KEMPISCH FINANCIEEL ADVIESKANTOOR, AFGEKORT : K.F.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEMPISCH FINANCIEEL ADVIESKANTOOR, AFGEKORT : K.F.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.562.084

Publication

12/11/2013
ÿþOndernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

n kopie

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beke na neerlegging ter griffie van dtE R G E LEG D

GR1FF#1 RECHTBANK VAN

Voor-

behouden aan het Belgisch ~.

Staatsblad

Illtn113113

Griffie

3 0 OKT. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

a ~4~ . ra. ©84

Benaming (voluit) : Kempisch Financieel Advieskantoor

(verkort) : K.E.A.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Passtraat 6 A

2470 Retie

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 29 oktober 2013 dat tussen:

1. De heer Berrens Koenraad Karel Isabella, geboren te Turnhout op 11 januari 1962, (rijksregisternummer 62.01.11-237.63), wonende te 2470 Retie, Nieuwstraat 27,

2. De heer Van de Mierop Youri Jan Maria, geboren te Turnhout op 3 mei 1968, (rijksregisternummer 68.05.03-315.88), wonende te 2470 Retie, Geenend 49.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "Kempisch Financieel Advieskantoor", in het kort "K.F.A,"

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2470 Retie, Passtraat 6 A.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

1.. Activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van een in België gevestigde kredietinstelling en erkend door de Belgische toezichtinstanties.

2. Activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de Belgische wetgeving betreffende verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen;

Daartoe mag de vennootschap in België, in de meest ruime zin, alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken, met uitzondering van het nemen van deelnemingen in andere vennootschappen die een activiteit van kredietinstelling of financiële instelling uitoefenen. Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Fintro. Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekiaar. Het boekjaar begint op 1 janurai en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 ' december 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,.

r

Voor-

behouden aam het Belgisch Staatsblad

V

mod 11.1

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel

van de vennootschap op 1 juni om negen uur 's morgens.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten

bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat,

Voor de eerste maal kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte,

2 Werking van het bestuur.

Elke zaakvoerder, ook al zijn er meerdere in functie, treft besluiten naar eigen inzicht.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. ln voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger,

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Benoemingen.

Het aantal zaakvoerders werd bepaald op 2 en tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd voor onbepaalde duur:

- "Berrens-Van Hees", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Passtraat 6 A, ondernemingsnummer 0460.757.027 RPR Turnhout, wiens bestuursorgaan de heer Berrens Koenraad, voormeld, heeft benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder.

"Youri Van De Mierop", gewone commanditaire vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Geenend 49, ondernemingsnummer 0540.861.904 RPR Turnhout; wiens bestuursorgaan de heer Van de Mierop Youri, voormeld, heeft benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder.

De aldus benoemde zaakvoerders, evenals de vaste vertegenwoordigers, hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KEMPISCH FINANCIEEL ADVIESKANTOOR, AFGEKORT …

Adresse
PASSTRAAT 6A 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande