KERSTENS STEFAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KERSTENS STEFAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.143.275

Publication

28/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

111111RMR111

Ondememingsnr 0878.143.275

Benaming (voluit) : KERSTENS STEFAN

veri

Antwerpen

17 OKT, Mit

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belffisch Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Den Eenenboomstraat 15

2960 Brecht

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 23 september 2014, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoteni van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KERSTENS STEFAN" met zetel te 2960 Brecht, Den Eenenboomstraat 15 gekend onder het ondernemingsnummer 0878.143.275 besloten heeft,

*KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN ZAAKVOERDER & BEPRIJFSREVISOR

Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de zaakvoerder: van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag was gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2014. Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passiefl van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

De alleen-vennoot keurt het verslag van de zaakvoerder goed.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omirent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft de burgerlijke vennootschap onder de, rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aRnsprakelijIdieid Parmentier Guy, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Guy Parmentier, kantoor houdende te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten bevestigen het recht te hebben gehad om op de zetel van de vennootschap van dit verslag kennis te nemen en kosteloos een afschrift van deze stukken te hebben ontvangen en de inhoud ervan wel te kennen.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. De besluiten van dit verslag, waarvan let origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van' Koophandel, luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KERSTENS STEFAN" kan ik verklaren dat:

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoegd in

overeenstemming met de toepasselijke professionele nonnen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door

- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 juni 2014.

" De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 30 juni 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 22.786,28 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 2 september 2014 Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PAl?MENHER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedriffsrevison"

De alleen-vennoot keurt het verslag van de bedrijfsrevisor goed.

BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID.

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris dat aile wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze vennootschap vervuld zijn.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De alleen-vennoot besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KERSTENS STEFAN" bestaat enkel nog voor haar vereffening.

* AANSTE LING VEREFFENAAR

De alleen-vennoot stelt onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel als vereffenaar, zichzelf aan als vereffenaar. Hij bevestigt niet getroffen zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

* MACHTEN VEREFFENAAR

De alleen-vennoot beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar alleen handelend.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

* ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de heer Stefan Kerstens, wonende te 2960 Brecht, Den Eenen Boomstraat 15 als zaakvoerder van de vennootschap.

Hem wordt kwijting gegeven over zijn beleid en de wijze van uitoefening van zijn mandaat.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De alleen-vennoot geeft bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Bolipa, kantoor houdende te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 756, met de bevoegdheid iemand in haar plaats te stellen om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Vennootschapsbelasting en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de ontbonden vennootschap in gel..t stellen met de nodige formaliteiten.

\JERAn14) g VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

7,

' '-ç" ;.`p

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aad het Belgisch Staatsblad

mod 111

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

" Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

" Beschikking aRnstelling vereffenaar

" Verslag van revisor, bestuurders

*Verslag van bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 07.02.2014 14029-0280-014
18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 14.01.2013 13008-0404-013
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.12.2011, NGL 03.01.2012 12002-0172-015
27/02/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



iu





.Eii; -

Rechtbank van koophanger

Antwerpen

17 FEB. 2015 :

afdeling Antwerpen

Gr:~fie ~

a

Ondernemingsnr : 0878143275

Benaming

(voluit) : KERSTENS STEFAN IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Den Eenenboomstraat 15 - 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : GOEDKEURING VERDELINGSPLAN EN SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 13 februari 2015 blijkt het volgende: en werden volgende beslissingen geacteerd:

-het plan tot bevestiging van de verdeling van het gerealiseerd actief, werd billijk en correct bevonden door' de Rechtbank van Koophandel op 3 februari 2015 middels verzoekschrift met nummer 9/14/00809.

- de bijzondere algemene vegadering keurt de rekeningen betreffende de vereffening goed en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan De heer Kerstens Stefan voor zijn mandaat als vereffenaar van de vennootschap;

- de bijzondere algemene vergadering stelt vast dat de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Kerstens Stefan in vereffening, bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf huidige datum d.d. 13 februari 2015.

- zij verleent, bij bijzondere stemming en met éénparigheid van stemmen, kwijting aan de vereffenaar voor,

de uitoefening van zijn mandaat tijdens de vereffening. Het mandaat van de vereffenaar was onbezoldigd.

zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen

bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, bij de Heer Kerstens Stefan wonende te 2960 Brecht,

Den Eenenboomstraat 15 , die zich met de bewaring ervan gelast.

De heer Kerstens Stefan

De Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Ei vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.12.2010, NGL 20.12.2010 10644-0118-016
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.12.2009, NGL 04.01.2010 10005-0310-014
27/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 22.01.2009 09019-0066-014
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 17.12.2007 07835-0102-014

Coordonnées
KERSTENS STEFAN

Adresse
DEN EENENBOOMSTRAAT 15 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande