KC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.529.195

Publication

24/02/2014
ÿþMod Wa=d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r --- 7

tiE ERG E L EG

13 -02- 2Ü1'

van

` KOOPHANCedritrë r;:.Oi-IIwLEN

V beh

aa

Bel Staf

Ondernemingsnr : 0544.529.195

Benaming

(voluit) : KC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Eugeen Woutersstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting dd. 0710112014, neergelegd te griffie van de rechtbank van koophandel op 20 januari 2014

Rechtzetting publicatie 20 januari 2014

Bij materiële vergissing werd gepubliceerd dat de eerste jaarvergadering plaats zou vinden in 2014. De, jaarvergadering zal echter voor de eerste keer plaatsvinden in het jaar 2015:

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. (Getekend: notaris Marc Cuypers)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo, behoi aan Belg Staat:

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

~44 S29 .,tets KC



NEERGELEGD

2 0 JAN, 2014

GRIFFIE R e AK van

KOOPHAND MECHELEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Eugeen Woutersstraat 16" a

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting dd. 07/01/2014

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 7 januari 2014, Blijkt er dat

L1) de heer BENYAHIA Kamel, (rijksregistemummer:66.06.13-411.45) geboren te Clichy (Frankrijk) op dertien juni negentien-'honderd zes-'en-'zes-+tïg, wonende te 2222 Heist-Op-Den-Berg (Itegem), Vogelzangstraat 31, echtgescheiden, en 2) mevrouw LAMBRECHTS Christel (rijksregistemummer : 76.04.04-182.61), geboren te Lier op vier april negentïen-ihonderd zes-'en-'zeventig, wonende te 2235 Hulshout, Grote Baan 56, echtgescheiden onder hen een onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

IL De vennootschap als naam heeft : KC

III. De zetel gevestigd is te Heist-op-den-berg, Eugeen Woutersstraat 16a. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in BeNgië bij besluit van de zaakvoerder,

IV. De vennootschap als doel heeft

Broodjes, clubs, fastfoodzaken, snacks, frituren en dergelijke;

Drank-en eetgelegenheid;

Opdienen van warme en koude maaltijden;

Alle activiteiten in de horecasector in de ruimste zin, met inbegrip van suikergoedwaren, dranken en snoepgoed;

Restaurateur of traiteur- banketaannemer;

Inrichten van feesten.

Hiertoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdeling belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij mag zich voordeze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijkdoel, of welke van aard zijnbet bereilçen ervan geheel. of ten dele_te _____ __

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergemakkelijken. Zij mag alle onroerende goederen verwerven, zelf als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Verder is de vennootschap gerechtigd,zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels ,financiële,roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde.

Vl. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

door de heer Benyahia Kamel voorgenoemd, ten belope van acht en negentig (98) aandelen, hetzij achttien duizend tweehonderd achtentwintig euro (¬ 18.228,00)

-door mevrouw Lambrechts Christel voorgenoemd, ten belope van twee (2) aandelen, hetzij driehonderd tweeënzeventig euro (¬ 372,00)

De aandelen werden volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro.

VII, De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene verga-dering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX, Ieder boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op 7 januari en zal eindigen op 31 december,

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op eerste dinsdag van de maand juni om 20uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2014.

XI, Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen ;

-de heer BENYAHIA Kamel, (rijksregistemummer : 66.06.13-411.45) geboren te Clichy (Frankrijk) op der-tien juni negentien-honderd zes-en-zes-tig, wonende te 2222 Heist-Op-Den-Berg (Itegem), Vogeizangstraat 31, echtgescheiden.

Die verklaart de functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zakenkantoor Gorris, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Boudewilnlaan 41C, RPR Mechelen 0435.095.676, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in de Kruispuntenbank en het Ondernemingsloket en alle , documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om inschrijving als "B.T.W."-belastingplichtige te bekomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 7 januari 2014

+ .+. Voo9.

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KC

Adresse
EUGEEN WOUTERSSTRAAT 16A 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande