KEVIN BAL

Divers


Dénomination : KEVIN BAL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 837.206.703

Publication

05/07/2011
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(volmg : KEVIN BAL

SO u. v. U.

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2550 Kontich - Ooststatiestraat 112

Onderwerp akte : Oprichting- benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een onderhandse akte, dd. 28 mei 2011 dat tussen volgende comparanten :

1) de heer Kevin BAL, wonende te 2550 Kontich, Ooststatiestraat 112, geboren te Mortsel op 24 januari 1982.

2) mevrouw Sandy BONAMI, wonende te 2930 Brasschaat, Prins Kavellei 10, geboren te Merksein op 24'.

oktober 1981.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap werd:

opgericht onder de benaming "KEVIN BAL" met als maatschappelijke zetel : Ooststatiestraat 112, 2550.

Kontich

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden of in deelneming met' derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

" de uitoefening en toepassing van, het lesgeven in en de consultancy-adviesverlening van de kinesitherapie; (o.a. sport-, postoperatieve-, perinatale-, respiratoire-, cardiovasculaire kinesitherapie), kinesitherapeutischel behandelingstechnieken, massage, manuele therapie, medische trainingstherapie, taping, medical taping concept, pelvische reeducatie, (electro-) acupunctuur, lymfedrainage, refaxatietherapie, osteopathie, personal coaching en medische sportbegeleiding, myofasciale therapie, vibratietherapie, alternatieve behandelingswijzen, alsook alle commerciële verrichtingen en verhuring van kinesitherapeutische apparatuur, dit alles in de meest ruime zin.

" de samenwerking met andere personen uit alle medische en paramedische beroepen.

" het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

" het verlenen van informatie, het schrijven van artikels, het beantwoorden van lezersbrieven, verband; houdend met de kinesitherapeutische handelingen zoals hoger beschreven, aan tijdschriften en kranten.

" de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur van alle mogelijke'! producten, goederen en toestellen bestemd voor de uitoefening van de in vorige punten vermelde activiteiten of; activiteiten ter bevordering van de lichaamsbeweging in de meest ruime zin van het woord.

" de uitbating van (één of meerdere), het verlenen van diensten, het begeleiden, het verstrekken van advies: en de consultancy in verband met alle activiteiten en nevenactiviteiten die verband houden met : centra voor: fysische fitheid, (conditie)gymnastiek, sportaccommodaties, fitness, aerobic, stepaerobic, bodybuifding, dans-: en andere ontspanningsmogetijkheden, power plates en andere vormen van binnensporten betreffende de; algemene lichaamsgezondheid en lichaamsconditie.

" het inrichten van centra voor de organisatie en het uitoefenen van het beroep van sportbeoefenaar,; instructeur en begeleider en dit in de meest ruime zin van het woord.

" zij mag alle roerende en onroerende goederen en/of zakelijke rechten als investering verwerven en desgewenst ten gunste van een vennoot ter beschikking stellen, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch" onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Luik B

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MA 2,0

" iiiooeaa"

Vc behc aan Belt Staat

ifiergakd kr griffio de Rechliatik

ren Koopbeeki fa Auhvcrp«, op

2 3 JUNI 2011

Griffie

Op de laatste

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en, toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van: deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

"

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. De vennootschap onthoudt zich van alle handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend en het doel moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en werd als volgt onderschreven :

- door de heer Kevin Bal : 990,00 ¬

- door mevrouw Sandy Bonami : 10,00 ¬

Er zijn 2 vennoten in de vennootschap. De heer Kevin Bal neemt de hoedanigheid van beherend vennoot op zich, mevrouw Sandy Bonami wordt een stille vennoot. Het is de beherend vennoot toegestaan alle verrichtingen te doen, verbintenissen aan te gaan en daden van beheer te stellen die hij nodig acht om het voorwerp van de vennootschap te realiseren. Het is de stille vennoot uitdrukkelijk verboden enige daad van bestuur te stellen. De stille vennoot kan de vennootschap nooit verbinden. De machten van de stille vennoot bestaan erin controle uit te oefenen over de vennootschap. Zij heeft bovendien stemrecht in de algemene vergadering.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De heer Kevin Bal, voornoemd, wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Ieder jaar per 30 juni zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door ieder vennoot. Het boekjaar gaat in op 01 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf oprichtingsdatum tot 30 juni 2012.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. De vennoten mogen bij elke meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij elke meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Jaarlijks za! de algemene vergadering der vennoten plaats vinden op 15 december om 14u. Elk aandeel geeft recht op één stem op de algemene vergadering. Een algemene vergadering kan in geen geval rechtsgeldig zijn als niet de helft van de totale hoeveelheid aandelen vertegenwoordigd is.

Volmacht : De verschijners en de hierbij benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen, de hiema genoemden aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om alle inschrijvingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen of wijzigingen of doorhalingen te benaarstigen, alle formaliteiten inzake directe en indirecte belastingen te verrichten en de vennootschap ten aanzien van de fiscale diensten te vertegenwoordigen en de vertegenwoordiging ten aanzien van de sociale overheidsdiensten : Van Casier Accountancy & Tax BVBA, Noorderlaan 98, bus 34 te 2030 Antwerpen (of een medewerker) en/of Danny Van Caster.

Kevin BAL

Zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van voormelde akte

"

Voor-

Ve ouden

aa}r het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KEVIN BAL

Adresse
OOSTSTATIESTRAAT 112 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande