KINEMAC-PLUS

Divers


Dénomination : KINEMAC-PLUS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 835.919.472

Publication

12/05/2011
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

toalu;l: Kinémac-Plus

VO P"

Berrélei 2, 2930 Brasschaat

';:tCc? Oprichting

In het jaar tweeduizend en elf op 29 april

TUSSEN

1.Goetschalckx Marc, kinesist gehuwd, wonende te Berrélei 2, 2930 Brasschaat

EN

2.de Wolf Spransje, huisvrouw; gehuwd, wonende te Berrélei 2, 2930 Brasschaat

WORDT OVEREENGEKOMEN

vanaf heden een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma op te richten, waarin Goetschalcloc Marc, en de Wolf Spransje als vennoot zullen optreden.

Elk der vennoten verbindt er zich toe een inbreng te doen van zijn/haar deskundigheid en bekwaamheid.

De ondergetekenden stellen de statuten van de Vennootschap Onder Firma als volgt vast

Artikel 4: Rechtsvorm en Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA en haar naam luidt: IClnémac-Plus.

Deze rechtsvorm en naam moet voorkomen in alle akten, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, facturen en andere uitgaande stukken.

Artikel 2: Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden: zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Artikel 3: Zetel

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaams en Hoofdstedelijk gewest worden gevestigd door een besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeduizend (2.000,00) EUR, volledig volstort en vertegenwoordigd door 20 aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen wordt ais volgt ingeschreven:

rit) CIP ta.^Strtr. h17. il1!' R tfisrrnprr+an ' t-~!.^rFn .r Hn.ri9rinhoi.^: ri9. Inrtnlnn'=nlArwnr.ln nLttnriF, hRt7ii tran ~n rdrrn n i,nlaZ

bevoega' se rechtspersoon ten aanzien ven derden te veRegenY!oor0roen

Varmg : Na3rn en har.dtekenrng.

[IC:'1clíbIZ!' 0835.919, 472

illiMplyM11111

Peergelead ír - ...;rr.,v d, ..«. ,r, na(~ii}bQR~I Fan ~AD~ijiLl~Ii+Vr li. t;lÎfr,~if.Gl7~ OP

0 2 MEI 2011

,

\ !

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. Goetschalclac Marc duizend (1.000,00) EUR vertegenwoordigd door tien (10) aandelen

2. de Wolf Spransje duizend (1.000,00) EUR vertegenwoordigd door tien (10) aandelen

Artikel 5: Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

Het uitoefenen van een praktijk in de:

" Kinesitherapie en alle aanverwante activiteiten;

" Fysiotherapie en alle aanverwante activiteiten;

-Postoperatieve- en revalidatie kinesitherapie;

Pre- en postnatale kinesitherapie;

.Sportrevalidatie en sportbegeleiding;

" Psychomoteren training;

" Het verstrekken van massage, relaxatie en aanverwante therapieën;

Personal Training, fitness training, power training, conditietraining en andere ontspanningsmogelijkheden;

" Ambulante revalidatieactiviteiten.

Het geven van opleidingen, cursussen en educatieve vorming in het algemeen aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen.

Adviesverlening in verband met fitness en beweging, dit alles ter verbetering van de gezondheid.

De aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur, installaties, materialen en producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van kinesitherapeut.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, installaties voor kinesitherapie.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in aile rechtspersonen,

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 6: Toetreding van vennoten

De vennoten zijn onvervangbaar en derhalve kan de participatie van de vennoten slechts met unanieme toestemming van alle vennoten en volgens de vormen van het Burgerlijk Recht (art. 1690 B.W.) worden overgedragen.

Ook een overdracht tussen vennoten is onderworpen aan de voorafgaande goedkeuring van alle vennoten.

Artikel 7: Uittreding van vennoten

Om als vennoot uit de vennootschap te kunnen treden, moet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid toestemming gegeven worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering zal over de uittreding beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Flet bevoegde orgaan is niet verplicht de weigering van uittreding met redenen te omkleden. Tegen de beslissing staat geen verhaalmogelijkheid open. De vennoot die is uitgetreden, heeft geen recht op enig scheidingsaandeel.

Artikel 8: Uitsluiting van vennoten

De uitsluiting van vennoten kan gebeuren wegens tekortkoming aan de statutaire verplichtingen of ingevolge het stellen van daden die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de uitsluiting bij gewone meerderheid, nadat de vennoot op wie de voorgestelde uitsluiting betrekking heeft, schriftelijk is opgeroepen om zich te verdedigen. De vennoot die is uitgesloten, heeft geen recht op enig scheidingsaandeel.

Artikel 9: Vennoten

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, ontslag, faillissement, onder bewindstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot natuurlijk persoon of bij ontbinding met vereffening of faillissement van een vennoot rechtspersoon.

Artikel 10: Algemene vergadering

1. De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand mei om 20 uur.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de oproepingsbrief. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Een bijzondere algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid over elke aangelegenheid die behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering en die geen statutenwijziging impliceert. Een buitengewone algemene vergadering beslist over de wijziging van de statuten.

2. De oproepingsbrief wordt minstens 14 dagen voor de vergadering verstuurd. Hij bevat de agenda en eventuele bijlagen.

3. Elke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Om geldig te zijn, moet de volmacht schriftelijk gegeven zijn.

4. De algemene vergadering heeft zitting onder het voorzitterschap van een beherend vennoot.

5. Aile vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering.

6. Alle vennoten hebben gelijk stemrecht. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stem men worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

7. De buitengewone algemene vergadering beraadslaagt en beslist over een voorstel tot statutenwijziging op rechtsgeldige wijze, indien de aanwezige vennoten minstens de helft van het totaal aantal stemmen vertegenwoordigen, zoniet is een nieuwe bijeenroeping vereist. De tweede vergadering vergadert en beslist geldig ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders. Een statutenwijziging dient te worden aangenomen met minstens Yi van de stemmen. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als tegenstemmen beschouwd.

8. Afschriften en uittreksels van de notulen van de gewone en van de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden ondertekend door de personen die als orgaan de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen. Elke vennoot kan op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de notulen of op zijn kosten een afschrift daarvan doen afgeven.

Artikel 11: Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Zij worden door de algemene vergadering benoemd. De zaakvoerder is individueel bevoegd om alle beslissingen te nemen en is ook gemachtigd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

``.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Aldus is de zaakvoerder bevoegd om ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen, namens en voor rekening van de vennootschap:

" aile verbintenissen aan te gaan in verband met de activiteiten van de vennootschap zoals onder meer de aankoop, de verkoop, de huur en verhuur van onroerende goederen, het vermogen in pand te geven of te hypothekeren, dadingen aan te gaan, in rechte op te treden als eiser of als verweerder,

" de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

" de hem verleende volmachten te delegeren.

Artikel 12: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op de 01 januari en eindigt op 31 december van het kalenderjaar

Artikel 13: Winstverdeling

Over de bestemming van de bedrijfsresultaat beslist de algemene vergadering wanneer de jaarrekening door haar wordt goedgekeurd. Zij bepaalt soeverein hoe de winst wordt verdeeld of het verlies wordt omgeslagen tussen de vennoten, maar met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake.

Over de verdeling van het vereffeningsresultaat beslist de algemene vergadering soeverein, wanneer zij geroepen is om de vereffeningsrekening goed te keuren.

Artikel 14: Ontbinding en vereffening

1. In geval van overlijden, ontslag, faillissement, onbekwaamheid van één van de vennoten houdt de vennootschap niet op te bestaan. In geval van overlijden zullen de erfgenamen van de overleden vennoot enkel in speciën het deel kunnen opeisen dat aan de overleden vennoot toekomt, in verhouding met hun deel in de nalatenschap.

2. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt aan de vennoten uit het overschot hun deel terugbetaald. Het liquidatieoverschot wordt verdeeld onder de vennoten, volgens de verdeelsleutels door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 15: Diverse

Voor alles wat in de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders is geregeld, vinden de wetten van het wetboek van vennootschappen toepassing.

Voor alle verbintenissen die uit onderhavige statuten voortspruiten kiezen de zaakvoerders woonplaats in de huidige of toekomstige zetel van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN

" De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Berrélei 2, 2930 Brasschaat.

" Goetschaldoc Marc, wonende te Berrélei 2, 2930 Brasschaat wordt benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur.

" de Wolf Spransje, wonende te Berrélei 2, 2930 Brasschaat wordt benoemd ais zaakvoerder als

zaakvoerder voor onbepaalde duur.

.1-let ambt van zaakvoerder is bezoldigd.

" Ovemame verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen):

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de comparanten naar aanleiding van onderhavige oprichting dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan sedert 01 januari 2011 bekrachtigt en overneemt door één comparant aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een tuittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De heer Goetschalckx en mevrouw de Wolf, voornoemd, handelend als zaakvoerders, verklaren aile daden welke in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gesteld sedert 1 januari 2011, te bekrachtigen.

" Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2011.

Aan de heer Marc Maes, boekhouder, wonende te 2480 Dessel, Kastelsedijk 11, wordt volmacht verleend om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe belastingen, BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling voor wat betreft de formaliteiten voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Aldus opgemaakt in vijf originelen te Brasschaat, op 29 april 2011.

~

De vijf originelen zijn bestemd voor:

1. Goetschaldoc Marc, zaakvoerder

2. de Wolf Spransje, zaakvoerder

3. Ondememingsloket

4. De ontvanger van de Registratie

5. Permanent dossier

Goetschaldoc Marc de Wolf Spransje

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2011

Dr de laatste orz. van Luili t3 vermelean : ,tac°o : Naam en noadaniahed van de instrui7enterende Dataris. hatzr van de eerso(o)mer} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derven te verregenfvaa,r+'n,,,

Verso : Naam en handtekeninkt

Coordonnées
KINEMAC-PLUS

Adresse
BERRELEI 2 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande