KDV BAVET & CHARET

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KDV BAVET & CHARET
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.738.414

Publication

14/01/2014
ÿþMod POP 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KiEb.HUELEGID

}TEUR BELGE

GRIFFIE ii~ ~Wl 1 CL~IL,~ S)~, v.dn iSCH STAFTSSt_A-,K00PwANlat}jg he1ECl-?t'~l_E-N

? -01- 2(~1 2 ~ -12- Z013

21111t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Mauitcwr belge

0536.738.414

KDV Bavet&Charet

Vennootschap onder firma

Zetel : Paradijzen 2-4, 2222 Wiekevorst, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Naamswijziging -Doelswijziging

Tekst :

De Buitengewone Algemene Vergadering gehouden te 10 december 2013 om 20u00 op de

maatschappelijke zetel heeft met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen

genomen:

- naamswijziging naar LieJo KDV

- doelswijziging: volgende activiteiten worden aan het doel toegevoegd:

- administratief, organisatorisch en technisch ondersteunen van kinderdagverblijven en

créches

- de opvang, hulpverlening, verzorging en het welzijn van de kinderen te bewerk-

stelligen alsmede andere vormen van dienstverlening

Maes Joyce (get) Asselberghs Lies (get)

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. va Lûik B vérmeldé3n : ~2ëctà : ÍVá m éri }ióëdànighëid vàri dë i`ris~~üiriéntërëndë ridtaris, hëtzij van de përs6(d)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

26/07/2013
ÿþMod POF 11.1

(_¬ t f f' 11' , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

>M Ondernemingsnr :

~o Benaming (voluit) : KDV Bavet&Charet

~ (verkort) :

~ Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

1. Zetei : Paradijzen 2-4, 2222 Wiekevorst, België

e (volledig adres)

... Onderwerpen) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

2

e

*p

~

~

~

~

~

~

~

~

t~1

~

'41

.s~

P;

t=1

~

~

I:C1

Tekst :

OPRICHTINGSAKTE VAN EEN V.O.F.

OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Het jaar

Op 15 april 2013

Zijn samengekomen:

1) Asselberghs Lies, ongehuwd - niet wettelijk samenwonend, wonende Isschotweg 209 te 2222 Itegem, met N.N. 83.03.28-234-11.

2) Maes Joyce, wettelijk samenwonend met Rheinhard Tim, wonende Hoogveld 20 te 2580 Putte, met N.N. 89.10.03-248-49.

Dit te Paradijzen 2-4 te 2222 Wiekevorst met als doel het oprichten van een vennootschap onder firma.

Artikel I

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming « KDV Bavet&Charet».

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Paradijzen 2-4 te 2222 Wiekevorst

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstaling gebied van België. De zetelverplaatsing dient steeds gepubliceerd te worden in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3

De vennootschap heeft als doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van le instrumenterende notaris, hetzij ven de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 13117217

be St

111

NEERGELEGD

17 -07- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANI§fit` MECHELEN

vervolg Mod POF 11.f

88911 Kinderdagverblijven en crèches

88912 Kinderopvang dooronthaalmoeders

88919 Overige kinderopvang

De vennootschap mag om haar vermogen doelmatig te beheren roerende en onroerende goederen kopen of verkopen, huren en verhuren ,zij mag tevens overgaan tot het vestigen van een Vruchtgebruik, een Recht van Opstal en erfpacht zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal in het algemeen alle, financiële , roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken zowel in België ais in het buitenland. Zij mag eveneens belang hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig ,analoog of aanverwant doel nastreven ,of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen ,voorschotten en krediet toestaan ,hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij mag de vrijgekomen fondsen beleggen in onroerend of roerend patrimonium. De

vennootschap mag leningen toestaan aan bestuurders, aandeelhouders, zaakvoerders alsmede het zich borg stellen voor deze personen. Verder is de vennootschap gerechtigd ,zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels -,financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, Zij kan daartoe samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Voorbehouden

'aan hot }

Belgisch Staatsblad

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bestaat uit tweeduizend euro ( 2.000,00¬ ) en is volledig volstort. Het maatschappelijk kapitaal bestaat uit 200 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Asselberghs Lies , voornoemd, heeft het maatschappelijk kapitaal volstort voor een bedrag van duizend euro (1.000,00¬ ), zij ontvangt hiervoor 100 aandelen,

Maas Joyce , voornoemd, heeft het maatschappelijk kapitaal volstort voor een bedrag van duizend euro (1.000,00¬ ), zij ontvangt hiervoor 100 aandelen,

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van tweeduizend euro (2.000,00¬ ), vertegenwoordigd door 200 aandelen, volledig volgestort.

Artikel 6

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de

Op de laatste blz. van tua B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ltri1` 5, - vervolg ModPOF II.7

vennootschap te vertegenwoordigen,

Voor-behopder~

aan hot Belgisch Staatsblad

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken, Nochtans mogen de verbintenissen boven tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00ê) enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan twee zaakvoerders, afzonderlijk

optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van tweeduizend vijfhonderd euro ( 2.500,00¬ ), waarvan hiervoor sprake.

Worden benoemd tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Asselberghs Lies, voornoemd

- Maes Joyce, voornoemd

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 31 mei om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar,

Artikel 12

De nettowinst kan worden verdeeld tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De algemene vergadering kan besluiten de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zef bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden,

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de

Op de laalste blz. van Lui_h._B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LtJiÎ l - vervolg

vergadering in de post afgegeven moet hebben,

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zat worden voorgezeten door Asselberghs Lies of, in haar afwezigheid, door Maes Joyce. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

ledere aandeel heeft recht op één stem. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, indien de meerderheid van de vennoten aanwezig is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot, geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15

Voor-behquden 'aan hot' Belgisch Staatsblad

Mcd POF 11.1

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen, Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, hiervoor dienen zij een aangetekend schrijven te richten aan de vennoot die de ontbinding heeft gevraagd, dit aangetekend schrijven dient binnen de vijftien dagen na aanvraag van de ontbinding verzonden te worden,

Artikel 16

ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het

saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op 15 april 2013 en eindigt op 31 december 2014

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 31 mei 2015,

SLOTBEPALINGEN

Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap aile verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruitvoortvloeien overneemt.

Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 600,00 euro.

Volmacht

De zaakvoerders verklaren volmacht te verlenen, met macht tot in de plaatsstelling, aan:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor. behgt{der aan het Belgisch Staatsblad

vu. a- vervolg

Mod POP S1.1

Fiduciaire Bruynseefs Peter BV ovv Comm. V, Isschotweg 258 te 2222 Itegem, vertegenwoordigd door Bruynseels Peter

A&T Services BV ovv BVBA, Industriepark A 35 te 2220 Heist-op-den-Berg, vertegenwoordigd door Naegels Walter

Om voor zijn/haar rekening en in zijn/haar naam op te treden bij de administratie van de Directe Belasting, bij de administratie van de BTW, Registratie en Domeinen, de R.S.Z., het sociaal secretariaat en de sociale kas en het KBO Loket.

Waarvan akte

Verleden op plaats en datum als hoger vermeld.

Asselberghs Lies Maes Joyce

Vennoot/oprichter Vennoot/oprichter

$f f rdgent-ti lret $eigigell Stae"slilád _ Zfi/07/2013 - Aiïnëxës dü Moniteur -lielgë

Op de laatste blz, van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n( en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KDV BAVET & CHARET

Adresse
PARADIJZEN 2-4 2222 WIEKEVORST

Code postal : 2222
Localité : Wiekevorst
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande