KIMBERLITE DIAMOND (BELGIUM)

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIMBERLITE DIAMOND (BELGIUM)
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.023.645

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 11.07.2014 14307-0564-031
04/08/2014
ÿþr

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

Z 4 JULI 2014

afdeling Antwe ie

HI i II





*19148971*

l

Ondernemingsnr : 0831.023.645

Benaming

(voivaty : KIMBERLITE DIAMOND (BELGIUM)

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schupstraat 20 bus 1 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

ln de bijzondere algemene vergadering van 18/06/2014 werd besloten de heer DONG Liuzhang, wonende Kolveniersstraat 9 bus'47 te 2000 Antwerpen, te benoemen tot zaakvoerder vanaf 1/07/2014. Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht.

WU Guanjun

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik 8 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2013
ÿþe

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter rrfffie van de Rediltisit van koophandel te Axtwerpetr, .o

2 7 M T 2013

Griffie

u

111111

Voor-

behoudei aan het Belgiscl,

Staatssbla

Ondernemingsnr : 0831023645

Benaming

(voluit) : KIMBERLITE DIAMOND (BELGIUM)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schupstraat 20 bus 1, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFVAARDIGING VAN MACHTEN

n de buitengewone algemene vergadering van 1 februari 2013 werd besloten vanaf dezelfde datum de, volgende machten af te vaardigen aan Mevrouw ZHU Fan wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Deken de Winterstraat 23, met de mogelijkheid om afzonderlijk op te treden:

- de dagelijkse briefwisseling te ondertekenen en alle handelingen die betrekking hebben op het beheer van de dagelijkse zaken van de commerciële en administratieve diensten van de maatschappij, in het kader en in de perken van de dagelijkse uitbating, te vervullen.

- alle bedienden en agenten van de maatschappij voor haar diensten aan te werven en te ontslaan.

- alleen handelend, alle dagelijkse marktovereenkomsten, commissieovereenkomsten, verkoop en aankoop van goederen, machines, materiaal, uitrustingen en ander investeringsmateriaal, evenals alle vervoer- en. verzekeringscontracten af te sluiten, te wijzigen en te verbreken en derhalve de volgende dokumenten te' ondertekenen, namelijk offertes, bestellingsbevestigingen, openbare en private inschrijvingen, markt en leveringsovereenkomsten.

- alleen handelend, de dokumenten eigen aan de verzending van goederen te ondertekenen en onder: andere de fakturen en creditnota's, verzendings-, transit- en invoerdokumenten, vergunningsaanvragen,. vergunningen, overdrachten bij vrachtbrieven, aanvragen van de oorsprongcertifikaten, douanedokumenten, enz.

alleen handelend, alle stortings- en overschrijvingsopdrachten, alle kwitanties, ontvangstbewijzen, cheques, mandaten, handelseffekten, afhalingen van de bank- en postcheckrekening ondertekenen en kan alleen alle vrijstellingen geven aan administraties en openbare of private diensten, spoorwegen, post, telegraaf, telefoon, goederenvervoer, vrachtvervoer, scheepvaart- of douanelijnen.

alleen handelend, het in ontvangst nemen van de ingeschreven poststukken, expressezendingen, telegrammen, enz., alsook het innen van assignaties, postwissels, enz

- alleen handelend, de vennootschap vertegenwoordigen tegenover de Staat, Regerings-, Provinciale- en Gemeentelijke Autoriteiten, de Administratie der Belastingen, de Douane, het Bestuur der Posterijen, Belgacom, Spoorwegen- en luchtvaartmaatschappijen en andere openbare instellingen.

- deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Guanjun WU,

zaakvoerder.

ron ZHU,

velmashtdr-ager.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de ,echibank

van Koophandel te AniweYoetl, op

Griffiî 5 DEC, 20i2

1111

i

Id

IW

Voor behouc aan h Belgis Staatst

I1IHU





Ondernemingsar : 0831.023.645

Benaming

(voluit) : KIMBERLITE DIAMOND (BELGIUM)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Schupstraat 20 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  VASTSTELLING STATUTEN  ONTSLAG BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER  BENOEMING ZAAKVOERDER EN COMMISSARIS.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie, ' Michel SMET$  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op 26 oktober 2012, dat de buitengewone algemene' vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap besloten heeft

L de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteiten en alle actieve en passieve elementen blijven dezelfde en de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die gehouden werden door de naamloze vennootschap voortzetten.

Het maatschappefijk vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaat uit: ' alle activa en passiva die afhangen van de handelszaak van de naamloze vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per éénendertig juli tweeduizend en twaalf,

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan voor de naamloze vennootschap, worden geacht te zijn verricht voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De duizend (1.000) aandelen die thans het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigen, worden toegekend aan de vennoten in dezelfde verhouding ais het aantal aandelen dat zij bezaten in de naamloze vennootschap.

II. de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen als volgt: STATUTEN.

Artikel 1. - De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Haar naam luidt : "KIMBERLITE DIAMOND (BELGIUM)".

Artikel 2. - De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit , van de zaakvoerder(s) en thans te 2018 Antwerpen, Schupstraat 20 bus 1.

De vennootschap kan ook bij besluit van de zaakvoerder(s) administratieve en exploitatiezetels, bijhuizen en agentschappen openen, zowel in België als in het buitenland. Artikel 3. - De vennootschap heeft voor doel :

De handel in, de aan- en verkoop van ruwe en afgewerkte diamanten en andere (half-) edelstenen, optreden in eigen naam en voor eigen rekening, alsook in de hoedanigheid van agent of commissionair.

De vennootschap mag :

- alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die = rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

- op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

- bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiele tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden; of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland; de vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

- deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al' dan niet een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Artikel 4. - Re duur van de vennootschap is onbepaald.

Artikel 5. - Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd duizend euro (¬ 100.000,00) en is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Artikel 6. - In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 7. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Artikel 8. - Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Artikel 9. - De jaarvergadering wordt gehouden de laatste maandag van de maand april te zestien uur ten maatschappelijke zetel.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Artikel 10. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 11. - Jaarlijks wordt van de nettowinst vooreerst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering besluit over de bestemming van het saldo.

Artikel 12. - Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal moeten gehandeld worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

III. - het eervol ontslag te aanvaarden van de Heer DONG Liuzhang, wonende te Appartement 302, blok 96, 8828ste laan, Zhoulu, Chunsha gehucht, nieuw canton Pudong, Shanghai (China), ais bestuurder, en van de Heer DONG Liusheng, wonende te No. 558 Chuanzhan Road, Chuansha, Pudong, Shanghai (China), ais bestuurder, en van de Heer WU Guanjun, nagenoemd, ais bestuurder en gedelegeerd bestuurder; er wordt hen décharge verseend over hun opdracht

- te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht :

De Heer WU Guanjun, wonende te 2000 Antwerpen, Leguit 9/2.

IV. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WF&C°, Bedrijfsrevisoren", rechtspersonenregister 0423.109.644, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de Heer BEIRENS Stefaan, te benoemen als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze benoeming vangt aan in boekjaar tweeduizend en twaalf en betreft de jaarrekeningen over de boekjaren tweeduizend en twaalf, tweeduizend dertien en tweeduizend veertien. De jaarbezoldiging van de commissaris bedraagt vijfduizend vijfhonderd euro (¬ 5.500,00). Dit bedrag wordt jaarlijks aangepast op basis van het indexcijfer van de consumptieprijzen.

VOLMACHT

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en het Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van wijziging en doorhaling te vervullen, werd volmacht gegeven aan :

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 44 bus 2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, volmacht, verslag bedrijfsrevisor, en verslag raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgih Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 26.07.2012 12376-0227-025
23/04/2012
ÿþ1 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

I~WIIIIIIIIIIIdIAVNNI~M@IM

bE

e

St

Ondernemingsnr : 0831023645

Benaming

(voluit) : KIMBERLITE DIAMOND (BELGIUM)

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schupstraat 20 bus 1, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER EN GEDELEGEERD-BESTUURDER

In de buitengewone algemene vergadering van 22/03/2012 werd besloten eervol ontslag te verlenen als bestuurder en gedelegeerd-bestuurder aan mevrouw ZHU Fan, vanaf 31/03/2012.

De heer WU Guanjun, wonende Leguit 9 bus 2 te 2000 Antwerpen, wordt benoemd als bestuurder en gedelegeerd-bestuurder vanaf 11412012, tot na de jaarvergadering van 2018.

Antwerpen, 22/03/2012

WU Guanjun

gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KIMBERLITE DIAMOND (BELGIUM)

Adresse
SCHUPSTRAAT 20, BUS 1 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande