KINE VAN DYCK

Société en commandite simple


Dénomination : KINE VAN DYCK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.618.439

Publication

06/10/2011
ÿþVoor-

behoud

aan het

Beigiscl

Staatsbic

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uteÿied ter griffie van de Rech1ive vea ep.,d;tedd Arº%tri.r¢en, ~

2 6 SEP, MI

Griffie

l,`'~~ t

~ ~

~

U1111iouiuu~um~~a~uwu~~

+11150688

Ondernemingsnr : 0, 3 3, 6 g. 4 35

Benaming

(voluit) : Kiné Van Dyck

Rechtsvoren : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Molenbosweg nr. 36 te 2990 Loenhout

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 5 september 2011 te Loenhout, zijn samengekomen volgende 2 personen

1.Mevrouw Tinne Van Dyck, woonachtig, St. Lenaartseweg nr. 65 te 2990 Loenhout, identiteitskaartnummer 591-4186545-30, hierna genoemd "comparant 1".

2.0e heer Frans Van Dyck, woonachtig St. Lenaartseweg nr. 65 te 2990 Loenhout, identiteitskaartnummer; 591-1900363-41, hierna genoemd "comparant 2".

Voornoemde ccmparanten hebben opgericht de Gewone Commanditaire Vennootschap naar Belgisch recht "Kiné Van Dyck", waarop de betreffende wettelijke bepalingen van de Boeken I, Il, IV en V van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zijn. Comparanten zijn in onderling akkoord de specifieke bepalingen van hun vennootschapsovereenkomst overeengekomen, en hebben deze uitgedrukt in navolgende statuten, bestaande uit 10 artikelen en twee bijzondere volmachten.

Il. STATUTEN

Artikel 1  Rechtsvorm  Naam : De vennootschap is vennootschap onder de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, haar naam luidt : "Kiné Van Dyck".

Artikel 2  Maatschappelijke zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd Molenbosweg nr. 36 te 2990 Loenhout. De zetel kan op om het even welke plaats gevestigd worden door een besluit van de beherend vennoot.

Artikel 3  Duur : De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur vanaf 5 september 2011, doch de activiteiten kunnen een aanvang nemen op 1 oktober 2011 maar niet de vennootschap zelf.

Artikel 4  Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

-De organisatie en inrichting van kinesitherapeutische kabinetten, de uitoefening en de bevordering van de' kinesitherapie, osteophatie, massage, fysiotherapie en aanverwante activiteiten;

-Aan- en verkoop van verzorgingsartikelen, voedingssupplementen, kruiden en homeopathische producten,; orthopedische producten en toestellen, oefen-, gym- en fitness-toestellen;

-Net geven van vorming, opleiding, training en seminaries aangaande onderwerpen in de breedste zin; verbonden aan kinesitherapie eer sportbeoefening;

-De terbeschikkingstelling van bedrijfsinfrastructuur en alle infrastructuur en toebehoren aan en kinepraktijk; -Het kopen, renoveren, verhuren, ter beschikking stellen en verkopen van onroerende goederen, investeren; in onroerend goed projecten op basis van volle of gesplitste eigendom;

-Het geven van consultancy, bedrijfs- en managementsadvies op alle domeinen, zowel commercieel,: financieel, infrastructureel, organisatorisch en dergelijke, het op zich nemen van de dagelijkse leiding of deelaspecten hiervan in andere ondernemingen. Dit ailes in de meeste brede betekenis van het woord.

-Het op zich nemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en; leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief: i de eigen handelszaak of het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met; bovengemeld doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 5  Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 250,00. Tot wijziging mag alleen worden besloten door de Algemene Vergadering, volgens de regels gesteld door de statuten. Het kapitaal dient volledig te worden geplaatst en volstort binnen de periode van 3 weken te rekenen vanaf heden.

Artikel 6  Vennoten : Er zijn slechts 2 vennoten in de vennootschap. Comparant 1, voornoemd, neemt de hoedanigheid van beherend vennoot op zich, comparant 2, voornoemd, deze van stille vennoot. De definities van 'beherend vennoot' en 'stille vennoot' zijn volledig conform met artikelen 202 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 7  Bestuur : Het is de beherend vennoot toegestaan alle verrichtingen te doen, verbintenissen aan te gaan en daden van beheer te stellen die hij nodig acht om het voorwerp van de vennootschap te realiseren. Het is de stille vennoot uitdrukkelijk verboden enige daad van bestuur of beheer te stellen. De stille vennoot kan de vennootschap nooit verbinden, behoudens in de uitzonderingsbepalingen zoals omschreven in verdergenoemde bijzondere volmacht.

Artikel 8  Aandelen : Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 25 gelijke aandelen met een nominale waarde van ¬ 10,00 per aandeel. Elk aandeel geeft recht op 1 gelijkwaardige stem op de Algemene Vergadering. Er is geen aandelenregister. De eigendom van de aandelen staat vermeld in de statuten. Bij eventuele eigendomsoverdracht zal de Algemene Vergadering hierover goedkeuring moeten verlenen volgens de regels gesteld door de statuten, en zullen de statuten herwerkt worden en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Op het kapitaal wordt ingeschreven door:

-Comparant 1, voornoemd, ¬ 240,00 ofwel 24 aandelen met een nominale waarde van ¬ 10,00 -Comparant 2, voornoemd, ¬ 10,00 ofwel 1 aandeel met een nominale waarde van ¬ 10,00

Wanneer een vennoot komt te overlijden, zullen zijn wettelijke erfgenamen het eigendoms- en bijhorend stemrecht verkrijgen op de Algemene Vergadering, en zal het aan deze Algemene Vergadering zijn om over het voortbestaan van de vennootschap te beslissen.

Artikel 9  Algemene Vergadering : De Algemene Vergadering van vennoten beslist bij gewone meerderheid (meer dan 50% van de stemmen der aanwezige aandelen) over alle beschikkingen van fundamentele aard, zoals bvb. kapitaalsvermindering, winstverdeling, ontbinding etc.

Elk aandeel geeft recht op één stem op de Algemene Vergadering. Een Algemene Vergadering kan in geen enkel geval rechtsgeldig zijn, als niet de helft van de totale hoeveelheid aandelen vertegenwoordigd is. Het is de verantwoordelijkheid van de beherend vennoot om op een passende locatie en tijdstip een Algemene Vergadering te organiseren en op gepaste wijze alle vennoten in kennis te stellen van onderwerpen en coördinaten van een geplande Algemene Vergadering.

De jaarvergadering heeft plaats op 5 juni om 20 uur of op de eerst daaropvolgende werkdag om 20 uur en wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap

Artikel 10  Boekjaar : Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van 1 oktober 2011 tot 31 december 2012. Alle handelingen voor de vennootschap in oprichting sinds 5 september 2011 worden tevens bekrachtigd.

Vervolgens lopen de boekjaren van 1 januari tot en met 31 december.

III. BIJZONDERE VOLMACHTEN

1.Mevrouw Tinne Van Dyck, voormeld, handelend in haar hoedanigheid als zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uitreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accad", gevestigd te Vosselaar, Heilanders 10, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel een vestigingseenheidnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (Aangifte van aanvang van activiteit).

Voorn

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

2.Wanneer de vennootschap een verbintenis aangaat met comparant 1, voornoemd, waarbij belangenvermenging zou kunnen ontstaan, zal comparant 2, voornoemd, bij deze gelegenheid fungeren als lasthebber 'ad hoc' van de vennootschap.

Deze daad is van uitzonderlijke en éénmalige aard, zodat comparant 2, voornoemd, bij het stellen dezer nooit zijn hoedanigheid van stille vennoot verliest, zoals deze is beschreven in artikel 6 van de statuten.

Deze oprichtingsakte is opgesteld in 3 originele exemplaren, waarvan elk der voornoemde comparanten er 1 ontvangt, en er 1 bestemd is om neer te leggen in het vennootschapsdossier.

Comparanten verklaren deze oprichtingsakte van 3 bladzijden volledig doorgenomen te hebben. Zij paraferen elk blad en tekenen hieronder voor akkoord, met de vermelding van datum en "gelezen en goedgekeurd".

COMPARANT 1 COMPARANT 2

Tinne Van Dyck Frans Van Dyck

Beherend Vennoot Stille Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2015
ÿþ [ "R Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo1 behout aan h Belgis Staatsb

11111§1101



Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 4 MAART 2015

afdeling- Antwerpen

Griffio

Ondernemingsnr : 0839.618.439

Benaming

(voluit) : Kiné Van Dyck

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Molenbosweg 36 te 2990 Loenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting vereffening

Op 31 december 2014 werd een bijzondere algemene vergadering gehouden in aanwezigheid van aile vennoten,

Er werd besloten de vennootschap te ontbinden en onmiddelijk tot sluiting van de vereffening over te gaan conform art 184 van het Wetboek Vennootschappen.

De staat van actief en passief per 31.12.2014 werd goedgekeurd. Alle schulden werden vereffend; alle voorwaarden om tot sluiting van de vereffening over te gaan zijn voldaan.

Er wordt kwijting verleend aan mevrouw Tinne Van Dyck, zaakvoerder tot datum van de ontbinding I vereffening. Er wordt kwijting verleend aan alle vennoten,

De boeken en bescheiden worden bewaard gedurende de wettelijke voorziene termijn te 2990 Loenhout, Molenbosweg 36. Er dienen geen maatregelen te worden genomen met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

De ontbinding is bij deze gesloten.

Van Dyck Tinne

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KINE VAN DYCK

Adresse
MOLENBOSWEG 36 2990 LOENHOUT

Code postal : 2990
Localité : Loenhout
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande