KINDERENVANDEVILLA

Association sans but lucratif


Dénomination : KINDERENVANDEVILLA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 835.441.204

Publication

26/04/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111111t1.1,11,1161L1111,1.111 i

RECHTBANK _KOOPHANDEL

1 3 APR. 2011

ANTNIPL~epEN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : kinderenvandevilla vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetei : Bredabaan 714, 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Oprichting vzw

Tussen de ondergetekenden:

Ellen Renée Buysing Damsté, Stoktsebaan 22, 2350 Vosselaar, 15.10.1955, Oud-Loosdrecht (Nederland)

Jakobus Swanenberg, Gestelsedijk 9, 3920 Lommel, 17.06.1981, Eindhoven (Nederland)

Arthur Eyckerman, Bredabaan 714, 2930 Brasschaat, 11.06.1985, Turnhout

Wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten waarvan de statuten als volgt werden bepaald:

Artikel 1 De vereniging

De vereniging draagt de naam kinderenvandevilla vzw. Ze wordt opgericht voor onbepaald tijd en is gevestigd op de Bredabaan 714 te 2930 Brasschaat (België), gelegen in het gerechtelijke arrondissement Antwerpen.

Artikel 2 Doeleinden en activiteiten

De vereniging heeft tot doel de realisatie, promotie, verkoop, distributie en organisatie van artistieke activiteiten van elke aard. Ze kan in deze zin ook op bijkomstige wijze handelsdadèn stellen voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 3 Lidmaatschap

Het minimum aantal leden is drie.

De oprichters zoals hierboven vermeld zijn de eerste leden. Nieuwe leden kunnen worden aanvaard op hun schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur. Deze beslist hierover zonder verhaal.

De vereniging vraagt geen bijdrage aan haar leden.

Het staat de leden vrij op elk tijdstip ontslag te nemen. Dit gebeurt door een schrijven aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Als een lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vzw, kan diens lidmaatschap, op voorstel van het bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van alle leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de algemene vergadering, waarop minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigende leden vereist is.

Artikel 4 De algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit alle leden. Elk lid beschikt over één stem.

Elk lid kan zijn stem bij volmacht overdragen aan een ander lid mits de voorzitter hiervan vooraf schriftelijk

op de hoogte is gebracht. Elk lid kan slechts één ander lid bij volmacht vertegenwoordigen.

Een beraadslaging van de algemene vergadering is vereist in de volgende gevallen: wijziging van de

statuten, benoeming en ontzetting van de leden van de raad van bestuur, goedkeuring van begrotingen en

rekeningen, het ontbinden van de vereniging, verandering van maatschappelijke zetel, het uitsluiten van een lid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

835 .44 1 : 20 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering vergadert minstens eenmaal per jaar, Buitengewone vergaderingen kunnen worden samengeroepen door de raad van bestuur telkens het belang van de vereniging zulks vereist, De leden worden minimum tien dagen voor de vergadering schriftelijk of per e-mail uitgenodigd door de voorzitter van de raad van bestuur. De dagorde wordt op de uitnodiging vermeld. Van alle beslissingen, genomen door de algemene vergadering worden notulen opgemaakt. De leden hebben het recht om inzage en lof afschrift van de notulen te vragen. Om op een geldige manier te kunnen beraadslagen moet minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 5 Bestuur en vertegenwoordiging

De vereniging wordt geleid door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, die benoemd worden door de algemene vergadering.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. Wanneer de vzw slechts het wettelijk bepaald minimum van drie leden heeft, mag de raad van bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan.

De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt, als college, de vereniging in alle gerechtelijke en buiten gerechtelijke handelingen. De raad van bestuur mag alle nodige verbintenissen aangaan om het maatschappelijk doel van de vereniging te realiseren.

Hij kan onder zijn verantwoordelijkheid zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één van zijn leden of zelfs een derde.

De vereniging kan slechts rechtsgeldig verbonden worden door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en van de secretaris. Voor aile verrichtingen met een financiele instelling zijn echter de handtekeningen vereist van de voorzitter en van de penningmeester. Zij kunnen deze bevoegdheid overdragen aan een derde middels schriftelijke volmacht.

De bestuurders kunnen ten allen tijden worden ontslagen door de algemene vergadering die hierover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen.

Artikel 6 Afvaardiging

Zoals hoger genoemd kan de raad van bestuur zich voor alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen laten vertegenwoordigen door derden. De vertegenwoordigers worden benoemd voor een onbepaalde periode.

De raad van bestuur stelt als gemachtigden om de vereniging rechtsgeldig te vertegenwoordigen aan in functie van dagelijks leider.

Rolandus Swanenberg, Bredabaan 714, 2930 Brasschaat, geboren te Eindhoven (NI) op 4 april 1978. Wanda Eyckerman, Bredabaan 714, 2930 Brasschaat, geboren te Oud-Tumhout op 3 mei 1983.

De dagelijks leiders kunnen ten allen tijden worden ontslagen door de algemene vergadering die hierover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen.

Indien geen dagelijks leider benoemd is, of bij afwezigheid, vertegenwoordigd de raad van bestuur zoals voornoemd de vereniging.

Artikel 7 Rekeningen en begrotingen

Het boekjaar van de vereniging loopt van 01 januari tot 31 december. De dagelijks leider en de raad van bestuur bereiden de rekeningen en de begroting voor en leggen ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Artikel 8 Ontbinding

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebrek daaraan de rechtbank, één of meer vereffenaar(s). Zij bepaalt tevens de bevoegdheid en de vereffeningvoorwaarden. Bij ontbinding worden activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft.

Artikel 9

Voor alles wat in de statuten niet uitdrukkelijk geregeld is blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigde

door de wet van 2 mei 2001 en de wet van 16 januari 2003 van toepassing.

Aldus opgemaakt in 2 exemplaren en goedkeuring op de algemene vergadering van 5 april 2011. Volgende personen vormen de raad van bestuur en werden reeds voornoemd

Voor-behpuden áan het Belgisch Staatsblad

Jakobus Swanenberg Arthur Eyckerman Ellen Reneé Buysing Damsté

VOORZITTER SECRETARIS PENNINGMEESTER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2015
ÿþ M0D2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111

5096981#

Rechikánk van koophandel

Antwerpen

25 JUNI 2015

afdelln{rpen



Ondememingsnr : 835.441.204

Benaming

(voluit) : kinderenvandevilla vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Bredabaan 714, 2930 Brasschaat, België

Onderwerp akte ; wijziging zetel en wijziging samenstelling Raad van Bestuur

De bijzondere algemene vergadering van 27/10/2014 heeft beslist de algemene zetel te verhuizen naar: De Bergen 47, 2980 Halle (Zoersel)

Wijziging samenstelling Raad van Bestuur.

In de bjizondere algemene vergadering van 27/10/2014 is overeengekomen:

Het onslag te aanvaarden van Jakobus Swanenberg, Spinnewielstraat 14, 3920 Lommel, °1710611981 te Eindhoven (NL) ais lid van de algemene vergadering, als bestuurder en als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Benjamin Leroy, Gooraard 1, 2560 Bevel, 01010211980 te Neerpelt te aanvaarden in de algemene vergadering, ais bestuurder en te benoemen als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Rolandus Swanenberg

Dagelijks Leider

kinderenvandevilla vzw

Bjlagenliij 7ièt Tiét scli staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KINDERENVANDEVILLA

Adresse
BREDABAAN 714 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande