KEMIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEMIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.723.177

Publication

29/09/2014
ÿþ=

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iv-

Vo beha

aan

Belç Staat

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 8 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Griffin

111111111R1§311

Ondernerningsnr : 0546.723.177

Benaming

(voluit) : Kemimo

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel Polderstraat 28 bus 4 te 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte: Adreswijziging

Uit de buitengewone algemene vergadering dd 28/08/2014 blijkt dat zaakvoeder Andy Vergauwen de zetel verplaatst naar Vuurkruisenlei 87 te 2930 Brasschaat en dit vanaf 28/08/2014.

Andy Vergauwen

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14301855*

Neergelegd

19-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546723177

Benaming (voluit): KEMIMO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Polderstraat 28 bus 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Sebastiaan-Willem Verbert te Antwerpen op negentien februari tweeduizend veertien, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "KEMIMO", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2070 Zwijndrecht, Polderstraat 28 bus 4

2.Oprichters: 1/ de heer VERGAUWEN, Andy François Denise, geboren te Sint-Niklaas, op veertien december duizend negenhonderdtweeëntachtig, met rijksregisternummer 821214-345-71, wonende te 2070 Zwijndrecht, Polderstraat, 28 bus 4.

2/ de heer VANHALME, Maxim Gaston Guy Marie, geboren te Antwerpen(Wilrijk), op dertig april duizend negenhonderdzevenentachtig, met rijksregisternummer 870430-275-01, wonende te 2970 Schilde, Blijde Inkomst, 16.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, waaronder onder meer, maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in de petroleum- en petrochemische industrie, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie

- De onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

o De aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen.

o Adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen.

o Het beleggen van vermogen, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede, alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

o Het verweren door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen.

o Algemene onderneming van bouwwerken, alle werkzaamheden aan gebouwen, omvattende onder meer het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en alle andere soorten gebouwen.

o Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie- en voegwerken, alle aannemingen van afbraak en/of veranderingswerken aan gebouwen, alsmede alle herstellingen en renovaties van gebouwen.

o Handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmee gebouwen

worden opgericht, uitgerust en afgewerkt.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

even welke vorm, in het kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur.

- Het ter beschikking stellen van personeel.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke

rechtstreeks of onrechtstreek met haar maatschappelijke doel verband houden.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- De aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel en het optreden als tussenpersoon rechtstreeks of onrechtstreeks van alle roerende en onroerende goederen.

- Het verhuren van allerhande roerende goederen.

- Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudie, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve oplevering.

- De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van verhuurder van goederen in mede-eigendom.

- De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

- De ontwikkeling, aanpassing, productie, installatie en commercialisatie van verkoopsnetwerken en verkoopstechnieken;

- Markttechnische, commerciële, organisatorische kennis en kunde, consulting inzake direct marketing, verkoop en ontwikkeling van patenten, licenties, computerprogramma s en marktconcepten in de ruimste betekenis van het woord. Consultancy, onderzoek, implementaties verrichten, opleidingen geven, als spreker optreden in verband met supply chain management, forecasting, distributie en productie.

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

- Het organiseren en inrichten van seminaries, studiedagen en congressen en het geven van opleidingen.

- Het waarnemen van de functie van bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

- Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen, evenals het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen en ondernemingen, het waarnemen van het mandaat van bestuurder en dagelijks bestuurder of gemandateerde, het optreden als vereffenaar;.

- Het beheer van het eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekening met uitsluiting van het vermogensbeheer en beleggingsadvies voor derden.

- Het voor eigen rekening kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, bouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen.

- Het verwerven van zakelijke rechten in eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel van goederen en diensten van allerlei aard, evenals het in contact brengen, vertegenwoordigen van en bemiddelen tussen personen in verband met het afsluiten van contracten van allerlei aard.

- Import en export, groot- en kleinhandel van menigvuldige roerende goederen.

- De handel in(aan- en verkoop), de vertegenwoordiging, de behandeling, de productie, de in- en uitvoer van alle petroleum- en petrochemische producten, onderdelen, toebehoren, machines en instrumenten, in de meest uitgebreide zin van het woord, en het verlenen van bijstand in verband met voormelde producten, onderdelen, toebehoren, machines en instrumenten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort. De voornoemde oprichters tekenden in op elk de helft van de aandelen, elk van deze aandelen werd volledig volgestort ten belope van een derde.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE54 3631 3075 2097 geopend bij de

ING op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 12 februari laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichters, te weten:

- de heer VERGAUWEN, Andy, voornoemd;

- de heer VANHALME, Maxim, voornoemd;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de derde vrijdag van juni om twintig uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2016.

Bekrachtiging  overname verbintenissen

Comparanten verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat bepaalt dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Luik B - Vervolg

De comparanten verklaren bij toepassing van zelfde artikel dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2014, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen aangegaan worden vanaf heden en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Bijzondere volmacht

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Emveo, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Callaertstraat 63, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Michel VAN OVERMEIRE, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Callaertstraat 63, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingadministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerd-notaris, S-W Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.06.2016 16242-0230-007

Coordonnées
KEMIMO

Adresse
VUURKRUISENLEI 87 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande