KEM-SEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEM-SEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.729.890

Publication

22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 10.04.2013 13089-0598-010
01/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0882.729.890

Benaming

(voluit) : KEMSEL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Blauwesteenstraat 83A te 2550 Kontich

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid "KEM-SEL" met zetel te 2550 Kontich, Blauwesteenstraat 83A, gehouden voor Notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op één juni tweeduizend en elf, met volgende registratievermelding: "GEREGISTREERD te HEIST-OP-DEN-BERG op 06 JUNI 2011 BOEK 291 BLAD 51 VAK 15 drie BLADEN geen VERZENDING ONTVANGEN: VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) Getekend A. BUERMANS E.A.INSPECTEUR"

BLIJKT HET VOLGENDE:

EERSTE BESLISSING

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder, zoals opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat er op het verslag geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

Dit verslag wordt neergelegd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap na "ne varietur" te zijn ondertekend door mij, Notaris, en de comparanten.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering heeft kennis genomen van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor Michiels Stefan, kantoorhoudende 1e 2590 Berlaar, Dorpsstraat 61, die letterlijk worden overgenomen als volgt:

"7. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA KEM-SEL een staat van activa en passiva per 21 maart 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 278.648,26 EURO en een netto-actief van -85.243,13 EURO na vermelding van het nog niet door de Algemene Vergadering goedgekeurde resultaat van de vennootschap over de periode 01 oktober 2010 tot en met 21 maart 2011 onder het Ei-gen Vermogen.

Op grond van de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de financiële gevolgen van eventuele controles inzake Vennootschapsbelastingen en/of BTW en/of sociale zekerheid over de boekjaren die de datum van de boekhoudkundige staat voorafgaan en die een invloed kunnen hebben op de volledigheid, getrouwheid en de juistheid van de boekhoudkundige staat.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeel-houders of derden onontbeerlijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

\\Iiimi.1.111t1q1;

Neergelegd ter griffe vanda

Rechtbank van Koopht ~ ~ ~

op __ `t

Ddn~ éfler.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Heist-op-den-Berg, 17 mei 2011

Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS

S. Michiels

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet meer actief is, en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben, en beslist derhalve dat de vennootschap vervroegd ontbonden wordt en in vereffening treedt te rekenen vanaf heden, evenwel onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van de benoeming van hierna vernoemde vereffenaar, zoals vermeld in de hierna volgende vierde beslissing.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de hierna volgende beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder zelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van hierna vernoemde vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 184 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel voor haar vereffening.

Het mandaat van de zaakvoerder, de heer KEMEL Thierry, voornoemd, komt hierdoor dan ook ten einde.

De vergadering verleent hem kwijting in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, voor zijn bestuur over de BVBA "KEM-SEL".

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag van en kwijting aan de zaakvoerder is genomen onder de in de derde beslissing vermelde opschortende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen, en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de kwijting voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de heer KEMEL Thierry, voornoemd, die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

VIJFDE BESLISSING

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere be-lemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen blijken.

De vereffenaar moet de bepalingen van de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het verdelingsplan, eerbiedigen.

De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

"

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de comparanten op de verplichtingen voortvloeiende uit de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het opmaken en voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan door de vereffenaar(s) alvorens tot de afsluiting van de vereffening kan besloten worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de zopas benoemde vereffenaar om namens de vennootschap het verzoekschrift in te dienen tot homologatie door de Rechtbank van

Koophandel te Antwerpen van zijn benoeming als vereffenaar.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita HEYLEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het PV van de buitengewone algemene vergadering

- bijzonder verslag van de zaakvoerder nopens de ontbinding

- verslag van de bedrijfsrevisor nopens de ontbinding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 16.03.2011, NGL 22.03.2011 11062-0457-012
18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.09.2010, NGL 11.10.2010 10576-0265-012
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 19.03.2008, NGL 04.04.2008 08096-0260-012
13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
KEM-SEL

Adresse
BLAUWE STEENSTRAAT 83A 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande