KETELAARS JAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KETELAARS JAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.193.281

Publication

03/12/2013
ÿþbel'

aa

Be Stag

mod 11.1

l liil erI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeigalegd ter greffe van de Rechtbank

van KOo,0i7o^r7C1Ef P,9 ,,i,' ` ,ryr,t.)y) ~~

.~

~

Griffie 2! ~~Q~~ 2n.p

Ondernemingsnr: 0423193281

Benaming (voluit) : Jan Ketelaars

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Guyotlei 9

2950 Kapellen

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 18 november 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen van de naamloze vennootschap "JAN KETELAARS", met zetel te 2950 Kapellen, Guyotlei 9, met ondernemingsnummer 0423.193.281, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

Eerste be luit  ka  % itaalverho " in a door inbren " in " eld

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in speciën ten belope van negenhonderd zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (967.500,00 EUR) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00, EUR) naar een miljoen negenentwintigduizend vijfhonderd euro (1.029.500,00 EUR). Tweede besluit  inschriivinq-volstorting-vergoeding voor de inbreng Inschriivinci

De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt: ingeschreven in geld door de bestaande aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit, door uitoefening van hun voorkeurrecht, als volgt :

1. door de heer KETELAARS Jan, voornoemd, comparant sub 1., op vierhonderd drieëntachtigduizend zevenhonderdvijftig euro (483.750,00 EUR);

2. door mevrouw VAN AERT Myriam, voornoemd, comparante sub 2., op vierhonderd drieëntachtigduizend zevenhonderdvijftig euro (483.750,00 EUR).

Totaal : negenhonderdzevenenzestigduizend vijfhonderd euro (967.500,00 EUR).

De aandeelhouders verklaren, en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren, dat de gelden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel, afkomstig zijn van de uitkering van dividenden dewelke, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoegd bij de Programmawet van 28 juni 2013, van het verlaagd tarief van tien procent (10 Olo) roerende voorheffing; hebben kunnen genieten.

Volstorting

Comparanten verklaren dat de inschrijvingen in geld volledig werden volgestort, zodat: het bedrag van negenhonderd zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (967.500,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap op een geblokkeerde rekening nummer bij; de Bank J. Van Breda zoals blijkt uit het attest afgegeven door voornoemde instelling op; 13 november 2013, dat mij overhandigd werd.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden: overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Vergoeding voor de inbreng

Aangezien de inschrijving op het kapitaal gebeurt door de bestaande aandeelhouders in: verhouding tot hun aandelenbezit, beslist de vergadering als vergoeding voor deze

inb eng_g ult_te_geme ,__zoda de,f açtiew _a~-de_v~ de_ bestaa0 e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

\./~~ ~ I~ ,. I

Q.

1318

III

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aandelen verhoogt....__...._..._ .-- " --- _-- . --- - - - .. _ _.. _ .

Derde . esluit  aan ' assin artikel vi'f statuten

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen negenentwintigduizend vijfhonderd euro (1.029.500,00 EUR) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde."

Vierde besluit- Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen coördinatie statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen ais volgt:

- artikel vijf zal voortaan luiden zoals bepaald in het derde besluit;

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en verleent haar alle machten voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vijfde besluit  Machtiging raad van bestuur

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zesde besluit  Volmacht KBO  administratieve formaliteiten

De vergadering verleent tevens, voor zoveel ais nodig, bijzondere volmacht aan de heer Hoefnagels Louis, Borrewaterstraat 8, 2170 Antwerpen-Merksem, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

Zevende besluit  herbenoeming bestuurders

De vergadering beslist over te gaan tot de herbenoeming van de bestuurders voor een nieuwe termijn van zes jaar om te eindigen na de jaarvergadering gehouden in het jaar tweeduizend negentien.

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist te herbenoemen tot bestuurders voor een duurtijd van zes jaar:

1. De heer KETELAARS Jan Jozef Maria, geboren te Brasschaat op 30 mei 1960, identiteitskaartnummer 591-4526672-75, rijksregisternummer 60.05.30-007.97, wonende te 2950 Kapellen, Guyotlei 9.

2. Mevrouw vAN AERT Myriam Josephus Catharina, geboren te Kalmthout op 13 augustus 1961, identiteitskaartnummer 591-2796795-96, rijksregisternummer 61.08.13-130.41, wonende te 2950 Kapellen, Guyotlei 9.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K-Invest", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Guyotlei 9, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0428.169.579 met als vaste vertegenwoordiger Ketelaars Jan, voornoemd.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer KETELAARS Jan, voornoemd, benoemd ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 19 december 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 januari 2012 onder nummer 12015689.

Kennisgeving notaris

Ondergetekende notaris heeft de raad van bestuur gewezen op de voorwaarden waaraan overeenkomstig het nieuw artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 cumulatief moet voldaan zijn om te kunnen genieten van het tarief van tien procent (10 %) roerende voorheffing op de liquidatiebonus in plaats van het vanaf 01 oktober 2014 toepasselijk zijnde tarief van vijfentwintig procent (25 %), te weten

1) Het moet een uitkering van dividenden betreffen die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn

goedgekeurd door de Algemene Vergadering. _____ _________ _____ ___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behoHden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

2) Het ingevolge voormelde uitkering ontvangen nettobedrag dient onmiddellijk te worden opgenomen in het kapitaal. Het gedeelte van de bedragen die ingevolge de uitkering niet worden opgenomen in het kapitaal, zijn onderhevig aan het tarief van vijfentwintig procent (25 %) roerende voorheffing.

3) De bedoelde kapitaalverhoging moet plaatsvinden tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit vóór 01 oktober 2014.

4) Het aldus verhoogde kapitaal moet, in principe, gedurende 8 jaar behouden blijven, doch voor vennootschappen die op het ogenblik van de inbreng als kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 Wetboek Vennootschappen worden aangemerkt, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van 4 jaar worden behouden. Indien het kapitaal toch wordt verminderd in de periode van 8 respectievelijk 4 jaar die begint te lopen op datum van de laatste inbreng van kapitaal, wordt de kapitaalvermindering belast ais een dividend en onderworpen aan een roerende voorheffing van vijftien, tien of vijf procent (15 % - 10% - 5%) al naargelang de kapitaaluitkering gebeurt binnen de eerste 4 respectievelijk 2 jaar na inbreng, tijdens het 5e en 6e respectievelijk 3e jaar volgend op de inbreng, of tijdens het 7e en 8e respectievelijk 4e jaar volgend op de inbreng.

BEKWAAMHEID

Comparanten verklaren bevoegd en bekwaam te zijn tot het stellen van de bij deze overeenkomst vastgestelde rechtshandelingen en niet het voorwerp te zijn van enige maatregel die een onbekwaamheid daartoe in het leven zou kunnen roepen, zoals faillissement, gerechtelijke reorganisatie, collectieve schuldenregeling of voorlopig bewind.

TEGENSTRIJDIGE BELANGEN

De partijen erkennen dat ondergetekende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notarissen opgelegd door artikel 9, § 1, alinea's 2 en 3, van de Organieke Wet Notariaat en hen heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De partijen hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij aile bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De partijen bevestigen tevens dat ondergetekende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt opgeheven.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de akte

- coordinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Voor-

" " gbehoeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 23.08.2013 13477-0104-015
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 24.08.2012 12455-0110-015
16/01/2012
ÿþ" mod 15.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*izoi3ass* M









Neergelegd ier griffie van de Redtyaik 'Yf;a Koophandel te Antwerpen, op

5 JAIS. 2012

" ~:. - 0423.193.281

Jan Ketelaars

naamloze vennootschap

Guyotlei 9

2950 Kapellen

Ce :1.-Z,C:!-, ,7,."7" ' e;::e:: WIJZIGING AARD AANDELEN - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER

a4 STATUTEN - VERLENGING MANDATEN BESTUURDERS

e

+~ Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van

c Koophandei te Antwerpen.

X Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank

e Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 19 december 2011, blijkt het volgende:

b 1. De statutaire aard van de aandelen werd gewijzigd zodat de aandelen voortaan steeds op naam

CU C zullen luiden.

CU

2. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de

i statuten zal gelden.

sC

3. De vergadering beslist tot herbenoeming van de volgende bestuurders:

1. De heer KETELAARS Jan Jozef Maria, geboren te Brasschaat op 30 mei 1960, wonende te 2950

,N : Kapellen, Guyotlei 9;

ó 2. Mevrouw vAN AERT Myriam Josephus Catharina, geboren te Kalmthout op 13 augustus 1961,

N wonende te 2950 Kapellen, Guyotlei 9;

p 3. De naamloze vennootschap "K-INVEST', rechtspersonenregister Antwerpen 0428.169.579, met zetel

;v:, te 2950 Kapellen, Hofstraat 2, die haar bestuurder de heer KETELAARS Jan, voornoemd, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in haar plaats en in haar naam.

1.0 Deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2017.

~

cl Na deze algemene vergadering komen de bestuurders samen in vergadering en nemen eenstemmig

''"r9 volgende besluiten:

A. Tot voorzitter van de raad van bestuur wordt aangesteld: de heer KETELAARS Jan, voornoemd. cg

B. Tot afgevaardigd-bestuurder wordt aangesteld: de heer KETELAARS Jan, voornoemd.

Z 4. Er werd aan de heer HOEFNAGELS Louis, wonende te 8400 Oostende, Schippersstraat 58, met recht

,~ van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank "

Te' van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar alle verrichtingen te

pq ' doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank CU

-cl van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze

opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Gd Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

_ : _'.L " .n- , ... .~~S~C'lÿ P,!L r._

reLh`.S'.99£.::_,' ... __.i.-'r~ .. C=: _ - __ _ _... E.r .~

" ..~ . ... ...:~ .F

:

18/07/2011 : AN232395
02/08/2010 : AN232395
24/08/2009 : AN232395
31/07/2008 : AN232395
03/08/2007 : AN232395
26/10/2006 : AN232395
28/08/2006 : AN232395
27/07/2005 : AN232395
07/07/2004 : AN232395
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0518-015
13/08/2003 : AN232395
19/09/2002 : AN232395
20/10/2001 : AN232395
26/08/2000 : AN232395
25/09/1999 : AN232395
07/03/1998 : AN232395
09/05/1989 : AN232395
29/07/1987 : AN232395
01/01/1986 : AN232395

Coordonnées
KETELAARS JAN

Adresse
GUYOTLEI 9 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande