd onder punt

12/ van de agenda en artikel 3 van de statuten aan te passen aan de voorgestelde uitbreiding van het doel.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering machtigt ondergetekende notaris om een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen

rekening houdende met de hierboven genomen besluiten.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wet-

boek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid juncto artikel 214 § 1,

10 van het gecoördineerde Wetboek der Inkomstenbelastingen,

' Volmacht

; Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingslo-

ketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, zowel wat betreft onderhavige

akte als wat betreft alle voorgaande of latere inschrijvingen, wijzigingen, verbeteringen of schrappingen,

! wordt, met macht van indeplaatsstelling, gegeven aan "Accountantskantoor De Neer', te 2930 Brasschaat,

Veldstraat 307, vertegenwoordigd door de heer DE NEEF Luc, wonende te 2960 Brecht, Steenboklaan 8.

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van de identi-

teitskaart,

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00),

WAARVAN VERSLAGSCITRIFT

Verleden te Antwerpen, op datum als voormeld.

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten, samen met mij, notaris, onderte-

kend.

(volgen de handtekeningen).

Akte van notaris René VAN den BERGH te Antwerpen van 01-10-014, repertorium 40852 Blad(en): 15 Ver-:

zending(en): 0 Geregistreerd op het registratiekantoor ANTWERPEN 1-AA op acht oktober 2014 (08-10-2014)

Register 5 Boek 222 Blad 062 Vak 0011 Ontvangen registratierechten: vijftig euro (E 50,00) De Ontvanger

VOOR UITTREKSEL

Notaris René VAN DEN BERGH

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- gecoördineer-

de statuten;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

over de omzet-

ting;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

; over de inbreng

in natura;

- verslag van het

bestuursorgaan over

de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : AN335654
04/07/2012 : AN335654
18/01/2012 : AN335654
15/06/2011 : AN335654
30/07/2010 : AN335654
03/07/2009 : AN335654
04/08/2008 : AN335654
08/07/2008 : AN335654
16/08/2007 : AN335654
15/06/2005 : AN335654
05/08/2004 : AN335654
15/06/2004 : AN335654
09/04/2004 : AN335654
24/10/2003 : AN335654
27/06/2003 : AN335654
07/11/2001 : AN335654

Coordonnées
KASTEEL SANTVLIET

Adresse
CONTERSCHERP 54 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande