KERREMANS-DE RYCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KERREMANS-DE RYCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.559.154

Publication

17/10/2012
ÿþOndernemingsnr : BE0817.559.154

Benaming (voluit) 1 KERREMANS - DE RYCK

(verkort);

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vrijheid 226

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte ;FUSIEBESLUIT BIJ GERUISLOZE FUSIE

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op vierentwintig september, tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Turnhout Registratie, op drie oktober daarna, deel 692, blad 57, vak 11,e Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a. Inspecteur wn, getekend, J. VAN DEN BROECK, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van KERREMANS  DE RYCK, beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 226,: ondernemingsnummer 0817.559.154 rechtspersonenregister Turnhout.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

111/ lezing en bespreking van de fusievoorstellen die werden opgesteld op 12 juni 2012 door de zaakvoerders! van de over te nemen respectievelijk de ovememende vennootschap, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; deze fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te; Turnhout op 4 juli 2012 respectievelijk op 20 juli 2012, en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij? ee het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2012 onder nummer 12124043 respectievelijk van 31 juli 2012 onder nummer 12135070,

e 2f Goedkeuring van de fusievoorstellen zoals deze werden opgemaakt op 12 juni 2012 door de zaakvoerders van de over te nemen respectievelijk de overnemende vennootschap, en die werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout zoals hiervoor vermeld.

ledere vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "VERSMISSEN, JANSSENS & PARTNERS", bij wijze van fusie de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KERREMANS -- DE RYCK" overneemt overeenkomstig artikel 676, 1° Wetboek vennootschappen,

9. Verrichting

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap zonder uitzondering noch: voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, en wordt de over te nemen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2, Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 juni 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen bestuursorganen

ee Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden zaakvoerders van de fuserende,

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  onder algemene voorwaarden van de overgang

Iedere vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de over te nemen vennootschap goed. De overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap naar de overnemende, vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voorstel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de over te nemen', vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat ook aile lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de over te nemen vennootschap heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NCC3-iu LEt.~tl GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 8 OKT. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grime De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen' werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en verplichtingen die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de over te nemen vennootschap.

Het archief van de over te nemen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard. De schuldvorderingen in voordeel van de over te nemen vennootschap en deze bestaande ten laste van de over te nemen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de over te nemen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de over te nemen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden,

6, Boekhoudkundige verwerking

Iedere vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de over te nemen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3/ Ontbinding zonder vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KERREMANS  DE RYCK".

4. Machtiging aan de zaakvoerders van de ovememende vennootschap voor de uitvoering van de besluiten over de punten van de agenda,

5. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VAN GESTEL ACCOUNTANCY & TAX, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2330 Merksplas, Wijntuinstraat 32, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de B.T.W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en aile andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICROEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

, behouden aan het Belgisch Staatsblad

13/07/2012
ÿþMod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

uhlu IIIII I aoa3 III III IVI " II

bel;

aë'

Be Sta

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grif fie-vt ,' s E L E G D

AN

KOOPHANDEL pUe1 gNiHOUT

ier

Griffie

Ondernemingsnr : 0817.559.154

Benaming

(voluit) : Kerremans - De Ryck BVBA

(verkort} :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vrijheid 226/2320 Hoogstraten

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen hebben op 14 juni 2012 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn, voor te leggen aan de buitengewone vergadering, dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 W. Venn.

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het W.Venn.

De overnemende vennootschap Versmissen, Janssens & Partners BVBA, met maatschappelijke zetel Gravin Elisabethlaan 7, 2320 Hoogstraten, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder ondernemingsnummer 0427.924.606.

De over te nemen vennootschap Kerremans -- De Ryck BVBA, Vrijheid 226, 2320 Hoogstraten, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder ondememingsnummer 0817.559.154.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de buitengewone algemene vergaderingen.

1,1 Identificatie van de overnemende vennootschap Versmissen, Janssens & Partners BVBA

De vennootschap werd opgericht onder de naam "Zakenkantoor Versmissen" bij akte verleden voor notaris Jozef Dupont te Rijkevorsel op 8 januari 1985, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 februari 1985 onder nummer 850202-145.

De statuten werden gewijzigd bij buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Jozef Dt_ipontl te Rijkevorsel op 3 juni 1988, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1988 onder. nummer 880701-82.

De naam werd gewijzigd in de huidige en de statuten werden gewijzigd bij buiten-,gewone algemene vergadering gehouden voor notaris Jozef Dupont te Rijkevorsel op 9 maart 1990, bekendgemaakt in de Bijlagen. tot het Belgisch Staatsblad van 7 april 1990 onder nummer 900407-306.

Het kapitaal werd omgezet in euro en de statuten werden gewijzigd bij buiten-+gewone algemene vergadering gehouden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op 16 maart 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 april 2006 onder nummer 06062050,

De maatschappelijke benaming en nieuwe zaakvoerders werden benoemd bij akte voor notaris Michoel op 16 januari 2012, neergelegd ter griffie op 10 februari 2012.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gravin Elisabethlaan 7, 2320 Hoogstraten.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 ¬ ). Het is verdeeld in honderd vijftig gelijke aandelen zonder

nominale waarde,

Doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel: het besturen van een spaarkas, het uitoefenen van het ambt van verzekeringsmakelaar; het houden van een studie-, organisatie- en raadge-wend bureau inzake financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden, evenals de tussenpersoon zijn in deze handel.

f,3e vennootschap heeft eveneens tot doel hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming in België of in het buitenland, alle onroerende en hiermede betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven, ruilen, vervreemden, besturen, huren, verhuren, onderverhuren, later bouwen en verbouwen, in optie nemen en te geven, de promotie en het makelen, het verkavelen, uitbaten en ir waarde brengen van alle eigendommen en gronden.

In algemene zin zal de vennootschap alle handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

15e vennootschap mag tevens deelnemen door inbreng, samensmelting, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig is.

Bestuur

Versmissen Paul, Dokter Versmissenstraat 15, 2320 Hoogstraten

Janssens Paul, Edelhoek 7, 2310 Rijkevorsel

Guido Van Herck Consultancy BVBA, Prinsenpad 108, 2310 Rijkevorsel, met als vaste vertegenwoordiger Van Herck Guido.

Kerremans Beheer BVBA, Raaftuinweg 38, 2380 Ravels, met ais vaste vertegenwoordiger Kerremans Philip.

De Ryck Beheer BVBA, de Robianostraat 12, 2150 Borsbeek, met als vaste vertegenwoordiger De Ryck Bart.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder ondernemingsnummer 0427,924.606.

Aandeelhouders

Versmissen Paul  Janssens Paul, houder van 1 aandeel

Guido Van Herck Consultancy BVBA, Prinsenpad 108, 2310 Rijkevorsel, houder van 49 aandelen,

Kerremans Beheer BVBA, Raaftuinweg 38, 2380 Ravels, houder van 49 aandelen.

De Ryck Beheer BVBA, de Robianostraat 12, 2150 Borsbeek, houder van 49 aandelen,

De Ryck Bart  Kerremans Philip, houder van 1 aandeel.

Van Herck Guido, houder van 1 aandeel.

1,21dentificatie van de overgenomen vennootschap Kerremans  De Ryck BVBA

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor Notaris ROMMENS Paul te Meer op 29 juli 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 augustus 2009 cnder nummer 09117049. Het doel van de vennootschap werd gewijzigd bij akte voor Notaris Rommens te meer op 17 juni 2010, neergelegd ter griffie op 21 juni 2010. Op 8 december 2010 werd een bijkomend zaakvoerder benoemd, neergelegd ter griffie op 09 december 2012.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 226,

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd

euro één cent (18.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

- in naam en voor rekening van Centea verrichtingen uit te voeren die behoren tot haar normaal financieel

bedrijf.

- alle consultancy- en managementactiviteiten, zowel in eigen naam als voor andere ondernemingen in het

binnenland en buitenland, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord,

- professioneel advies voor particulieren, zelfstandigen en vennootschappen,

- overname van handelsfondsen.

- verzekeringsbemiddeling.

- expertises in schadegevallen.

het verhuren van safes,

- de aan- en verkoop van computermateriaal, creatie van software, marketingadvies, ontwerpen van

publiciteit, aankoop en verhuur van bureelmateriaal, personeelsselectie en vorming.

- het aangaan van een mandaatcontract en/of handelsagentuurcontract met een financiële instelling en/of

verzekeringsmaatschappij,

- de exploitatie van administratieve kantoren.

- het verrichten van alle administratieve werkzaamheden alsmede het verlenen van adviezen in de meest

ruime zin.

- de aankoop en verhuur van onroerende goederen.

En met alles wat daar in de ruimste zin toebehoort of dienstig kan zijn, het geheel zowel in binnen- als in

buitenland.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen of

vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van

haar

onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te

vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die een

rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren".

Bestuur

Kerremans Philip, Raaftuinweg 38, 2380 Ravels.

De Ryck Bart, de Robianostraat 12, 2150 Borsbeek.

Aandeelhouders

Versmissen, Janssens & Partners BVBA, Gravin Elisabethlaan 7, 2320 Hoogstraten, houder van 100

aandelen.

x Voorbehouders

ad-1 het ' Belgisch

Staatsblad

,i

4 ç .

.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.3Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de ovememende vennootschap vanaf 01.06.2012.

1.4Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordleen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd, Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet hieromtrent geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

1.5Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap,

' noch aan de zaakvoerders van de ovememende vennootschap.

1.60nroerende goederen

Het maatschappelijk vermogen van de overgenomen vennootschap bevat geen onroerende goederen.

1.7Vermogen overgenomen vennootschap

Hier in bijlage wordt een staat van actief en passief van de vennootschap bijgevoegd.

1.8Statutenwijziging overnemende vennootschap

" In het geval de fusie verwezenlijkt wordt, dienen aan de statuten van de ovememende vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden.

1.9Kosten verrichting

De kosten van de fusieverrichting vallen ten laste van de overgenomen vennootschap.

1.10Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit ' voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het W. Venn.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het W. Venn, voorgeschreven wijze. De uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

1.11AIgemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overgenomen vennootschap, ten minste zes weken na publicatie van dit voorstel in het' Belgisch Staatsbiad,

Het college van zaakvoerders zal er alles aan doen wat binnen hun macht ligt dat de datum van deze goedkeuring ,.,. zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 12/06/2012 te Hoogstraten, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van Koophandel van Turnhout overeenkomstig artikel 719 W. Venn,

De overnemende vennootschap,

De Ryck Bart /zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 27.07.2011 11343-0018-011

Coordonnées
KERREMANS-DE RYCK

Adresse
GRAVIN ELISABETHLAAN 7 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande