KEMIRA CHEMICALS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KEMIRA CHEMICALS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.298.121

Publication

22/07/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111R1!1,!EltiltRlil

Rechtbank van koophangel

Antwerpen

i 0 JULI 2014

afdeling Antwerpen

Gri fio

Ondernemingsnr : 0464.298.121

Benaming

(voluit) : KEMIRA CHEMICALS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

1. Ontslag van bestuurders

De Aandeelhouders nemen akte van het ontslag van de heer Remko Goudappel, wonende te 6267 EB Cardier en Keer (Nederland), Kerkstraat 79, met paspoortnummer NYDP04678, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap, functie tot dewelke hij werd benoemd door de algemene vergadering van de Aandeelhouders van 28 juni 2013 en waarvan een uittreksel bekend werd gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 juli 2013 onder het nummer 13114401 en dit met onmiddellijke ingang.

Vervolgens nemen de Aandeelhouders akte van het ontslag van de heer Esa Tapani Ranki, wonende te 02940 Espoo (Finland), Kappalaisentie 15 Al, met paspoortnummer PJ5527128, in zijn hoedanigheid van. bestuurder van de Vennootschap, functie tot dewelke hij werd benoemd door de algemene vergadering van de Aandeelhouders van 28 juni 2013 en waarvan een uittreksel bekend werd gemaakt in de Bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad van 23 juli 2013 onder het nummer 13114401 en dit met onmiddellijke ingang.

2. Benoeming van bestuurders

Volgend op voormelde ontslagen beslissen de Aandeelhouders de volgende personen te benoemen in, hoedanigheid van bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit met onmiddellijke ingang. De mandaten' eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2020.

- de heer Willem Waelput, wonende te Heidedreef 38, 2970 Schilde, België met paspoortnummer NN6316H47; en

- de heer Jeroen van Woerden, wonende te Naaldakker 23, 5094 HC Lage Mierde, Nederland met paspoortnummer 155484535.

Hun mandaat is niet vergoed.

Overeenkomstig art. 27 van de statuten wordt de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend, zonder voorlegging van een voorafgaande volmacht, of binnen de grenzen van, het dagelijks bestuur door de persoon belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap. Tenslotte wordt de Vennootschap eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun mandaat.

Naar aanleiding van voormelde besluiten leggen de Aandeelhouders het aantal bestuurders van de Vennootschap vast op 2, met name:

1. De heer Willem Waelput; en

2. De heer Jeroen van Woerden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

."

3. Volmachten

De Aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Olivier Van Raemdonck en Elke Janssens van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Voorbehouders aan het Beigipcfi Staatsbiad

Olivier Van Raemdonck Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2013
ÿþ >.SOd Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ner vv%u tr ie van de Rechtbatlk van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 8 NOV 2011

8

ia

Ondernemingsnr : 0464.298.121

Benaming

(voluit) : KEMIRA CHEMICALS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg nummer 124 te 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVANGING VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KEMIRA CHEMICALS", met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Antwerpen) onder het nummer 0464.298.121, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU -- Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenendertig oktober tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op veertien november nadien, boek 50 blad 58 vak 7, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de ontvanger Wim ARNAUT adviseur ai., blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft

Eerste Beslissing

Vervanging van de statuten

De vergadering besluit om nieuwe statuten aan te nemen die de bestaande statuten zullen vervangen,

teneinde deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen, zonder wijziging van

het doel van de vennootschap

Uittreksel van de statuten ï

Vorm - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en draagt de naam "KEMIRA

CHEMICALS".

Maatschappelijke zetel

De zetel is gevestigd te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg nummer 124.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, de productie, de distributie en de verhandeling van alle chemische producten, afgeleide producten en accessoires, evenals de verwerking en verpakking van vloeibare activa, gas en al het stedelijke en industrieel afval, het transport hiervan, distributie en meting en dosering van vaste, vloeibare of gasvormige producten

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, de verhandeling in enige vorm inclusief import, de export , de aankoop en verkoop in bulk (groothandel) of individueel, de vertegenwoordiging of makelarij, evenals de fabricage, de verwerking en het transport van elk type van goederen of producten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met deze activiteiten.

Zij kan elk bestuurs- of administratief mandaat in elke vennootschap of vereniging opnemen en zekerheden stellen voor anderen.

Algemeen kan zij alle verrichtingen, zowel commerciële, industriële en financiële verrichtingen, als roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, analoog, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of die haar kunnen voorzien van grondstoffen, of die een bron of afzetmarkt kunnen zijn voor de vennootschap.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt 61.973,00 EUR.

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist jaarlijks de algemene vergadering discretionair bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van de beperkingen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering kan geschieden indien, op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de relevante bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uitte keren.

In geval van ontbinding, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering

Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 14:00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering zat warden gehouden op de maatschappelijke zetel of ap de plaats vermeld in de oproeping.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De houders van obligaties en warrants mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem.

De algemene vergadering beraadslaagt en stemt op geldige wijze ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen een aanwezigheidsquorum vereist.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, De raad van bestuur telt minstens drie leden die niet noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn, Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die het mandaat van bestuurder in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht Is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar,

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder schorsen of ontslaan.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een optredende bestuurders die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

.i;e 2 `. "

? Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien een directiecomité wordt ingesteld overeenkomstig artikel 21 van de huidige statuten, zal des vennootschap in en buiten rechte, in aile handelingen die behoren tot de bevoegdheid van dit comité, worden vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende leden van het directiecomité. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen.

Wanneer een persoon is belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door de persoon belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

Tweede beslissing

Volmachten

De algemene vergadering geeft een volmacht aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Christophe Verstappen, en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondernemingsloket van de Antwerpse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondememingsloket en de BTW administratie en teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsook teneinde de inschrijving in het aandeelhoudersregister van de bovenvermelde uitgifte van aandelen op de datum van vandaag te doen. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschap, aile verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe,

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.09.2014, NGL 27.11.2014 14678-0091-038
23/07/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gsorgelegd ter j? Ihe van de Rechtbank van gOOfi`ilOInd"+sr Antwerpen, op

Griffie 1 2 Mil HU

Ondernemingsnr : 0464.298.121

Benaming

(voluit) KEMIRA CHEMICALS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap, d.d. 28 juni 2013:

1. Ontslag van bestuurders

De Aandeelhouders nemen akte van het ontslag van de heer Peter zum Hebel, wonende te 63755 Alzenau (Duitsland), Dahlienweg 8b, met paspoortnummer CGFVMVJ9 , in zijn hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap, functie tot dewelke hij voor het laatst werd benoemd door de algemene vergadering van de Aandeelhouders van 27 mei 2011 en waarvan een uittreksel bekend werd gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2012 onder het nummer 12085718 en dit met onmiddellijke ingang.

Vervolgens nemen de Aandeelhouders akte van het ontslag van Jonkheer Hendrik Quarles van Ufford, wonende te 2993 BE Barendrecht (Nederland), Voordijk 463, met paspoortnummer NYRJ1 DKD8, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap, functie tot dewelke hij voor het laatst werd benoemd door de algemene vergadering van de Aandeelhouders van 27 mei 2011 en waarvan een uittreksel bekend werd gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2012 onder het nummer 12085718 en dit met onmiddellijke ingang.

Tenslotte nemen de Aandeelhouders akte van het ontslag van de heer Ronald Jan Koorn, wonende te 2904 LJ Capelle a/d IJssel (Nederland), Stagfok 1, met paspoortnummer NTRCJ7498, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap, functie tot dewelke hij voor het laatst werd benoemd door de algemene vergadering van de Aandeelhouders van 27 mei 2011 en waarvan een uittreksel bekend werd gemaakt in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2012 onder het nummer 12085718 en dit met onmiddellijke ingang.

2. Benoeming van bestuurders

Volgend op voormelde ontslagen beslissen de Aandeelhouders de volgende personen te benoemen in hoedanigheid van bestuurder voor een periode van 3 jaar en dit met onmiddellijke ingang. De mandaten eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2017.

- de heer Remka Goudappel, wonende te 6267 EB Cardier en Keer (Nederland), Kerkstraat 79, met paspoortnummer NYDP04678; en

- de heer Esa Tapani Ranki, wonende te 02940 Espoo (Finland), Kappalaisentie 15 Al, met paspoortnummer PJ5527128.

Overeenkomstig art. 27 van de statuten wordt de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee' bestuurders samen handelend, zonder voorlegging van een voorafgaande volmacht, of binnen de grenzen van het dagelijks bestuur door de persoon belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap. Tenslotte wordt' de Vennootschap eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun mandaat.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









*1311990





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van voormelde besluiten leggen de Aandeelhouders het aantal bestuurders van de Vennootschap vast op 2, met name:

1. De heer Remko Goudappel; en

2. De heer Esa Tapani Ranki.

3. Volmachten

De Aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Olivier Van Raemdonck en Elke Janssens van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, erk met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, aire documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Olivier van Raemdonck

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013
ÿþd., Mod Wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudet aan het Belgisch

5taatsbiar

Neergelegd ter griffie van de Rechikank van Koophandel te Antwerpen, op

.1 0 JULI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

l

1111)11111111111)111111111111111111111111111)11111

*13112358*

Ondernemingsnr: 0464.298.121

Benaming

(voluit) : KEMIRA CHEMICALS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag gedelegeerd bestuurder - ontslag en benoeming algemeen directeur

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur, d.d. 3 juli 2013:

1. Ontslag en benoeming van gedelegeerd bestuurder

De voorzitter zet uiteen dat de aandeelhouders van de Vennootschap middels de aanname van unanieme schriftelijke besluiten d.d. 28 juni 2013, overeenkomstig art. 536 W.Venn, het ontslag van Jonkheer Hendrik Quarles van Ufford, wonende te 2993 BE Barendrecht (Nederland), Voordijk 463, niet paspoortnummer NYRJ1 DKD8, als bestuurder van de Vennootschap hebben goedgekeurd met onmiddellijke ingang.

In navolging van deze beslissing legt Jonkheer Hendrik Quarles van Ufford tevens met onmiddellijke ingang zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap neer, functie tot dewelke hij voor het laatst werd benoemd bij beslissing van de raad van bestuur van de Vennootschap van 27 mei 2011 en waarvan een uittreksel bekend werd gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2012 onder het nummer 12085718.

2. Ontslag algemeen directeur

De raad van bestuur neemt vervolgens akte van het ontslag van de heer Wilhelmus Bartholomeus Koomhof, wonende te 2985 CL Ridderkerk (Nederland), Klooslaan 14, met paspoortnummer NY35R9HF5, als algemeen directeur belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap, functie waartoe hij werd benoemd bij beslissing van de raad van bestuur van de Vennootschap op 27 mei 2011 en waarvan een uittreksel bekend werd gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2012 onder het nummer 12085718.

Alle bevoegdheden die werden verleend aan de heer Wilhelmus Bartholomeus Koornhof, in zijn hoedanigheid van algemeen directeur, worden ingetrokken vanaf heden.

in navolging van deze beslissing, besluit de raad van bestuur met onmiddellijke ingang om de heer Ronald Jan Koorn, wonende te 2904 LJ Capelle a/d Ijssel (Nederland), Stagfok 1, met paspoortnummer NTRCJ7498, te belasten met het dagelijks bestuur van de Vennootschap en aldus te benoemen in de hoedanigheid van algemeen directeur van de Vennootschap.

De algemeen directeur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

Wanneer meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur of wanneer er maar één persoon is belast met het dagelijks bestuur, wordt de Vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één van de personen belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van voorafgaand besluit van welk orgaan van de Vennootschap ook moeten leveren.

3.Intrekking bijzondere volmacht

Bij beslissing van de raad van bestuur van 27 mei 2011 werd een bijzondere volmaoht toegekend aan de heer

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mark Bogaerts, wonende te Wommelgem (België) met rijksregisternummer 65.06.05-303.81, teneinde de Vennootschap te vertegenwoordigen tot een bedrag van maximaal EUR 250.000.

Deze volmacht omvatte de volgende opgesomde bevoegdheden: Het ondertekenen van verkoopovereenkomsten voor het segment M&I conform de eisen en richtlijnen zoals door Kemira Oyi gesteld.

De raad van bestuur beslist heden met eenparigheid van de stemmen om voormelde volmacht met onmiddellijke ingang in te trekken.

4. Volmacht

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van de stemmen om volmacht te geven aan Olivier Van Raemdonck en Elke Janssens van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk afzonderlijk handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Olivier van Raemdonck

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illlmnnumi~u~m~ui~iu~u1i

*131077 1*

ïieergelegd ter d,ii'fie von do Rethtbank veta Koophandel le Antwerpen, op

Griffie JUU 1413





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0464.298.121

Benaming

(voluit) : KEMIRA CHEMICALS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging mandaat commissaris en benoeming commissaris

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders ter vervanging van de algemene vergadering van aandeelhouders, d.d. 3 oktober 2012:

1. Beëindiging mandaat van de commissaris, burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1130 Haren (Brussel), Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Brecx bedrijfsrevisor, bij onderlinge overeenkomst.

2, Benoeming voor een hernieuwbare periode van drie jaar van de commissaris Deloitte, Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Jurgen Kesselaers. Het ereloon bedraagt 5.000 EUR (excl. BTW en onkosten) en wordt jaarlijks aangepast aan de index der consumptieprijzen.

3, Machtiging aan ieder van de bestuurders, en/of aan Meester Elke Janssens of Carl-Philip de Villegas of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het neerleggen van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2011 en het jaarverslag en het verslag van de commissaris die daarop betrekking hebben, bij de Nationale Bank van België, en het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie.



Olivier van Raemdonck Lasthebber





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

23/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.09.2012, NGL 16.11.2012 12641-0230-035
14/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.12.2011, NGL 07.09.2012 12560-0050-035
08/05/2012
ÿþ I.Sod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~cor~~~~~~ r ~A" r~ 2 5 APR, 2~12

fd~~~~¢~ +,-..t;t~~~ ~~ ~

~ s,~~s ~ ~ ~ ~ ~

~s ~ k

`~ ~~ ~~7rgp~.'iJ~, ~ ~~

Griffie

Voor

behoud

aan hc

Bolgis+

Staatsb







*iaoes~ie*





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0464.298.121

Benaming

(voluit) : KEM1RA CHEM1CALS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging en (her)benoeming van bestuurders - Ontslag van bestuurders - Bevestiging en benoeming van commissaris - Benoeming van de gedelegeerd bestuurder - Benoeming van de algemeen directeur - Verlenen van een bijzondere volmacht

1. Uittreksel uit de notulen van de beraadslagingen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 27 mei 2011:

1. Bevestiging en (her)benoeming van bestuurders

De algemene vergadering bevestigt de (her)benoeming van de volgende bestuurders voor een periode van vijf jaar, zoals besloten door de algemene vergadering van aandeelhouders van 31 maart 2006:

- de heer Denis Wubbo Wilhelm Stirler, wonende te 1082 HW Amsterdam (Nederland), Nijenroedeweg 606, met paspoortnummer NJ9087626;

- de heer Stig Henning Bache, wonende te 1639 GA MLE Fredrikstad (Noorwegen), Spinnellveien 30, met paspoortnummer 28134202;

- de heer Ronald Jan Koom, wonende te 2904 LJ Capelle a/d IJssel (Nederland), Stagfok 1, met paspoortnurnmer NTRCJ7498;

- de heer Peter zum Hebei, wonende te 63755 Alzenau (Duitsland), Dahlienweg 8b, met paspoortnummer CGFVMVJ93.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen, volgende personen te herbenoemen in de hoedanigheid van bestuurder voor een periode van zes jaar. De mandaten zullen onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2017:

- de heer Ronald Jan Koom, wonende te 2904 LJ Capelle a/d IJssel (Nederland), Stagfok 1, met paspoortnummer NTRCJ7498;

- de heer Peter zum Hebel, wonende te 63755 Alzenau (Duitsland), Dahlienweg 8b, met paspoortnummer CGFVMVJ93.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen, Jonkheer Hendrik Quarles van Ufford, wonende te 2993 BE Barendrecht (Nederland), Voordijk 463, met paspoortnummer NYRJIDKD8, te benoemen in de hoedanigheid van bestuurder voor een periode van zes jaar. Zijn mandaat zal onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2017.

Hun mandaat is onbezoldigd.

2. Ontslag van bestuurders

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Denis Wubbo Wilhelm Stirler in hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang vanaf 14 januari 2011. Een kopie van zijn ontslagbrief wordt aangehecht als Bijlage 1. Alle bevoegdheden die verleend werden aan de heer Denis Wubbo Wilhelm Stirier, in hoedanigheid van bestuurder, worden ingetrokken vanaf 14januari 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Stig Henning Bache in hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang vanaf 1 oktober 2008.

3. Bevestiging en benoeming van commissaris

De algemene vergadering bevestigt de benoeming van Klynveld Peat Marwick Goerdeler - Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0419.122.548, met als vertegenwoordiger de heer Dirk Brecx en mevrouw Alexis Palm, in hoedanigheid van commissaris van de Vennootschap voor een periode van drie jaar, zoals besloten door de algemene vergadering van aandeelhouders van 27 maart 2008.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen, Klynveld Peat Marwick Goerdeler - Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0419.122.548, met als vertegenwoordiger de heer Dirk Brecx en mevrouw Alexis Palm, te herbenoemen in hoedanigheid van commissaris van de Vennootschap voor een periode van drie jaar.

4. Bevoegdheidsdelegatie

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van de stemmen, om volmacht te geven aan Elke Janssens, Carl-Philip de Villegas en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, evenals aan de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid VZW en aan het ondememingsioket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 500, teneinde aile noodzakelijke of nuttige fon-naliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Il. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 27 mei 2011:

2. Benoeming van de gedelegeerd bestuurder

De raad van bestuur besluit unaniem om Jonkheer Hendrik Quartes van Ufford, wonende te 2993 BE Barendrecht (Nederland), Voordijk 463, met paspoortnummer NYRJIDKD8, bestuurder van de Vennootschap, het dagelijks bestuur van de Vennootschap toe te kennen en aldus te benoemen in de hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

De gedelegeerd bestuurder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

Wanneer meer personen zijn belast met het dagelijks bestuur of wanneer er maar één persoon is belast met het dagelijks bestuur, wordt de Vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één van de personen belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

3. Benoeming van de algemene directeur

De raad van bestuur besluit unaniem om de heer Wilhelmus Bartholomeus Koornhof, wonende te 2985 CL Ridderkerk (Nederland), Klooslaan 14, met paspoortnummer NY35R9HF5, het dagelijks bestuur van de Vennootschap toe te kennen en aldus te benoemen in de hoedanigheid van algemene directeur van de Vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

De algemene directeur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

Wanneer meer personen zijn belast met het dagelijks bestuur of wanneer er maar één persoon is belast met het dagelijks bestuur, wordt de Vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één van de personen belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

" ' b,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4. Verlenen van een bijzondere volmacht

De raad van bestuur besluit unaniem om aan de heer Mark Bogaerts, wonende te Wommelgem (België), met rijksregisternvmmer 65.06.05-303.81, een bijzondere volmacht te verlenen tot vertegenwoordiging van de Vennootschap ten bedrage van maximaal 250.000 EUR. Deze bijzondere volmacht omvat de volgende opgesomde bevoegdheden: Het ondertekenen van verkoopovereenkomsten voor het segment M&I conform de eisen en richtlijnen zoals door Kemira Oyj gesteld.

5. Volmacht

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van de stemriten om volmacht te geven aan elke bestuurder, ieder woonplaats kiezende te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124, alsook aan Meester Elke Janssens, Meester Carl-Philip de Villegas en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutllh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, ieder individueel handelend, teneinde aire noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.09.2010, NGL 31.12.2010 10652-0460-034
23/03/2015
ÿþi

a

Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsblat

Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II IIII VIII IIIII I IN II

*15043127*

Ondernemingsnr : 0464.298.121

Benaming

(voluit) : KEMIRA CHEMICALS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging samenstelling raad van bestuur - Bevestiging benoeming algemeen directeur

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 17 februari 2015: 1 .Bevestiging samenstelling raad van bestuur

De algemene vergadering van aandeelhouders van 10 juli 2014 heeft volgende personen benoemd in

hoedanigheid van bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit met onmiddellijke ingang, De mandaten

eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2020.

- De heer Willem Waelput, wonende te Heidedreef 38, 2970 Schilde; en

- De heer Jeroen van Woerden, wonende te Naaldakker 23, 5094 HC Lage Mierde (Nederland).

Een uittreksel uit deze besluiten van de algemene vergadering is gepubliceerd in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad van 22 juli 2014, onder nummer 14140936,

Naar aanleiding van voormelde besluiten van de algemene vergadering is het aantal bestuurders van de

Vennootschap vastgelegd op 2, met name:

- De heer Willem Waelput; en

- De heer Jeroen van Woerden.

Overeenkomstig de statuten wordt de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door een alleen optredend bestuurder, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren.

De raad van bestuur bevestigt voor zoveel als nodig de voorgaande samenstelling van de raad van bestuur, evenals de voorgaande vertegenwoordigingsclausule en verklaart dat sindsdien geen wijzingen hebben plaatsgevonden, waardoor deze actueel en van kracht zijn.

2, Bevestiging benoeming algemeen directeur

De raad van bestuur van 3 juli 2013 heeft de heer Ronald Jan Koorn, wonende te Stagfok 1, 2904 LJ Capelle a/d IJssel (Nederland) belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap en aldus benoemd in de hoedanigheid van algemeen directeur van de Vennootschap.

Een uittreksel uit de notulen van deze raad van bestuur is gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 19 juli 2013, onder nummer 131 12358.

Naar aanleiding van voormelde besluiten van de raad van bestuur werd het aantal algemeen directeurs van

de Vennootschap vastgelegd op 1, met name:

- De heer Ronald Jan Koom.

Wanneer een persoon belast is met het dagelijks bestuur, wordt de Vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door de persoon belast met het dagelijks bestuur, die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 1 MAART 2015

afdeling Aiitiffigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de Vennootschap moet leveren.

De raad van bestuur bevestigt voor zoveel ais nodig de voorgaande benoeming van de algemeen directeur, evenals de voorgaande vertegenwoordigingsclausule en verklaart dat sindsdien geen wijzingen hebben plaatsgevonden, waardoor deze actueel en van kracht zijn.

3. Volmacht

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van de stemmen om volmacht te geven aan meester Olivier Van Raemdonck, meester Elke Janssens, alsook iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk afzonderlijk handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Olivier Van Raemdonck

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

! -

.

c1r07.- . x

eF

Vor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

23/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.11.2009, NGL 15.04.2010 10093-0241-032
18/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.07.2008, NGL 11.09.2008 08716-0315-031
20/03/2008 : NI087746
24/12/2007 : NI087746
28/09/2007 : NI087746
27/08/2007 : NI087746
02/06/2005 : NI087746
03/05/2005 : NI087746
23/03/2005 : NI087746
11/03/2005 : NI087746
07/07/2004 : NI087746
10/07/2003 : NI087746
06/06/2003 : NI087746
19/07/2002 : NI087746
15/06/2002 : NI087746
03/05/2001 : NI087746
03/05/2001 : NI087746
10/05/2000 : NI087746
31/03/2000 : NI087746
17/10/1998 : NI87746
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2016, NGL 14.06.2016 16184-0296-035

Coordonnées
KEMIRA CHEMICALS

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 124 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande