KERMIS COMITE

Association sans but lucratif


Dénomination : KERMIS COMITE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 555.815.146

Publication

10/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Art.2.3 Er zijn twee categorieën van leden , effectieve leden die stemrecht hebben op de algemene vergadering en toetredende leden ( zei die meehelpen , op vrijwillige basis , aan het verwezenlijken van het doel). Zij hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

Art.2.4 Uittreding: Het lidmaatschap van de vereniging neemt een einde hetzij bij overlijden van het lid, hetzij door ontslag, hetzij door uitsluiting. Wanneer een lid zijn bijdrage niet betaalt, wordt deze handeling gelijkgesteld met ontslag van het betrokken lid.

Art.2.5 Uitgetreden of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen recht op het vermogen van de vereniging.

Art.2.6 De jaarlijkse bijdrage voor het lidmaatschap wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur, met een max van 500 euro.

Art.2.6 In geen geval zijn de leden persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL III: Raad van Bestuur

Art.3.1 De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste twee en maximum zes leden. De bestuurders worden gekozen door de algemene vergadering.

Art.3.2 De bestuurders oefenen hun mandaat gratis uit, hetzij anders beslist door de algemene vergadering. Art.3.3 Bestuurders worden verkozen voor een termijn van 6 jaar en zijn steeds herkiesbaar. mits een twee derde meerderheid op de algemene vergadering.Elke bestuurder aangeduid om te voorzien in een tijdens het mandaat opengevallen plaats, zal het mandaat van zijn voorganger voleindigen.

Art.3.4 Beslissingen van de raad van bestuur kunnen worden genomen bij gewone meerderheid. Om geldig te kunnen beslissen dient de helft van de beheerders aanwezig te zijn. Van de vergadering van de raad van bestuur wordt telkens een verslag gemaakt dat de eerstvolgende vergadering goedgekeurd en getekend wordt. Art.3.5 Elk jaar geeft de raad van bestuur aan de algemene vergadering rekenschap over zijn beleid.

Art.3.6 Op 31 december van ieder jaar wordt het dienstjaar gesloten en worden de rekeningen opgemaakt. De rekeningen van het voorbije jaar en de begroting van het komende jaar worden ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

TITEL IV: Bevoegdheden

Art.4.1 De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.De raad van bestuur is aldus bevoegd voor alle roerende en onroerende rechtshandelingen.Tegenover derden volstaat, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd is, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Het bestaan van de ter zake genomen beslissing dient opgenomen te worden in de notulen van de vergadering van de raad van bestuur. Art.4.2 De Raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan een gevolmachtigde derde.

Art.4.3 De stukken van het dagelijkse bestuur en de ontlasting aan de Post, wordt geldig getekend door de voorzitter of secretaris, of door een daartoe aangetekend bestuurder, of door een gevolmachtigde derde. Art.4.4 Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene vergadering , worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

TITEL V: Algemene vergadering

Art.5.1 De algemene vergadering is bevoegd voor:- Het wijzigen van de statuten.- De benoeming en afzetting van bestuurders en commissaris alsook het bepalen van hun eventuele bezoldiging.- De kwijting aan de bestuurders en commissaris- De goedkeuring van de begroting en de rekeningen- De ontbinding van de vereniging- De uitsluiting van een lid- Alle aangelegenheden die niet door de statuten zijn toegewezen aan de raad van bestuur. Art.5.2 Elk jaar wordt tenminste één algemene vergadering gehouden in de loop van de maand mei.

Art.5.3 Op ieder ander ogenblik kan er een algemene vergadering worden samengeroepen, indien minstens één vijfde van het aantal leden hierom verzoekt.

Art.5.4 De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur. Alle leden moeten ten minste acht dagen voor de vergadering hiervan schriftelijk ingelicht worden.Naast datum, locatie en aanvangsuur omvat de uitnodiging tevens een dagorde.

Art.5.5 De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen onder de aanwezige leden. Bij wijziging van de statuten en uitsluiting van een lid is een twee derde meerderheid van de aanwezige leden nodig. Voor een beslissing omtrent doelwijziging of ontbinding van de vennootschap volstaat een vier vijfde meerderheid.De leden kunnen zich laten vertegenwoordigen door een ander lid. Art.5.6 Beslissingen kunnen alleen genomen worden over punten die op de dagorde vermeld staan.

Art.5.7 Bij ontbinding bepaalt de algemene vergadering, na afbetaling van de schulden, de bestemming der goederen. De goederen kunnen uitsluitend overgemaakt worden aan een organisatie met een gelijke doelstelling.

SLOT EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Zijn benoemd tot lid van de raad van bestuur:

a. als voorzitter: Van Espen Kris wonende Pandhoevestraat 29 , 3128 Baal, geboren te Leuven op 03/06/1966,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

beroep onderhoudstechniekerb. als secretaris/penningmeester: Van Craen Albert wonende Kleine Steenweg 149A bus 1, 2221 Heist-op-den-Berg , geboren te Heist-op-den-Berg 07/12/1957, beroep zelfstandige

2. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in de maand mei 2015. 3. Alle handelingen met ingang van 1 april 2014 worden geacht te zijn gesteld in naam van de vwz.4. De raad van bestuur wordt ermee belast om een uittreksel van bovenvermelde besluiten neer te leggen bij de griffie van de rechtbank van eerste aanleg.

Opgemaakt te Heist-op-den-Berg 1 juli 2014

Van Espen Kris Van Craen Albert Van Craen Nils Oprichtend lid Oprichtend lid Oprichtend lidVoorzitter Penningmeester en secretaris

Coordonnées
KERMIS COMITE

Adresse
KLEINE STEENWEG 149A, BUS 1 2221 BOOISCHOT

Code postal : 2221
Localité : Booischot
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande