KERTEZA HOLDING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KERTEZA HOLDING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.159.191

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 24.06.2014 14214-0575-012
24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.02.2015, NGL 17.02.2015 15043-0570-013
04/07/2011
ÿþ14

Vooi behou'

aan h

Belgis Staatst

mod 2.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Y EI@I~~ItlIII~I~IIINI~Vtl

2'$ JUNI 2011

KOOPHANDEL

..e TUeRNHOUT

Ondernemingsnr : O . 1 5'9 . -1

Benaming : KERTEZA HOLDING

(voluit)

1  VGELCGo--

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperk aanspreli kheid

~-

Zetel : Duineneind 16 bus 1 LI/ Ce "1-

S"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout op 17

juni 2011, en welke eerdaags zal geregistreerd worden

BLIJKT DAT :

1. VENNOTEN

De volgende personen een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben

opgericht :

1) De heer CORSTIAANS, Patrick Augustinus Martha, geboren te Turnhout op 29 oktober 1963, echtgenoot van mevrouw JANSSENS, Ingeborg Irma Jos, samenwonende te 2460 Kasterlee (Tielen), Liezendries 15.

2) De heer VAN HAM, Freek Christiaan Johannes, geboren te Reusel (Nederland) op 4 november 1970, van Nederlandse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw VAN RIEMSDIJK Marianne Regina, samenwonende te Nederland, 4854 GR Bavel, Valkenlaar 37.

3) Mevrouw VLIEGENTHART, Anthonia Hendrika, geboren te Zwijndrecht (Nederland) op 4 februari 1958, van Nederlandse nationaliteit, echtgenote van de heer DE VRIES, Leonardus, samenwonende te Nederland, 1188 JP Amstelveen, De Uitvlugt 23.

4) de heer HUBERS, Christianus Peter, ongehuwd, geboren te Breda (Nederland) op 19

il september 1961, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Nederland, 3315 NB Dordrecht, Azobé

114.

2. RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam

ir "Kerteza Holding".

3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee, Duineneind 16 bus 1.

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van management zowel algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch of anderszins; Het adviseren op gebied van management, zowel algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch of anderszins; Het vervullen van mandaten in en voeren van directie over vennootschappen, ongeacht hun aard of doel; Het nemen van participaties in andere ondernemingen, ongeacht hun aard of doel; Het beleggen van gelden in onroerende en roerende goederen en waarden. Het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld; het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven. Het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruimte zin. Dit alles in de meest brede zin van het woord en voor de meest uiteenlopende sectoren in binnen en buitenland. Het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep of erkenning, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

'r

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, zowel roerende als onroerende, verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt vierhonderdduizend euro (ê 400.000,00)

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan vierhonderdduizend euro (E 400.000,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is volledig volgestort in geld.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het

vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

6. DUUR

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

7. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minimaal één lid, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Raad van Bestuur

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad vergadert minstens vier maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen v66r de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als éénieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij consensus.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vóór de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt. De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Bevoegdheden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2_ 4

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

Bevoegdheden tot delegeren

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap in rechte, als eiser of als verweerder, en jegens derden in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend waarvan één de hoedanigheid heeft van gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de gemachtigden van dagelijks bestuur. De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Benoemingen - bezoldigingen

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders vast te stellen op vier en voor die functie te benoemen:

1) de heer Patrick Corstiaans voornoemd;

2) de heer Van Ham voornoemd,

3) mevrouw Vliegenthart voornoemd,

4) de heer Hubers voornoemd.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering.

Raad van Bestuur  gedelegeerd bestuurder

Onder de opschortende voorwaarde van hun effectieve aanstelling hebben de bestuurders beslist te

benoemen:

- Tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur: de heer Patrick Corstiaans

voornoemd.

Dat mandaat zal eveneens onbezoldigd worden uitgeoefend zolang de algemene vergadering er niet

anders over beslist.

8. PLAATS  DAG EN UUR JAARVERGADERING

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste dinsdag van de maand juni om tien uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

9. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid,

onverminderd hetgeen bepaald onder de hoofding "overname van verbintenissen" en zal worden

afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

10. A) WINSTVERDELING

Op de nettowinst van de vennootschap wordt vijf (5) procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan liet Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

B) ONTBINDING  VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Slotafrekening

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

11. COMMISSARIS

De oprichters verklaren dat uit door hen te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap de drempelcriteria opgelegd door de wet niet zal overschrijden voor het eerste boekjaar, en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

12. OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen van de datum van oprichtingsakte onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor zover handelingen worden gesteld na de ondertekening van onderhavige akte doch voor de neerlegging van de oprichtingsakte, worden deze handelingen bij deze bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het stellen van de betrokken handelingen en onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in de wet.

13. VOLMACHT

Bijzondere volmacht - lasthebbers ad hoc

De oprichters stellen aan als bijzondere lasthebbers van de vennootschap met macht ieder

afzonderlijk op te treden:

1) de heer Freek Van Ham voornoemd,

2) de heer Christianus Hubers voornoemd,

Aan wie macht wordt verleend om in naam en voor rekening van de vennootschap:

- op te treden respectievelijk als verkoper en als koper bij een aandelenoverdracht of aanverwante overeenkomsten;

- in dat verband, alle voorwaarden en termijnen bedingen, zekerheden stellen, de prijs ontvangen, kwijting verlenen, verklaringen afleggen;

- alle nodige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de voltooiing van voormelde

aandelenoverdracht. De lasthebbers zullen te dien einde alle documenten mogen ondertekenen en

in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien in deze volmacht niet

uitdrukkelijk voorzien.

Deze volmacht neemt evenwel onmiddellijk na de uitvoering van de aandelenoverdracht en uiterlijk

op 31 december 2011 een einde.

Bijzondere volmacht KBO - BTW

Bij deze wordt als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap aangesteld:

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fidiciaire Maeriën, Ghilain &

Partners" met zetel te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69, BTW BE 0468.717.460 RPR Turnhout, om

op te treden, aan wie de macht wordt verleend tot:

- het nemen van een inschrijving en het nodige te doen voor alle latere wijzigingen aan de

inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

- de registratie als B.T.W.-plichtige en het doorvoeren van alle latere wijzigingen ervan, voor zover

de vennootschap B.T.W.- plichtig is.

het verzorgen van alle contacten met betrekking tot het ondernemingsloket;

- het vervullen van alle overige formaliteiten met betrekking tot de vestiging van de vennootschap

jegens alle andere administraties. De lasthebber zal te dien einde alle formulieren mogen invullen,

alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is,

zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in zijn plaats te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Louis Dierckx

Notaris

Bijgevoegde stukken :

-de expeditie van de akte van oprichting, dd 17 juni 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KERTEZA HOLDING

Adresse
DUINENEIND 16, BUS 1 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande